tzanakos1983 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 καλησπερα στο forum Εχω ενα κινητο κινεζικο, Ulefone be touch 2 απο προχθες οταν πηγα να το ανοιξω, κολλαει στο σημα του λογγο, απ οσο εψαξα στο ιντερνετ προκειται για το προβλημα boot loop. Τι γινεται ομως τωρα. Ενω εχω κανει σχεδον ολες τις απραιτητες διαδικασιες για το ξεκλειδωμα, δηλαδη wipe data factory reset, wipe cache partition, format και περασμα εκ νεου της τσεκαρισμενης rom στο κινητο μου (λεω τσεκαρισμενη, διοτι την εχω ξαναδοκιμασει αλλοτε και λειτουργησε κανονικα), το κινητο μου παραμενει με το ιδιο προβλημα του bot loop. Επισης εχω δοκιμασει την εγκατασταση της rom διαμεσου του flash tool Να σας πω επισης οτι εχω δοκιμασει και το TWRP recovery. Αυτο που παρατηρω σε αυτη την περιπτωση, ειναι οτι δεν υπαρχει προσβαση στην μνημη του κινητου μου μεσω του υπλογιστη. Δεν κανει πουθενα mount (mount system fail) Να πω επισης οτι πριν μηνες δοκιμασα να του κανω root, και δεν ξερω αν τελικα τα ειχα καταφερει τοτε. Ευχαριστω για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 (edited) Πήρα για έναν φίλο μία κάρτα 128GB και επί τη ευκαιρία τη δοκίμασα στο κινητό μου. Παρ' όλο που επίσημα το Ulefone υποστηρίζει μνήμη μέχρι 64GB, όχι μόνο τη διαβάζει κανονικά αλλά είναι πλήρως λειτουργική και μάλιστα 2 με 3 φορές γρηγορότερη στη εγγραφή από την αντίστοιχη 64άρα Kingston που έχω στο κινητό! (Kingston microSDXC 64GB Class 10 U1) Πρόκειται για την Team microSDXC 128GB Class 10 U1 Παραθέτω και μερικές εικόνες... :whistle: http://oi63.tinypic.com/nc09dx.jpg http://i63.tinypic.com/2yvw7rt.jpg http://i65.tinypic.com/2hgu1ya.jpg http://i65.tinypic.com/5x1lqr.jpg Εν τω μεταξύ παρατηρώ διαφορές στα τεστ με την ίδια κάρτα, (που την έχει πάρει και άλλος φίλος), τοποθετημένη στη δική του συσκευή, (Samsung Galaxy S7). http://i64.tinypic.com/qxjptw.jpg http://i68.tinypic.com/aad2xu.jpg Μάλλον παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα, όπως συσκευή, έκδοση λειτουργικού, κλπ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τη συγκεκριμένη την συστήνω, αφού όπως είπα είναι σαφώς γρηγορότερη από τις υπόλοιπες οικονομικές Class 10 κάρτες που κυκλοφορούν αυτόν τον καιρό... ;) Edited April 30, 2016 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 καλησπερα στο forum Εχω ενα κινητο κινεζικο, Ulefone be touch 2 απο προχθες οταν πηγα να το ανοιξω, κολλαει στο σημα του λογγο, απ οσο εψαξα στο ιντερνετ προκειται για το προβλημα boot loop. Τι γινεται ομως τωρα. Ενω εχω κανει σχεδον ολες τις απραιτητες διαδικασιες για το ξεκλειδωμα, δηλαδη wipe data factory reset, wipe cache partition, format και περασμα εκ νεου της τσεκαρισμενης rom στο κινητο μου (λεω τσεκαρισμενη, διοτι την εχω ξαναδοκιμασει αλλοτε και λειτουργησε κανονικα), το κινητο μου παραμενει με το ιδιο προβλημα του bot loop. Επισης εχω δοκιμασει την εγκατασταση της rom διαμεσου του flash tool Να σας πω επισης οτι εχω δοκιμασει και το TWRP recovery. Αυτο που παρατηρω σε αυτη την περιπτωση, ειναι οτι δεν υπαρχει προσβαση στην μνημη του κινητου μου μεσω του υπλογιστη. Δεν κανει πουθενα mount (mount system fail) Να πω επισης οτι πριν μηνες δοκιμασα να του κανω root, και δεν ξερω αν τελικα τα ειχα καταφερει τοτε. Ευχαριστω για τον χρονο σας Ακολούθα αυτό τον επίσημε οδηγό απο την ulefone. http://ulefone.com/download/betouch2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Και μετά τα τόσα προβλήματα που αναφέρει τόσος κόσμος για αυτό το κινητό ερχομαι και εγώ για να προσθέσω τα δικά μου που εμφανίστηκαν ξαφνικά ολα μαζί... 1) Ο proximity sensor λειτουργεί όποτε θυμηθει. 2) Η πίσω κάμερα ξαφνικά δε δουλεύει και η μπροστινή με δείχνει ανάποδα. 3) Η μπαταρία φούσκωσε (Παρήγγειλα καινούριες) 4) Το καλώδιο του φορτιστή του τα έπαιξε κ δε φορτιζει κανονικά (Χρησιμοποιώ άλλο καλωδιο και ολα οκ προς το παρών) 5) Άρχισε να ξεκολλάει η οθόνη απο το μεταλλικό περίβλημα. Αυτά τα ολίγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Και μετά τα τόσα προβλήματα που αναφέρει τόσος κόσμος για αυτό το κινητό ερχομαι και εγώ για να προσθέσω τα δικά μου που εμφανίστηκαν ξαφνικά ολα μαζί... 1) Ο proximity sensor λειτουργεί όποτε θυμηθει. 2) Η πίσω κάμερα ξαφνικά δε δουλεύει και η μπροστινή με δείχνει ανάποδα. 3) Η μπαταρία φούσκωσε (Παρήγγειλα καινούριες) 4) Το καλώδιο του φορτιστή του τα έπαιξε κ δε φορτιζει κανονικά (Χρησιμοποιώ άλλο καλωδιο και ολα οκ προς το παρών) 5) Άρχισε να ξεκολλάει η οθόνη απο το μεταλλικό περίβλημα. Αυτά τα ολίγα.... Λοιπόν παιδιά μου ήρθαν οι νέες μπαταρίες και: 1) Αφού έφυγε η φουσκωμένη μπαταρία πλέον δε πιέζει τα υπόλοιπα μέρη του κινητού και έφτιαξε... 2) Το ίδιο με την παραπάνω απάντηση 3) Πήγε για ανακύκλωση 4) Πήρα έναν Samsung και όλα τέλεια! 5) Ίδια απάντηση με την 1 με την διαφορά ότι ζέστανα με ένα πιστολάκι το σημείο εκείνο ώστε η κόλλα να υγροποιηθεί κάπως και το πίεσα και κόλλησε πάλι. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Λοιπόν παιδιά μου ήρθαν οι νέες μπαταρίες και: 1) Αφού έφυγε η φουσκωμένη μπαταρία πλέον δε πιέζει τα υπόλοιπα μέρη του κινητού και έφτιαξε... 2) Το ίδιο με την παραπάνω απάντηση 3) Πήγε για ανακύκλωση 4) Πήρα έναν Samsung και όλα τέλεια! 5) Ίδια απάντηση με την 1 με την διαφορά ότι ζέστανα με ένα πιστολάκι το σημείο εκείνο ώστε η κόλλα να υγροποιηθεί κάπως και το πίεσα και κόλλησε πάλι. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Άντε... καλορίζικο!!! :D Μάλλον έτυχες σε ελαττωματική παρτίδα μπαταριών. Αφού είδα κι άλλους στο xda που ανέφεραν ίδιο πρόβλημα. Ουσιαστικά όλα σου τα προβλήματα, (με εξαίρεση το καλώδιο φόρτισης), οφείλονταν στο φούσκωμα της μπαταρίας που πίεζε ότι έβρισκε εκεί μέσα! :rolleyes: Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν. Να πω εδώ ότι κι εγώ είχα πάρει μια extra μπαταρία, με την αγορά του κινητού. Δε την είχα χρησιμοποιήσει καθόλου από όταν το πήρα, πριν κάνα 6μηνο. Την έβαλα πριν από λίγες μέρες στο κινητό και ήταν στο 60% (δε γνωρίζω πόσο ήταν όταν την παρέλαβα). Η συμπεριφορά της είναι άψογη! Το συνδύασα και με Wipe, καθαρισμό Cache και Restore μέσα από το TWRP και η συσκευή ξανάνοιωσε πραγματικά! Και από θέμα αυτονομίας είδα αισθητή διαφορά. Και μιλάμε για κινητό που έχει κοντά 150 εγκατεστημένες εφαρμογές αμέσως μετά το Restore. Την πρώτη μπαταρία την αποθήκευσα στο 60%, μιας και έχω διαβάσει ότι προτείνεται ως ιδανικό ποσοστό για αποθήκευση. Έχω σκοπό να τις εναλλάσσω το αργότερο ανά 6μηνο... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Πόση ώρα σου παίρνει να φορτίσεις το κινητό? Με τον γνήσιο φορτιστή και ένα καλώδιο από sony μου κάνει κανένα 4ωρο.... Με έναν fast charge samsung φόρτισε σε 1μιση ώρα... Εσύ με τι φορτίζεις? Edited May 21, 2016 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 (edited) Έχω ένα κοινό φορτιστή 5V 2A (φαντάσου αυτόν αλλά χωρίς ενσωματωμένο καλώδιο, απλά με υποδοχή USB) και ένα καλώδιο JuicEBitz® 2m Αν και έχω καιρό να μετρήσω τον χρόνο φόρτισης, θυμάμαι ότι από άδειο, (λιγότερο από 5%), έκανε το πολύ 2.5 ώρες για να φτάσει στην πλήρη φόρτιση. Τόσο θυμάμαι ότι χρειαζόταν και με τα δικά του, (φορτιστή 1.5A και το πλακέ καλώδιο). Οπότε προτιμώ το δίμετρο που με βολεύει το μάκρος του. 1.5 ώρα που σου κάνει εσένα είναι σούπερ!!! Αν σου είναι εύκολο, με πρώτη ευκαιρία, στείλε κάνα link από μαγαζί ή έστω φώτο, τόσο με τον φορτιστή όσο και με το καλώδιο που χρησιμοποιείς, να τα έχω υπόψιν μου. Edited May 21, 2016 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Χθες τον χρησιμοποίησα απο ένα παιδί που έχει το samsung s6 και μου έκανε μιάμιση ώρα περίπου. Είναι ο φορτιστής που έχει επίσημα το s6 στο κοθτί του. Είναι αυτός εδώ όπου παρήγγειλα εννοείται αμέσως πρωι πρωί σήμερα.... http://www.hobbit.gr/index.php?act=viewProd&productId=7409 και το καλώδιο του http://www.hobbit.gr/index.php?act=viewProd&productId=7397 Αν και νομίζω το καλώδιό σου μία χαρά είναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Πολύ ενδιαφέρον. Αν χρειαστεί να αντικαταστήσω τον δικό μου, θα πάρω έναν τέτοιο. Ευχαριστώ. Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Κοίτα και εγώ μία φορά τον χρησιμοποίησα χθες και είδα αυτά τα αποτελέσματα κ ενθουσιάστηκα. Κάτσε να μου έρθει από Δευτέρα να δω πως πάει, να κάνω κάνα 3-4 φορτίσεις και να σε ξαναενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_89 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρει κάνεις που μπορώ να βρω ανταλλακτικά π.χ θέλω να αλλάξω την οθόνη γιατί μου ράγισε και εμφάνισε κιτρινίλες μετά από πέσιμο ! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Για ανταλλακτικά είχα βρει το ETOtalk.com, το οποίο έχει αρκετά μέρη του Ulefone Be Touch 2. Δες εδώ. ;) Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_89 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αν και λίγο ακριβούτσικα αλλά τεσπα, Ευχαριστώ πάντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αν και λίγο ακριβούτσικα αλλά τεσπα, Ευχαριστώ πάντως :) Η οθόνη ναι αλλά τα άλλα σχετικά είναι πολύ καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αν και λίγο ακριβούτσικα αλλά τεσπα, Ευχαριστώ πάντως :) Ναι όντως. Και μπαταρία, την έχει διπλάσια τιμή από το Everbuying που την είχα πάρει εγώ. Αλλά δύσκολα θα βρεις οθόνη πιο φθηνά. :( Αν τα καταφέρεις, ενημέρωσέ μας... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Ναι όντως. Και μπαταρία, την έχει διπλάσια τιμή από το Everbuying που την είχα πάρει εγώ. Αλλά δύσκολα θα βρεις οθόνη πιο φθηνά. :( Αν τα καταφέρεις, ενημέρωσέ μας... Εγώ πήρα 2 μπαταρίες 14 ευρώ και οι 2 από ebay από την vifocal. ;) Πολύ καλό site επίσης. http://vifocal.com/lcd-display-touch-screen-panel-replacement-for-ulefone-be-touch-2-5-5-inch-fhd-screen-smartphone.html ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά όπως έψαχνα διάφορα βρήκα αυτό και μου φάνηκε ενδιαφέρον. Υποστηρίζει τέτοια λειτουργία το κινητό μας με τέτοια θήκη? Να δείχνει δηλαδή την ώρα και αναπάντητες,μηνύματα και e-mail;;; http://vifocal.com/pu-leather-cover-flip-style-stand-phone-ocube-case-for-ulefone-be-touch-ulefone-be-touch-2-smartphone.html Τους έστειλα email να δω τι θα μου πούνε.... Edited May 23, 2016 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Από όσο γνωρίζω, θα πρέπει να υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή για να βλέπεις έτσι τις ειδοποιήσεις. Όσο κι αν έψαξα και στο παρελθόν και τώρα, δε βρήκα κάτι σχετικό. Στις φώτο από αυτές τις θήκες έχουν απλά ένα χαρτόνι πίσω από το τζάμι. Θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Σχετικά με τις μπαταρίες, στείλε αν θέλεις το link από το ebay που πήρες 14 ευρώ τις 2 να υπάρχει για όποιον θέλει, μιας και από τη σελίδα τους βγαίνει 19$. Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αυτό είναι http://m.ebay.com/itm/New-Ulefone-Battery-For-Ulefone-Paris-Ulefone-Power-be-pro-be-touch-1-2-3-/262370251746?nav=SEARCH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ίσως πήρες τα τελευταία κομμάτια για το Be Touch 2! Από ότι δείχνει, έχει μόνο για το Paris (που είναι μικρότερης χωρητικότητας) και για το Power (που είναι πολύ μεγαλύτερης)... Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ωχ τώρα το είδα. Όντως...τυχερός είμαι. Εντάξει μωρέ και 1-2 ευρώ παραπάνω να δώσεις και πάλι αξίζει για μία μπαταρία. Το θέμα είναι να ελεγχετε τακτικά την μπαταρία σας μήπως και αρχίζει να φουσκώνει... Ερώτηση...έχεις βάλει και exposed; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Λοιπόν μου ήρθε χθες ο φορτιστής που είχα προαναφέρει και έκανα την πρώτη φόρτιση. 1 ώρα και 45 λεπτά παρακαλώ.... Θα το ξαναφορτίσω όταν πάει στο τέλος και θα ξαναενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panel2 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ειμαι κατοχος εδω και ενα μηνα του ulefone be touch 2. Γενικα προκειται για ενα καλο κινητο. Εκεινο ομως που με δημιουργει προβλημα ειναι η εμβελεια του wifi. Αλλαγη δωματιου και η συνδεση εξαφανιζεται. Υπαρχει καμια λυση στο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Ειμαι κατοχος εδω και ενα μηνα του ulefone be touch 2. Γενικα προκειται για ενα καλο κινητο. Εκεινο ομως που με δημιουργει προβλημα ειναι η εμβελεια του wifi. Αλλαγη δωματιου και η συνδεση εξαφανιζεται. Υπαρχει καμια λυση στο προβλημα? Περίεργο. Εμένα πιάνει το δικτυο απο το σπίτι μου από τον απέναντι δρόμο!!!! Έχεις κάνει το τελευταίο update της συσκευής;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panel2 Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Λοιπόν μου ήρθε χθες ο φορτιστής που είχα προαναφέρει και έκανα την πρώτη φόρτιση. 1 ώρα και 45 λεπτά παρακαλώ.... Θα το ξαναφορτίσω όταν πάει στο τέλος και θα ξαναενημερώσω. Περίεργο. Εμένα πιάνει το δικτυο απο το σπίτι μου από τον απέναντι δρόμο!!!! Έχεις κάνει το τελευταίο update της συσκευής;; Οπως το αγορασα ειναι ενημερωμενο με την τελευταια εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts