puzzle21 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Ποια η διαφορά με την 5g he 5a θα τα ήθελα τα ελληνικά να ξέρεις Αν θες Ελληνικά η G είναι μονόδρομος.. Για να τι βάλεις όμως πρέπει νανεισαι root και να ακολουθήσεις μια διαδικασία που θα βρεις στο forum το ευρωπαϊκό Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 (edited) εχω ενα meizu mx5 4.5.2.7I.θελω να περασω εκδοση 5 με αγγλικα.ποια να βαλω γιατι προσπαθω και μου λεει ολο error. ok περασα μια Edited January 13, 2016 by dadalas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 εχω ενα meizu mx5 4.5.2.7I.θελω να περασω εκδοση 5 με αγγλικα.ποια να βαλω γιατι προσπαθω και μου λεει ολο error. ok περασα μια Αν προσπαθείς να βάλεις global μάταια προσπαθείς... Πρέπει να βάλεις την Α... Από εκεί και πέρα αν θες ελληνικά τώρα που πέρασες την 5 πρέπει να κάνεις root και να ακολουθήσεις την διαδικασία με την αλλαγή του I id και να περάσεις μετά την 5 global. Έτσι θα έχεις και ota update και θα ξενοιασεις Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Νομίζω ότι πολύς ντόρος γίνεται για τις International εκδόσεις του flyme χωρίς λόγο. Το μοναδικό "πλεονέκτημα" που έχουν είναι το ελληνικό μενού, που αν δεις λίγο τη μετάφραση που έχουν κάνει μόνο πλεονέκτημα δεν το λες.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Νομίζω ότι πολύς ντόρος γίνεται για τις International εκδόσεις του flyme χωρίς λόγο. Το μοναδικό "πλεονέκτημα" που έχουν είναι το ελληνικό μενού, που αν δεις λίγο τη μετάφραση που έχουν κάνει μόνο πλεονέκτημα δεν το λες.:lol: Δυστυχώς για πολλούς ακόμα και η ας πούμε ελληνική μετάφραση παίζει τεράστιο ρόλο.. Προσωπικά όλες μου οι ηλεκτρονικές συσκευές είναι στα αγγλικά γιατί ειλικρινά κάποιες φορές στα ελληνικά δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο ποιητής και πλέον μου έχει γίνει συνήθεια. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Αν θες Ελληνικά η G είναι μονόδρομος.. Για να τι βάλεις όμως πρέπει νανεισαι root και να ακολουθήσεις μια διαδικασία που θα βρεις στο forum το ευρωπαϊκό Και ας το έχω αγοράσει από Ελλάδα με την επίσημη I? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Και ας το έχω αγοράσει από Ελλάδα με την επίσημη I? Η Α είναι η συνέχεια της I. Αν το έχεις αγοράσει από Ελλάδα απλά κατεβάζεις g και την περνάς Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλημερα παιδια,το εχει παρει κανεις απο fastcardtech να μας πει αν παιζει κανονικα το 4g?Με φοβιζει το FDD-LTE(4G) 1920-1980/1710-1785MHz που γραφει αν και σε επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι παιζει κανονικα το 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλημερα παιδια,το εχει παρει κανεις απο fastcardtech να μας πει αν παιζει κανονικα το 4g?Με φοβιζει το FDD-LTE(4G) 1920-1980/1710-1785MHz που γραφει αν και σε επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι παιζει κανονικα το 4g. Αν δεν κάνω τραγικό λάθος σε όλα τα mx5 παίζει το 4g. Δεν υπάρχει έκδοση td που δεν υποστηρίζει τα δικά μας δίκτυα. Η fdd-lte είναι η έκδοση που πρέπει να πάρεις. Πιο πολύ όμως δεν εμπιστεύομαι το μαγαζί. Καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω να πάρεις πχ από vickmall που θα έχεις και καλό after sale support αν χρειαστεί και θα έρθει και σε δέκα μέρες πλέον. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Απλα εχω παραγγειλει αρκετα κινητα απο εκει και μου βγαινει σε πολυ καλη τιμη με τα bonus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Απλα εχω παραγγειλει αρκετα κινητα απο εκει και μου βγαινει σε πολυ καλη τιμη με τα bonus. Αν το εμπιστεύεσαι τοτε προχωρά. Η σύσκεψη δεν θα σε απογοητευσει Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 puzzle21 απλα κατεβαζω το αρχειο το κανω ινσταλ και μετα εχω και τα αυτόματα update?πρεπει να κανω μπακαπ πρώτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 puzzle21 απλα κατεβαζω το αρχειο το κανω ινσταλ και μετα εχω και τα αυτόματα update?πρεπει να κανω μπακαπ πρώτα? Αν φοράς ήδη την Ι και είναι ευρωπαϊκή ή συσκευή σου τότε απλά ναι κατεβάζεις ρε αρχείο και πατάς install. Αν κάνεις με clear data θα χαθούν οι εφαρμογές και τα στοιχεία σου όχι οι φωτογραφίες μουσική. Αν όχι δεν θα χαθεί τίποτα Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Και ποια η διαφορά μεclear data η χωρίς? εχω δυο ερωτήσεις. tempered glass της nilkin ή κάτι άλλο? Προτείνεται κάποια ακουστικά για το κινητό μας. ευχαριστωωωω Edited January 18, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 εχω δυο ερωτήσεις. tempered glass της nilkin ή κάτι άλλο? Προτείνεται κάποια ακουστικά για το κινητό μας. ευχαριστωωωω Nilkin tempered χωρίς πολλά πολλά xiaomi pistons για ακουστικά. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Είσαι μεγάλος παίχτης χέζει. Για την άλλη ερώτηση την διαφορά clear data η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Είσαι μεγάλος παίχτης χέζει. Για την άλλη ερώτηση την διαφορά clear data η όχι? Clear data συνήθως κάνουμε όταν πάμε πίσω σε Ρομ η έχουμε κάποιο πρόβλημα. Σε απλά update συνήθως ανεβαίνουμε χωρίς clear data. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valkitty Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Χθές παρέλαβα και εγώ το 32αρι από βικμολ . Το πήρα με την Α ρομ και σήμερα έβαλα flyme 5. Δεν έχω ξαναδεί ευκολότερο ρουταρισμα... ( ακόμα θυμάμαι με πόνο το πρώτο μου ρουταρισμα στο Sony Walkman live που είχα προ αμνημονευτων ) . Απορία στους παλιότερους, μπορούμε κάπου να παίξουμε με το notification led? Αλλαγή χρώματος ανά τύπο ειδοποίησης και έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 (edited) Χθές παρέλαβα και εγώ το 32αρι από βικμολ . Το πήρα με την Α ρομ και σήμερα έβαλα flyme 5. Δεν έχω ξαναδεί ευκολότερο ρουταρισμα... ( ακόμα θυμάμαι με πόνο το πρώτο μου ρουταρισμα στο Sony Walkman live που είχα προ αμνημονευτων ) . Απορία στους παλιότερους, μπορούμε κάπου να παίξουμε με το notification led? Αλλαγή χρώματος ανά τύπο ειδοποίησης και έτσι? Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.. Κάποιοι δοκίμασαν και lightflow αλλά χωρίς επιτυχία.. Επίσης να ξέρεις το λαμπάκι ανάβει μερικά δευτερόλεπτα αφού έρθει η ειδοποίηση μη νομίζεις ότι δεν δουλεύει σωστά Μόλις ανακάλυψα τυχαία ότι όταν τραβάς φωτογραφία αν κρατήσεις το δάχτυλο σου πατημένο στη φωτογραφική αυτό μπορεί να τραβήξει μέχρι 30 φωτογραφίες και να σου κρατήσει τη καλύτερη... Edited January 18, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifario Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Γεια σας παιδια μια ερωτηση να κανω επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω την συσκευη για να περασω την global πρεπει πρωτα αν το κινητο ερθει με A firmware να περασω την Ι μεσω του οδηγου και μετα καπακι την global? Παράθεση LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Γεια σας παιδια μια ερωτηση να κανω επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω την συσκευη για να περασω την global πρεπει πρωτα αν το κινητο ερθει με A firmware να περασω την Ι μεσω του οδηγου και μετα καπακι την global? Όχι... Κανείς root την Α και μετά με την πρώτη μέθοδο αλλαγής id περνάς την G απευθείας Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Είσαι μεγάλος παίχτης χέζει. Για την άλλη ερώτηση την διαφορά clear data η όχι? Αυτό με την αυτόματη εισαγωγή λέξης πως το αλλάζω τώρα είδα τι σου έγραψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Αυτό με την αυτόματη εισαγωγή λέξης πως το αλλάζω τώρα είδα τι σου έγραψα... Δεν ξέρω πιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς άλλα δοκίμασε TouchPal η swiftkey beta η google keyboard Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 το touch pal εχω αλλά με προβλεψη ενεργοποιημένη σου βάζει ότι βγάζει αυτό και όχι οτι γραφεις. πατώντας κενο δεν παιρνει αυτο που εγραψες. σορρυ για την ασχετοσύνη μου αλλά ποτε δεν είχα android για να ξερω τα κολπακια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Το TouchPal με κενό γράφει το δικό του σαν την πρώτη δική του επιλογή. Αριστερά από τη λέξη αυτή όμως έχει αυτό που γράφεις εσύ. Εκεί πατάς για να επιλέξεις το δικο σου. Δηλαδή πάνω από το q περίπου αν έγινα κατανοητός. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts