puzzle21 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδιά καλησπέρα έχω μια ερώτηση.. πως κατεβαζω το playstore στην 5.1.1.1Α? Θα μπεις στο κινεζικό store θα γράψεις installer και θα το κανείς εγκατάσταση..από εκεί μέσα θα περάσεις και το playstore..ένα ποστ πιο πίσω έγραψα ότι βγήκε νέα έκδοση stable Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα..εβαλε κανεις την τρλευταια Α το σημερινο update.....τι λεει?εγω αυριο θα κανω αναβαθμιση! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα..εβαλε κανεις την τρλευταια Α το σημερινο update.....τι λεει?εγω αυριο θα κανω αναβαθμιση! Και εγώ ειμαι εκτός Αθήνας και περιμένω να βρω WiFi να το κατέβασω. Πάντως το changelog είναι πλούσιο.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Μόλις την πέρασα με απλο update και όλα φαίνονται μια χαρα Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bax2 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω κατεβάσει την 5.1.2.0Α και όλα δείχνουν να ειναι κομπλε..αλλά έχω δυο θεματακια.. το πρώτο είναι οτι παλι αν δεν έχω ανοιχτό το viber δε μου έρχονται οι ειδοποιησεις ενω αυτο ειχα καταφερει να το διορθωσω σε παλαιοτερη εκδοση που ειχα..και δευτερον δεν υπάρχει το playstore και ενω κατεβαζω απο το κινεζικό appstore το Google installer όταν το κάνω εγκατάσταση μου βγάζει ενα θαυμαστικό εκεί που γράψει "use Google store" και γράφει κάτι για ενα "key"" αλλά και να πατησω σε αυτο πανω δε μου βγάζει κάτι..μπορεί κάποιος να μου πει βήμα βήμα από την αρχή πως να κάνω εγκατάσταση το Google play store, το Google service- settings ή τεσπα οτι άλλο χρειάζεται για να μπορώ να έχω κανονικα πρόσβαση στο playstore και να κατεβαζω εφαρμογές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω κατεβάσει την 5.1.2.0Α και όλα δείχνουν να ειναι κομπλε..αλλά έχω δυο θεματακια.. το πρώτο είναι οτι παλι αν δεν έχω ανοιχτό το viber δε μου έρχονται οι ειδοποιησεις ενω αυτο ειχα καταφερει να το διορθωσω σε παλαιοτερη εκδοση που ειχα..και δευτερον δεν υπάρχει το playstore και ενω κατεβαζω απο το κινεζικό appstore το Google installer όταν το κάνω εγκατάσταση μου βγάζει ενα θαυμαστικό εκεί που γράψει "use Google store" και γράφει κάτι για ενα "key"" αλλά και να πατησω σε αυτο πανω δε μου βγάζει κάτι..μπορεί κάποιος να μου πει βήμα βήμα από την αρχή πως να κάνω εγκατάσταση το Google play store, το Google service- settings ή τεσπα οτι άλλο χρειάζεται για να μπορώ να έχω κανονικα πρόσβαση στο playstore και να κατεβαζω εφαρμογές ? Για το viber πρέπει να δώσεις παντού permittion και ακόμα και στα recent κράτα το πατημένο να εμφανιστεί ή κλειδαριά να μη φεύγει καθόλου.. Για το playstore γραψε στο store installer και περασε αυτό που θα σου εμφανιστεί με τα 4 τετραγωνάκια..από εκεί μέσα μετά θα κανείς install το playstore κτλ. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bax2 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Για το viber πρέπει να δώσεις παντού permittion και ακόμα και στα recent κράτα το πατημένο να εμφανιστεί ή κλειδαριά να μη φεύγει καθόλου.. Για το playstore γραψε στο store installer και περασε αυτό που θα σου εμφανιστεί με τα 4 τετραγωνάκια..από εκεί μέσα μετά θα κανείς install το playstore κτλ. τι εννοεις οταν λες recent στο viber? που ακριβως ειναι αυτο? και κατεβασα αυτο που λες με τα 4 τετραγωνακια καταλαβα πιο ειναι ..αυτο ειχα κατεβασει και εγω αλλα μου προβλημα στο σημειο που γραφει use google play και πιο κατω γραφει ΄΄a key to install΄΄.. προσπαθω να ανεβασω screenshot για να σου δειξω τι εννοω αλλα μου βγαζει αυτο¨Exceeds forum quota by 110,1ΚΒ΄΄ ενω η φωτο ειναι πολυ μικροτερη απο το μεγιστο οριο Edited December 30, 2015 by bax2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 τι εννοεις οταν λες recent στο viber? που ακριβως ειναι αυτο? και κατεβασα αυτο που λες με τα 4 τετραγωνακια καταλαβα πιο ειναι ..αυτο ειχα κατεβασει και εγω αλλα μου προβλημα στο σημειο που γραφει use google play .. προσπαθω να ανεβασω screenshot για να σου δειξω τι εννοω αλλα μου βγαζει αυτο¨Exceeds forum quota by 110,1ΚΒ΄΄ ενω η φωτο ειναι πολυ μικροτερη απο το μεγιστο οριο Resent εννοω όταν τραβας από κάτω να βγουν οι πρόσφατες εφαρμογές. Όταν ανοίξουν κρατά το δάχτυλο πατημένο στο viber και θα κλειδώσει ώστε να μη φεύγει από εκεί.. Για το play έχει δύο installer στο store.. Σίγουρα ένα από τα 2 θα σου κάνει να περάσεις το play store Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bax2 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Resent εννοω όταν τραβας από κάτω να βγουν οι πρόσφατες εφαρμογές. Όταν ανοίξουν κρατά το δάχτυλο πατημένο στο viber και θα κλειδώσει ώστε να μη φεύγει από εκεί.. Για το play έχει δύο installer στο store.. Σίγουρα ένα από τα 2 θα σου κάνει να περάσεις το play store 1)το εκανα αυτο με το viber και μου εβγαλε την κλειδαρια..αν ομως το διωξω και αυτο απο τις ανοιχτες εφαρμογες σπρωχνοντας το με το δαχτυλο φευγει κανονικα οπως και οι αλλες εγαρμογες..μηπως αν εχει την κλειδαρια μενει παντα ανοιχτο ακομα και αν το διωξω με το δαχτυλο απο τις ανοιχτες εφαργμογες? 2) κατεβασα αυτο με τα 4 τετραγωνακια σε παλαιοτερη εκδοση και τελικα τα καταφερα :) σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια:) μονο αυτο με το viber δε ξερω πως να φτιαξω τωρα Edited December 30, 2015 by bax2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 1)το εκανα αυτο με το viber και μου εβγαλε την κλειδαρια..αν ομως το διωξω και αυτο απο τις ανοιχτες εφαρμογες σπρωχνοντας το με το δαχτυλο φευγει κανονικα οπως και οι αλλες εγαρμογες..μηπως αν εχει την κλειδαρια μενει παντα ανοιχτο ακομα και αν το διωξω με το δαχτυλο απο τις ανοιχτες εφαργμογες? 2) κατεβασα αυτο με τα 4 τετραγωνακια σε παλαιοτερη εκδοση και τελικα τα καταφερα :) σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια:) μονο αυτο με το viber δε ξερω πως να φτιαξω τωρα Μπες στο security - permittion δώσε εκεί όλα τα permittion στο viber και μετά μπες security - power management στο τελευταίο και δώσε και εκεί τα permittion.. Μετά όπως σου είπα κλείδωσε με τη κλειδαριά το viber στα resents και δεν παίζει να μην είναι σωστά το viber. Δοκίμασε το με ένα φίλο σου να δεις οτι έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bax2 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Μπες στο security - permittion δώσε εκεί όλα τα permittion στο viber και μετά μπες security - power management στο τελευταίο και δώσε και εκεί τα permittion.. Μετά όπως σου είπα κλείδωσε με τη κλειδαριά το viber στα resents και δεν παίζει να μην είναι σωστά το viber. Δοκίμασε το με ένα φίλο σου να δεις οτι έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις. οκ σε ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Έχουμε ιδέα πως αλλάζουμε χρώμα στην Σιμ ?να έχω διαφορετικό χρώμα όταν με καλούν και καλώ?? Puzzle τι εννοείς με τις ειδοποιήσεις? Εχθές έβαλα τις σιμ και μου δίνει κανονικά ποιος πήρε η αν ήρθε μήνυμα. Αυτό που θέλω είναι να φύγει το πράσινο φόντο κατά τις κλήσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Έχουμε ιδέα πως αλλάζουμε χρώμα στην Σιμ ?να έχω διαφορετικό χρώμα όταν με καλούν και καλώ?? Puzzle τι εννοείς με τις ειδοποιήσεις? Εχθές έβαλα τις σιμ και μου δίνει κανονικά ποιος πήρε η αν ήρθε μήνυμα. Αυτό που θέλω είναι να φύγει το πράσινο φόντο κατά τις κλήσεις!! Για τα χρώματα δεν ξέρω .. Σε κάποιες εφαρμογές για να σου έρχονται ειδοποιήσεις πρέπει να δώσεις permittion..το έλεγα για ένα φίλο που ρωταγε Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Εμένα είναι κανονικά τα περισσότερα δεν μπορώ να βρω διαφορές. Αυτό που μου την σπάει είναι τα χρώματα. Πρέπει με κάποιον τρόπο να αλλάζεις σε κάθε σιμ την απεικονηση της Edited December 31, 2015 by koloko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλή χρονιά σε όλους!!!! Δεν μπορώ τελικά με τίποτα να αλλάξω το χρώμα έχω ψάξει τα πάντα. Μάλλον είναι θέμα ανδροιντ και είμαι άσχετος μιας και είμαι λίγο καιρό σε επαφή μαζί του. Αλήθεια υπάρχει τρόπος να βγάλω τις επαφές στην επιφάνεια εργασίας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilandre Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλή χρονιά σε όλους!!!! Δεν μπορώ τελικά με τίποτα να αλλάξω το χρώμα έχω ψάξει τα πάντα. Μάλλον είναι θέμα ανδροιντ και είμαι άσχετος μιας και είμαι λίγο καιρό σε επαφή μαζί του. Αλήθεια υπάρχει τρόπος να βγάλω τις επαφές στην επιφάνεια εργασίας?? Καλή χρονιά σε όλους. Οι επαφές στην επιφάνεια μπαίνουν με το contact widget που θα βρεις Free στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Σε ευχαριστωωωω. Από κει αλλάζω και χρώματα στις επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis89 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα κύριοι νέος κάτοχος του κινητού και γω και θέλω μια βοήθεια..έχω την 5.0.1 και δεν ξέρω πως να κάνω αναβάθμιση μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γιατί δεν γνωρίζω και αν γίνεται φυσικά...ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 Καλησπέρα κύριοι νέος κάτοχος του κινητού και γω και θέλω μια βοήθεια..έχω την 5.0.1 και δεν ξέρω πως να κάνω αναβάθμιση μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γιατί δεν γνωρίζω και αν γίνεται φυσικά...ευχαριστώ... Υπάρχει εφαρμογή upgrade όπου πατάς και σου βγάζει αν υπάρχει αναβάθμιση. Αν είσαι αρχάριος ξεκινά από εκεί. Αλλιώς απλά κατεβάζεις την τελευταία έκδοση πατάς πανω της και κανεις το update. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2016 μπορω εκει που βαζω φωτο επαφης να εχω ενα συγκεκριμενο θεμα για ολουθς οσους με παιρνουν τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis1986 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 παιδιά καλησπέρα.... έχω την 4.5.4.1Α με ελληνικά από minideal. κατέβασα το zip file με την 5.1.2.0Α από τον η/υ και το πέρασα στο κινητό με USB. αλλά δεν μου λέει πουθενά install.... Τι έχω κάνει λάθος; PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑ.....!!!! [ATTACH]64681[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Πατήσες επάνω σε αυτό που κατεβάσες να το κανείς install? Αν όχι πατά και θα προχωρήσει ή διαδικασία. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 (edited) παιδιά καλησπέρα.... έχω την 4.5.4.1Α με ελληνικά από minideal. κατέβασα το zip file με την 5.1.2.0Α από τον η/υ και το πέρασα στο κινητό με USB. αλλά δεν μου λέει πουθενά install.... Τι έχω κάνει λάθος; PLEASE ΒΟΗΘΕΙΑ.....!!!! [ATTACH]64681[/ATTACH] Πηγενε στο i πατα εκει πανω.. και μετα θα δεις το system updates εκει εισαι...προσοχη θα χασεις την ελληνικη γλωσσα στο menu και στης εφαρμογες Edited January 5, 2016 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis1986 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το μονο που βγαζει ειναι unzip και επισκοπιση... τι αλλο να κανω? Να το βαλω σε αλλο φακελο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το μονο που βγαζει ειναι unzip και επισκοπιση... τι αλλο να κανω? Να το βαλω σε αλλο φακελο? σε ποιον φακελο το βαζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts