Jump to content

Meizu MX5

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 5.1.1.12g. Τι άλλαξε στο 6;

Εχουν αλλαξει αρκετα και στην εστιαση και στην φωτεινοτητα.Περιμενε για τον flyme 6.

Sent from my MX5 using Tapatalk

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν τραβάς φώτο πριν πατήσεις το κουμπί πατάς με το δάχτυλο στην οθόνη να εστιάσεις εκεί που θες.. Γιατί μπορεί να μην έχει σταθεροποιητη αλλά σε ανάλυση και καθαρότητα κάνει τρομερή δουλεια

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Εχουν αλλαξει αρκετα και στην εστιαση και στην φωτεινοτητα.Περιμενε για τον flyme 6.

Αντί να δούμε και σε αυτό χεχε

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όταν τραβάς φώτο πριν πατήσεις το κουμπί πατάς με το δάχτυλο στην οθόνη να εστιάσεις εκεί που θες.. Γιατί μπορεί να μην έχει σταθεροποιητη αλλά σε ανάλυση και καθαρότητα κάνει τρομερή δουλεια

Έτσι το κάνω αλλά δεν λέει πολλά πράγματα

Πρεπει να ειναι h/w.Απο που το πηρες?

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρεπει να εισαι ο πρωτος που ακουω με τετοια βλαβη.

Από Vickmall το πήρα Απρίλιο του '16.

Παιδες καλημέρα.

Έχω ένα Meizu MX5 και προσπααθω να βάλω ROM με ελληνικά. Ακοπούθησα τον οδηγο της σελίδας 91 άλλα η τελευταία version που κατέβασα έχει μόνο Αγγλικά και Κινέζικα. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια version πρεπει να κατεβάσω για να έχω Ελληνικά; Διάβασα κάπου οτι πρέπει να ειναι version G, άλλα δεν ξέρω ποιες ειναι αυτες οι version.

http://www.flymeos.com/firmware.html εδώ έχει την τελευταία global stable. Πήγαινε στο μοντέλο σου.

trust0 κατέβασα την αναβαθμιση απο εκει που μου είπες άλλα οταν ξεκιναειμε τον ελεγχο μου βγαζει firmware corrupt. Προσπάθησα να βάλω και άλλη αναβαθμιση g αλλα πάλι το ιδιο μου λέει. γιατι συμβαίνει αυτό;

Στην σελίδα 91 έχει οδηγίες για να βάλεις την global. Τις ακολούθησες κατά γράμμα;

Στάλθηκε από tapatalk

Στην σελίδα 91 έχει οδηγίες για να βάλεις την global. Τις ακολούθησες κατά γράμμα;

Στάλθηκε από tapatalk

Τα έκανα όλα κατα γράμμα και οταν πατάω πάνω στο αρχειο update.zip κανει reboot, checking firmware και οταν τελειωνει μου βγαζει firmware corrupt και απο κατω δυο επιλογες. restart και retry. Με την πρωτη επιλογη αναβει χωρις να εχει παρει την αναβαθμιση και με την δευτερη αφου ξανατσεκαρει το firmware με ξαναπεταει στο ιδιο σημειο. Προσπαθησα να βαλω την Flyme 5.1.12.0G και την Flyme 5.1.6.0G αλλα ειχα το ιδιο αποτελεσμα. Μηπως φταιει το οτι το κινητο φοράει ήδη την Flyme 6.0.1.0 που ειναι μεταγενεστερη εκδοση και δεν μπορει να γυρισει σε μια προγενεστερη;

Δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο μπορει να φταιει. Μηπως μπορει καποιος αλλος να με βοηθησει;

Σε λίγες μέρες θα βγει το flyme 6 σε global stable. Κάνε λίγη υπομονή και πέρασε εκείνο.

Στάλθηκε από tapatalk

Τα έκανα όλα κατα γράμμα και οταν πατάω πάνω στο αρχειο update.zip κανει reboot, checking firmware και οταν τελειωνει μου βγαζει firmware corrupt και απο κατω δυο επιλογες. restart και retry. Με την πρωτη επιλογη αναβει χωρις να εχει παρει την αναβαθμιση και με την δευτερη αφου ξανατσεκαρει το firmware με ξαναπεταει στο ιδιο σημειο. Προσπαθησα να βαλω την Flyme 5.1.12.0G και την Flyme 5.1.6.0G αλλα ειχα το ιδιο αποτελεσμα. Μηπως φταιει το οτι το κινητο φοράει ήδη την Flyme 6.0.1.0 που ειναι μεταγενεστερη εκδοση και δεν μπορει να γυρισει σε μια προγενεστερη;

Δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο μπορει να φταιει. Μηπως μπορει καποιος αλλος να με βοηθησει;

Γυρισε στην 5.1.3.0Α και ξανακανε την διαδικασια.

Σε λίγες μέρες θα βγει το flyme 6 σε global stable. Κάνε λίγη υπομονή και πέρασε εκείνο.

Στάλθηκε από tapatalk

ποτε βγαινει ? ??

Δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση. Απο όσα λέγονται στο forum της meizu, μαλλον μέσα στον Φεβρουάριο. Κάποιος είπε και για πριν βγει ο Ιανουάριος. Θα δούμε.

Δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση. Απο όσα λέγονται στο forum της meizu, μαλλον μέσα στον Φεβρουάριο. Κάποιος είπε και για πριν βγει ο Ιανουάριος. Θα δούμε.

Καλησπέρα, για beta μιλάμε; ,κάτι άσχετο ξέρει κανείς πως θα αφαιρέσω από το keyboard εγγραφής τα κινέζικα; έχει ελληνικά, αγγλικά, και κινέζικα. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κατι

Καλησπέρα, για beta μιλάμε; ,κάτι άσχετο ξέρει κανείς πως θα αφαιρέσω από το keyboard εγγραφής τα κινέζικα; έχει ελληνικά, αγγλικά, και κινέζικα. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κατι

Ρυθμισεις-Γλωσσα-Πληκτρολογιο

Εμενα τωρα οποιος παιρνει τηλέφωνο και εχω κλειστή την θηκη (νιλκιν) μου δειχνει μαυρη οθονη με μια γκριζα γραμμη καθετη σαν να εχει χαλασει η οθόνη. Σηκωνω το καπακη της θηκης ολα καλα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι γίνεται!?

Εμενα τωρα οποιος παιρνει τηλέφωνο και εχω κλειστή την θηκη (νιλκιν) μου δειχνει μαυρη οθονη με μια γκριζα γραμμη καθετη σαν να εχει χαλασει η οθόνη. Σηκωνω το καπακη της θηκης ολα καλα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι γίνεται!?

Δεν είναι αυθεντική η θήκη.

Αυθεντική ειναι σχεδον ενα χρόνο δουλευε τωρα το έπαθε. Να παρω αλλη εχει να προτείνει κανεις καλυτερη? Αυτη το μονο κακο που εχει ειναι οτι δεν κλείνει με μαγνητακι.κατα τα αλλα τελεια

Τι εννοείτε, την θήκη που όταν κλείσει το πορτάκι μαζεύει την εικόνα και την βλέπεις στο παραθυράκι;

Θηκη για το κινητό αυτο με παράθυρο μπροστα για εισερχομενες να δεις την ώρα και τετοια. νιλκιν.

Θηκη για το κινητό αυτο με παράθυρο μπροστα για εισερχομενες να δεις την ώρα και τετοια. νιλκιν.

Α κατάλαβα. Έχω μια τέτοια αλλά δεν την χρησιμοποιώ γιατί δεν μπορώ να αλλάξω την εικόνα που δείχνει μέσα στο παράθυρο αυτό. Ότι και να έκανα δείχνει την άσπρη που έχει το κινητό στην αρχή

Καλησπέρα,

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε Έχω Δυο απορίες

,

Έχω την International flyme os 4.52.7 που έχει ελληνικά

Αλλα δεν παίρνει updates γράφει firmware corrupt από αυτήν την rom που έχω τώρα γίνεται να το γυρίσω στην global η τουλάχιστον να κάνω update σε πιο καινούρια εκδοσή του flyme?

Και κάτι τελευταίο η global έχει ελληνικά?

Edited by tasos1996

Καλησπέρα,

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε Έχω Δυο απορίες

,

Έχω την International flyme os 4.52.7 που έχει ελληνικά

Αλλα δεν παίρνει updates γράφει firmware corrupt από αυτήν την rom που έχω τώρα γίνεται να το γυρίσω στην global η τουλάχιστον να κάνω update σε πιο καινούρια εκδοσή του flyme?

Και κάτι τελευταίο η global έχει ελληνικά?

Ειναι flyme A η I.Αμα ειναι Ι απλα κατεβασε την τελευταια G και κανε το upgrade.(καλυτερα με το wipe data).