Jump to content

All about Ford

Ryback3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι όμως, εγώ με το τρίθυρο SPORT απλά θα πάρω το σπορ αυτοκίνητο που ποτέ δεν είχα, το θεωρώ κάτι σαν εξευγενισμένο, μεγαλύτερο και βαρύτερο ...rallye ...206 ..που δεν υπάρχει! άσχετο το ξέρω αλλά δεν έχω οικογένεια, αισθάνομαι πιο νέος απ'ότι είμαι, έχω απωθημένο που δεν πήρα καινούριο αμάξι πριν τα 30 τριάντα μου, και το θέλω να πηγαίνω εκδρομές με το κορίτσι...άρα είναι ότι πιο μακριά απο οικογενειάρχη, αλλά σκέψου ότι με αγγίζει ως αγοραστή με απόλυτα αυτοκινιτιστικά κριτήρια ΑΛΛΑ και με κριτήρια καρδιάς και ...ανωριμότητας! γιατί δεν παύει το αυτοκίνητο να είναι παιχνίδι για μεγάλα παιδιά(αρρωσταίων στην σκέψη μπαμπάδων που θέλουν μεγάλο πορτ-μπαγκαζ να βάζουν τα τυριά από το χωριό...σαν τον δικό μου χε χε)

NEVER WITH THE CLIENTS,NEVER WITH THE STAFF

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

• Απαντήσεις 304
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Oσοι θέλουν χώρους και χώρο αποσκευών δεν είναι άρρωστοι, μην τρελαθούμε!

Και αυτοί δεν χρειάζονται μόνο για τα τυριά του χωριού...

Αnyway καταλαβαίνω το σκεπτικό σου (αλήθεια πόσο χρονών είσαι) αλλά πρέπει και εσύ να αποδεχθείς τα πλεονεκτήματα που σου ανέφερα για τα μεσσαία.

Εγώ θα παραγγείλω ας πούμε το Citroen C5 (προηγούμενο αυτοκίνητο Citroen Saxo VTS 120hp για μια 6ετία τώρα, οπότε καταλαβαίνεις ότι «χόρτασα») γιατί με ενδιαφέρουν οι χώροι, η καλύτερη άνεση της ανάρτησης από όσα αυτοκίνητα κυκλοφορούν (Υδροενεργητική ΙΙΙ) και η ταξιδιάρικη αίσθηση.(πάω συχνά Βόρεια Ιταλία)

Με το καλό να το παραγγείλεις κ να το ευχαριστηθείς λοιπόν.

Ι need a six month vacation, twice a year.

όχι άρρωστοι αυτοί ρε συ, εγώ αρρωσταίνω με τα "οικογενειακά"πράγματα γενικότερα, είναι thirty something και δεν θέλω να μοιάζω με τους πατεράδες μας..αναγνωρίζω ότι το νέο φοκους έχει συντηριτική σχεδίαση σε σχέση με το προηγούμενο που μ'αρέσει πιο πολύ.Εξ'αλλου μια C5 έχει ένας...γιατρός στη γειτονιά, φυσικά άσπρη!! ε εντάξει άμα περ'ασει μια δεκαετία κι έχω κοιλιά, καροτσάκια και ...μπαμπά μην τρέχεις τότε να το σκεφτώ!! για σήμερα που να το παρκάρεις για καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης;;;;;

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

όχι άρρωστοι αυτοί ρε συ, εγώ αρρωσταίνω με τα "οικογενειακά"πράγματα γενικότερα, είναι thirty something και δεν θέλω να μοιάζω με τους πατεράδες μας..αναγνωρίζω ότι το νέο φοκους έχει συντηριτική σχεδίαση σε σχέση με το προηγούμενο που μ'αρέσει πιο πολύ.Εξ'αλλου μια C5 έχει ένας...γιατρός στη γειτονιά, φυσικά άσπρη!! ε εντάξει άμα περ'ασει μια δεκαετία κι έχω κοιλιά, καροτσάκια και ...μπαμπά μην τρέχεις τότε να το σκεφτώ!! για σήμερα που να το παρκάρεις για καφέ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης;;;;;

[off topic]Γιε μου (33χρονών :p ) παίρνεις αμάξι για να πας για καφέ στο κέντρο; :w00t:

Λεωφορείο ή ταξί, ή τα σκας σε parking! :O ;) [/off topic]

Από μέσα πάντως νομίζω ότι το Focus II είναι καλύτερο από το Ι.

Το ταμπλώ του Ι και ειδικά το κατάμαυρο χωρίς την διχρωμία που είχαν κάποια μοντέλλα, ήταν φρίκη! :blink:

όχι ρε συ αμάξι στο κέντρο, έχω 2 πενηντάρια μηχανάκια(!)...αλλά χρειάζομαι δικαιολογία κατά των οικογενειακών αυτοκινήτων με.. κώλο..Τα αντιπαθώ!

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

[off topic]Γιε μου (33χρονών :p ) παίρνεις αμάξι για να πας για καφέ στο κέντρο; :w00t:

Λεωφορείο ή ταξί, ή τα σκας σε parking! :O ;) [/off topic]

Από μέσα πάντως νομίζω ότι το Focus II είναι καλύτερο από το Ι.

Το ταμπλώ του Ι και ειδικά το κατάμαυρο χωρίς την διχρωμία που είχαν κάποια μοντέλλα, ήταν φρίκη! :blink:

mpori opos les to tamplo tou 2 na einai kalitero alla re aderfe den me sigkinise kiolas............den ksero isos kai na dialega pali to 1 an ebgene

αλλά χρειάζομαι δικαιολογία κατά των οικογενειακών αυτοκινήτων με.. κώλο..Τα αντιπαθώ!

Προς το παρών προτιμώ και γω τα 5πορτα (όχι 3πορτα για πρακτικούς λόγους) :)

mpori opos les to tamplo tou 2 na einai kalitero alla re aderfe den me sigkinise kiolas............den ksero isos kai na dialega pali to 1 an ebgene

Και ξαναερχόμαστε στο γνωστό ρητό..."περί ορέξεως ταμπλώ...εχμ κολοκυθόπιτα (γιαμ γιαμ)" :p

Επειδη ειμαι και 20 χρονων, προτιμω σαφως τα 3θυρα απο αποψη σπορ εμφανισης... :)

Και ας ξερω οτι δεν ειναι τοσο χρηστικα οσο τα 5θυρα...

Το αμαξι που εχω δειχνει πολυ πιο ομορφο σε 3θυρο... :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Να σαι καλα....I love you too :) :) :)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

ta 3thira exoun kai kaliteri akampsia :) :)

nai gia tin pista pou mpenoun oloi! :p...

na xtipaei sta kerb kai na mi se noiazei min paroun oi tholoi, to amaksoma, na xaneis akampsia klp klp...

opoios mporei na katalavei sto dromo tin diafora akampsias enos 5portou apo enos 3 portou... tora tha itan stin afstralia gia dokimes F1...

einai kapoia noumera pou de fenontai sto dromo... min ipervaloume...

nai gia tin pista pou mpenoun oloi! :p...

na xtipaei sta kerb kai na mi se noiazei min paroun oi tholoi, to amaksoma, na xaneis akampsia klp klp...

opoios mporei na katalavei sto dromo tin diafora akampsias enos 5portou apo enos 3 portou... tora tha itan stin afstralia gia dokimes F1...

einai kapoia noumera pou de fenontai sto dromo... min ipervaloume...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• 2 weeks later...

ρε παιδια για οσους το αγορασατε, πηγα με τον αδερφο μου να το κοιταξουμε να το κλεισουμε και ο πωλητης μου ειπε το εξης κουφο? σωστο? περίεργο?

λοιπον κοιταγαμε για το 1,6 το σπορτ με επιπλεον προσθηκη δισκοφρενα πισω

κοιταχτε μας λεει. αν θελετε πισω δισκους εχτρα, τοτε η τιμη δεν ειναι η τιμη λανσαρισματος αλλα καταλογου, ο εξοπλισμος δεν ειναι ο εξοπλισμος της sport plus αλλα της sport, και εχει περιπου 3 μηνες χρονο παραδοσης.

δηλαδη οπως τα υπολογισαμε βγαινε αν θες να βαλεις τους δισκους,

1500 εκπτωση

1000 δισκοφρενα

1000-1500 τα extra

κανα τριαρι χιλιαδες περισσοτερο

απο οσους το πηρατε βαλατε κανα εξτρα η πηρατε καποια απο τα ηδη ετοιμα μοντελα?

diladi kai sou prosthetoun ta extra xrimata (fisiko) kai xaneis kai tin ekptosi????

kai afto gia na apofevgoun tis extra "paragelies"?... ti giftoi, thee "tous"!!!!...

mavro ston mavrogialouro...

exou dei ti prosferei i agora dipla tous? 'i nomizoun me ena kalo onoma kai ena metroias sxediasis amaksi tou 2005 tha poulisoun pali to idio trela???

[off topic]

de xreiazete na kserete germanika gia na deite afto to pragma... mono timi kai photos deite...

kai an pali fovaste ton wankel kinitira exoume kai afto!!!!!...

THA TRELATHO EDO POU EIMAI!!!! DE KRATIEMAI ALLO!!!! POTE THA STAMATISOUN OI EKTELONISMOI GAMOTO??????????????

[/off topic]

popolare, το ξερω οτι παει μαζι το esp idb κατα ford αλλα το θεμα ειναι η επιβαρυνση που δεν ειναι μονο τα 950 ευρω αλλα και ολα τα υπολοιπα.

θα παω αυριο και σε ενα τριτο αντιπροσωπο να ρωτησω

ζάμπα κόπο θα κάνεις, όλα τα focus πρώτης προώθησης έχουν έκπτωση 1350 ευρώ με το πακέτο εξοπλισμού PLUS, την οποία χάνεις αν παραγγείλεις κάτι ειδικό...και ναι τα πίσω δισκόφρενα τα βάζεις με 1000 ευρλω μαζί με ESP...μόνο το δίλιτρο τα έχει στάνταρ αλλά χωρίς το ESP...από κει και πέρα εγώ σκέφτομαι να το πάρω και να προσθέσω πίσω δισκόφρενα μετά...για να προγραμματιστεί το ESP μου είπαν στην αντιπροσωπέια ότι το κόστος θα είναι απαγορευτικό...όπως και για να μπουν τα προβολάκια που στρίβουν...μόνο το αθερμικό τζάμι μου δώσαν μια ελπίδα να μπαίνει..

<ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH!!!>

το πισω μερος του focus σας αρεσει?προσωπικα εμενα μονο το πισω μερος δεν μου αρεσει θα πρωτιμουσα αυτο του focus 1
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

ζάμπα κόπο θα κάνεις, όλα τα focus πρώτης προώθησης έχουν έκπτωση 1350 ευρώ με το πακέτο εξοπλισμού PLUS, την οποία χάνεις αν παραγγείλεις κάτι ειδικό...και ναι τα πίσω δισκόφρενα τα βάζεις με 1000 ευρλω μαζί με ESP...μόνο το δίλιτρο τα έχει στάνταρ αλλά χωρίς το ESP...από κει και πέρα εγώ σκέφτομαι να το πάρω και να προσθέσω πίσω δισκόφρενα μετά...για να προγραμματιστεί το ESP μου είπαν στην αντιπροσωπέια ότι το κόστος θα είναι απαγορευτικό...όπως και για να μπουν τα προβολάκια που στρίβουν...μόνο το αθερμικό τζάμι μου δώσαν μια ελπίδα να μπαίνει..

μα το γελιο ειναι οτι ο αδερφος μου που εχει παρει δυο προσφορες απο αλλο καταστημα, απο τον ιδιο πωλητη γραφει ξεκαθαρα τιμη τοσο + προβολακια 450 νομιζω + δισκους πισω 950 = τοσο και απο την τιμη αφαιρει την εκπτωση 1350

Paidia na dwsw mia mikrh symvoulh ap'osa liga mporei na kserw.Mhn kanete prosthikes panw sto aytokinhto.Gia na to vgazei h ford me tampoura pisw kati tha kserei.Profanws oi etairies kati xeroun otan topothetoun p.x. sygekrimenes diastaseis elastikwn.Tipota den einai tyxaio!Egw paidia to parhggeila 1.6 titanium + peristrefomenous provoleis kai hlektrika anadiploumenous kathreptes ola mazi 20.000. Pistevw poly kalh timh an analogistei kaneis ta extra pou exei xwria thn koryfaia odhgikh aisthish!

kamia fora gia na kratithi to kostos xamilo prepei na kanoun perikopes.......

mia apo autes tis perikopes einai ta piso diskofrena..........EAN eixe tha to epernes to amaksi 20.500 gia paradigma......

oso anafora gia tin korifea odigiki aisthisi.........eeeee kapou xathike ena meros tis