Avadonmod Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 εγω απ τοτε που αγορασα το s8 το εχω λιγο σε δευτερη μοιρα το κινητάκι μας . θα ήθελα να ρωτήσω με την σειρά μου αν αξίζει να φυγω απο την 5.1.12.0 g και να παω στην 6αρα. να βαλω καποια stable η να ακολουθήσω κάποια beta διοτι δεν σας βλεπω και πολυ ικανοποιημένους εδω μεσα... θα το δωσω στην γυναικα μου το κινητο οποτε δεν θα ήθελα να εχει προβλήματα Αύριο μάλλον βγαίνει καινούργια Flyme 6 stable μετά από 2+ μήνες. Φαντάζομαι θα είναι καλό update. Μιλάω για την έκδοση A όχι για την Global! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Για global λέω έγνοια λέτε από Όλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con80 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 παιδες καλησπερα,προσπαθω ν κατεβασω την 6.10.0A αλλα δν μπορω.μου βγαζει αυτο τ μηνυμα server exception .please try again later .Τι ν φταίει λετε, το ειχε η κορη μ το κιν κ το σκαλιζε κ δν ξέρω αν έχει κάνει κάτι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 κατεβασε το στο pc Και πέρασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται το developer options στην τελευταία stable 6.1.0.0A Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con80 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 παιδες καλημερα,τελικα κατεβασα απο το κιν κατευθειαν την 6.10.0Α απο το Flyme .cn κ μετα volume+ k button ,εκανα τικ στο clear ,start κ την περασε μια χαρα.Αξιζει η νεα εκδοση ,το κινητο πεταει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 σε global εχει προβληματα απο ότι διαβαζω δεν εχει βαλει κανεις την 6 σε g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Πολύ καλή η τελευταία stable και από διαχείριση μπαταρίας. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Αυτό είναι το link για όσους θέλουν να εγκαταστησουν το Google Assistant χωρίς να χρειάζεται root σε μορφή apk. Λειτουργεί τέλεια https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-google-assistant-launcher-google-t3614804 Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con80 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Εχω την εντύπωση οτι με την καινούργια εκδοση η μπαταρία καταναλώνεται πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con80 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Παιδια καλημερα,μηπως ξερετε γ πιο λογο μου βγαζει τις επαφες διπλες;Τις σβηνω τις διπλες κ ξανα εμφανιζοντε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Πήγαινε στους λογαριασμούς και απενεργοποίησε τον συγχρονισμό viber, αν είναι ενεργοποιημένος και δες αν διορθώθηκε. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con80 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 φιλε το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι κ γενικα οταν παω στην αναζητηση γ καποιο ονομα δεν μ βγαζει τπτ.Εχετε ν μ προτεινετε κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 φιλε το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι κ γενικα οταν παω στην αναζητηση γ καποιο ονομα δεν μ βγαζει τπτ.Εχετε ν μ προτεινετε κατι αλλο? Είναι bug της τελευταίας rom Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con80 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 κ τι κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con80 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Τελικα περασα την εκδοση παλι με wipe data κ ειναι κομπλε,σταματησε ν εμφανιζει διπλες τις επαφες κ εχει καλυτερη διαχειριση στην μπαταρια.Το μονο αρνητικο κ δν ξερω αν ρυθμιζεται οταν κανω αναζητηση καποια επαφη δν μου τις βγαζει ολες.Ξερει κανεις τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Με την τελευταία 6.1.0 δεν μπορώ να συνδεθώ σε κρυφο δικτυο WiFi. Ενώ βάζω σωστά τ όνομα και τ κωδικό του, δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η σύνδεση. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Καλημέρα σε όλους! Τελικά κατάφερα και συνδέθηκα στο κρυφό δίκτυο. Σήμερα τ πρωί έπαθα κάτι ακόμα χειρότερο. Έπεσα στ 12 για ύπνο με 40% μπαταρία και ξύπνησα στ 7 με μόλις 7%. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Έχεις την εφαρμογή του fb ή/και του messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Ναι τις έχω και τις 2. Δεν μ τ έχει ξανακάνει αυτό ομως Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaggel Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Επειτα απο πλ καλη τουμπα που εφαγε το κινητο, εχει σπασει εσωτερικα η οθονη (τ τζαμι απεξω δεν εχει καν γραντζουνια). ξερει κανεις ποσο κανει το ανταλλακτικο και απο που μπορω να τ παραγγειλω φθηνα σχετικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con80 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 παιδια ξερετε σε πιο καταστημα να παω να αλλαξω το ακουστικο τ κινητου? ξαφνικα ξεκινησε να γρατσουναει οταν μιλαω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 παιδια μια μεγαλη χαρη στο engineering μενου στο audio sto normal mode, σας παρακαλω γραψτε τις τιμες sip, mic. δεν μπορω πια να εχω συνομιλια με κανεναν.. θα αναγκαστω να αγορασω αλλο κινητο, οσο κιαν τα δοκιμαζω δεν βρισκω καλες τιμες για να ακουω εγω και ο συνομιλητης.. στελνω π.μ. κερνω καφε στα βορεια προαστια οποιος κανει την παλικαρια!! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 παιδια μια μεγαλη χαρη στο engineering μενου στο audio sto normal mode, σας παρακαλω γραψτε τις τιμες sip, mic. δεν μπορω πια να εχω συνομιλια με κανεναν.. θα αναγκαστω να αγορασω αλλο κινητο, οσο κιαν τα δοκιμαζω δεν βρισκω καλες τιμες για να ακουω εγω και ο συνομιλητης.. στελνω π.μ. κερνω καφε στα βορεια προαστια οποιος κανει την παλικαρια!! Θυμισε μου τον τροπο που μπαινουμε, το χω ξεχασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Θυμισε μου τον τροπο που μπαινουμε, το χω ξεχασει παταμε *#*#3646633#*#* στο τηλεφωνο παμε audio, hardware testing, normal mode εκει στο sip και στο mic πειραξα τιμες. ομοιως αντι νορμαλ mode στο speech enhancement πειραξα τιμες.. ξερω ειμαι ανοητος, απογοητευτηκα και δοκιμαζα.. τωρα την επατησα. γραψε οτι μπορεις φιλε, ή αμα θες σε καφε αν εισαι κοντα στα βορεια ερχομαι και κερνω καφεδαρα! σωσουμε το mx5! σε ευχαριστω Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts