Jump to content

Ulefone Power

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανάμεσα σε αυτό και το oukitel ποιό προτείνετε?

Έχω το ouki και πήγε και εμένα να μου πασάρει εφαρμογή μετά απο αναβάθμιση.

Ακόμα έχει τοσο ευαίσθητη οθόνη που πατιουνται διάφορα ακόμα και οταν μιλάς.

Το power απο την άλλη το πήρε φίλος και κάτι μου είπε ότι δεν δέχεται ειδοποιήσεις απο εφαρμογές στο background.

Τι συμβαίνει υπάρχει καποιο πρόβλημα?

Χρειάζομαι ενα κινητό που βα δουλεύει out of the box.

• Απαντήσεις 699
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μπορω να τα συγκρίνω γιατί δεν έχω το oukitel 4000.

Παντός το power έχει μεγαλύτερη μπαταρία έχει 6000.Επίσης το power με την 5.1 έχει ενα θεμα με τις ειδοποιήσεις,αν όμως δεν τής κλείνεις απο το background τις εφαρμογές που θες να πέρνεις ειδοποιήσεις δουλεύει άψογα.Στο android 6 δεν έχει αυτο το πρόβλημα απο ότι διαβάζω το διόρθωσαν.

Δεν το μετάνιωσα αξίζει τα λεφτά τού.

Σίγουρα διορθώθηκε στην 6?

Αρα απλά το αγοράζω περνάω άλλο launcher και κάνω disable τον μαμα launcher, έτσι απλά χωρίς root?

θα τους ρωτήσω άλλα το bangood στέλνει με android 6?

Παρεμπιπτόντως το ouki βγάζει 2 μοντέλα σε 6000mah

Σίγουρα διορθώθηκε στην 6?

Αρα απλά το αγοράζω περνάω άλλο launcher και κάνω disable τον μαμα launcher, έτσι απλά χωρίς root?

θα τους ρωτήσω άλλα το bangood στέλνει με android 6?

Παρεμπιπτόντως το ouki βγάζει 2 μοντέλα σε 6000mah

Εγω εχω το ουκι αλλα δεν εχω τα θεματα που λες. Αλλα επειδη ειμαι off topic, τσεκαρε τα και τα δυο και αποφασισε.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Σε τι μπορεί να με βοηθήσει η τοποθέτηση σου?

Στο ouki ουτε τα restart στα καλά καθούμενα που αναφέρονται στο thread δεν έχεις ?

Αν αναφερεσαι σε μενα απαντησα σε καποια θεματα που λες για το ουκι. Ειχα γραψει οτι ειχα κανα δυο restart στην αρχη που το πηρα και τελος. Δεν εχω αλλα θεματα. Ελπιζω τωρα να "βοηθησα", ε? :)

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Η σύγκριση Power με Ouki K6000 Pro πάντως νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον!

Αν υπάρχει κάποιος που να έχει και τα δυο (ή τέλος πάντων έχουν περάσει από τα χέρια του), θα είχε ενδιαφέρον να μας έγραφε κάποιες συγκριτικές εντυπώσεις...

Το ouki πριν λίγο το βρήκαμε σβηστό με την μπαταρία γεμάτη, απλά έκλεισε.

Και όχι τίποτα άλλο Αλλά ειναι εργαλεία δουλειάς, μια κλήση που θα χάσουμε (24/7) σημαίνει οτι η δουλειά πήγε σε άλλον.

Για το power κάπου διάβασα για σερβιρισμένο malware και στην 6.

Θέλω κινητό και έχω κολλήσει, θα κοιτάξω για κάνα umi..

Αυτο για την 6 στο power δεν ισχύει όσοι την δοκίμασαν δεν ανέφεραν κάποιο πρόβλημα με malware.

Το λέω επειδή διαβάζω σε ξένα forum.

Το ouki πριν λίγο το βρήκαμε σβηστό με την μπαταρία γεμάτη, απλά έκλεισε.

Και όχι τίποτα άλλο Αλλά ειναι εργαλεία δουλειάς, μια κλήση που θα χάσουμε (24/7) σημαίνει οτι η δουλειά πήγε σε άλλον.

Για το power κάπου διάβασα για σερβιρισμένο malware και στην 6.

Θέλω κινητό και έχω κολλήσει, θα κοιτάξω για κάνα umi..

Ελλατωματικο θα ειναι. Σε κανενα αλλο thread και forum που παρακολουθω δεν διαβασα αλλη περιπτωση.

εγω παντως με το που το πηρα με την 6 εκδοση,μου ηρθε μια ενημερωση.

και σημερα αλλη μια , με ημερομηνια 23-6-2016.

δεν ξερω αν ειναι για καλο,αλλα ειπα σε αυτο το κινητο οτι ερχεται να το περναω.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

εγω παντως με το που το πηρα με την 6 εκδοση,μου ηρθε μια ενημερωση.

και σημερα αλλη μια , με ημερομηνια 23-6-2016.

δεν ξερω αν ειναι για καλο,αλλα ειπα σε αυτο το κινητο οτι ερχεται να το περναω.

Εννοείτε να περνάς τα updates όλα διορθώνουν και από κάτι.

Αυτο για την 6 στο power δεν ισχύει όσοι την δοκίμασαν δεν ανέφεραν κάποιο πρόβλημα με malware.

σε μια γρήγορη ματιά εδω το είδα... αλλά όπως λες θα εννοούν κάτι άλλο..

http://forum.xda-developers.com/general/device-reviews-and-information/ulefone-power-real-reviews-discussion-t3300315/page148

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ελλατωματικο θα ειναι. Σε κανενα αλλο thread και forum που παρακολουθω δεν διαβασα αλλη περιπτωση.

Εσύ ο ίδιος είπες ότι σου έκανε 2 restart στα καλά καθούμενα.

Αποκλείεις να σου εχει κάνει περισσότερα χωρίς να πάρεις πρέφα η να έσβησε και να το προσπερασες ..?

εγώ πέρασα την 6αρα.

Τα θετικά είναι η βελτίωση της κάμερας και το δακτυλικό αποτύπωμα (που έγινε πολύ γρήγορο)

Τα αρνητικά είναι το σήμα του wifi που έπεσα μια γραμμή σε σχέση με την 5αρα και λίγο χειρότερη η μπαταρία.

Λαγκ δεν παρατήρησα σε καμια έκδοση

Innovation distinguishes between a leader and a follower.

επειδή διαβάζεις ξένα forums δεν μου απάντησες τι εννοούν εδώ μιλάνε για custom rom, μιλανε για άλλο κινητό?

Latest OTA bumps you to 20160623, but with the 'bonus malware' BeautySnap...

(Ulefone Power)

http://forum.xda-developers.com/general/device-reviews-and-information/ulefone-power-real-reviews-discussion-t3300315/page148

Κατά αρχήν αυτο γράφτηκε πριν δυο ώρες και το είδα τωρα οχι εχτές που απάντησα στο προηγούμενο ποστ.

Αλλά για να το αναφερουν ενδεχόμενος και να ισχύει δεν εχω την 6 ώστε να το επιβεβαιώσω,εχω την 5 καθότι είναι ευχαριστημένος προς το παρόν.

Ας μας απαντήσουν αυτοί που έβαλαν την 6 και παίρναν το συγκεκριμένο ΟΤΑ αν έχουν κάποιο πρόβλημα με malware.

Αρα εσυ που διαβάζεις ξένα φόρουμ ακυρώνεις τα λεγόμενα των χρηστών του ξένου φορουμ xda και περιμένεις τι?

Να βρεθούνε κάποιοι να σου απαντήσουν ότι δεν εχουν πρόβλημα?

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το δέχεσαι απλά, με μια επιφύλαξη, και να συγκρίνεις η ακόμα και να το τσεκάρεις να πάμε παρακάτω.

Καλώς η κακός δεν γίνεται να τα ξέρουμε ολα οσο και αν διαβάζουμε... θα έρθει κάνα νεο και από αλλού..

Το κινητό δεν το έχω οπότε παύω να ασχολούμαι .

Απλά θα ενημερώσω ένα φίλο που το έχει.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

edit:

καμία σχέση φίλε μην λέμε οτι θέλουμε.

Δεν γράφτηκε πριν 2 ωρες .

οι τελευταίες σελίδες αυτο αναφέρουν.

ΑΚΌΜΑ και το προηγούμενο ποστ που είχα κάνει το έλεγε..

Μην λέμε μ..... για να δικαιολογήσουμε τον εαυτό μας.

Διάβασε αφου διαβάζεις πριν ποστάρεις.

Μα το παραδέχθηκα είδη στο προηγούμενο ποστ ότι στο ΧDA συζητάνε για κάποιο malware,τα ποστ που μου έδειξες ήταν δυο ώρες πριν δεν είπα κάποιο ψέμα.

Το ότι το είπαν δυο στο ΧDA ποιο πρίν δεν σημάνει ότι ισχύει και όλας,απλά περίμενα να το επιβεβαιώσουν και άλλοι.

Επίσης το ύφος σου έχει εχθρικές διαθέσεις και δεν εχω σκοπό να μαλώσω με κανέναν για ενα κινητό,πίστευε ότι νομίζεις δεν θα προσπαθήσω να σου αλλάξω γνώμη για τίποτα.

Καλή συνέχεια.

Ναι το ύφος μου είναι αυτό που λες γιατί νόμισα ότι δεν έδωσες την σημασία που έπρεπε και πέταξες κάτι που αξίζει να διερευνηθεί.. με τον τρόπο σου.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι δεν άφησες περιθώρια να συμβαίνει κάτι τέτοιο.. γιατί είσαι αρκετά ενημερωμένος.

Δεν χρειάζεται να σου θυμίσω τι μου απάντησες οταν το ανέφερα πρώτη φορά.

Δεν άφησες περιθωρια.

Και όμως ηταν εκεί μέρες πριν.

Σίγουρα υπάρχουν πολλές σελίδες να ενημερωθείς αλλά το xda είναι αν οχι η πρώτη μέσα στις πρώτες για ενημέρωση.

Με άλλα μην είσαι απόλυτος οταν σου δείχνουν κάτι, ρώτα που/πως,ξέρουν και άλλοι να διαβαζουν.

Καλησπέρα και sorry, ειμαι και εγω στις στραβες μου και ίσως να τα βλέπω λάθος.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ενημερωτικά και το ouki πήγε να μου σερβίρει εφαρμογή μετά από αναβάθμιση.

Ίσως να είναι αυτό που λετε να τα σερβίρει μέσω launcher

Και τώρα που το ξαναβλέπω σίγουρα είμαι στις στραβες μου και σας/σε φορτώνω με μπούρδες.

Συγνώμη γενικότερα.

Edited by drdedus

Καλησπέρα

Παιδιά εγώ έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το δικό μου power.

Όλα λειτουργούν μια χαρά απλά δεν μπορώ να δω κάμερες με κανένα app από το ulefone.

Χρησιμοποιώ το superlivepro και δεν μπορώ να τις δω ούτε τοπικά ούτε απομακρυσμένα.

Με το sony που έχω δεν υπάρχει κανένα θέμα. Στο ulefone λέει συνεχώς device not found και δεν μπορεί να κάνει connect. Είναι λες και για κάποιο λόγο κόβει τα apps για κάμερες. Χρησιμοποιώ την ίδια sim και στα δυο κινητά.

Αν έχει κάποια ιδεά οποιοσδήποτε ας μου πει.

Ευχαριστώ

Το δικό μου τουλάχιστον δεν έχει τέτοιο θέμα. Ποτέ δεν χάνω κλήση. Μόνο το κουλό θέμα με τα κάμερα apps.

Είμαι στην cosmote και το έχω επίτηδες 3g/2g only

πως το κανουμε να κανει εγκατασταση καποια εφαρμογη στην καρτα sd και οχι στον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης?
http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg