mark1979 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Αν πρόσεξες έγραψα "ΚΑΙ ΓΙΑ SD" εννοώντας φυσικά ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε και τις δυο κάρτες sim. Κατά τα άλλα κλείνοντας μια εβδομάδα με το θεριό στο χέρι, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Τα κάνει όλα και δεν... κλατάρει !!!! Αν πιανει το χερι σου ψαξε στο youtube. Εχει βιντεακια απο τυπο που βαζει παραλληλα δυο sim και sd. Δεν το εχω δοκιμασει. Δες ομως μηπως σε βολεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Τα έχω δει τα βίντεο πριν αρκετό καιρό αλλά θέλει χειρουργική επέμβαση και δεν τα καταφέρνω καλά :) Με το ζόρι μπόρεσα και έκλεισα το sim tray με 2 κάρτες επειδή η μια είναι nano και την έχω μέσα σε αντάπτορα και φοβάμαι να το ανοίξω μη του κάνω καμιά ζημιά. Ο καμένος από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Τα έχω δει τα βίντεο πριν αρκετό καιρό αλλά θέλει χειρουργική επέμβαση και δεν τα καταφέρνω καλά :) Με το ζόρι μπόρεσα και έκλεισα το sim tray με 2 κάρτες επειδή η μια είναι nano και την έχω μέσα σε αντάπτορα και φοβάμαι να το ανοίξω μη του κάνω καμιά ζημιά. Ο καμένος από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι !!! να προσεχεις παααρα πολυ την σιμ με τον ανταπτορα ! δεν βολευουν καθολου οι ανταπτορες σε σιμ τρεη. και ποτε μα ποτε μην ξεχαστεις και βαλεις αδειο τον ανταπτορα μεσα,γιατι την πατησες. ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις ρυθμισεις- fingerprint διαλεξε πιν, κανε enroll ενα δαχτυλο σου και τικαρε την πρωτη επιλογη που λεει unlock phone και εισαι τζετ. Απλα κλειδωσε το κινητο και βάλε το δαχτυλο για ξεκλειδωμα! δεν μου βγαζει πουθενα επιλογη για unlock phone. κανω enroll ενα δαχτυλο και αυτο ηταν τελος. εχω την ΜΜ6. Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Λεγε μου τέτοια... να δούμε πως θα καταφέρω να το ανοίξω αν χρειαστεί να αλλάξω sim !!!! Από τότε που βγήκαν οι multi sim έχασα την ησυχία μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Κατα τη φορτιση παρατηρησα οτι ζεσταινεται παρα πολυ και το τηλεφωνο και ο φορτιστης(ζεματανε)!!!Μια πληρης φορτιση απο 6% στο 100% πηρε 2 ωρες και δεκα λεπτα, μια χαρα ειναι.Χρησιμοποιει καποιος κανενα προγραμμα για βελτιωση μπαταριας εξοικονομηση,βελτιστοποιηση κλπ?Αν ναι ποιο? κανει δουλεια η πιανει χωρο? καλο απογευμα Α ναι ξεχασα μετα απο δεκα μερες χρησης ολα καλα, δοκιμασα και το gps κλειδωνει παρα πολυ γρηγορα, φωτο και βιντεο μια χαρα, προχθες στη συναυλια των Scorpions δουλεψε υπερωριες αλλα ολα μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Κατα τη φορτιση παρατηρησα οτι ζεσταινεται παρα πολυ και το τηλεφωνο και ο φορτιστης(ζεματανε)!!!Μια πληρης φορτιση απο 6% στο 100% πηρε 2 ωρες και δεκα λεπτα, μια χαρα ειναι.Χρησιμοποιει καποιος κανενα προγραμμα για βελτιωση μπαταριας εξοικονομηση,βελτιστοποιηση κλπ?Αν ναι ποιο? κανει δουλεια η πιανει χωρο? καλο απογευμα Α ναι ξεχασα μετα απο δεκα μερες χρησης ολα καλα, δοκιμασα και το gps κλειδωνει παρα πολυ γρηγορα, φωτο και βιντεο μια χαρα, προχθες στη συναυλια των Scorpions δουλεψε υπερωριες αλλα ολα μια χαρα. Kααλα αστειευεσαι και αλλη βελτιωση μπαταριας 6000 αμπερωρες δε σου φτανουν;παρε και τραπεζα ενεργειακης δυναμης 20000 αμπερωρες να μην εχεις θεμα τι να πω;:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Φίλοι συνφορουμιτες και κάτοχοι επειδή θέλω ένα τρίτο κινητό για την δουλειά επειδή είμαι έξω πολλές ωρες ταξίδια κλπ και χρειάζομαι ένα δυνατό κινητό με τεραστια αυτονομία και επειδή πήρα ήδη στη γυναίκα το lenovo vibe p1 και δουλεύει άψογα και έχει επίσης καλή αυτονομία 5000 μπαταρία γαρ αλλά δεν έχω 300 ευρώ να πάρω ίδιο αλλά 200 με το ζόρι θέλω να μου πείτε ειλικρινά αν πραγματοποιει ότι υπόσχεται χωρίς προβλήματα καθότι κινέζικα και αυτο εννοείται το δουλεύω μαμά δεν πειράζει τίποτα κάθε βοήθεια σας δεκτη',επισης τι να προσέχω κατά την παραλαβή του;4g ΚΟΣΜΟΤΕ δουλεύει; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Κατ εμε αξιζει τα λεφτα του και αμα το χεις μονο για τηλεφωνα θα κραταει πραγματικα παρα πολυ, cosmote 4g δουλεύω, κανενα παράπονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Φίλοι συνφορουμιτες και κάτοχοι επειδή θέλω ένα τρίτο κινητό για την δουλειά επειδή είμαι έξω πολλές ωρες ταξίδια κλπ και χρειάζομαι ένα δυνατό κινητό με τεραστια αυτονομία και επειδή πήρα ήδη στη γυναίκα το lenovo vibe p1 και δουλεύει άψογα και έχει επίσης καλή αυτονομία 5000 μπαταρία γαρ αλλά δεν έχω 300 ευρώ να πάρω ίδιο αλλά 200 με το ζόρι θέλω να μου πείτε ειλικρινά αν πραγματοποιει ότι υπόσχεται χωρίς προβλήματα καθότι κινέζικα και αυτο εννοείται το δουλεύω μαμά δεν πειράζει τίποτα κάθε βοήθεια σας δεκτη',επισης τι να προσέχω κατά την παραλαβή του;4g ΚΟΣΜΟΤΕ δουλεύει; αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Φίλοι συνφορουμιτες και κάτοχοι επειδή θέλω ένα τρίτο κινητό για την δουλειά επειδή είμαι έξω πολλές ωρες ταξίδια κλπ και χρειάζομαι ένα δυνατό κινητό με τεραστια αυτονομία και επειδή πήρα ήδη στη γυναίκα το lenovo vibe p1 και δουλεύει άψογα και έχει επίσης καλή αυτονομία 5000 μπαταρία γαρ αλλά δεν έχω 300 ευρώ να πάρω ίδιο αλλά 200 με το ζόρι θέλω να μου πείτε ειλικρινά αν πραγματοποιει ότι υπόσχεται χωρίς προβλήματα καθότι κινέζικα και αυτο εννοείται το δουλεύω μαμά δεν πειράζει τίποτα κάθε βοήθεια σας δεκτη',επισης τι να προσέχω κατά την παραλαβή του;4g ΚΟΣΜΟΤΕ δουλεύει; αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του Να το πω διαφορετικά αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Νέα αναβάθμιση μου ήρθε σήμερα με ημερομηνία 18/7/2016 !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Χαίρετε παιδιά. Στην ίδια λογική με τον komias2 ψάχνω και εγώ για 2ο τηλέφωνο για την δουλειά και θέλω πολύ καλή αυτονομία. Σε 4g μόνο πόσο βγάζει περίπου SOT σε ένα 15ωρο? Από μέγεθος είναι όντως αρκετά παχύ σε σημείο που να δυσκολεύει στο grip? Από ότι διάβασα λίγο στα γρήγορα πήρε την 6. Το UI είναι στα πρότυπα stock Android πλέον? Αυτά και ευχαριστώ πολύ. Στα 124 ευρώ που το έχει αυτή τη στιγμή το Gearbest είναι κελεπούρι πιστεύω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Δεν μου συγχρονίζει της επαφες viber. Πρέπει να σβήσω και να ξαναπερασω το προγραμμα για να ανανεωθουν οι φωτο η και να προστεθούν νέες επαφές viber. Κάποια βοήθεια; Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Νέα αναβάθμιση μου ήρθε σήμερα με ημερομηνία 18/7/2016 !!!! Θα μπορούσες να μας μεταφέρεις την εμπειρία σου με την νέα rom μετά από λίγες ημέρες; Εγώ εχω android 5 ακόμα, με root, και δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του κινητού σε ορισμένα θέματα τουλάχιστον. Θεωρώ ότι δεν είναι όσο "σπιρτο" θα'θελα και επιπλέον σε κάποιες στιγμές τρώει κολλήματα. Όχι συχνά, αλλά το κάνει. Επίσης, όταν κάνω back με το κουμπί για να βγω από μια εφαρμογή, με γυρίζει σε αυτήν που είχα ανοίξει πριν αντί να με βγάλει στο desktop. Αυτό συμβαίνει σε ένα ποσοστό 50 με 60%. Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Για μένα δεν είναι νέα rom αλλά η μοναδική rom που δούλεψα, γιατί έτσι το παρέλαβα. Άρα δεν μπορώ να έχω άποψη σε σχέση με την 5.0. Λαγγαρίσμαστα δεν έχω παρατηρήσει με 100 περίπου εφαρμογές στη συσκευή. Από αυτονομία είμαι υπέρ ευχαριστημένος και για το GPS μόνο θετικά μπορώ να πω. Το μόνο αρνητικό που παρατηρώ σε σχέση πάντα με προηγούμενη μου συσκευή (LENOVO K3 NOTE) καθυστερεί μερικά secs η σύνδεση σε WIFI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Δεν χρειάζεται να κάνεις σύγκριση. Μόνο αν έχεις κάποιο αρνητικό να πεις. Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Αυτά που έγραψα πριν ισχύουν. Νομίζω ότι δουλεύει άψογα με την 6.0. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος... κάτι αρνητικό ως τώρα δεν έχω εντοπίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Απ' ό,τι καταλαβαίνω από τα παραπάνω, α) Η Marshmallow ROM για το Power μπορεί να θεωρηθεί πλέον final και όχι beta; β) Κατεβαίνει ήδη πάνω από το Lollipop σαν 'απλό' OTA update από την Ulefone; Δεν έχω ο ίδιος το Power, το παρήγγειλαν όμως και το περιμένουν δυο φίλοι, οπότε να τους... προετοιμάζω ανάλογα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Με 70+ εφαρμογες δεν εχω κανενα κολλημα,καμμια καθυστερηση, εχω παντα διαθεσιμη ram 1,7 gb ,το gps κλειδωνει ακαριαια, μπαταρια για 3,4, 5 μερες αναλογως τη χρηση,δακτυλικο αποτυπωμα αμεσο και ακριβες, τι αλλο περισσοτερο να θελεις??? Εκανα κι εγω την ενημερωση που ανεφερε παραπανω ο φιλος, ολα καλα ,καλο απογευμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Ρε παιδιά οι επαφές αποθηκεύονται στο τηλέφωνο ή στο Google account? Ρωτάω γιατί,είχα μπακαπ με.το synchit, επαναφορά και τα πέρασε στην μνήμη της συσκευής. Όταν όμως παω να.περάσω νέα επαφη μου βγάζει ότι θα αποθηκευτει στον λογαριασμό gmail. Πως μπορώ να.κάνω αντιγραφή απο το τηλέφωνο όλες τις επαφές προς το gmail; Για καταλάβω δηλαδή Πως μπορώ να αποθηκεύω τις επαφές εκεί που θέλω εγώ... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Η πυξίδα σας λειτουργεί κανονικά;εμένα μου δείχνει ότι να ναι! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Θέλει καλιμπραρισμα ενδεχομένως. Θέλει να πάρεις το κινητό και να το κάνεις 8άρια στον αέρα! Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Εχει υποψιν κανενας για καμμια θηκη ( απο ελλαδα) που να καλυπτει και την οθονη; στο τσακ το γλυτωσα εφαγε μεγαλη τουμπα. Καλουτσικα τα πηγε και στο antutu Edited August 1, 2016 by dinio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Στις ρυθμισεις- fingerprint διαλεξε πιν, κανε enroll ενα δαχτυλο σου και τικαρε την πρωτη επιλογη που λεει unlock phone και εισαι τζετ. Απλα κλειδωσε το κινητο και βάλε το δαχτυλο για ξεκλειδωμα! Μια βοήθεια παραπάνω αν γίνεται... Δεν έχω πουθενά στης ρυθμίσεις fingerprint αυτήν την επιλογή που να λέει unlock phone. Ανοίγω την επιλογή fingerprint, κάνω enroll και τέλος.δεν έχω πουθενά κάποια επιλογή να επιλέξω. Έχω android 6 Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zodiac066 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Εγω εχω την 5.1, αμα πας απο ρυθμισεις-ασφαλεια-κλειδωμα οθόνης? Δεν σου εχει επιλογες για swipe, password fingerprint κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts