vasim Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ρε παιδιά, υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο κουμπί "Σε πτήση"; Κάθε φορά κάνω κύκλο να φτάσω εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ρε παιδιά, υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο κουμπί "Σε πτήση"; Κάθε φορά κάνω κύκλο να φτάσω εκεί.. Στο notification center έχει επιλογή. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Αν πατησεις power off Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Αν πατησεις power off Σωστός ο παίχτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ότι δεν έχει εισαχθεί επίσημα καμία εταιρεία δεν το υποστηρίζει και είναι απολύτως λογικό. και η ευρωπαικη εγγυηση; αν το παρεις απο αγγλια,γερμανια κλπ και παθει κατι,που θα το στειλεις; εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 παιδιά μου βγάζει να κάνω αναβάθμισητ από b132 σε b170.. να την κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 παιδιά μου βγάζει να κάνω αναβάθμισητ από b132 σε b170.. να την κάνω; Eγω την έκανα Κάντο λεμε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 ερώτηση: λειτουργία να ρυθμίσεις όριο στα δεδομένα κινητής δεν έχει? Βλέπω το άνοιξε κλείσε , αλλά όχι να ορίσω όριο ή warning .. χχμμ...άρα μάλλον δεν έχει όριο για data..:worry: κατά τ'άλλα, ήρθε αναβάθμιση από την Β136 που το είχα κάνει , σε Β170...μόλις άνοιξε και όλα κομπλέ.:) παραμένει δίκαρτο (αγορασμένο από vodafone με Β130 μονόκαρτο, το είχα κάνει Β136 δίκαρτο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gogoo_70 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλήμερα στην παρέα. Μου ήρθε αναβάθμιση από Β136 σε Β170 ...την έκανα. Άπλα θέλω να ρωτήσω αν θα πρέπει να κάνω και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? ...ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Και σε μένα ήρθε από Β136 σε Β170 (το είχα μετατρέψει και εγώ με τη γνωστή διαδικασία από voda μονόκαρτο σε δίκαρτο). Edited November 3, 2015 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Σήμερα μου εμφανίστηκε κι εμένα η αναβάθμιση από 136 σε 170. Ακόμα δεν έχω βρει διαφορές/βελτιώσεις... http://s7.postimg.org/62fvxq07b/Screenshot_2015_11_03_11_59_03.png http://s7.postimg.org/suywdjn2f/Screenshot_2015_11_03_11_59_10.png Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 ελπίζω πως δεν διόρθωσαν μονο όσα γράφει μέσα. την βάζω τώρα... για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Εκανα αναβαθμιση απο 136 σε 170 και παραμενει κολημενη η συσκευη στο λογοτυπο μετα την επανεκκινηση. Εκανα και factory reset και wipe partition. Κανει επανεκκινησεις συνεχεια.Ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader και εχει γινει root.Kαμμια συμβουλη? Edited November 3, 2015 by phos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εκανα αναβαθμιση απο 136 σε 170 και παραμενει κολημενη η συσκευη στο λογοτυπο μετα την επανεκκινηση. Εκανα και factory reset και wipe partition. Κανει επανεκκινησεις συνεχεια.Ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader και εχει γινει root.Kαμμια συμβουλη? Έπρεπε να το είχες κάνει unroot. Τώρα πρέπει να περάσεις τη Β136 μέσω fastboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Έπρεπε να το είχες κάνει unroot. Τώρα πρέπει να περάσεις τη Β136 μέσω fastboot. Δεν μπορω να το κανω,γιατι το volume down + power key δεν δουλευουν. Τωρα θα δοκιμασω αυτες τις οδηγιες....http://www.hard-reset.org/factory-default/how-to-easily-hard-reset-huawei-p8-lite-with-safety-master-format/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phos Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 (edited) Δεν μπορω να το κανω,γιατι το volume down + power key δεν δουλευουν. Τωρα θα δοκιμασω αυτες τις οδηγιες....http://www.hard-reset.org/factory-default/how-to-easily-hard-reset-huawei-p8-lite-with-safety-master-format/ απο εδω ....http://consumer.huawei.com/gr/support/downloads/detail/index.htm?id=46606 κατεβασα το σχετικο αρχειο ,αλλα αρνειται να κανει εγκατασταση. Πως μπορω να περασω την 136 μεσω fastboot? Edited November 3, 2015 by phos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sharm Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλήμερα στην παρέα. Μου ήρθε αναβάθμιση από Β136 σε Β170 ...την έκανα. Άπλα θέλω να ρωτήσω αν θα πρέπει να κάνω και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? ...ευχαριστώ!! Εγω το εκανα, καλητερα να το κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Εγω το εκανα, καλητερα να το κανεις. καλησπερα...εγω δεν εκανα αλλα ψιλοκολλαει...οτι θες φιλε ! Οταν παρουμε ( αν δηλαδη ) την 5.1 τοτε θα κανω γιατι το τηλεφωνο ειναι πολυ φορτωμενο !! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Αυτή η εκπομπή κυψέλης έκανε και πάλι την εμφάνιση της στην B170...και έλεγα μήπως και σωθήκαμε από αυτή τη βλακεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Και ναι δεν διόρθωσαν τιποτα. η απλα οι πρωτες παρτιδες ηταν ΓΤΠ. Βασικά το battery drain αυξηθηκε κιολας :lol: εκει που μιλας με κάποιον ξαφνικα βυθιζεται στη θαλλασα και ακους υποβρυχια να περνανε διπλα του, το σήμα χάνετε κάθε μέρα 2-3 φορές και την μια θέλει επαννεκίνηση, τα δεδομένα ειναι ανοιχτα και ιντερνετ δεν έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ρε παιδιά σςν ξέρω τι να πω.... Είμαι ο μόνος που βλέπω το τηλέφωνο να πετάει;;;; Αγορασμένο από public αρχές Σεπτεμβρίου. Ειδικά μετά την αναβάθμιση βλέπω να πηγαίνει πιο αβίαστα, σα νεράκι τρέχει. Και ο ήχος στο ακουστικό βελτιώθηκε αισθητά. Δεν έχω μέσα sd και έχω γύρω στα 4 giga ελεύθερα. Το ζορίζω πολύ θα έλεγα και πάει σφαίρα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Και ναι δεν διόρθωσαν τιποτα. η απλα οι πρωτες παρτιδες ηταν ΓΤΠ. Βασικά το battery drain αυξηθηκε κιολας :lol: εκει που μιλας με κάποιον ξαφνικα βυθιζεται στη θαλλασα και ακους υποβρυχια να περνανε διπλα του, το σήμα χάνετε κάθε μέρα 2-3 φορές και την μια θέλει επαννεκίνηση, τα δεδομένα ειναι ανοιχτα και ιντερνετ δεν έχεις... Η μπαταρια με την 170 οντως κραταει 20% πιο λιγο,το σημα χανεται οντως καθε λιγο και λιγακι με θαλλασες κλπ. Το τηλεφωνο εχει γινει λιγο πιο αργο 10-15% ( στο κλικ δηλαδη ). Φυσικα δεν εκανα reset -δεν ξερω εσυ αν εκανες ; Γενικα ομως παραμενει το απολυτο τηλεφωνο εως τα 250 ευρω απο Ελλαδα αγορα ! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Η μπαταρια με την 170 οντως κραταει 20% πιο λιγο,το σημα χανεται οντως καθε λιγο και λιγακι με θαλλασες κλπ. Το τηλεφωνο εχει γινει λιγο πιο αργο 10-15% ( στο κλικ δηλαδη ). Φυσικα δεν εκανα reset -δεν ξερω εσυ αν εκανες ; Γενικα ομως παραμενει το απολυτο τηλεφωνο εως τα 250 ευρω απο Ελλαδα αγορα ! δεν μπορω να ανεβάσω φωτο γτ κάτι δεν πάει καλα με το φορουμ να γελάσετε με την μπαταρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ρε παιδιά σςν ξέρω τι να πω.... Είμαι ο μόνος που βλέπω το τηλέφωνο να πετάει;;;; Αγορασμένο από public αρχές Σεπτεμβρίου. Ειδικά μετά την αναβάθμιση βλέπω να πηγαίνει πιο αβίαστα, σα νεράκι τρέχει. Και ο ήχος στο ακουστικό βελτιώθηκε αισθητά. Δεν έχω μέσα sd και έχω γύρω στα 4 giga ελεύθερα. Το ζορίζω πολύ θα έλεγα και πάει σφαίρα. Ομοίως από public κ εγω. Το τηλέφωνο......ΣΟΥΠΕΡ..... ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Ομοίως από public κ εγω. Το τηλέφωνο......ΣΟΥΠΕΡ..... ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.... το τηλεφωνο πεταει σιγουρα..απλα η μπαταρια κανει λιγα κολπα ! :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts