trust0 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Οπ αυτό δεν το ήξερα. Αν εγκαταστήσω τον browser της meizu σε άλλο κινητό ( Όχι meizu ) θα δουλέψει φαντάζομαι ε;; Στάλθηκε από tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Οπ αυτό δεν το ήξερα. Αν εγκαταστήσω τον browser της meizu σε άλλο κινητό ( Όχι meizu ) θα δουλέψει φαντάζομαι ε;; Στάλθηκε από tapatalk Δεν νομιζω αλλα δοκιμασε . Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πηγαινε εδω http://forum.flymeos.com στο App ,κατεβασε την εφαρμογη.Ανοιξε το App και πηγαινε Resources-All meizu stock apps και κατεβασε το zip της καμερας,κανε view και εγκατεστησε το apk.Πιστευω μπορε να δουλεψει. Sent from my MX5 using Tapatalk Η καμερα δουλεψε? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinriz Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Εχωένα προβλημα και θέλω την βοήθεια σας. Έχω ενα meizu mx5 και προσπαθώ να βάλω rom με ελληνικά. Φοράει το Flyme 6.0.1.0A. Αφού κατέβασα το τελευταιο λογισμικο ( το οποιο πρεπει να είναι μάλλον αυτο που ηδη φοραέι ) απο τον link του οδηγού της σελίδας 91 και το chid δεν μπορώ να βρώ τρόπο να τα περάσω μέσα. Ο υπολογιστής μου δεν το βλεπει οταν το συνδέω με το καλώδιο (το βλέπει μονο σαν φωτογραφικη μηχανη και οχι σαν συσκευη), OTG στικακι δεν διαβαζει και sdcard δεν υποστηριζει. Ο μονος τροπος που βρήκα είναι να μπω κατευθείαν απο το κινητο στο ιντερνετ και να τα κατεβασω, αλλα παρόλα αυτά όταν μπαίνω στο material terminal παταω την εντολη su και μετα που πατάω την εντολή sh /sdcard/chid.sh μου βγάζει το μηνυμα sh /sdcard/chid.sh: not found. Μπορεί να μου πεί κάποιος τι κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Δοκιμασε και την αλλη εντολη.Υπαρχουν δυο. Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασε και την αλλη εντολη.Υπαρχουν δυο. Sent from my MX5 using Tapatalk Νομιζω ειναι sh /storage/0/emulated/chid.sh αλλα κοιταξε το γιατι δεν ειμαι σιγουρος. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinriz Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Την δοκίμασα και αυτήν και μου βγάζει το μηνυμα No such file or directory Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Κανε με clear data.Δεν πρεπει να εχει κατσει καλα η μνημη. Καλησπέρα Βγήκα το πρόβλημα, είχα ενεργοποιήσει την λειτουργία που με 3 χτυπήματα στην οθόνη κάνεί zoom, και για κάποιο λογού αυτό μου το κολλούσε. Όμως χέω και άλλο πρόβλημα, που δεν το έκανε με την αναβάθμιση, αλλα μου το είχαν αναφέρει και πριν, οτι όταν μηλέα στο τηλέφωνο ακούγεται χαμηλά. Έκανα απόψε μια δοκιμή, και οντος δεν ακούγεται ετσι. Υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση να ψιλώσω του μικρόφωνο; Να προσθέσω ότι αφαίρεσα και την θήκη που χέω στο κινητο και ξέκανα δοκιμή:wacko: Κατεβασα το MTK tool, και πηγα στην επιλογή του Mic, οπvς διαβασα σε ένα οδηγο. αλλαξα τα level και εβαλα +6 στην αρχικη τιμη. όμως σε εμενα εχει 14 level και σε αυτά που ηταν 0 τα εκανα 6. Αν εχει κανει καποιος την ιδια δουλεια μπορει να μου της τιμες; εγω παντος ειδα μικρη διαφορα. αλλα φοβαμε μα το πολύ πειραξω μην βαρεσει :P . Edited January 20, 2017 by GIANNHSitia χρησιμοποιηση MTK tool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 [/color] Η καμερα δουλεψε? Sent from my MX5 using Tapatalk Το δοκίμασα φίλε ntrikas αλλά πάλι το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Οπ αυτό δεν το ήξερα. Αν εγκαταστήσω τον browser της meizu σε άλλο κινητό ( Όχι meizu ) θα δουλέψει φαντάζομαι ε;; Στάλθηκε από tapatalk Τελικά δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε άλλο κινητό. Βγάζει σφάλμα. Στάλθηκε από tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 [/color] Η καμερα δουλεψε? Sent from my MX5 using Tapatalk Το δοκίμασα φίλε ntrikas αλλά πάλι το ίδιο. Οταν περασες την 5.1.11 την περασες με clear data? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Παιδιά ανακάλυψα ότι πάτε στο ημερολόγιο του κινητού δεν υπαρχή η μέρα τρίτη και Κυριακή χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Τι εννοείς; Στα ελληνικά. Πως μπορώ να βγάλω screenshot Edited January 22, 2017 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 power και volume button μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 power και volume button μαζι Δεν με αφήνει να κάνω upload ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- power και volume button μαζι ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαίνεται η εικόνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Τώρα φαίνεται. Αυτή είναι μετάφραση του Global firmware? Τραγικοί:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Οταν περασες την 5.1.11 την περασες με clear data? Ναι με clear data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Την δοκίμασα και αυτήν και μου βγάζει το μηνυμα No such file or directory Ειναι root η συσκευη? Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι με clear data. Κανε επαναφορα εργοστασιακων.Πρεπει να σε παει στην αρχικη μνημη.Ξαναπερνα παλι την 5.1.11 με clear data Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι root η συσκευη? Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανε επαναφορα εργοστασιακων.Πρεπει να σε παει στην αρχικη μνημη.Ξαναπερνα παλι την 5.1.11 με clear data Sent from my MX5 using Tapatalk Δοκιμασε καποια αλλη εφαρμογη για την καμερα.Δες αν δουλευει.Μην ειναι προβλημα στο hardware. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Τώρα φαίνεται. Αυτή είναι μετάφραση του Global firmware? Τραγικοί:lol: Ναι χαχα. Ξέρει κανείς για τα level του μικρόφωνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Ειναι root η συσκευη? Κανε επαναφορα εργοστασιακων.Πρεπει να σε παει στην αρχικη μνημη.Ξαναπερνα παλι την 5.1.11 με clear data Δοκιμασε καποια αλλη εφαρμογη για την καμερα.Δες αν δουλευει.Μην ειναι προβλημα στο hardware. Sent from my MX5 using Tapatalk Όχι δεν είναι root. Τα δοκίμασα όλα αυτά που ανέφερες, άνοιξε στην αρχή η κάμερα, δούλεψε 5-6 φορές και μετά πάλι τα ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Όχι δεν είναι root. Τα δοκίμασα όλα αυτά που ανέφερες, άνοιξε στην αρχή η κάμερα, δούλεψε 5-6 φορές και μετά πάλι τα ίδια.. Δοκιμασες καποια αλλη εφαρμογη να δεις αν δουλευει η καμερα? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Δοκιμασες καποια αλλη εφαρμογη να δεις αν δουλευει η καμερα? Sent from my MX5 using Tapatalk Μάλλον είναι hardware. Με CameraMX η μπροστά κάμερα παίζει, αλλά μόλις γυρίσω στην πίσω τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Μάλλον είναι hardware. Με CameraMX η μπροστά κάμερα παίζει, αλλά μόλις γυρίσω στην πίσω τίποτα. Πρεπει να ειναι h/w.Απο που το πηρες? Sent from my MX5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρεπει να ειναι h/w.Απο που το πηρες? Sent from my MX5 using Tapatalk Πρεπει να εισαι ο πρωτος που ακουω με τετοια βλαβη. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Παιδιά έχω την εντύπωση πώς η κάμερα του είναι χάλια. Γενικά έχει λίγες λειτουργίες που στο Se Xperia mini που είχα, ήταν ανώτερη. Επίσης η επιλογή που λέει φωτεινο πεδίο βγάζει θολές φωτογραφίες. Δεν κατάφερα να βγάλω ούτε μια καθαρή. Επίσης στην αυτόματη λειτουργία εκεί που κάνει εστίαση δεν επεξεργάζεται σωστά το φως, πρεπει να ενεργοποιήσω την χειροκίνητη μέτρηση και να μετακινώ τον κύκλο μέσα στην εικόνα και να βρω σωστό φωτισμό. Και το φλας αδύναμο.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Παιδιά έχω την εντύπωση πώς η κάμερα του είναι χάλια. Γενικά έχει λίγες λειτουργίες που στο Se Xperia mini που είχα, ήταν ανώτερη. Επίσης η επιλογή που λέει φωτεινο πεδίο βγάζει θολές φωτογραφίες. Δεν κατάφερα να βγάλω ούτε μια καθαρή. Επίσης στην αυτόματη λειτουργία εκεί που κάνει εστίαση δεν επεξεργάζεται σωστά το φως, πρεπει να ενεργοποιήσω την χειροκίνητη μέτρηση και να μετακινώ τον κύκλο μέσα στην εικόνα και να βρω σωστό φωτισμό. Και το φλας αδύναμο.:( Τι Flyme εχεις?Γιατι στο flyme 6 ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Τι Flyme εχεις?Γιατι στο flyme 6 ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο. Sent from my MX5 using Tapatalk Το 5.1.1.12g. Τι άλλαξε στο 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts