Jump to content

Δίκαρτο με προϋποθέσεις!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι σε όλους!!

Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα θα ήθελα να με βοηθήσετε

Χρειάζομαι ένα δίκαρτο τηλέφωνο όπου στην 2η κάρτα θα δέχομαι κυρίως κλήσεις (επαγγελματικό) ενώ η 1η θα είναι η κύρια μου με μεγάλο συμβόλαιο

Οι προϋποθέσεις είναι

1. Μέγεθος >5" και ως 6" (βαριά :p)

2. RAM >1,5 gb

3. Camera minimum 8MP

4. GPS καλό και γρήγορο (είμαι ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ με το 1020 και τα WP που εχουν τέλειο)

5. Καλή μπαταρία

6. να μπορεί να βρεθεί σε τιμή ως 400ε (επίσης βαριά :p)

¨Εχοντας αυτά στο μυαλό σκέφτομαι τα παρακάτω

- Huawei Ascend Mate 7

- Lumia 640

- Lumia 640 XL

- MOTO G 2nd generation

- Samsung Galaxy E5/E7/A5/A7

- Huawei Honor 4X 8-Core

Αν έχετε κάποιο άλλο στο μυαλό σας ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ!!! πχ. υπάρχει κάποιο καλό δίκαρτο XPERIA ή HTC στα παραπάνω χαρακτηριστικά??

Haki σ ευχαριστω για το λινκ, αλλα το P8 lite με χαλάει με αυτην την ιστορια με τις 2 σιμ που χανεις την δυνατοτητα microSD :X

Παιδια θα εκτιμουσα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καποια βοήθεια για τα υπόλοιπα!! ΕΥχαριστώ

Εγώ θα σου προτείνω αυτό που έχω .. Nubia z7 mini , αλλά δεν υπάρχει στα σύνορα μας, σε τιμή με λογικά πλαίσια , δλδ είσαι για αγορά από κινέζομάγαζο..

Είναι dual sim 4G και στις δύο sim και από τις μπάντες είσαι καλυμμένος..Δεν είναι dual active..

Από specs επεξεργαστή , ram , οθόνη , κάμερα(πολύ καλή) κτλ δεν θα έχεις παράπονο ..

Από μπαταρία με kit kat rom έβγαζα 2 μέρες νορμάλ χρήση με 4μισή ώρες οθόνη ανοιχτή ..Με lollipop είναι λίγο πιο κάτω τα πράγματα σε αυτονομία (έχω custom rom, όχι την official).. Πολλά παίζουν ρόλο στο θέμα αυτονομίας(μεγάλη κουβέντα).. Τεσπα το κινητό σου βγάζει 2 μέρες κανονική χρήση

και μια μέρα με πιο βαριά χρήση σερφάρισμα, τηλέφωνα, mail κτλ ..Άμα το θες για παιχνίδια σίγουρα η μπαταρία του δεν είναι ιδανική για αυτήν τη χρήση..Με τα πολλά και τα λίγα βγάζει 4 με 5 ώρες ανοιχτή οθόνη μέσω όρο..

Είναι 5ιντσο με ιδανικές διαστάσεις Full HD οθόνη , παίρνει και εξωτερική κάρτα ..Εγώ του φοράω μια 64άρα GB.. Γιατί βγάζει και 4k video :p

Gps αστραπιαίο δεν θα έχεις κανένα θέμα ..Ταχύτατο χωρίς δεδομένα ανοιχτά η wifi..

Το σημαντικότερο είναι τα χρήματα που θα δώσεις για να το έχεις ..200-250 ευρώ παίζει..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Θέλω να μπορώ να το βρω Ελλάδα, δεν μ ενδιαφέρει αγορά από Κίνα

Με μόνη επιφύλαξη στο GPS

Lenovo Vibe Z2 Pro

Asus ZenFone 2

πήρε το μάτι μου το galaxy Ε7 και το HTC Desire 820s επίσης αλλά δεν τα χω ψάξει καθόλου.

Έχω το honor huawei 4x, 5.5'

.από την ιταλική αμαζον

200 ευρω-σε 5-6 μέρες στην πόρτα σου

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Απλά ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ.

δες το αντίστοιχο θέμα του κινητού εδω

In the down down of the writing we became robes...

Από την στιγμή που έχεις ήδη ασχοληθεί με windows phone είναι μονόδρομος κατά την γνώμη μου η αγορά του 640 XL.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Έχω το honor huawei 4x, 5.5'

.από την ιταλική αμαζον

200 ευρω-σε 5-6 μέρες στην πόρτα σου

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ

Απλά ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ.

δες το αντίστοιχο θέμα του κινητού εδω

Απλά ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ. ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ πρόταση!!! :O

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από την στιγμή που έχεις ήδη ασχοληθεί με windows phone είναι μονόδρομος κατά την γνώμη μου η αγορά του 640 XL.

Λόγω ομαλότητας λογισμικού το εννοείς?? και gps?

Όπως τα λες. Αν δεν έχεις και έλλειψη κάποιας εφαρμογής μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Όπως τα λες. Αν δεν έχεις και έλλειψη κάποιας εφαρμογής μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Είμαι μαζί σου 100% σ αυτο, απλα με προβληματιζει λιγο να σου πω την αληθεια η ελλειψη εφαρμογων μαιλ τυπου drive που θα ηταν πολυ χρησιμες. Αυτο με κραταει στο να γυρισω παλι στο android

Σε αυτήν την περίπτωση τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.