madhack Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 ena laptop kai ena iPOD photo 60GB.A kai ena kinito NOKIA 7610. a kai to koritsi pou maresei alla ta exei me allon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 ena kokkino EVO Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 αχχχ.. υγεια σε μενα στην οικογενεια μου στα ζωακια μου και γενικα ενα καλυτερο χρονο με λιγοτερες ατυχιες και γκαντεμιες :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 All i want for Christmas is You. :D (You know who you are) . :whistle: Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 όλα τα παιχνίδια της fisherprice :D :lol: :p :rolleyes: κατά τα άλλα βολεύομαι και με οτιδήποτε απλό λιτό και μοναδικό :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 ( 8 Δεκ. 2004 , 23:06) Α! επίσης καλέ μου άγιε βασίλη κάνε το προσωπάκι που αγαπώ να με αγαπά και αυτό.... αυτά! πολλά είναι?!?!? ME 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Εγω θελω υγεια και να βρω επιτελους μια σωστη κοπελα γιατι βαρεθηκα τις εβδομαδιαιες περιπετειουλες....... Κατα τα αλλα ΕΙΡΗΝΗ σε ολο τον κοσμο ( ακουγομαι σαν τα καλιστεια ?:PP ) Οσο για υλικα αγαθα αρκει να κερδισω το Τζοκερ ( Γιατι δεν το σκεφτηκε ετσι κανεις ? Ολοι ζητανε πολλα υλικα αγαθα :) ) Οσο για την Αννετ να μου λειπει ( Με τοση συλικονη ξεπερναει και την Βισση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 1. Ενα 6630 2. Ενα 9300 3. Ενα 9500 4. Ενα 7650 5. Ενα 7710 5. Ενα SE P910i 6. Και ενα skyline 7. Kαι ενα pc αξιας 15000 ευρω 8. Και 3.000.000.000 ευρω στον λογαριασμο τις μαμας μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Α ναι. Το βασικότερο ξέχασα ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. Την επόμενη φορά που θα τη δώ θα κάνω εμετό. Δε μπορώ άλλο καλομοίρα. Εξαφανείστε την για κανα 6μηνο plz :P Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 aaaaaaaax ego basika 8elo ygeia se olous mas alla kai na mou kanei doro to michigan kai to kratiko pou edosa......... :) den sou zitao polla :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (11 Δεκ. 2004 , 18:33) Α ναι. Το βασικότερο ξέχασα ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΔΩ ΤΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ. Την επόμενη φορά που θα τη δώ θα κάνω εμετό. Δε μπορώ άλλο καλομοίρα. Εξαφανείστε την για κανα 6μηνο plz :P Σωστότατος! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 πλακα πλακα αυτο με την Καλομοιρα παραγινε.. ακους ραδιοφωνο.. Καλομοιρα..κοιτας τηλεοραση και ειναι καλεσμενη σε ολες τις εκπομπες απο τα νεα του ψαροντουφεκου :p μεχρι τις ειδησεις ξερω γω .. πας να κανεις ζαπινγκ να την παλι στην λαμψη να τραγουδαει στον Δρακο λυπιτερα τραγουδακια !! :blink: Ελεος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 1.Multirama Notebook Mobilo MW375-200 (Πάντα ήθελα ένα laptop αλλά ποτέ δεν είχα την τύχη να πάρω) 2.Κουτί Cooler Master Stacker (Αγαπημένο hobby) 3.Iωάννα Κουταλίδου ( Oκ ξέφυγα ;) ) Ας σοβαρευτούμε τώρα, πιστεύω οι υλικές αξίες δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις διαπροσωπικές σχέσεις, γι'αυτό εύχομαι σε όλους ολόψυχα υγεία και αγαπή, Χρόνια Πολλά! Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 incubo mas koroideyeis?pas na rikseis staxth sta matia mas?e?EeeEee?:p gia rikse mia matia sthn upografh sou!!mhpos einai to ysterografo tou grammatos ston atgio basilh? axa!!se epiasa! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 ειρηνη σε αυτον τον γ@μημεν0 κοσμο επιτελους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 to dorw m to pira ena taxidi stin ellada me to sxoleio to kalokairi Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 1- 6630 2- mia FERRARI den me endiaferio kapio sigekrimeno modelo oti nane (min imaste ke plionektes) ;) 3- Isitirio gia ton teliko to WorldCup 2006 ziraw polA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (14 Δεκ. 2004 , 20:17) incubo mas koroideyeis?pas na rikseis staxth sta matia mas?e?EeeEee?:p gia rikse mia matia sthn upografh sou!!mhpos einai to ysterografo tou grammatos ston atgio basilh? axa!!se epiasa! Μόνο εσύ με πιάνεις εδώ μέσα :D :D :D Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Εγώ δε θέλω να μου φέρει κάτι ο Αη Βασίλης... να μου ΠΑΡΕΙ θέλω... καμιά δεκαριά κιλά από πάνω μου. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 2.000.000 μύγες δεν μπορεί να κάνουν λάθος... Φάε και εσύ σκατα! <---------- ευχομαι ο αη βασιλης να φερει μυγες που κανουν λαθος ωστε να μην χρειαστει να φαμε σκτ γενικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Τι σκατά ευχή είναι αυτή! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Egw tha ithela na mou ferei tin apolisi apo to strato :p Distixos omws kati tetoio den ginete ara tha simvivazomoun me ena Mini Cooper S... Twra pou to skeftomai...o ai vasilis den tha exei ta lefta gia afto... Ara tha arkestw me to neo cd tis vandi :p (pou elpizw na kikloforiseis mexri ta xristougenna) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Εγω δεν θελω πολλα πραγματα : 1. Την υγεια μου 2. Την οικογενεια μου να ειναι παντα καλα 3. Ολες τις playmate του υελευταιου ετους 4. Μια μηχανη BMW 5. Ενα αμαξακι BMW M3 6. Ενα σπιτακι με πισινα - πολλα δωματια και αρκετους χωρους 7. Nokia communicator 9500 αυτα τα λιγα Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (15 Δεκ. 2004 , 14:02) 2.000.000 μύγες δεν μπορεί να κάνουν λάθος... Φάε και εσύ σκατα! <---------- ευχομαι ο αη βασιλης να φερει μυγες που κανουν λαθος ωστε να μην χρειαστει να φαμε σκτ γενικα... γιατιιιιι????????? :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Εγω ακομα περιμενω το Τζοκερ...... :cry: :wacko: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts