Jump to content

Kingzone N5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τώρα συνειδητοποίησα ότι υπάρχει και 2ο θέμα για το ίδιο κινητό, στο οποίο μάλιστα απάντησα χωρίς να πάρω χαμπάρι ότι ήταν άλλο θέμα!

Κάποια ενδιαφέροντα που αναφέρθηκα εκεί:

--

...

Όσοι έχετε την συγκεκριμένη συσκευή με την 1η εκκίνηση μήν κάνετε αναβάθμιση του συστήματος γιατί το κινητό κολλάει στο λογότυπο έναρξης.Τό έφτιαξα μέσω recovery.

Παρόμοιο θέμα έγραψαν και εδω:http://forum.kingzone.cc/thread-690-1-1.html

...

με

... το Clear eMMC...

-- Σε ότι αφορά το υπάρχον stock recovery:

Το βρήκα στην κοινότητα του KingZone, εάν εννοείς αυτό

工厂模式

自动测试

手动测试

单项测试

测试报告

调试测试项

清除eMMC

版本信息

重启手机

Factory mode

Automatic Test

Manual Test

Single Test

testing report

Debug Test Item

Clear eMMC

Version Information

Restart the phone

-- Μια σύντομη άποψη για το κινητό:

...

το τηλέφωνο έχει έρθει εδώ και μια εβδομάδα και το έχει η γυναίκα μου.

Για την ώρα όλα καλά. Είμαι περίεργος για το που θα καταλήξει η μπαταρία μετά από μερικές φορτίσεις.

Οι φωτογραφικές του, αξιοπρεπής μέσος όρος. Δεν είναι κακές αλλά δεν είναι και καλές! Τη κυρίως κάμερα θα την ήθελα καλύτερη. Μάλλον είναι 8άρα και γίνεται ιντερπολέΙσιον σε 13.

...θα ήθελα να το ρουτάρω, αλλά πριν αρχίσω τα διάφορα να πάρω πάρω πρώτα μπακαπ.

Δεν έχω δει κάπου custom recovery?

Ας συνεχίσουμε σ' αυτό το θέμα από δώ και πέρα.

Edited by Baniko

• Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά είσαστε ευχαριστημένοι με τις φωτογραφίες που βγάζει νύχτα; Μιλάμε για πολύ κιτρινίλα!!! Έτσι είναι και στα δικά σας;

Όπως έχω αναφέρει, η αυτόματη ισορροπία λευκού δεν λειτουργεί σωστά με λάμπες πυρακτώσεως. Δοκίμασε να διαλέξεις "Λαπτήρας πυρακτώσεως" ή "Θερμός λαμπτήρας". Πάλι δεν είναι τέλειο, αλλά σώζεται κάπως...

Ναι το δοκίμασα και είδα ότι κάτι πάει να φτιάξει έτσι αλλά είδα επίσης ότι δε το κρατούσε σα ρύθμιση και όποτε έμπαινα στη κάμερα έπρεπε να το βάζω πάλι. Σωστά ή υπάρχει κάποια μόνιμη ρύθμιση;

Επίσης αν βάζαμε άλλο app για τη φωτογραφική μας μήπως έφτιαχνε. Ας πούμε το LENOVO SUPER CAMERA κτλ.

Ροοτ και κανονικό recovery έχεις καταφέρει να έχεις;

Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

Λοιπόν, βρήκα και κατέβασα αυτό

https://mega.nz/#!H1MjXaoJ

από ένα ρώσικο site. Το βρήκα googlάροντας, αλλά δεν κράτησα το link οπότε το ανέβασα στο mega.

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, οπότε αν το δοκιμάσει κάποιος είναι (έτσι κι αλλιώς) με δική του ευθύνη!

Έχει μέσα recovery και άλλα καλούδια. Θα το δοκιμάσω εν καιρώ (το τηλέφωνο το έχει η γυναίκα μου) και θα ποστάρω αποτελέσματα.

Σήμερα έφτασε και η θήκη

http://m.banggood.com/Original-Window-Funtion-PU-Leather-Protective-Case-For-KINGZONE-N5-p-990016.html

Χρώμα άσπρο, όπως και το κινητό! Το σύνολο, πολύ όμορφο!!

Όταν κλείνει, εμφανίζεται ένα αναλογικό ρολόι στο στρογγυλό παράθυρο για κάποιο χρονικό διάστημα. Όταν καλεί κάποιος, εμφανίζονται επιλογές για απάντηση στο στρογγυλό παράθυρο και δεν χρειάζεται να την ανοίξεις! Πολύ καλό!

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• 2 weeks later...
Τελικα ρε παιδια αξιζει πραγματικα τα λεφτα του το κινητο αυτο?

Η συσκευή είναι πολύ όμορφη και με την θήκη που γράφω παραπάνω γίνεται ακόμα πιο όμορφη.

Από κατασκευή δείχνει ΟΚ.

Οι φωτογραφική της, είναι απλά ικανοποιητική, πιο πολλά έγραψα πιο πάνω. Αλλά από την άλλη, σ' αυτή την τιμή και με 4G και με καλύτερη κάμερα, μάλλον είναι δύσκολο.

Ένα παιδί είχε θέμα με το νετάρισμα άλλα φαίνεται να ήταν μεμονωμένο.

Κάτι άλλο που ελπίζω να ήταν τυχαίο, είναι ότι από όταν μπήκε η θήκη, κάποιες φορές δεν δούλευε σωστά το τατς στο κάτω μέρος της οθόνης, και μετά έστρωνε μόνο του. Μετά από σβήσιμο, βγάλε βάλε θήκη και μπαταρία, για την ώρα δεν το ξανάκανε. Θα ενημερώσω ανάλογα.

Όπως έχω ξαναπεί, το τηλέφωνο το έχει η γυναίκα μου. Της αρέσει και για την ώρα δεν μετάνιωσε που αλλάξαμε το lenovo s650 με το kingzone N5!

so far so good

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

• 3 weeks later...
Τελικά το update το κάνουμε; Διάβασα οτι κόλλησε το 2ο. Κάνουμε το πρώτο...δεν κάνουμε κανένα...τι κάνουμε;

Κιτρινίλα στις εσωτερικές φωτόκαι σε αυτό που έχω στα χέρια μου...δεν το αποφύγαμε...

Επίσης, το playstore κλείνει μόλις γράψω 3 γράμματα στην αναζήτηση :(

Για το playsrore, δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό της cache και των δεδομένων, μέσα από ρυθμίσεις/εφαρμογές/όλες, στα:

- Πλαίσιο υπηρεσιών google

- Υπηρεσίες google play

- Google play store

Και μετά επανεκκίνηση

Για τις φώτο, βρες μια εφαρμογή που θα σου επιτρέπει να ρυθμίσεις σχετικά εύκολα την ισορροπία λευκού. Για την ώρα δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη. Το τηλ το έχει η γυναίκα μου, η οποία γενικά είναι ευχαριστημένη.

Edited by Baniko

Ωραία οκ το playstore...ξέρεις κανείς γιατί εμφανίζει τις φωτογραφίες που βγάζω πριν απο παλαιότερες που μετέφερα απο κάρτα μνήμης;

ΟΚ εβρέθη ο λόγος...

ξέρουμε πως ορίζεις που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες; Γιατί δεν βρίσκω ρύθμιση στη καμέρα.

Edited by AccelDrag

Κάποια θέματα που απασχολούν την κάτοχο του τηλεφώνου (σύζυγος), αλλά για την ώρα τα προσπερνάει επειδή είναι ΠΟΛΥ όμορφο(!):

>>> Πολλές φορές στην αρχή της κλήσης αλλά και κατά τη διάρκειά της, διακόπτεται η κλήση και πρέπει να ξανακαλέσει. Μπορεί να συμβεί και περισσότερες από μία φορές στην ίδια κλήση.

>>> Η φωτογραφική ανταποκρίνεται πολύ αργά. Στην ουσία παίρνει πολύ χρόνο να εστιάσει και έτσι αργεί να βγει η φωτογραφία. Επίσης καλά θα ήταν οι φώτο σε χαμηλό φωτισμό να είναι πιο φωτεινές.

Ακόμα το αποτέλεσμα της φωτογραφίας φαίνεται σαν να γίνεται interpolation από μικρότερη ανάλυση (πχ από 8 Mp σε 13 Mp).

Αυτό που νομίζω, είναι ότι υπάρχει ένας αξιοπρεπής αισθητήρας που όμως το "software" (ROM) δεν μπορεί να τον εκμεταλλευτεί.

>>> Μετά από αρκετές μέρες χρήσης αρχίζει να lagάρει, σε σημείο που να κάνει μικρά ή μεγαλύτερα κολλήματα. Το πρόβλημα λύνεται με επανεκκίνηση.

Edited by Baniko

Για την ώρα τα καλύτερα αποτελέσματα τα πήρα με την snap camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marginz.snap&hl=el.

Βέβαια δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι καλή, και οι φωτογραφίες εστιάζουν σχετικά γρήγορα.

Edited by Baniko

Ψάχνοντας για root και custom ROM κατάλαβα ότι κυκλοφορούν 2 εκδόσεις του τηλεφώνου.

Το τι έκδοση είναι, μπορεί να το δει κάποιος στις ρυθμίσεις τέρμα κάτω στο σχετικά με το τηλέφωνο.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1η έκδοση είναι η 1490 SF. K668 A1, που φοράει τον MT6735M στο 1GHz.

Αυτή η έκδοση έχει rootαριστεί, υπάρχει custom recovrty, κυκλοφόρησαν official update και υπάρχει ακόμα και κάποια custom ROM.

Το ποιο ενημερωμένο σημείο που μπορούν να βρεθούν όλα είναι το http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=675584&st=100 .

Το επισημο site για κατέβασμα είναι http://www.kingzone.cc/download2.aspx . Εκεί για την ώρα υπάρχεί ROM μόνο για αυτή την έκδοση.

2η έκδοση είναι η 1490 sf. K668_2. A1, που φοράει τον MT6735P στο 1GHz (ή τον MT6735A στο 1.3GHz, οι απόψεις διίστανται. To vickmall απο όπου το αγόρασα αναφέρει MT6735P, ενώ αλλού αναφέρεται MT6735A).

γι αυτή δεν κυκλοφορεί τίποτα!

Ούτε custom recovery ούτε custom ROM ούτε καν official ROM!!

Εγώ έχω την 2η έκδοση, ...για να δούμε τι θα γίνει!

Edited by Baniko

• 2 months later...

Πολλά και σοβαρά κολλήματα όταν προσπαθώ να ανοίξω την Γκαλερί και ιδίως όταν θέλω να στείλω φωτό μέσω viber...ιδιαίτερα σπαστικό το κόλλημα αυτό και πολύ συχνό. Κολλάει και σχεδόν νεκρώνει το κινητό και όποτε το θυμηθεί επανέρχεται.

Δεν ξέρω μήπως με διαγραφή δεδομένων της γκαλερί θα φτιάξει αλλά υπάρχουν πολλές φωτό και αδυναμία backup αυτήν την περίοδο.

• 1 month later...

Χαιρετίζω την παρέα του myphone.gr

Είμαι νέο μέλος.Πήρα το κινητό τον περασμένο Σεπτέμβριο και είμαι φουλ ικανοποιημένος αν αναλογιστούμε και τα χρήματα που έδωσα.

Όλα δούλευαν ρολόι μεχρι εχθές όπου για κάποιο λόγο το wifi μου δεν ανοίγει με τίποτα.Δεν πρέπει να είναι θέμα Hardware καθώς κάποιες στιγμές και μετα απο ώρες άνοιξε για λίγο,αλλα μετά πάλι.Έκανα δύο factory reset αλλα και πάλι δεν έκανε τίποτα.Με εκτενές googlaρισμα είδα οτι αυτό παρουσιάζεται και σε άλλα κινητά (Galaxy s4-s3,google nexus5..) που κάνουν update σε lollipop.Κατεβάζοντας κατι ******τσες προγραμματακια απο play store (σε φαση wifi doctor κτλ) μου έβγαλαν μήνυμα οτι πρεπει να κάνω root το κινητό μου και να περάσω πάλι την rom.Υπάρχει κάποιος που να αντιμετωπίζει/αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα;Υπάρχει καποιος που μπορει να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο :)

Υ.Σ.:Απο κινητά είμαι λίγο άσχετος μαθαίνω όμως γρήγορα

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 1 month later...
Καλησπερα σας..εχω το Ν5 kingzone και μ πεταει συνεχεια διαφημησεις στο desktop και στο fb ενω γραφω στο messenger εκει που γραφεις μηνυμα.τι πρεπει να κανω?

• 8 months later...

Η επίσημη ROM για την 2η έκδοση του κινητού

http://www.kingzone.cc/service_dow.php?id=160

Δηλαδή για την 1490 sf. K668_2. A1.

Φιλε

Baniko

ευχαριστω δεν ηξερα οτι κυκλοφορουν 2 εκδοσεις , χαρη στην βοηθεια σου φλασαρισσα ενα μπλοκαρισμενο Ν5 φιλου.