basilis_k6 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 αχαχαχα περιμένω ένα δευτερο ίδιο τηλεφωνο απο την βονα και πάλι. θα ενημερώσω αν κάνει το ίδιο. αν δεν το κάνει θα αρχίσω να ψάχνομαι. btw... περίμενα το νέο moto g μιας και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το πρώτο αλλα μάλλον το lite είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα και σε τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πουλάει κάποιος άσπρο σφραγισμένο; (ειμαι Ροδο) Haki νομιζω για καποια περιοδο ειχες το optimus g,λες αν παω στο p8 lite να απογοητευτω; Με ενδιαφερει να ειναι τουλαχιστον ισαξιο,ωστε να μην απογοητευτω. Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πρέπει να αφαιρέσεις το λογισμικό της Vodafone και για να γίνει δίκαρτο και για να μην έχει εφαρμογές "κόκκινες" και για να δουλεύει καλύτερα και για να παίρνει νωρίτερα αναβαθμίσεις και για να παίρνει περισσότερες αναβαθμίσεις. ...σου φτάνουν αυτοί οι λόγοι ή να ζοριστώ να σκεφτώ και άλλους;;;;; :this: να σου πω την αλήθεια... το δίκαρτο δεν με νοιάζει, εφαρμογές βοντα δεν έχει, αναβαθμισεις οκ εχεις δικιο. κατέβασα το 1 γιγα πραμα που έδωσες στο λαο αλλα είμαι λιγο "νέοπας" με τα πειράγματα στα κινητα και δεν θα το κάνω μέχρι να έχει σημασία. δεν το έχω ξανακάνει ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Έχω πρόβλημα με το Bluetooth του τηλεφώνου, το οποίο ορισμένες φορές απενεργοποιείται αυτόματα όταν η οθόνη είναι κλειστή. Ενεργοποιείται ξανά είτε αυτόματα είτε όταν ανοίξει η οθόνη. Έχω το firmware B052. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; αν δεν κανω λαθος υπαρχει επιλογη για το αν θα μενει αναμενο η οχι για λογους οικονομιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 αν δεν κανω λαθος υπαρχει επιλογη για το αν θα μενει αναμενο η οχι για λογους οικονομιας Το Bluetooth ή το WiFi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Το τ39 όμως....? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πηρα το τηλεφωνο απο vodafone,πριν λιγες μερες,ακολουθησα τις οδηγιες με τα φλασαρισματα,κι ολα ειναι μια χαρα.Διαβασα ολα τα post,δεν ανακαλυψα καποιο θεμα ,λειτουργει ως τωρα καλα,μπαταρια οκ.Δεν αποφασισα για root ,θα περιμενω λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 σημερα το τσιμπησα και εγω απο καταστημα γερμανος.Ολα μεχρι στιγμης δουλευοθν τελεια.value for money το κινητακι! απο ποιο κατάστημα φίλε; το είχες προπαραγγείλει ή πήγες επι τόπου και το είχαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Το πήρα και εγώ από vodafone. Καλή η εμπειρία μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 αν δεν κανω λαθος υπαρχει επιλογη για το αν θα μενει αναμενο η οχι για λογους οικονομιας Υπάρχει επιλογή μόνο για την ορατότητα του Bluetooth σε μη συζευγμένες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πριν 2 ώρες το παρέλαβα παιδιά πήρα από την wind και nano sim αλλά δεν την διαβάζει. Χρησιμοποίησα ως θήρα το πρώτο πορτάκι μετά το power on-of. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 πως ενεργοποιείται το πάτημα της οθόνης για ενεργοποίηση; (Σαν τα Windows phone?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Πριν 2 ώρες το παρέλαβα παιδιά πήρα από την wind και nano sim αλλά δεν την διαβάζει. Χρησιμοποίησα ως θήρα το πρώτο πορτάκι μετά το power on-of. Αν εννοείς το πρώτο πορτάκι από κάτω, εκείνο παίρνει Micro sim. Η nano μπαίνει στο από πάνω. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Το πάνω πορτάκι την έβαλα αλλά τίποτα, ούτε στις ρυθμίσεις βρήκα κάτι για dual sim όπως διάβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αν δεν το έχεις κάνει δικαρτο με τη διαδικασία που αναφέρεται στην αρχή, τότε πρέπει να την βάλεις στο κάτω. Εκείνη λογικά δουλεύει μόνο για την sd. Και η κάτω παίρνει Micro Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Αν δεν το έχεις κάνει δικαρτο με τη διαδικασία που αναφέρεται στην αρχή, τότε πρέπει να την βάλεις στο κάτω. Εκείνη λογικά δουλεύει μόνο για την sd. Και η κάτω παίρνει Micro OK στην αρχή να διαβάσω ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έβαλα στην micro αλλά δεν διαβάζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 απο ποιο κατάστημα φίλε; το είχες προπαραγγείλει ή πήγες επι τόπου και το είχαν; δεν το ειχα προπαραγγειλει...πηρα τηλεφωνο τον γερμανο και ρωτησα σε ποια καταστηματα εχει αποθεμα στην θεσσαλονικη...μου εδωσε 3 μαγαζια..πηγα στο πιο κοντινο μου που ειχε ενα τελευταιο. και εγω wind εχω και απο την πρωτη στιγμη παιζει καμπανα και 4g Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Το βρήκα και αναγνώρισε την sim. Διάβασα στην σελίδα 5 το post 68 του Dartmed. Που λέει ότι για να αναγνωρίσει την κάρτα sim πρέπει να την βάλουμε πρωτού ανοίξει το κινητό και μετά το σετάρουμε. Κατέβασα την rom που αναφέρει ο haki πως θα γίνει εγκατάσταση παιδιά γιατί ούτε root, ούτε recovery έχουμε. Πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharm Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) ...Στη θήκη το φλας είναι ανάποδα; Οχι φιλε, η φωτογραφια ειναι λαθος, η θηκη μια χαρα ειναι ολες η τρύπες ταιριάζουν και τα πλαϊνά κουμπια ειναι πολυ μαλακά. Edited July 28, 2015 by sharm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Υπάρχει τρόπος να απενεροποιήσω το εκνευριστικό συρσιμο που ζητάει πριν μου βγάλει το μοτίβο; Ποτέ δε το πετυχαίνω και πρέπει να το κάνω 3 φορές!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 (edited) Εμένα η branded Vodafone συσκευή που πήρα έκανε update στην έκδοση B130 και οι λίγες εφαρμογές της voda που υπήρχαν πριν εξαφανίστηκαν! Τώρα έχει μείνει μόνο to bootscreen logo της voda που δεν με ενοχλεί και τόσο. Κάποια στιγμή θα επιχειρήσω να περάσω την unbranded dual sim rom προς το παρόν χαίρομαι το κινητό μου :) Edited July 28, 2015 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Υπάρχει τρόπος να απενεροποιήσω το εκνευριστικό συρσιμο που ζητάει πριν μου βγάλει το μοτίβο; Ποτέ δε το πετυχαίνω και πρέπει να το κάνω 3 φορές!! ναι ρε φίλε! είναι τραγικο. πρέπει να κάνεις μισο μετρο με το δαχτυλο. μπορείς νομίζω να το αφαιρεσεις τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Απενεργοποιείται τελείως το κλείδωμα αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Τελικά τα βρήκα όλα στις ρυθμίσεις για το κλείδωμα. Ωραια λειτουργία είναι που με διπλό ταπ ανάβει ή οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Εμένα δεν πιάνει πάντα το διπλο ταπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts