ntrikas Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ναι αυτο εκανα και δουλεψε, σαν τον μαγκαιβερ πρεπει να σκεφτομαστε για να σεταρουμε ενα λογισμικο Θα το διορθωσουν στις επομενες αναβαθμισεις.Απλα προσεξε μπορει να μην ειναι root τελειως η συσκευη. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con80 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Χρόνια πολλά κ καλη χρόνια παιδιά! Δοκίμασε κανεις flyme 6 να μας εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hopeandr Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Καλησπέρα! Πληροφοριακά μία φίλη μου το πουλάει στα 190-200 σε άψογη κατάσταση, το πήρε πριν κανα μήνα από ευρωπαϊκή αποθήκη. Έχει μέσα 4-5 θήκες και 2 tempered glass. Της βγήκε υπερβολικά καλό και δε το χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου πλέον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 περασα την 6 παιδια.... εχω παθει σοκ. το κινητο Π Ε Τ Α Ε Ι. απιστευτο. 300mb παραπανω ζιπ απο την παλια εκδοση και παρολα αυτα σα να.πηρα μχ7 νιωθω Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedArmada Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 εχω συνδεσει τη συσκευη με το λαπτοπ. θυμηστε μου σε ποιο φακελο κανω copy/paste το update.zip ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedArmada Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Μου βγαζει system corrupt Copy the update.zip to the root directory of your device. Το χω στο All Files.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Αν δεν βγει global δεν το κουνάω ρούπι μιας και σε Α κάποιες εφαρμογές ιδίως ebanking δεν δουλευαν. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 λαθος αρχειο εχεις, το επαθα κι εγω.. εγω γκουγλαρα μχ5 flyme 6 download κανα δυο φορες, ανοιξα 4 σαιτ και κατεβασα το αρχειο 4 φορες.. ενα απο αυτα δουλεψε. μην απελπιζεσαι , ψαχνεεε Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Τι να ψάξει ρε παιδιά. Πηγαίνετε στο επίσημο site http://www.flyme.cn/firmware και κατεβάστε το σωστό firmware για το κινητό σας. Από το google προσπαθείτε να το βρείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedArmada Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Απο κει το κατεβασα τι δε κανω σωστα; Συγκεκριμενα το κατεβασα απο http://www.flyme.cn/firmwarelist-18.html#3 Εχω την 5.1.11.1Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Απο κει το κατεβασα τι δε κανω σωστα; Συγκεκριμενα το κατεβασα απο http://www.flyme.cn/firmwarelist-18.html#3 Εχω την 5.1.11.1Α Ξαναπροσπάθησε. Και μένα με την τρίτη το πήρε, τις 2 πρώτες έγραφε firmware corrupt.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Ξαναπροσπάθησε. Και μένα με την τρίτη το πήρε, τις 2 πρώτες έγραφε firmware corrupt.:wacko: μπα κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα τι flyme, τι meizθfans και ολα τα αλλα γνωστα αποπου και αν κατεβασα corrupt. οποτε λεω πάμε στα απλά σαιτ του γουγλη, oχι αγνωστα σαιτ, αλλα σαιτ μειζοφωνων λιγοτερο γνωστα, ωραιο ως τωρα το 6, δεν ειχα bugs! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RedArmada Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 το ξανακατεβασα, το ξαναπερασα με copy απο το pc στο κινητό και τελικα πηρε μπρος κ εγινε !! Οτι να ναι:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια απορια που εχω... Στην Αθηνα βρισκετε καπου screen covers σχετικα οικονομικα; Αν λογω διαφημισης δεν επιτρεπεται στειλε μου πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Καμια θηκη εχει να προτείνει κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Con80 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 καλημερα παιδες,περασα την flyme 6 κ το κινητο αλλαξε ολο!Πιστευω οτι αξιζει!Παρελαβα κ τ ακουστικα της meizu τα ασυρματα,απλα φοβερά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Σε g μπαινει κανονικα η 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Σε g μπαινει κανονικα η 6? Τι εννοεις? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Flyme 6 με global rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 καλημερα παιδες,περασα την flyme 6 κ το κινητο αλλαξε ολο!Πιστευω οτι αξιζει!Παρελαβα κ τ ακουστικα της meizu τα ασυρματα,απλα φοβερά! ωπ. μπορεις να μου πεις με π.μ. απο που τα πηρες αδερφε? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Flyme 6 με global rom Υπαρχει μονο beta .Περιμενε λιγο θα δωσει σε G. Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλημέρα σας, Έχω το S7 και θέλω να πάρω το Mx5 σαν δεύτερο αφού μου άρεσε το Mx4 που είχα. Τώρα για αγορά από fastcardtech τι λέτε; Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλημέρα σας, Έχω το S7 και θέλω να πάρω το Mx5 σαν δεύτερο αφού μου άρεσε το Mx4 που είχα. Τώρα για αγορά από fastcardtech τι λέτε; Έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από αυτό το site.Και προσωπικά.Μονο πρόσεξε να είναι καινούρια η συσκευή και πρόσεξε να είναι η έκδοση με τα 21Mp κάμερα.(υπάρχει μία έκδοση MX5e που είναι με 16Mp) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Δυστυχώς βρίσκω μόνο το Mx5 με 16gb σε άλλα site δεν υπάρχει καν. Αλλά και μεταχειρισμενο εδώ από Ελλάδα δεν βρίσκω. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrikas Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ναι πουλησε καλα και ειναι καλο τηλ ακομα και τωρα.Εχει πολυ καλη σταθεροτητα.Εσυ ψαχνεις με 32gb? Sent from my MX5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Θα ήθελα αλλα επειδή θα είναι δευτερο κοιτάω το 16gb σε μαυρο βεβαια Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts