Jump to content

Το πρωινό ξύπνημα

aggeliki_6
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα καθημερινα το ξυπνημα ειναι ενα... μαρτυριο !

Πρέπει να σηκώνομαι στις 8 και πρέπει να φύγω κατα τις 8:40 για να ειμαι στη δουλεια κατα τις 9:30. Αλλα εδω στο Ηράκλειο τα λεωφορεία ειναι πάντα στην ώρα τους και συνήθως πάω 5 λεπτά αργότερα στο γραφείο...

Αλλα η καλύτερη μου μέρα ειναι η Κυριακή, ναι μεν ξυπνάω κατα τις 8 αλλα χουζουρεύω μεχρι τις 10... :p

• Απαντήσεις 354
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα με αντιπροσωπεύει και το έτερο, «Δευτέρα δεν αντέχω, την Τρίτη κάτι έχω κ.λπ. κ.λπ.»

Το οποίο επίσης θεωρώ παιδαγωγικώς απαράδεκτο! :o

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 months later...
Ξυπνάω 8 σηκώνομαι 8.05 είμαι σχολείο 8.22. Βασανιστήριο το ξύπμνημα....Άντε, 4 μέρες ακόμα :) :) :) :)
http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d

Εγώ λεω στο αγόρι μου να με παίρνει τηλ το πρωι να με ξυπναει γιατι με το ξυπνητηρι δεν ξυπνάω πάντα! το καλυτερο πρωινο ξυπνημα παιδια! εγγυημένο! Ξυπνας παντα! ;)

Καθε μερα σηκωμα απο τις 6 ή 6.30 με 7 παρα... Αναλογα που θα παω, δουλεια ή σχολη. οταν λεω καθε μερα εννοω Δευτερα μεχρι Σαββατο! Μονο κυριακη αμα κανω λιγο υπνο... Με λυπαμαι!

δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω οταν χρειαζεται να σηκωθω απο τις 7 η τις 8 προτιμω να με πυροβολησεις επιτοπου..

E κάποια στιγμή σε βλέπω καθε μέρα να είσαι στο εκτελέστικο απόσπασμα...

εκτός και αν είσαι η Αθηνά Ωνάση και δεν μας το λες!!!! :w00t: :w00t:

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Κι εγω εδω απο τις 7 παρα κατι ξυπνημα...:cry:

Και ειναι και ο καιρος τωρα τελευταια μερες μια ετσι,μια αλλιως, μια "να κι ο Μανωλιος" και μου εχει σπασει τα νευρα...

Παλι καλα που κοντα στην ταξη μου εχει και μηχανημα καφε, γιατι αλλιως δεν θα εβλεπα σωτηρια. :yawn:

Μακαρι να στρωσουν και οι λεωφορειατζηδες που νομιζουν οτι το φρενο ειναι τσιγαρο και προσπαθουν να το σβησουν...Το πατανε παντα τελευταια στιγμη και αποτομα και μεχρι να φτασω στο πανεπιστημιο το μυαλο μου εχει γινει φραπες! :wacko:

εγω ξυπναω καθημερινα για σχολειο απο 6 30 το λεωφορειο περναει 7 30...και ισα ισα το προλαβαινω πάλι...κουραγιο 4 μερεςς ακομα οπως ειπε και ο peugeoth_bike!!!

To δικο μου πρωινο ξυπνημα παντως περιλαμβανει wc και στο καπακι φραπεδακι και 5 τσιγαρα απανωτα.Αλλιως δεν ανοιγει ο εγκεφαλος... :w00t: Αληθεια το πρωι οταν ξυπνατε ειστε πρηζμενοι?και αν ναι τι κανετε για να ξεπρηστειτε?

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

εγω οταν ξυπναω στις 8 με 8μιση καθημερινως εκτος Σ/Κ(με εξαιρεση αν εχω αγωνες, εκει ξυπναω 7!) ειμαι σαν το κακο συναπαντημα.πρισμενη, αναμαλλιασμενη σαν την τρελη που το σκασε απο το φρενοκομειο! το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να ξυπνησω την μπεμπα μου μ ενα φιλακι(το σκυλακι μου εννοω) και αμεσως παω στο μπανιο.μετα βαζω τους φακους επαφης μου και καπακι φτιαχνω το φαρμακο της σκυλιτσας μου που πρεπει να το παρει στις 9 το αργοτερο!οπως επισης 9 πρεπει να βρισκομαι στην δουλεια του μπαμπα για βοηθεια! :cry: :mad:

ξενερωμα τελειως το πρωινο ξυπνημα το καλο με μενα ειναι οτι μολις ξυπνησω αρχιζω συνεχεια παντα με μουσικη στο μαξιμουμ κι εχω και επαγγελματικα μηχανηματα στο δωματιο μου οποτε φανταστειται ενταση πρωινιατικα και φυσικα την εχω ωσπου να ετοιμαστω κανενα 20αλεπτο δηλαδη,ειναι μια σπαστικη μου πρωινη συνηθεια

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Αχ αυτο το πρωινο ξυπνημα...

Τελικα μετα απο 1,5 μηνα πρωινου ξυπνηματος (6.30 Δευτ εως Παρ) ακομα δεν λεω να το συνηθισω. Και αναρωτιεμαι αν θα το συνηθισω τελικα!!!Πλεον οι πρωινες μου κινησεις γινονται τελειως μηχανικα.(μπανιο,ντυσιμο κλπ)

Πικρα το πρωινο.....αντε και παλι την καλημερα μου!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Παρομοίως :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

εγώ έχω πρωινό ξύπνημα απο 12-2 μεσημεράκι.εξαρτάται απο το τι ώρα θα κοιμηθώ.περιλαμβάνει τσιγάρο κατευθείαν,μετά wc,μετά φραπεδιά παγωμένη και στα καπάκια μεσημεριανό φαγητό.

Very difficult day today... :X για πρώτη φορά με πήρε ο ύπνος στο λεωφορείο (και άκουγα και ράδιο κιόλας :p ) και κατέβηκα μετά απο 2 στάσεις... :w00t:

Μια χαρά είναι το πρωινό ξύπνημα..η συνέχεια είναι δύσκολη.. :confused:

Very difficult day today... :X για πρώτη φορά με πήρε ο ύπνος στο λεωφορείο (και άκουγα και ράδιο κιόλας :p ) και κατέβηκα μετά απο 2 στάσεις... :w00t:

Εγώ θα έλεγα, το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο, η συνέχεια μια χαρά είναι!

:rolleyes:

http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d

Εγώ θα έλεγα, το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο, η συνέχεια μια χαρά είναι!

:rolleyes:

Να σου πω.Είναι θέμα προτεραιοτήτων,απόφασης.Έχω πείσει τον εαυτό μου ότι πρέπει να σηκώνομαι για κάποιο διάστημα,πρωί.Άρα λοιπόν ξυπνάω θέλοντας και μη (και με ένα ξυπνητήρι μόνο παρακαλώ!) Απο κει και πέρα όμως και ειδικά στη δουλειά το απογευματάκι έτσι και κάτσω σε μια καρέκλα για πέντε λεπτά max θα με πάρει ο ύπνος 100%... :confused:

Απο κει και πέρα όμως και ειδικά στη δουλειά το απογευματάκι έτσι και κάτσω σε μια καρέκλα για πέντε λεπτά max θα με πάρει ο ύπνος 100%... :confused:

Το χειροτερο μερος για μενα ειναι παντως στο λεοφορειο ή αυτοκινητο γενικα οπου το απογευμα ειδικα αν μπω, θα κοιμηθω κατα 99% :cry: ...ευτυχως ξυπναω σχεδον παντα στη σταση μου ή εστω μια, δυο πριν. :cool:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

με λεωφορειο πας δουλεια? εκει ειναι που δ αντεχα με τπτ !

αν δ ειμαι το πρωι στο αυτοκινητακι μου με την μουσικουλα μου και την ανεση δν μπορω :O

με λεωφορειο πας δουλεια? εκει ειναι που δ αντεχα με τπτ !

αν δ ειμαι το πρωι στο αυτοκινητακι μου με την μουσικουλα μου και την ανεση δν μπορω :O

Εχμ.. με λεωφορείο πάω στη σχολή στην Μεσογείων,γυρνάω και παίρνω το αυτοκίνητο για να πάω στο καπάκι στη δουλειά.Δεν είναι και ότι καλύτερο να πηγαίνεις Μεσογείων με το αυτοκίνητο πρωί πρωί.. :worry:

εγω παιρνω τηλεφωνο την κοπελα μου ακουω την καλημερα της και αυτο μου δινει ενεργεια για ολη την ημερα:O