Jump to content

Meizu MX5

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αυτο εκανα και δουλεψε, σαν τον μαγκαιβερ πρεπει να σκεφτομαστε για να σεταρουμε ενα λογισμικο

Θα το διορθωσουν στις επομενες αναβαθμισεις.Απλα προσεξε μπορει να μην ειναι root τελειως η συσκευη.

Sent from my MX5 using Tapatalk

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!

Πληροφοριακά μία φίλη μου το πουλάει στα 190-200 σε άψογη κατάσταση, το πήρε πριν κανα μήνα από ευρωπαϊκή αποθήκη. Έχει μέσα 4-5 θήκες και 2 tempered glass.

Της βγήκε υπερβολικά καλό και δε το χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου πλέον!

περασα την 6 παιδια....

εχω παθει σοκ.

το κινητο Π Ε Τ Α Ε Ι.

απιστευτο. 300mb παραπανω ζιπ απο την παλια εκδοση και παρολα αυτα σα να.πηρα μχ7 νιωθω

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Αν δεν βγει global δεν το κουνάω ρούπι μιας και σε Α κάποιες εφαρμογές ιδίως ebanking δεν δουλευαν.

Sent from my MX5 using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

λαθος αρχειο εχεις, το επαθα κι εγω..

εγω γκουγλαρα μχ5 flyme 6 download κανα δυο φορες, ανοιξα 4 σαιτ και κατεβασα το αρχειο 4 φορες.. ενα απο αυτα δουλεψε. μην απελπιζεσαι , ψαχνεεε

Τι να ψάξει ρε παιδιά. Πηγαίνετε στο επίσημο site http://www.flyme.cn/firmware και κατεβάστε το σωστό firmware για το κινητό σας.

Από το google προσπαθείτε να το βρείτε;

Απο κει το κατεβασα τι δε κανω σωστα;

Συγκεκριμενα το κατεβασα απο http://www.flyme.cn/firmwarelist-18.html#3

Εχω την 5.1.11.1Α

Ξαναπροσπάθησε. Και μένα με την τρίτη το πήρε, τις 2 πρώτες έγραφε firmware corrupt.:wacko:

Ξαναπροσπάθησε. Και μένα με την τρίτη το πήρε, τις 2 πρώτες έγραφε firmware corrupt.:wacko:

μπα κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα

τι flyme, τι meizθfans και ολα τα αλλα γνωστα αποπου και αν κατεβασα corrupt.

οποτε λεω πάμε στα απλά σαιτ του γουγλη, oχι αγνωστα σαιτ, αλλα σαιτ μειζοφωνων λιγοτερο γνωστα,

ωραιο ως τωρα το 6, δεν ειχα bugs!

το ξανακατεβασα, το ξαναπερασα με copy απο το pc στο κινητό και τελικα πηρε μπρος κ εγινε !! Οτι να ναι:lol:

----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μια απορια που εχω... Στην Αθηνα βρισκετε καπου screen covers σχετικα οικονομικα; Αν λογω διαφημισης δεν επιτρεπεται στειλε μου πμ

καλημερα παιδες,περασα την flyme 6 κ το κινητο αλλαξε ολο!Πιστευω οτι αξιζει!Παρελαβα κ τ ακουστικα της meizu τα ασυρματα,απλα φοβερά!

καλημερα παιδες,περασα την flyme 6 κ το κινητο αλλαξε ολο!Πιστευω οτι αξιζει!Παρελαβα κ τ ακουστικα της meizu τα ασυρματα,απλα φοβερά!

ωπ. μπορεις να μου πεις με π.μ. απο που τα πηρες αδερφε?

Καλημέρα σας, Έχω το S7 και θέλω να πάρω το Mx5 σαν δεύτερο αφού μου άρεσε το Mx4 που είχα. Τώρα για αγορά από fastcardtech τι λέτε;
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Καλημέρα σας, Έχω το S7 και θέλω να πάρω το Mx5 σαν δεύτερο αφού μου άρεσε το Mx4 που είχα. Τώρα για αγορά από fastcardtech τι λέτε;

Έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από αυτό το site.Και προσωπικά.Μονο πρόσεξε να είναι καινούρια η συσκευή και πρόσεξε να είναι η έκδοση με τα 21Mp κάμερα.(υπάρχει μία έκδοση MX5e που είναι με 16Mp)

Δυστυχώς βρίσκω μόνο το Mx5 με 16gb σε άλλα site δεν υπάρχει καν. Αλλά και μεταχειρισμενο εδώ από Ελλάδα δεν βρίσκω.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Θα ήθελα αλλα επειδή θα είναι δευτερο κοιτάω το 16gb σε μαυρο βεβαια