vasilispas Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Λοιπον για να τελειωνουμε γιατι εχετε κουρασει....με B564 βελτιωθηκε και η φωτεινοτητα σε μεγαλο ποσοστο αλλα και η μπαταρια...εγω που ετρεχα B181 με 5.1.1 ειδα βελτιωση τουλαχιστον 30% στη μπαταρια...αυτα και τελος... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτησω και κάτι ακόμα είναι λογικό που γράφει στην τρεχουσα έκδοση BalongC52B311 και με την 181 και την 560???? Για να μην εχεις balong φλασαρε το step 2 αφου πρωτα εχεις διαγραψει το dload απο το step 1 και εχεις αντιγραψει επειτα το dload απο το step 2....διαβασε τα post μου...τα εχω αναλυτικα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι με την 564 και μόλις παρατήρησα ότι στις επαφές του τηλεφώνου μου δείχνει πως έχω 0 μηδέν επαφές στο messenger ενώ έχω πολλές. Τι μπορεί να φταίει; Αν οποιαδηποτε εφαρμογη δεν κανει αναβαθμισεις για νσ τρεχουν σε android 6 θα υπαρχει προβλημα...προφανως και φταιει το messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Η μπαταρια εμενα με 4G και ολα ανοιχτα + φωτεινοτητα 100% πριν στην 5.0 μου εβγαζε 1 ωρα οθονης,τωρα μου βγαζει χαλαρα 2. Οποτε στην β564 σιγουρα εχουμε βελτιωσει της μπαταριας + φωτεινοτητα 20%. Απο εκει και περα το κινητο εχει γινει πιο γρηγορο κατα 25%. Αλλη βελτιωση να πω την αληθεια δεν καταλαβα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Λοιπόν...κατέβασα b181 έγινε κανονικά install.εφυγε το σημα vodafon μετα έβαλα b046 αλλά δεν γίνετε τίποτα νομίζω κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο αρχείο της b046.καμία ιδέα τι άλλο μπορεί να συμβαίνει? Τώρα του έβαλα την 560 να δω πως είναι Όπως λέει και ο vasilispas μάλλον δεν έκανες το βήμα 2 για την Β046! (Η BalongC52B311 βγαίνει μετά το βήμα 1.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 οταν δεν βλεπει την SD Card τι μπορω να κανω ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 οταν δεν βλεπει την SD Card τι μπορω να κανω ; Ανοιξε το χωρις sdcard...μετα κλεισε και βαλε sdcard. Αν δεν πιασει κανε hard reset...δε μπορεις τπτ αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner1 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Όπως λέει και ο vasilispas μάλλον δεν έκανες το βήμα 2 για την Β046! (Η BalongC52B311 βγαίνει μετά το βήμα 1.) Ότι και να κάνω με την B046 η εγκατάσταση φτάνει 1% και μετά λέει αποτυχία.Όλες οι άλλες κάνουν εγκατάσταση κανονικα μεχρι100%.γίνομαι κουραστικός το ξέρω μήπως έχεις κάποιο άλλο Λίνκ να την κατεβασω?ευχαριστώ για την υπομονή σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 (edited) Ότι και να κάνω με την B046 η εγκατάσταση φτάνει 1% και μετά λέει αποτυχία.Όλες οι άλλες κάνουν εγκατάσταση κανονικα μεχρι100%.γίνομαι κουραστικός το ξέρω μήπως έχεις κάποιο άλλο Λίνκ να την κατεβασω?ευχαριστώ για την υπομονή σας Θα βρεις σε post εδω τη b046b..αυτη κανει και εχει τα δυο step....και θα κανεις extract me huawei extractor Edited June 25, 2016 by vasilispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 το κιν αυτο γινετε root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 το κιν αυτο γινετε root ? Σε 5.x με Kingroot 4.85 με κλειδωμενο bl , σε 6 ubl+custom recovery & flashαρεις 2 αρχεια zip Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Ότι και να κάνω με την B046 η εγκατάσταση φτάνει 1% και μετά λέει αποτυχία.Όλες οι άλλες κάνουν εγκατάσταση κανονικα μεχρι100%.γίνομαι κουραστικός το ξέρω μήπως έχεις κάποιο άλλο Λίνκ να την κατεβασω?ευχαριστώ για την υπομονή σας Έκανες το βήμα 2 ΑΜΈΣΩΣ μετά το βήμα 1 της Β046; (Είναι πολύ μικρό, 20ΚΒ μόνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Σε 5.x με Kingroot 4.85 με κλειδωμενο bl , σε 6 ubl+custom recovery & flashαρεις 2 αρχεια zipευχαριστω αλλα δε καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner1 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Έκανες το βήμα 2 ΑΜΈΣΩΣ μετά το βήμα 1 της Β046; (Είναι πολύ μικρό, 20ΚΒ μόνο) Τα έκανα όπως είπες αλλά μάλλον υπάρχει πρόβλημα στην εξαγωγή αρχείων μου βγάζει εξαίρεση κατά την εξαγωγη.θα δοκιμάσω το απόγευμα με huawei extract και θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner1 Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 Τα έκανα όπως είπες αλλά μάλλον υπάρχει πρόβλημα στην εξαγωγή αρχείων μου βγάζει εξαίρεση κατά την εξαγωγη.θα δοκιμάσω το απόγευμα με huawei extract και θα ενημερώσω Λοιπόν κατέβασα την Β046 έκανα εγκατάσταση το πρώτο βήμα έφτασε μέχρι 5% και έβγαλε αποτυχια μετά ζήτησε επανεκκίνηση.έκανα το δεύτερο βήμα εγκατάσταση διαγράφοντας το πρώτο και επανεκκίνηση το balong παραμένει έκανα και hard reset αλλά τίποτα.τι κάνω λάθος Δεν καταλαβαίνω Όλες τις άλλες ρομ τις περνάει κανονικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2016 (edited) Λοιπόν κατέβασα την Β046 έκανα εγκατάσταση το πρώτο βήμα έφτασε μέχρι 5% και έβγαλε αποτυχια μετά ζήτησε επανεκκίνηση.έκανα το δεύτερο βήμα εγκατάσταση διαγράφοντας το πρώτο και επανεκκίνηση το balong παραμένει έκανα και hard reset αλλά τίποτα.τι κάνω λάθος Δεν καταλαβαίνω Όλες τις άλλες ρομ τις περνάει κανονικά!!! Φιλαρακι σου απαντησα....βρες εδω μεσα την B046b.....δοκιμασε και κατι αλλο αφου εβαλες B046...περνα step1 μετα step2 και μετα ξανα step1...και σαν ιδεα φλασαρε B560 και μετα φλασαρε το step2 Λοιπον...πας σελιδα 21 και κατεβαζεις B046b...ok; Edited June 26, 2016 by vasilispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egeorge11 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 μετα την αναβαθμιση σε 6.0 μερικες φορες ενω εχω το κινητο στην τσεπη κανει κλησεις απο μονο του. αυτο με την 5.01 δεν γινοταν. το κλειδωνω με το ιδιο μοτιβο με την προηγουμενη εκδοση. εχετε καμια ιδεα τι να κανω για να το σταματησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 μετα την αναβαθμιση σε 6.0 μερικες φορες ενω εχω το κινητο στην τσεπη κανει κλησεις απο μονο του. αυτο με την 5.01 δεν γινοταν. το κλειδωνω με το ιδιο μοτιβο με την προηγουμενη εκδοση. εχετε καμια ιδεα τι να κανω για να το σταματησω; Βαλε θηκη πορτοφολι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 μετα την αναβαθμιση σε 6.0 μερικες φορες ενω εχω το κινητο στην τσεπη κανει κλησεις απο μονο του. αυτο με την 5.01 δεν γινοταν. το κλειδωνω με το ιδιο μοτιβο με την προηγουμενη εκδοση. εχετε καμια ιδεα τι να κανω για να το σταματησω; Ρυθμίσεις--->Έξυπνη βοήθεια---->Λειτ. απενερ. αφής (τσεκ) ...μήπως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 2 ερώτησεις ξέρει κάποιος που έχει την κεραία του wifi? Βρηκα θήκη bumper αλουμινίου όπου πιάνει μόνο περιμετρικά να δω αν έχω θέμα με το σήμα? Με φουλ αλουμινίου πάντως εχει. Και σχετικά με τις επαφές περί αποθήκευσης και διαγραφής,θελω να διαγραψω απο την κάρτα μνήμης τις παλιό buck up ώστε να περάσω ξανά τα φρεσκο αλλα λέει ότι γίνεται διαγραφή από παντου τι γίνεται? Πάντως το κινητό με την 564 έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο σε όλα και θέμα μπαταρίας αλλά θέμα φωτεινότητας και κάμερας παραμένει το ίδιο απλά μέτριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalas Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Παίδες που είναι η ρύθμιση για να βάλω μία εφαρμογή ως προστατευόμενη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παίδες που είναι η ρύθμιση για να βάλω μία εφαρμογή ως προστατευόμενη; Διαχείριση συσκευής - Διαχ. μπαταρίας - Προστατευμένες εφαρμογές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 καλημέρα στην παρέα βρήκα ακόμα ένα αρνητικό της 6αρας.Δεν μπορώ να κάνω αναγκαστική διακοπή,από τη διαχείριση εφαρμογών,καμίας εφαρμογής.Εχετε βρει το πώς; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 καλημέρα στην παρέα βρήκα ακόμα ένα αρνητικό της 6αρας.Δεν μπορώ να κάνω αναγκαστική διακοπή,από τη διαχείριση εφαρμογών,καμίας εφαρμογής.Εχετε βρει το πώς; Εμενα κανει κανονικα, τι εννοεις δεν κανει, δεν σου εχει καθολου την επιλογη; δεν την εχει μαυρισμενη; Απο που την κατεβασες την 6; Εγω την κατεβασα με το hi care. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 2 ερώτησεις ξέρει κάποιος που έχει την κεραία του wifi? Βρηκα θήκη bumper αλουμινίου όπου πιάνει μόνο περιμετρικά να δω αν έχω θέμα με το σήμα? Με φουλ αλουμινίου πάντως εχει. Και σχετικά με τις επαφές περί αποθήκευσης και διαγραφής,θελω να διαγραψω απο την κάρτα μνήμης τις παλιό buck up ώστε να περάσω ξανά τα φρεσκο αλλα λέει ότι γίνεται διαγραφή από παντου τι γίνεται? Πάντως το κινητό με την 564 έχει γίνει πολύ πιο γρήγορο σε όλα και θέμα μπαταρίας αλλά θέμα φωτεινότητας και κάμερας παραμένει το ίδιο απλά μέτριο. εγω με θηκη αλουμινιου περιμετρικα και πλαστικο πισω δεν εχω θεμα με το wifi. οσο για το back up νομιζω ότι κραταει και το παλιο και το νέο και τα αριθμει 1,2,3 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Εμενα κανει κανονικα, τι εννοεις δεν κανει, δεν σου εχει καθολου την επιλογη; δεν την εχει μαυρισμενη; Απο που την κατεβασες την 6; Εγω την κατεβασα με το hi care. και εγώ hi care μου την έχει μαυρισμένη με σκιά δηλαδή,ε νω παλιότερα έτρεχε ή όχι ή εφαρμογή σου βγάζε δυνατότητα αναγκαστικής διακοπής. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) και εγώ hi care μου την έχει μαυρισμένη με σκιά δηλαδή,ε νω παλιότερα έτρεχε ή όχι ή εφαρμογή σου βγάζε δυνατότητα αναγκαστικής διακοπής. Σε εμενα δουλευει, στο λεω με βεβαιοτητα γιατι το εχω χρησιμοποιησει σε δυο τρεις. Αυτο που ειδα ειναι οτι στις περισσοτερες δεν υπαρχει η δυνατοτητα απενεργοποιησης, δεν θυμαμαι πως ηταν παλια, αν ηταν το ιδιο. Αναγκαστικη διακοπη ομως κανει. Edited June 28, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts