gfourk123 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 παιδια ειμαι καινούριος. ψάχνω μια παλια σειρα στο star ηταν νομιζω πριν ή μετα το yughio το εδειχνε.τυπου power rangers αν θυμαμαι και ηταν στο διάστημα κ νομιζω οταν μεταμορφωνονταν εδειχνε κατι τριγωνα να ενονονται .νομιζω αυτοι ειχαν σχεση με τίγρεις κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 παιδια ειμαι καινούριος. ψάχνω μια παλια σειρα στο star ηταν νομιζω πριν ή μετα το yughio το εδειχνε.τυπου power rangers αν θυμαμαι και ηταν στο διάστημα κ νομιζω οταν μεταμορφωνονταν εδειχνε κατι τριγωνα να ενονονται .νομιζω αυτοι ειχαν σχεση με τίγρεις κατι τετοιο Thundercats μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Παιδιά το "Γκαρμπεν ο τιμωρός του διαστήματος" το έβλεπε κανένας; Είναι πολύ παλιό και το έβλεπα κυρίως σε κάποιο τοπικό κανάλι εδω στα Γιάννενα. Μιλάω για τέλη 80 και αρχές 90. Ήταν κινέζικο και ήταν σαν τους power rangers αλλά παρόλο που ήταν παλιότερο ήταν αρκετά καλύτερο. Ο ήρωας ήταν μόνο ένας αντί για 5 η 6 που ηταν οι rangers και είχε και πιο ωραίες σκηνές δράσης αλλά και ηταν πιο σοβαρό και πιο dark από το εντελως παιδικό που εβγαζαν οι power rangers. Θυμάμαι ακόμα οτι η βάση του ήρωα ηταν ενα διαστημόπλοιο που είχε το σχήμα δεινοσαύρου και αυτός το φώναζε "Λουλού". Ο τίτλος στα ελληνικά ήταν αυτός που εγραψα παραπανω αλλά φαίνεται οτιι κανονικά λεγοταν κάπως αλλιώς γιατί στο Internet δε βρισκω τίποτα οταν γκουγκλαρω τον ελληνικο τιτλο. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 mask rambo transformers χελωνονιντζακια mickey mouse scooby doo smurfs Χαιντι Καντυ Καντυ Muppets ειναι κι αλλα αλλα μου διαφευγουν τωρα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rina4ever Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Εγώ μικρή (6-7χρονών :baby::p) είχα κόλημα με κάτι νεραίδες...που πήγεναν μαζί σε ένα σχολείο νομίζω ....κάτι τέτιο και με τον scooby doo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 @rina4ever Μήπως ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belle Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Εγώ μικρή (6-7χρονών :baby::p) είχα κόλημα με κάτι νεραίδες...που πήγεναν μαζί σε ένα σχολείο νομίζω ....κάτι τέτιο και με τον scooby doo Sailor Moon (δεν ηταν νεραιδες αλλα ο παιδικες μνημες συχνα αλλοιωνουν την πραγματικοτητα) W.I.T.C.H Winx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rina4ever Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Οι winx πρεπει να ηταν ...μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iodimoul Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 γεια σε ολους..ψαχνω απεγνωσμενα μια σειρα κινουμενων σχεδιων και δε μπορω να τη βρω με τιποτα..το εδειχνε στην ετ1..τουλαχιστον εγω απο κει το θυμαμαι..ολα τα επεισοδια ηταν σε ενα σπιτι που ζουσε μια οικογενεια..το βραδυ ομως οταν ολοι κοιμοντουσαν τα αντικειμενα ζωντανευαν..ΟΛΑ..και θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι οταν πλησιαζε η ωρα για να ξημερωσει το ξυπνητηρι αρχιζε να φωναζει γρηγορα ολοι στις θεσεις σας δεν αντεχω αλλο θα χτυπησω...οποιος ξερεις κατι ας μου πει pleazzzz...θελω τον τιτλο ειτε ξενο ειτε ελληνικο.. Έμαθες τελικά το όνομα της σειράς στην οποία απευθύνεσαι???Γιατί την ψάχνω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Κάτι θυμάμαι κι εγώ από αυτή την σειρά....αλλά κλασσικά ούτε κι εγώ θυμάμαι τίτλο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maristar Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 (edited) Γεια σας κ απο εμένα.... Εδώ κ πάρα πολλά χρόνια, ψάχνω μια παιδική σειρά που παιζόταν στην ερτ κ το τραγούδι έναρξης του, ειχε δύο πουλάκια που πετούσαν, ενα δεξιά κ ένα αριστερά κ έφτιαχναν κατι σαν πλαίσιο λουλουδιών...το περιεχόμενο του παιδικού ήταν αφηγήσεις απο παραμύθια εαν θυμάμαι Καλά....κάθε φορά ειχε διαφορετικά.... Αλλά παίζει να είχε κ τίποτα άλλο εκτος απο παραμύθια κ να μην θυμάμαι. Edited April 14, 2020 by Maristar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Γεια σας κ απο εμένα.... Εδώ κ πάρα πολλά χρόνια, ψάχνω μια παιδική σειρά που παιζόταν στην ερτ κ το τραγούδι έναρξης του, ειχε δύο πουλάκια που πετούσαν, ενα δεξιά κ ένα αριστερά κ έφτιαχναν κατι σαν πλαίσιο λουλουδιών...το περιεχόμενο του παιδικού ήταν αφηγήσεις απο παραμύθια εαν θυμάμαι Καλά....κάθε φορά ειχε διαφορετικά.... Αλλά παίζει να είχε κ τίποτα άλλο εκτος απο παραμύθια κ να μην θυμάμαι. Μηπως εννοεις "του κουτιου τα παραμυθια" ή τον "παραμυθα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maristar Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Οχι δυστυχώς δεν είναι κανένα απο αυτά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 γεια σε ολους..ψαχνω απεγνωσμενα μια σειρα κινουμενων σχεδιων και δε μπορω να τη βρω με τιποτα..το εδειχνε στην ετ1..τουλαχιστον εγω απο κει το θυμαμαι..ολα τα επεισοδια ηταν σε ενα σπιτι που ζουσε μια οικογενεια..το βραδυ ομως οταν ολοι κοιμοντουσαν τα αντικειμενα ζωντανευαν..ΟΛΑ..και θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι οταν πλησιαζε η ωρα για να ξημερωσει το ξυπνητηρι αρχιζε να φωναζει γρηγορα ολοι στις θεσεις σας δεν αντεχω αλλο θα χτυπησω...οποιος ξερεις κατι ας μου πει pleazzzz...θελω τον τιτλο ειτε ξενο ειτε ελληνικο..Κάποια απάντηση;το ψάχνω κι εγώ. Στάλθηκε από το SM-G980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BigMcAgapoulas Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Μηπως εννοεις "του κουτιου τα παραμυθια" ή τον "παραμυθα"? Θυμάστε εσείς ποιές ήταν οι πρώτες αγαπημένες παιδικές σειρές που βλέπατε μικρός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_1976 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Nils Holgerson..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Φρουτοπια στην ερτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gim8 Δημ. 26 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Σεπτεμβρίου (edited) Εγώ ψάχνω μια παιδική σειρά, όχι ανιμε. Την έδειχνε η ερτ1 το 1995 με 1998 μέσα εκεί. Γαλλική απ'οτι θυμάμαι αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, ήταν δύο αδέρφια και λυναν διάφορες υποθέσεις της γειτονιάς περισσότερο, το χαρακτηριστικό τους για εκείνη την εποχή, ήταν ότι μιλούσαν με γουοκιτοκι. Και άλλη μια παιδική ανιμε που το μόνο που θυμάμαι ήταν τα 2 από τα 4 ονόματα των πρωταγωνιστων που τους λέγανε γκοντ και μπος. Βράδυ το έδειχνε αλλά δε θυμάμαι σε κανάλι Edited 1 Οκτωβρίου by Gim8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts