zeremefico Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Μετά τη σημερινή αναβάθμιση στη 5.5.10.13 το mortal combat δουλεύει ρολόι:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Τους έστειλα μήνυμα να μου βάλουν τελικά την International. Ελπίζω να απαντήσουν. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Μετά τη σημερινή αναβάθμιση στη 5.5.10.13 το mortal combat δουλεύει ρολόι:-) viber δουλευει...?ποτε βγηκε ...χμ..παλι σε πειρασμο μας βαζεις! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeremefico Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 viber δουλευει...?ποτε βγηκε ...χμ..παλι σε πειρασμο μας βαζεις! Τί πρόβλημα είχε το viber? Έχω την κινεζική ρομ και τα παίρνω ΟΤΑ μόλις βγουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλησπέρα σε ολους σκέφτομαι να παω σε αγορα του συγκεκριμένου κινητου...Η του redmi note 2... Εχω κάποια ερωτηματικά ομως.. 1)Φοβάμαι στην μη αφαίρεση της μπαταρίας(πες οτι κολλάει τι κανεις?η πετυχαινω σε προβληματική μπαταρία) 2)Λεω να παρω το 16αρι για να μην ανεβω στο ποσο...ποσο ελεύθερο χώρο.θα εχω? 3)διαβαζω για καποια bugs τι παιζει κ το φομαμαι στο οτι δεν έχει τόση υποστήριξη 4)αν το παρω απο vickmall ποια εκδοση να διαλεξω και γιατι! Ευχατιστω κ περιμενω νεα! Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Τί πρόβλημα είχε το viber? Έχω την κινεζική ρομ και τα παίρνω ΟΤΑ μόλις βγουν. το viber αν κλεισει η εφαρμογη απο το παρασκηνιο δεν δεχεται ,ειδοποιησεις..εσυ το δουλευεις κομπλε το viber? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeremefico Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Πρέπει να είναι ανοιχτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παιδια παω να εγκαταστησω το play store το περναω ολα αλλα μολις παω να κατεβασω εφαρμογη απο το playstore δεν γινεται λεει can't download app μηπως ξερετε γιατι το βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Παιδια παω να εγκαταστησω το play store το περναω ολα αλλα μολις παω να κατεβασω εφαρμογη απο το playstore δεν γινεται λεει can't download app μηπως ξερετε γιατι το βγαζει? Η διαδικασία είναι κατεβάζεις το google installer από το meizu store το κάνεις εγκατάσταση και περνάει και το play store. Μετά θα σου ζητήσει update google services και θα σαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Η διαδικασία είναι κατεβάζεις το google installer από το meizu store το κάνεις εγκατάσταση και περνάει και το play store. Μετά θα σου ζητήσει update google services και θα σαι κομπλέ Τελικά έχουν κανει αναβάθμιση στο Google installer και για αυτό έχει κάποιο θέμα και μόλις κατέβασα την προηγούμενη όλα κομπλε ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλα να ρωτήσω και κάτι άλλο δεν μπορω να αλλάξω θέλω θέμα μου λέει αποτυχία επαλήθευσης το έσβησα και το ξαναπερασα παλι τα ίδια κατέβασα άλλο θεμα το ίδιο λέει εσάς σας το κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Τους έστειλα μήνυμα να μου βάλουν τελικά την International. Ελπίζω να απαντήσουν. Γιατι να σου βαλει International? Για να μπει ενας κινεζος με το flyme account και να ψάχνεσαι πως θα το επαναφέρεις μετα (όπως την πατησε φιλος)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Τελικά έχουν κανει αναβάθμιση στο Google installer και για αυτό έχει κάποιο θέμα και μόλις κατέβασα την προηγούμενη όλα κομπλε ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλα να ρωτήσω και κάτι άλλο δεν μπορω να αλλάξω θέλω θέμα μου λέει αποτυχία επαλήθευσης το έσβησα και το ξαναπερασα παλι τα ίδια κατέβασα άλλο θεμα το ίδιο λέει εσάς σας το κανει? Δοκίμασε ξανά αύριο. Μερικές φορές κολλάνε οι servers τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Βαγγέλη τι εννοείς? Με τρομάζεις... Για να βάλουν international rom βάζουν δικό τους account? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Βαγγέλη τι εννοείς? Με τρομάζεις... Για να βάλουν international rom βάζουν δικό τους account? δεν βρισκω λογο..να το ζητησεις ετσι!παρτω με κινεζικη και φτιαχνεται ευκολα! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 είμαι ανάμεσα σε MEizu mx5 και Xiaomi Mi4C. Ποιο λέτε ότι είναι καλύτερο? Αντίστοιχο ερώτημα έκανα και στο forum του Xiaomi Mi4C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr0id Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 μετά απο χρήση σχεδόν 1 μήνα έχω να πω ότι : η κάμερα ειναι πάρα πολύ καλή και με πολλά features το λογισμικό με την τελευταία έκδοση 5.5.10.13 δεν έχει κολλήσει ποτέ (εδώ και 2 βδομάδες). (με το προηγούμενο έτρωγε μερικές φορές κολλήματα) η μπαταρία είναι μέτρια θα έλεγα - βγάζει μια μέρα αλλά θέλει greenify απο ταχύτητα σε εφαρμογές και browsing είναι super αν και δεν το περίμενα πολύ ποιοτικό Os Παράθεση Innovation distinguishes between a leader and a follower. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Χερεται. Εχω κινεζικο Mx5 με international rom. Περνει OTA updates? Ποια εκδοση ειναι η τελευταια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Χερεται. Εχω κινεζικο Mx5 με international rom. Περνει OTA updates? Ποια εκδοση ειναι η τελευταια? πες ποια εκδοση φορας ..?για να κανουμε μια ποιο ωραια κουβεντα!:p:p:p Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 πες ποια εκδοση φορας ..?για να κανουμε μια ποιο ωραια κουβεντα!:p:p:p Flyme 4.5.2.7l Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Flyme 4.5.2.7l φιλε εισαι μια χαρα εχεις την τελευταια....οποτε εισαι κομπλε!να φανταστω πως εχει ελληνικα...? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Ναι έχει κανονικά ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Εβαλα καποιες φωτογραφιες στο τοπικ Ποιο κινητό βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες; για οποιον ενδιαφερετε Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 σημερα εβαλα την παραγγελια στο vickmall για το κινητακι!!! απο εβδομαδα θα το εχω!! η i εκδοση περναει ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 σημερα εβαλα την παραγγελια στο vickmall για το κινητακι!!! απο εβδομαδα θα το εχω!! η i εκδοση περναει ευκολα? Αν δεν κανω λαθος στην τελευταια beta ,του flyme 5 εχει χαθει το ροοτ....αν φτιαχτει το ροοτ ναι πιστευω ειναι πολυ ευκολα να περασει..απλα μετονομαζοντας ενα αρχειο και δινοντας μερικες εντολες στο τερμιναλ.. Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeremefico Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Αν δεν κανω λαθος στην τελευταια beta ,του flyme 5 εχει χαθει το ροοτ....αν φτιαχτει το ροοτ ναι πιστευω ειναι πολυ ευκολα να περασει..απλα μετονομαζοντας ενα αρχειο και δινοντας μερικες εντολες στο τερμιναλ.. http://i68.photobucket.com/albums/i34/zeremefico/S51016-155703_zpsesuiuhen.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts