Jump to content

Meizu MX5

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι, Αγγλικά και Κινέζικα έχει μόνο....

Εμένα επειδή την έριξα από πάνω από την 4.5 κάτι που είχε έμειναν στην αρχική σελίδα τα Ελληνικά.... :lol:

εννοείς ότι δεν έχει Ελληνικά ούτε στο πληκτρολόγιο?

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα με ποια ρομ το εχεται?την international?Περναει κανονικα με την γνωστη πατεντα ετσι?

Ερχεται με Α rom κινεζικη δηλαδη

Εννοειται αλλα γιατι να χασεις το flyme 5? Εκτος αν χρειαζεσαι οπως και δηποτε τα Ελληνικα.

εννοείς ότι δεν έχει Ελληνικά ούτε στο πληκτρολόγιο?

Τι σχεση εχει το πληκτρολογιο? Εννοειται εχεις Ελληνικα σε αυτο κσι μαλιστα πανευκολα κατεβαζεις απο το playstore το swiftkey keyboard και πεταει....

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Παιδιά το βρήκα δε δέχεται σωστά;

Απο οτι ξερω μπορεις να βαλεις μια sim και μια sd an θελεις.

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ας μας απαντήσει ένας κάτοχος.

Όχι, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα δυστυχώς

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εχει κανεις κανενας root σε flyme 5?

Παω flyme account και δεν βρισκω πουθενα system priviledges.....:X

Οποτε no root....καμια ιδεα?

Εχει κανεις κανενας root σε flyme 5?

Παω flyme account και δεν βρισκω πουθενα system priviledges.....:X

Οποτε no root....καμια ιδεα?

system - fringerprint and security - rootpremision και εισαι ετοιμος.

meizu mx4 32 GB white....

meizu mx5 32 GB white

Xiaomi mi note 4 64gb

system - fringerprint and security - rootpremision και εισαι ετοιμος.

Σωστος thanks φιλε. Για να το δωσω unroot αρκει logout απο τον flyme λογαριασμο ή και delete τον λογαριασμο?

Ps για downgrade για να εχει πληρεις Ελληνικα ποια να βαλω?

Η διαδικασια απλα ριχνουμε το update zip χυμα και κλικ επανω και τελος?

Edited by vasilis_hd2

Το είδα σήμερα στο media και απλά δηλώνω ερωτευμένος....

Γιατι δεν το τσιμπας, στα 300 ευρω από Κινα το 32αρι είναι πολύ καλη τιμη...

Γιατι δεν το τσιμπας, στα 300 ευρω από Κινα το 32αρι είναι πολύ καλη τιμη...

Ειπα ότι το είδα και το ερωτευτηκα..όχι ότι φυσικά θα το πάρω και από εδώ αχαχα..

Εγώ βρει το 16αρι

Το2c 239

Minideal 244

Vickmall 265.

Βλέπω έχει πέσει σε πιο εφιντα επίπεδα η τιμη και από αξιόπιστα μαγαζιά.

Ερώτηση; Για να μπορω να βαλω την flyme 5 καλύτερα να το αφησω με την κινεζική έκδοση σωστά; Τα ελληνικά άλλωστε μογ είναι αδιάφορα όλες μου οι συσκευές έχουν γλώσσα τα αγγλικά.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Παιδιά καλησπέρα!!Ειναι νέος χρήστης android και ενός Meizu mx5...θα ήθελα να ρωτήσω γιατι δεν μπορώ να να κάνω αναβάθμιση την έκδοση flyme!!και μου βγάζει την εξής οθόνη;!!https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/21/c5d7a7f3c85da286f45e79cbf0b59340.jpg

Παιδιά καλησπέρα!!Ειναι νέος χρήστης android και ενός Meizu mx5...θα ήθελα να ρωτήσω γιατι δεν μπορώ να να κάνω αναβάθμιση την έκδοση flyme!!και μου βγάζει την εξής οθόνη;!!https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/21/c5d7a7f3c85da286f45e79cbf0b59340.jpg

Όπως βλέπεις γράφει firmware corrupt.

Το zip αρχείο που έχεις κατεβάσει είναι κατεστραμμένο.

Κατέβασε το πάλι και Κάνε την ίδια διαδικασία.

Follow me on XDA

πως προσπαθείς να κάνεις το update?

Αν το έχεις αγοράσει με κινέζικη rom και περάστηκε μετά η international το update πρέπει να γίνει περνώντας την rom από την αρχή.

Θέλει προσοχή.

πως προσπαθείς να κάνεις το update?

Αν το έχεις αγοράσει με κινέζικη rom και περάστηκε μετά η international το update πρέπει να γίνει περνώντας την rom από την αρχή.

Θέλει προσοχή.

απο περιεργεια και μονο τι ενοεις οτι πρεπει να την περασει απο την αρχη?οπως γινεται το update apo κινεζικη σε ιντερνασιοναλ?

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Όπως βλέπεις γράφει firmware corrupt.

Το zip αρχείο που έχεις κατεβάσει είναι κατεστραμμένο.

Κατέβασε το πάλι και Κάνε την ίδια διαδικασία.

Οπως και στα iphone παω να κανω αναβαθμιση!!Παω στο εικονιδιο αναβαθμιση και παταω αναβαθμιση!!Δεν εχω καυεβασει καποιο αρχειο εγω!!https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/7e5db945fe0e5c20e17201baae0604ef.jpg

Οπως και στα iphone παω να κανω αναβαθμιση!!Παω στο εικονιδιο αναβαθμιση και παταω αναβαθμιση!!Δεν εχω καυεβασει καποιο αρχειο εγω!!https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/22/7e5db945fe0e5c20e17201baae0604ef.jpg

Για βάλε μας και ένα screenshot εκεί που λέει πληροφορίες τηλεφώνου... να δούμε με ποια έκδοση είσαι τώρα.

μηπως το τηλεφωνο σου εχει περασμενη την international με την πατεντα?αν ναι πρεπει να το αναβαθμισεις με πιο συνθετη μεθοδο.

μηπως το τηλεφωνο σου εχει περασμενη την international με την πατεντα?αν ναι πρεπει να το αναβαθμισεις με πιο συνθετη μεθοδο.

ακριβώς...

Αν το έχεις αγοράσει από κίνα 100% την έχει κάνει την διαδικασία ο κινέζος.

Για αναβάθμιση θα πρέπει να flashαρεις από την αρχή.

Σε εμένα το vickmall είχε μέσα στην συσκευασία τα στοιχεία του flyme account που χρειάζεται για την αλλαγή rom.

Το αναφέρω σε περίπτωση που θελήσεις να rootαρεις.

Ρε παιδια αν ο κινεζος δεν σου δωσει το flyme acount πως μπορεις να το διαγραψεις?

Ρε παιδια αν ο κινεζος δεν σου δωσει το flyme acount πως μπορεις να το διαγραψεις?

Τι εννοείς να στο δώσει;

Αν το παρέλαβες καινούριο δεν έχει λογαριασμό flyme και δημιουργείς Εσύ δικό σου μέσω υπολογιστή.

Αν το πάρεις από άλλον θα πρέπει να έχει κάνει πρώτα log out από το λογαριασμό του και μετά δημιουργείς πάλι τον δικό σου.

Follow me on XDA

για να αλλάξει rom απο chinese σε international θέλει να κάνει root, για να κάνει root θέλει να βάλει flyme account.

Στη δiκια μου συσκευή ο vickmall μου είχε κάνει logout το flyme που έβαλε για να κάνει την αλλαγή και μου είχε και τα στοιχεία σε χαρτάκι μέσα στην συσκευασία.

Το μαγαζί που αγοράσατε σίγουρα θα έχει τον κωδικό καθώς χρησιμοποιούν τον ίδιο κάθε φορά η θα έχουν τα στοιχεία κρατημένα.