Jump to content

NOKIA lumia 640 xl dual sim

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκεφτομαι συντομα να μεταβω απο το iphone 5s σε αυτο το lumia και θελω την αποψη σας για το τηλεφωνο και ποιο γενικα αν κατα την γνωμη σας αξιζει η μεταβαση!

μας δουλευεις????θα πας απο συσκευη των 500 ευρω σε συσκευη των 200 και μας ρωτας αν αξιζει :lol:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

μας δουλευεις????θα πας απο συσκευη των 500 ευρω σε συσκευη των 200 και μας ρωτας αν αξιζει :lol:

Ναι δεν μπορω αλλο το λειτουργικο ios και με χαλαει η οθονη του iphone, την θεωρω μικρη.. Και λογω χρηματων δηλ χρειαζομαι τα λεφτα αυτη την περιοδο θα δωσω το κινητο και εχω επιδοτηση 250€ και λεω... Απλα η ερωτηση ειναι αν αξιζει η συσκευη! Εχει και πολυ καλυτερη καμερα!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η συσκευή (υλικά, κάμερα, οθόνη κλπ) και το λειτουργικό είναι για μένα υπέροχα και η εμπειρία χρήσης εξαιρετική. Να βεβαιωθείς μόνο ότι το μέγεθος του δεν θα σε κουράσει.

Θελω ενα μεγαλο τηλεφωνο καιρο τωρα! Μου φαινετε τοσο μικρη η οθονη του iphone... Σκεφτομαι να γλυτωσω απο itunes και θα μπορεσω να χω καλυτερη καμερα πολυ! Και επιτελους μεγαλη οθονη! Απλα θελω να ξερω και γνωμες αλλωνων για το αν ειναι καλη η επιλογη!

Ναι δεν μπορω αλλο το λειτουργικο ios και με χαλαει η οθονη του iphone, την θεωρω μικρη.. Και λογω χρηματων δηλ χρειαζομαι τα λεφτα αυτη την περιοδο θα δωσω το κινητο και εχω επιδοτηση 250€ και λεω... Απλα η ερωτηση ειναι αν αξιζει η συσκευη! Εχει και πολυ καλυτερη καμερα!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θελω ενα μεγαλο τηλεφωνο καιρο τωρα! Μου φαινετε τοσο μικρη η οθονη του iphone... Σκεφτομαι να γλυτωσω απο itunes και θα μπορεσω να χω καλυτερη καμερα πολυ! Και επιτελους μεγαλη οθονη! Απλα θελω να ξερω και γνωμες αλλωνων για το αν ειναι καλη η επιλογη!

Καλα θα κανεις γιατι:

Τα Windows ειναι ελαφρια οποσ το iOS και εχουν μεγαλυτερη ευκολια στην χρηση

Αλλα δεν υπαρχει η τρελη ποικιλια εφαρμογων και δεν υπαρχουν google apps.Αλλα υπαρχουν καλες εναλλακτικες για youtube.

Οι Here Maps ειναι δωρεαν και λειτουργουν χωρις συνδεση σε σχεση με τα Google Maps.

Επιασα στα χερια μου καποια low-end Lumia.Τα Nokia Lumia 520,530 και το Microsoft Lumia 535.Κανενα απο τα 3 δεν κολλαγε και κατ εμε ειναι πολυ καλα.

Το μονο μειον κατ εμε ειναι οι 5,7 ιντσες του 640 XL (εχω δει g3 και xiaomi redmi note 3G στις 5,5 και note 3 στις 5,7 και απλα τα θεωρω παντοφλες).Προτεινω να παρεις το Lumia 640 και οχι το XL κατα την γνωμη μου.Μονη διαφορα ειναι το μεγεθος οθονης.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Ευχαριστω πολυ! Ελπιζω να τα καταφερω, και να το χω στα χερια μου μεσα σ βδομαδα!

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νικόλα, η 13άρα κάμερα του XL, με τους Zeiss φακούς και τον μεγαλύτερο αισθητήρα, είναι πολύ καλύτερη από την 8άρα του απλού 640.

Αρα xl καλυτερα!

Καλα θα κανεις γιατι:

Τα Windows ειναι ελαφρια οποσ το iOS και εχουν μεγαλυτερη ευκολια στην χρηση

Αλλα δεν υπαρχει η τρελη ποικιλια εφαρμογων και δεν υπαρχουν google apps.Αλλα υπαρχουν καλες εναλλακτικες για youtube.

Οι Here Maps ειναι δωρεαν και λειτουργουν χωρις συνδεση σε σχεση με τα Google Maps.

Επιασα στα χερια μου καποια low-end Lumia.Τα Nokia Lumia 520,530 και το Microsoft Lumia 535.Κανενα απο τα 3 δεν κολλαγε και κατ εμε ειναι πολυ καλα.

Το μονο μειον κατ εμε ειναι οι 5,7 ιντσες του 640 XL (εχω δει g3 και xiaomi redmi note 3G στις 5,5 και note 3 στις 5,7 και απλα τα θεωρω παντοφλες).Προτεινω να παρεις το Lumia 640 και οχι το XL κατα την γνωμη μου.Μονη διαφορα ειναι το μεγεθος οθονης.

Ακομα κατι.. Θελω αν ξερει καποιος να μου πει πως θα μπορεσω να σωσω επαφες και μυνηματα για να μεταφερθουν τα δεδομενα μου στη νεα συσκευη γιατι θα το δωσω την ωρα που θα παρω τ καινουργια!

Στο ιος καποιο μεηλ εχεις που συγχρονιζεις τις επαφες σου, ισως και τα μνμ το ιδιο θα βαλεις και στο καινουριο σου τηλεφωνο και θα δεις τα τηλεφωνα σου, δεν ειμαι σιγουρος για τα μνμ

• 6 months later...

:rolleyes: - ηθελα να σας ρωτησω οσοι το εχετε στην κατοχη σας ή το εχετε δει σε φιλο για το GPS, εχω βρει στα γρηγορα ενα βιντεο

η καθοδηγηση ειναι στα Ελληνικα; το θελω για το αυτοκινητο (κινηση στην Αθηνα σε αγνωστες περιοχες) και για απλη χρηση internet, δεν θελω να εχω αυτο το ταψι στο αυτι για ομιλια θα με εκνευρισει.

Εχω anroid στα 2 μου tablet, MLS και Samsung φυσικα για απλη χρηση, στο εν λογω Lumia θα μπερδευομαι ευκολα ? Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Δεν πολυκαταλαβα τι λες αλλα με goοgle maps οπως ολα τα λουμια θα εισαι.αδυνατο να μην εχουν ελληνικα.

Τσεκαρε αν τα here maps εχουν ελληνικο πακετο γλωσσας.

Θυμάμαι ειχε ελληνικα στο gps αλλα τοχω δωσει στη σιστερ και δεν το χω μπροστα μου..

Αν εισαι απλος χρηστης μην το διαβασεις αυτο:

Αν είσαι απαιτητικος χρηστης διαβασε:

Νταξει το αιφον σου 1 ραμ δεν εδρεπε δαφνες ταχυτητας σε εναλλαγη βαριων εφαρμογων ειδικα αν ειχες κανει αναβαθμισεις ηταν αργο,θα χαρω να διαφωνησεις εδω,οπιτε και δεν σε αφορα αυτο που θα πω.

Ε για μενα που θελω φωτια να παιρνει απο τις επιδοσεις το xl ειναι αργο.

Με σναπ 400 και 1 ραμ απλα δεν για μενα.

Φυσικα ειμαι υπεραπαιτητικος και το 930 μου δε ηταν πολυ πιο γρηγορο,αλλα για μενα αργο οποτε το δωσα.

Με w10 αρκετα καλυτερα ολα βεβαια..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Τόσο το here maps όσο και το maps της Microsoft έχουν πλοήγηση στα ελληνικά.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

:rolleyes: - σας ευχαριστω πολυ (!) τα Here Maps δουλευεουν και χωρις συνδεση στο internet ? ειμαι φανατικος των Nokia, παντως ο πωλητης επεμενε πως δεν κολλαει οπως τα πρωτα και ο carl zeiss φακος με δελεαζει αφου σκεφτειτε ακομα εχω το 7390 μου σε δραση.

Δουλευω σε απλη χρηση android τα 2 ταμπλετ μου αλλα ο πωλητης ισχυριζοταν πως με τα νεα Windows 10 θα τρεχει ακομη καλυτερα γιαυτο και μπηκα σε αυτο το τοπικ να μαθω παραπανω.

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Ναι, μπορείς να κατεβάσεις τον χάρτη όποιας χώρας θέλεις. Βέβαια για την επίλυση της δρομολόγησης νομίζω δουλεύει καλύτερα online αλλά από την στιγμή που θα βρει διαδρομές και μετά δεν χρειάζεται internet.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.