Jump to content

Για τους λατρεις των καλων πληκτρολογιων...

Γιάννης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πηρα σημερα ενα πολυ καλο πληκτρολογιο της Logitech και σας το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!! Απλο με ωραιο σχεδιασμο και αψογη αισθηση των πληκτρων σαν να ειναι laptop. Και σε λογικοτατη τιμη....30 ευρω.

http://www.theunderground.eclipse.co.uk/PB1700011.jpg

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 60
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απο Στουρναρη στο ramshop.Το εχει και η Γραμμη αλλα δεν το ειχε σημερα διαθεσιμο.

Φιλικά Γιάννης

Φαίνεται πολύ καλό, καιρό ψάχνω ένα όμορφο πληκτρολόγιο, μάλλον θα το χτυπίσω!.

Δηλαδή τα πλήκτρα έχουν μικρό travel time(δλδ απόσταση από την αρχή μέχρι το τέλος του πατήματός τους); Αν ναί τότε είναι αυτό που ψάχνω εδώ και καιρό. Έχει και πλήκτρα για άλλες χρήσεις; (πχ start/play στο mediaplayer κλπ;).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr ( 6 Δεκ. 2004 , 17:21)

Δηλαδή τα πλήκτρα έχουν μικρό travel time(δλδ απόσταση από την αρχή μέχρι το τέλος του πατήματός τους); Αν ναί τότε είναι αυτό που ψάχνω εδώ και καιρό. Έχει και πλήκτρα για άλλες χρήσεις; (πχ start/play στο mediaplayer κλπ;).

Ναι ετσι ειναι!!!! Κι εγω το εψαχνα....Εχει και αλλα πληκτρα οπως media, Play/Pause,Mute,Favorites και http://www . :) :) :)

Φιλικά Γιάννης

καταπληκτικό φαίνεται. Για την Logitech τι να πω, απλά Η κορυφή. Εξίσου καλό (σε αίσθηση, με μικρές διαδρομές πλήκτρων και πολύ soft) με αυτό που μας δείχνεις φίλε θεωρώ το δικό μου, το πήρα πριν 2 εβδομάδες από Πλαίσιο 15 μπικικίνια και είναι της Labtec. Ιδού: http://www.labtec.com/lang/images/0/246.jpg

:)

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Μμμμμμ απλές και καθαρές γραμμές. Πανέμορφο!

Αν βγαίνει σε ασύρματο, το χτυπάω χαλαρά

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 6 Δεκ. 2004 , 19:40)

Μμμμμμ απλές και καθαρές γραμμές. Πανέμορφο!

Αν βγαίνει σε ασύρματο, το χτυπάω χαλαρά

Εγω το πηρα σε ps2. Δεν νομιζω να βγαινει αυτο σε ασυρματο αν και για πληκτρολογιο δεν με απασχολει το ασυρματο.Για mouse ειναι απαραιτητο. :) :) :) :)

Φιλικά Γιάννης

Ουτε το ένα ουτε το αλλο είναι απαραίτητο ασύρματα! Τζάμπα λεφτα! Μια Tv Card με ένα τηλεχειρηστήριο είναι απαραίτητα το οποίο τηλεχειρηστήριο το προγραμματίζεις να κάνει ότι θες!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 6 Δεκ. 2004 , 21:21)

Gia mena ta plhktrologia ths logitech einai koryfaia, opws ta pontikia ths M$.

Σε αυτό συνηγορώ, έχω ένα δικό της για laptop και είναι εύχρηστο κ πανέμορφο!

Η Logitec βγάζει και κορυφαία gamepads...αγόρασα ένα πρόσφατα για το PS2 που έχω...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Το keyboard cue τι λέει (δηλαδή πόσα πλήκτρα μπορείς να πατήσεις ταυτόχρονα μέχρι να αρχίσει να σφυρίζει?) ? Καλό φαίνεται πάντως.

• 1 month later...
Πηρα σημερα ενα πολυ καλο πληκτρολογιο της Logitech και σας το συνιστω ανεπιφυλακτα!!!!! Απλο με ωραιο σχεδιασμο και αψογη αισθηση των πληκτρων σαν να ειναι laptop. Και σε λογικοτατη τιμη....30 ευρω.

http://www.theunderground.eclipse.co.uk/PB1700011.jpg

btw πως λέγεται ακριβώς το μοντέλο; Σκέφτομαι τελικά να το αγοράσω

btw πως λέγεται ακριβώς το μοντέλο; Σκέφτομαι τελικά να το αγοράσω

Logitech UltraX Keyboard :) :) :)

Παρτο και θα με θυμηθεις !!!! Οσοι το εχουν δει εχουν ενθουσιασθει !!! Και φυσικα και με την τιμη του .Μονο 30 ευρω !!!! :D :D

Φιλικά Γιάννης

Οτι υπαρχει και κατι τετοιο μπορουσατε να το φανταστειτε ????

http://www.virtual-laser-keyboard.com/

Αν ειναι δυνατον !!!!!

Φιλικά Γιάννης

Ουτε το ένα ουτε το αλλο είναι απαραίτητο ασύρματα! Τζάμπα λεφτα! Μια Tv Card με ένα τηλεχειρηστήριο είναι απαραίτητα το οποίο τηλεχειρηστήριο το προγραμματίζεις να κάνει ότι θες!

Δεν καταλαβα τι εννοεις!Μπορεις να εξηγησεις? :confused:

Ο λόγος ύπαρξης ασύρματων keyboards δεν είναι ο απομακρυσμένος έλεγχος του PC. Έχεις δοκιμάσει να γράψεις κείμενο με το τηλεκοντρόλ; :p

Ούτε για αντικαταστάτης του ποντικιού κάνει. Παρόλο που το είχα φέρει τελείως στα μέτρα μου το τηλεχειριστήριο και έκανα τα πάντα, μετά από λίγο καιρό το παράτησα και πήρα ένα καλώδιο προέκτασης USΒ για το ποντίκι κι έκανα τα πάντα στο μισό χρόνο.

• 4 weeks later...
Πανέμορφο πληκτρολόγιο.Αν δεν το βρώ σε κάποια μαγαζιά στην θεσσαλονίκη θα το χτυπήσω από το μαγαζί που το βρήκε ο μούσι!
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

to diko mou...

Microsoft Office Keyboard, to exw gurw sta 2 xronia kai me exei bolepsei apisteuta! megalo men alla exei polla kai xrhsima shortcut buttons, opws: back, forward, scroll (me exei swsei...), cut, copy, paste, koumpi allaghs application, word, excel, web, mail, calendar, calculator, mute, mute, volume, log off kai telos sleep. uparxei kai ena akoma pou mporeis na dialekseis na sou anoigei opoio flder 8es esy...

gia more info edw...

Παιδιά πήρα το πληκτρολόγιο από το site που προτείνατε και απλά έχω να πω ότι δεν παίζεται. Έβγαλα το MS Natural Keyboard Pro με τα extra usb ports για χάρη του.

Στοίχησε μόνο €30 και ήρθε από Χανιά (€25 + €5 έξοδα μεταφοράς) με άψογη επικοινωνία μέσω email κλπ.

Είναι χωρίς πλάκα το κάτι άλλο, εντελώς φουτουριστικό design. Κατέβασα και το software από το site της Logitech και τώρα όταν πατάω Caps μου δείχνει με πράσινα μεγάλα γράμματα στην οθόνη "Caps Lock On".

Cooooooool!!!!!!!!!

εγω ψαχνω για κανενα ωραιο πληκτρολογιο αλλα το θελω ασυρματο και μεχρι 65 ευρω. πολλα θελω ε;;;;;

Παιδιά πήρα το πληκτρολόγιο από το site που προτείνατε και απλά έχω να πω ότι δεν παίζεται. Έβγαλα το MS Natural Keyboard Pro με τα extra usb ports για χάρη του.

Στοίχησε μόνο €30 και ήρθε από Χανιά (€25 + €5 έξοδα μεταφοράς) με άψογη επικοινωνία μέσω email κλπ.

Είναι χωρίς πλάκα το κάτι άλλο, εντελώς φουτουριστικό design. Κατέβασα και το software από το site της Logitech και τώρα όταν πατάω Caps μου δείχνει με πράσινα μεγάλα γράμματα στην οθόνη "Caps Lock On".

Cooooooool!!!!!!!!!

Για το Logitech UltraX Keyboard μιλας ???? Απο που κατεβασες software ????????? ;) ;) ;)

Φιλικά Γιάννης