xristinoula Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 http://us.imdb.com/title/tt0170885/ Εδω ειναι η σελιδα στο imdb..To ψαξα στο νετ κι απο αλλα ατομα που εψαχναν την σειρουλα δεν βρηκα κσποιο στοιχειο για το που μπορεις να την βρεις. Η οδυσσεια του διαστηματος βρισκεται πιο ευκολα :happy::happy: Καρουζέλ Τηλεοπτικός Σταθμός Country flag ΕΤ1 Προβολή – Αριθμος Επεισοδίων 300 Το Καρουζέλ είναι μία μεξικάνικη τηλενουβέλλα που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην μεξικάνικη τηλεόραση το 1989 και λίγα χρόνια μετά στην Ελλάδα μέσα από την συχνότητα της ΕΤ1. Η σειρά είναι περισσότερο προσιτή για τα παιδιά καθώς οι πρωταγωνιστές της είναι μικρά παιδάκια που πηγαίνουν στο σχολείο καθημερινά. Στην Ελλάδα γνώρισε ιδιαίτερη απήχηση από το παιδικό και όχι μόνο κοινό. πηγη βικιπαιδεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 αμα βρεις το καρουζελ πες το και σε μας γιατι κ εγω το εψαχνα πριν καιρό "Carrusel" ή "Carrusel de ninos" είναι ο οριτζιναλ τίτλος και αν κυκλοφορεί θα κυκλοφορεί είτε στη μεξικανικη βερσιον ειτε σε βραζιλιανικη μεταγλώττιση (εμεις θελουμε το πρωτο γιατι δν ξερουμε πορτογαλεζικα)... α! είχε βγει και Carrusel de los americas με άλλα παιδάκια και άλλη δασκαλα αλλα νομιζω δεν το έβλεπε κανεις γιατι ολοι θελαμε το οριτζιναλ! :) Εχω κι εγω μια αλλη φλασιά τώρα. Οσοι ειστε ιδια γενια με μενα (γεννημενοι πανω κατω83-86) θα θυμαστε οτι οταν βλέπαμε καρουζελ και μικρο σπιτι στο λειβάδι υπήρχε άλλη μια σειρά που έπαιζε στην ίδια "ζώνη" και ήταν κι αυτή παιδικη του ιδιου στυλ, αλλα μαλλον δεν ειχε πολλά επεισόδια: ήταν με δυο κοριτσάκια που ήταν αδελφές και εμοιαζε αρκετά στο "μικρο σπιτι..." - ενα επεισόδιο που θυμαμαι χαρακτηριστικα ήταν που η μεγάλη αδελφη ανεβηκε στη σκεπή με μια ομπρελα και πηδηξε γιατι νομιζε οτι ετσι θα πετάξει και μετά έπαθε διασειση και έχασε την εκδρομή του σχολείου. Το θυμαται κανας άλλος αυτό? πως λεγόταν? εχω μια αισθηση οτι μπορει να μην ηταν μεταγλωτισμενο (υποτιτλους) αλλα λογικα κανω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Είναι ισως ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ βιντεακι που κυκλοφορει στο youtube... Μακάρι να κανουμε κατι και να βρουμε την σειρα στα Ελληνικά. Αν "μπουμε" στην ΕΡΤ ισως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Είναι ισως ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ βιντεακι που κυκλοφορει στο youtube... Μακάρι να κανουμε κατι και να βρουμε την σειρα στα Ελληνικά. Αν "μπουμε" στην ΕΡΤ ισως... το καλυτερο που ειχα βρει εγω οταν το χα ψαξει στο youtube ηταν που ειχαν κάνει μια εκπομπή μετά απο πολλά χρόνια και είχαν μαζευτεί τα παιδακια που τωρα ηταν πια μεγάλοι και η δασκαλα (που ειχε γινει χοντρη χεχ) και θυμοθνταν τα παλια κ λεγανε τι εχουν γινει ο καθένας (γιατι τα παιδακια δεν εγιναν ηθοποιοι) πολύ αστειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 το καλυτερο που ειχα βρει εγω οταν το χα ψαξει στο youtube ηταν που ειχαν κάνει μια εκπομπή μετά απο πολλά χρόνια και είχαν μαζευτεί τα παιδακια που τωρα ηταν πια μεγάλοι και η δασκαλα (που ειχε γινει χοντρη χεχ) και θυμοθνταν τα παλια κ λεγανε τι εχουν γινει ο καθένας (γιατι τα παιδακια δεν εγιναν ηθοποιοι) πολύ αστειο! ναι το είδα και αυτο. παιδια παω πολλα χρονια πισω. συγκινηθηκα πραγματικά πολυ!!!! και το μυστικό μου... ήμουν χοντρα κολλημενος με την μαρια χοακινα! :O και δεν ειχα αδικο... εχει γινει... γυναικαρα! :lol::) ξερετε κανεναν εδω μεσα που δουλευει στην ΕΡΤ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 το καλυτερο που ειχα βρει εγω οταν το χα ψαξει στο youtube ηταν που ειχαν κάνει μια εκπομπή μετά απο πολλά χρόνια και είχαν μαζευτεί τα παιδακια που τωρα ηταν πια μεγάλοι και η δασκαλα (που ειχε γινει χοντρη χεχ) και θυμοθνταν τα παλια κ λεγανε τι εχουν γινει ο καθένας (γιατι τα παιδακια δεν εγιναν ηθοποιοι) πολύ αστειο! Μηπως λες αυτο? http://youtube.com/watch?v=a_-BfdmPLoM&feature=related Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ωρααιο μεν αλλα δεν μιλαω την γλωσσαΕπισης ελειπαν ο Χαιμε κι ΟΝτανιελ (νομιζω ετσι τον λεγανε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 αν εχει κανεις torent με τα επεισοδια του καρουζελ please ας το ανεβασει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 http://youtube.com/watch?v=7Z456pwcrFk&feature=related Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 ναι το είδα και αυτο. παιδια παω πολλα χρονια πισω. συγκινηθηκα πραγματικά πολυ!!!! και το μυστικό μου... ήμουν χοντρα κολλημενος με την μαρια χοακινα! :O και δεν ειχα αδικο... εχει γινει... γυναικαρα! :lol::) ξερετε κανεναν εδω μεσα που δουλευει στην ΕΡΤ? http://imageshack.gr/files/o5i7d86mhzvs718871lj.jpg http://imageshack.gr/files/ug0olfczikn8hpxvw4b7.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 απο μικρη φαινοταν...:ninja::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 http://www.ert.gr/keep/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=1&Itemid=88889006 ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 afou sas vrika enimerwmenous as rotisw kai gw mia seira pou psaxnw...Paidiko-cartoon itan,me kati plasmatakia pou zousan se pontikotripes,h uponomous,me trigwnika autakia kai ouritsa.Anthrwpakia emoiazan omws..Kai itan filarakia me ena paidaki pou ta voithouse..Stin kratiki tileorasi prepei na paizotan...3erei kaneis tpt? Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Την θυμαμαι την παιδικη σειρα..Τα ανθρωπακια αυτα αυτοποκαλουνταν δανειστες επειδη δανειζονταν πραγματα απο τους ανθρωπους..Τον αγγλικο τιιτλο ομως δεν τον θυμαμαι γιατι τοτε τα αγγλικα μου ηταν φτωχα..Ηταν μια οικογενια που ζουσαν σε ενα κουκλοσπιτο τα ειχα δει ολα τα επεισοδια..:lol::lol:Μου αρεσε πολυ.. Βρηκα μια παιδικη σειρα στο imdb με τον τιτλο the borrowers . http://www.imdb.com/title/tt0105957/ Δες το κι πες μου αν ειναι αυτη..Μοιαζει πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 http://imageshack.gr/files/o5i7d86mhzvs718871lj.jpg http://imageshack.gr/files/ug0olfczikn8hpxvw4b7.jpg ξέρω ξερω.... την βλεπω και axxxxx...!!! ΚΟΥΚΛΑ, ΚΟΥΚΛΑΡΑ! ΘΕΜΑ, ΜΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΦΟΒΕΡΗ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΜΑΓΙΚΗ,ΑΧΧΧΧΧ... τι αλλο να πεις!? απο μικρη φαινοταν...:ninja::rolleyes: αχχχχχχχ, και ημουν ερωτευμενος τοτε μαζί της... και τωρα εχει γινει ακομη καλύτερη! αλλα που να τρεχεις τωρα! :p:p:p :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 http://www.ert.gr/keep/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=1&Itemid=88889006 ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!!! οκ ΜΕΣΑ! αρκει τα συμμετεχουν πολλοι! ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ! Ορίστε... (καλα μην βαράτε, ποτε δεν ημουν καλος στην εκθεση και στις επιστολες) "Γεια σας, θα ηθελα παρακαλώ πολυ να κανω μια παράκληση. Πιθανότατα θα λάβετε κι άλλα email σαν αυτο καθως εδώ και πολυ καιρο σε πολλά forums και σελίδες του Internet Έλληνες χρήστες μιλούν για μια παλια παιδική σειρα που μεταδιδοταν απο την ΕΡΤ (ΕΤ1). Το όνομα της σειράς ειναι "CARRUSEL". Πραγματικά πιστευω θα ειναι υπέροχο αν μια τέτοια σειρα παιζόταν ξανα όπως τοτε. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι τι σημαίνει αληθινά ποιοτικό παιδικό προγραμμα. Ευχαριστώ πολυ." UPDATE: Βγάζει error η σελίδα: The specified request cannot be executed from current Application Pool μαλλον πρεπει πρωτα να στειλει καποιος μηνυμα εδω: webmaster@ertonline.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Την θυμαμαι την παιδικη σειρα..Τα ανθρωπακια αυτα αυτοποκαλουνταν δανειστες επειδη δανειζονταν πραγματα απο τους ανθρωπους..Τον αγγλικο τιιτλο ομως δεν τον θυμαμαι γιατι τοτε τα αγγλικα μου ηταν φτωχα..Ηταν μια οικογενια που ζουσαν σε ενα κουκλοσπιτο τα ειχα δει ολα τα επεισοδια..:lol::lol:Μου αρεσε πολυ.. Βρηκα μια παιδικη σειρα στο imdb με τον τιτλο the borrowers . http://www.imdb.com/title/tt0105957/ Δες το κι πες μου αν ειναι αυτη..Μοιαζει πολυ Με πρόλαβες! κι εγώ το The borrowers το θυμηθηκα αμεσως! ειμαι σιγουρη οτι ειναι αυτή! μου αρεσε κι εμενα πολύ (δεν ηταν τελειοι οι τροποι που εβρισκαν να αξιοποιησουν τα αντικείμενα των ανθρώπων?) Και θυμαμαι ειχα μεινει με την απορία γιατι το τελευταίο επεισόδιο που είδα ήταν οταν τους ειχαν ανακαλυψει και αποφάσισαν να ξενιτευτούν αλλά ταξιδευαν μεσα απο κατι σωλήνες νερου και καποιος ανοιξε τη βρύση και κινδυνευαν να πνιγουν- μετα απο αυτό δε θυμαμαι τι γινεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Γλυτωσαν απο εκει .Βγηκαν την τελευταια στιγμη .Τελικα το παιδακι τους μετεφερε σε ενα τεραστιο κουκλοσπιτο που υπηρχ στην αυλη κι εκει μεινανε.Αυτο θυμαμαι απο το τελικο επεισοδιο συν οτι πηγαν να τους ανακαλυψουν καποιοι συγγενεις του παιδιου αλλα τελικα δεν εγινε αυτο κατσαν ακινητοι κι τους περασαν για κουκλες.Πωω εχουν περασει αρκετα χρονια:lol:. αν περιμενουμε βοηθεια απο την ερτ για να βρουμε τις σειρες κλαψτα..Διαβασα σε μια μικρη ερευνουλα που εκανα οτι καποια παιδια ζητησαν να τους πουλησουν την Καντι ,καντι κι τους ειπαν οτι μπορουν μονο τους διαλογους για ενα τεραστιο ποσο..Αυτες οι παλιοτερες σειρες οχι τοσο τα κινουμενα σχεδια ευτυχως δυσκολα να τις βρουμε σημερα..Γιατι τοτε το νετ δεν χρησιμοποιουνταν οπως σημερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 οκ ΜΕΣΑ! αρκει τα συμμετεχουν πολλοι! ΕΓΩ ΕΣΤΕΙΛΑ! Ορίστε... (καλα μην βαράτε, ποτε δεν ημουν καλος στην εκθεση και στις επιστολες) "Γεια σας, θα ηθελα παρακαλώ πολυ να κανω μια παράκληση. Πιθανότατα θα λάβετε κι άλλα email σαν αυτο καθως εδώ και πολυ καιρο σε πολλά forums και σελίδες του Internet Έλληνες χρήστες μιλούν για μια παλια παιδική σειρα που μεταδιδοταν απο την ΕΡΤ (ΕΤ1). Το όνομα της σειράς ειναι "CARRUSEL". Πραγματικά πιστευω θα ειναι υπέροχο αν μια τέτοια σειρα παιζόταν ξανα όπως τοτε. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι τι σημαίνει αληθινά ποιοτικό παιδικό προγραμμα. Ευχαριστώ πολυ." UPDATE: Βγάζει error η σελίδα: The specified request cannot be executed from current Application Pool μαλλον πρεπει πρωτα να στειλει καποιος μηνυμα εδω: webmaster@ertonline.gr Ωραίο ήταν το μήνυμά σου... Μην ανησυχείτε αν σας βγάζει αυτό...(Βγάζει error η σελίδα: The specified request cannot be executed from current Application Pool) Έστειλα κι εγώ και μου έβγαλε το ίδιο ,αλλά το μήνυμα παραδόθηκε ,γιάτι μου έστειλαν απάντηση από την ΕΡΤ στο e-mail ότι το μήνυμά μου μεταβιβάστηκε στους υπεύθυνους προγράμματος.Να στείλουμε πολλά μηνύματα!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 xristinoula den einai auto:( auto pou sou lew egw itan cartoon...ta anthrwpakia eixan trigwnika autia kai ouritsa.. Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Ααα καρτουν...Ναι καταλαβα ποιο λες:lol::lol:Νιιι.δεν ξερω τον τιτλο του:(:(Δν εχω δει κι πολλα επεισοδια απο αυτο..Λεγαν τον εαυτο τους μικρουληδες νομιζω κι δεν ηταν στην ερτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 OUF..de mporeis na fantasteis posa xronia to psaxnw..mexri kai sto mega eixa parei na rotisw...thimasai toulaxiston se poio kanali itan?:P Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Μμμ ηταν σε ενα μικρουλι καναλι..Δεν θυμαμαι ονομα..Κι νομιζω δεν υπαρχει τωρα,,Μηπως ηταν το μακεδονια η το δελτα?Εμεις τα πιαναμε αυτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vampiroua Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 thimasai peripou pote?prin posa xronia dld? Παράθεση ''At this moment,there are 6 billion,people in the world.Some are running scared.Some are coming home.Some tell lies to make it through the day.Other are just not facing the truth.Some are evil man,at war with good.And some are good,struggling with evil.Six billion people in the world.6 billion souls..And sometimes... all you need is ONE...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Λογικα αν κρινω απο την ηλικια σου ιδια περιοδο το βλεπαμε πρεπει να χουν περασει 11 χρονια σιγουρα..Αν ξεραμε τιτλο κατι θα γινοταν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts