argp Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 απο mac μπαινω αλλα live chat δεν βρισκω. εγω παντως τωρα δεν βρηκα live chat. Έχει γιατί κι εγώ από Mac μπαίνω. Απλά τώρα 18:30 εκεί είναι 23:30.οπότε αύριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Έχει γιατί κι εγώ από Mac μπαίνω. Απλά τώρα 18:30 εκεί είναι 23:30.οπότε αύριο.. το νουμερο και το password που τα βαζω?στο κινητο στις ρυθμισεις?μηπως εχουν αλλους κωδικους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegonikos Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 ωχ...και το δικό μου που περιμένω από vickmall το ίδιο θέμα θα έχει?μπλέξαμε.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 πρεπει να εχουν αλλαξει κωδικο αυτοι απο vickmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 τελικα ο κωδικος ειναι a123456789 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Θελω να μου πει καποιος που εχει vodafone ,αν ποιανει 4G? γιατι παω σε σημεια που εχει 4g και δεν ποιανω και λεω μηπως ειναι καποιο θεμα της συσκευης? της beta μηπως? γιατι της εταιριας δεν ειναι σιγουρα... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Έχω vodafone 4g και πιάνω κανονικά όπου έχει. Και μάλιστα συνδέεται άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 ας επιβεβαιωσει καποιος που εχει φοιτητικο οτι στα φοιτιτηκα δεν δινουν 4G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 ας επιβεβαιωσει καποιος που εχει φοιτητικο οτι στα φοιτιτηκα δεν δινουν 4G... Εγώ σε CU φοιτητικό έχω πιάσει 4G με Xiaomi Redmi Note 2. Θέλει ενεργοποίηση με 1 sms αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εγώ σε επικοινωνία που είχα με την εξυπηρέτηση πελατών αυτήν την απάντηση πήρα... Θα ξανακαλέσω και ενημερώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εγώ σε επικοινωνία που είχα με την εξυπηρέτηση πελατών αυτήν την απάντηση πήρα... Θα ξανακαλέσω και ενημερώνω. Και εγώ ένα φοιτητικό που έχω vodafone πιάνω συνέχεια 4G (τουλάχιστον αυτό δείχνει το κινητό). Δεν έχω μετρήσει την ταχύτητα να δω αν όντως είναι γρηγορότερο (Δεν έχω το Meizu ΜΧ5 βέβαια, αλλά δεν νομίζω πως έχει σχέση αυτό) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 (edited) Σε σχετική επικοινωνία με την Wind μου είπαν ότι πρέπει να το υποστηρίζει η κάρτα Sim. Η δικιά μου το υποστηρίζει, τότε λέω γιατί δεν πιάνει και μου είπε κάνε επανεκκίνηση το κινητό και αν δεν πάλι ξαναρωτα. Θα το δοκιμάσω ξανά γιατί με το δικαρτο έπαιρνα από μια άλλη κάρτα ίντερνετ. Άρα φοιτητικό πιάνει 4G από τι λένε. Τελικά έχω κανονικά 4G με την φοιτητική κάρτα. Edited October 23, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Έχω vodafone 4g και πιάνω κανονικά όπου έχει. Και μάλιστα συνδέεται άμεσα. εχεις κανει τιποτα επθπλεον ρυθμισεις?mx5 εχεις την τελευταια beta φορας...στελνω μυνημα και μου λεει ειναι ενεργοποιημενο...αλλα παλι δεν ποιανω στην πεωτη υποδοχη εχεις.την καρτα? Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadalas Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 εχεις κανει τιποτα επθπλεον ρυθμισεις?mx5 εχεις την τελευταια beta φορας...στελνω μυνημα και μου λεει ειναι ενεργοποιημενο...αλλα παλι δεν ποιανω στην πεωτη υποδοχη εχεις.την καρτα? Παναγιωτη εχω wind φοιτιτηκο στην θεση 1 και πιανει 4G.και Wind F2GO στην θεση 2 και παλι πιανει και αυτη. Dual ειναι το 4G.ποια εταιρεια εισαι?τους πηρες τηλεφωνο?η Vodafone σε φιλο που εχει καρτα μονο για δεδομενα δεν δινει 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 (edited) Σχεδόν μια εβδομάδα με το meizu mx5 Το έχω πάρει σε λευκό. Είναι ακριβώς ότι μου αρέσει. Έχει άψογο κράτημα και άψογο μέγεθος για 5.5"( το έβαλα δίπλα από το 6plus και είναι το "μισό"). Από ταχύτητα άψογο. Δεν δοκιμασία βέβαια game μιας και δεν βάζω ποτέ. Οθόνη άψογη με λίγο κορεσμένα χρώματα . Ποιότητα κλήσης άριστη . Ηχείο δυνατό με καθαρό ήχο.Ποιότητα κατασκευής άψογη. Κάμερα σίγουρα πολύ γρήγορη με πολλές επιλογές (στο flyme 5 που έχω βάλει ) και πολύ καλές φωτο . Αν και δεν είμαι ειδικός στις φωτογραφίες ! Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία . Δύσκολα θα βγάζει μέρα με βαριά χρήση . Έχει βέβαια γρήγορη φόρτιση οπότε με ένα δεκάλεπτο παίρνει ένα 20-25% και βγάζει άνετα την ημέρα Σε γενικές γραμμές μια πολύ καλή και τίμια συσκευή στα χρήματα που κοστίζει ειδικά από Κίνα νομίζω είναι άψογη επιλογή. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα να το αλλάξω !!!! Για οποίον θέλει παραπάνω χώρο να πάρει αμέσως 32αρι μιας και δεν διαβάζει USB otg τουλάχιστον στο flyme 5 Edited October 25, 2015 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeremefico Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 https://meizufans.eu/forum/topic/3127/flyme-os-5-0-0-1-stable-mx5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icetea3 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 καλησπερα και απο μενα,προσεχως χρηστης meizu mx5 το παρειγγειλα στις 20/10 απο minideal . προηγουμενο κινητο τα επαιξε (samsung galaxy ace 2012:p)και ειπα να δωσω καποια χρηματα να παω σε κατι καλυτερο,μολις το παραλαβω θα σας πω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Εβαλα την stable flyme5 Γοα την ωρα εχουν αφεραισει το root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Εβαλα την stable flyme5 Γοα την ωρα εχουν αφεραισει το root Καλησπερα κανεις καποιο λαθος κι εγω αυτη την εντυπωση ειχα αλλα υπαρχει κανονικα το ροοτ ...βρισκεται στα fingerprint and security...ψαξε εκει! Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Έχεις δίκιο !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Παιδια προσεξα εδω και κατι μερες που εχω το flyme 5 beta και stable να μου βγαζει μια φορα τελεια στην οθονη δηλαδη σαν να ειναι καμμένο pixel εχει προσεξει κανεις κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Το προβλημα με το 4G αποκατασταθηκε...επρεπε να ξανα περασω απο την αρχη ρυθμισεις... Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Το προβλημα με το 4G αποκατασταθηκε...επρεπε να ξανα περασω απο την αρχη ρυθμισεις... λιγο σου πηρε!!!!! :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisspu Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 λιγο σου πηρε!!!!! :lol: Περιπου 20 ημερες φιλαρακι μου..χαχαχα Παράθεση meizu mx4 32 GB white.... meizu mx5 32 GB white Xiaomi mi note 4 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis51 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Παιδια για fastcardtech απο κει το πηρε κανεις?275 το χρυσο αν ειδα καλα το 16 Εάν δεν το έχεις πάρει ήδη μακριά απο fastcardtech, εμένα ευτυχώς με έσωσε το paypal. Οι τύποι είναι απατεώνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts