Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφου λεει Unlocked for worldwide use! Εχω παρει 3 κινητα απο Κινα και ολα λειτουργουν μια χαρα. Τι προβλημα υπαρχει με το P8;

Βασικα μονο εσυ μου λες αυτο το πραμα. Υπαρχει καποιος αλλος να απαντησει;

Αφου λεει Unlocked for worldwide use! Εχω παρει 3 κινητα απο Κινα και ολα λειτουργουν μια χαρα. Τι προβλημα υπαρχει με το P8;

Βασικα μονο εσυ μου λες αυτο το πραμα. Υπαρχει καποιος αλλος να απαντησει;

αυτο το κινητο λεει πως οντως ειναιfull 4G, και εχει και την 800mhz στο 4G- ετσι αναφερει το λινκ που εβαλες. Αλλά αλλά κινεζομαγαζα στο ίδιο κινητό δεν έχουν την έκδοση με μπάντα Β20-800mhz στο 4G

2G GSM 850/900/1800/1900MHz

3G WCDMA 900/1900/2100MHz

4G FDD-LTE 800/900/1800/2600

Μακάρι να μη σε γελανε στο μοντέλο.

Ζητα να σου πουν ποιο μοντέλο ΠOΥΛΑΝΕ.

Το διεθνές ευρωπαϊκό είναι το Ale21.

Ότι και να γράφουν στο σαητ ζήτα να σου στείλουν με ΦΩΤΟ το μοντέλο

In the down down of the writing we became robes...

Ρε φίλε με έχεις τρελάνει προχτές δεν έλεγες το χειρότερο 4g κτλ...τώρα μόνο η μπαταρία; φίλε θες γιατρό να ξέρεις χαχαχα

Αλλαξα γνωμη γιατι το κρατησα καιρο και ειδα τι παιζει. Να πας εσυ σε γιατρο,σου κανω και τα εξοδα!

My Name Is George V.

ρε παιδια συγνωμη διαβασα σχεδον ολο το θεμα ...

τελικα οι καινουργιες εκδοσεις Β133 γινονται απο μονοκαρτα δικαρτα ???

Από δίκαρτα γίνονται μονόκαρτα! Αφού διάβασες "όλο" το θέμα, δεν διάβασες τι έγραψα εγώ με κάτι χοντρές γραμματάρες;

φιλε μου δοκιμασα να φλασαρω σχεδον τα παντα και τιποτα ... επισης ισως μου διεφυγε κατι εαν εχεις την καλοσυνη τι εννοεις δωσε λινκ η τουλαχιστον σελιδα

γιατι απαντησες σε πολυ κοσμο ....

Από δίκαρτα γίνονται μονόκαρτα! Αφού διάβασες "όλο" το θέμα, δεν διάβασες τι έγραψα εγώ με κάτι χοντρές γραμματάρες;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6285110#post6285110

εκτος εαν εννοεις αυτο ... το θεμα ειναι οτι ηταν β133 απο την μανα του

Αυτό εννοώ. Το δικό σου ήταν μονόκαρτο ή δίκαρτο; Από πού το αγόρασες;

απο ελλαδα μονοκαρτο το πηρα για εναν φιλο και ελεγα οτι θα γινει ευκολα 2καρτο μιας και δεν βρισκαμε αμεσα ... ειχε απο την αρχη β133

Αυτό που έχεις δεν μπορεί να γίνει δίκαρτο...τουλάχιστον όχι με τα fιrmwares που κυκλοφορούν αυτήν την στιγμή. Είναι Ιταλικό μονόκαρτο. Πάρτο απόφαση!

οκ ευχαριστω .. τουλαχιστον να μην παιδευομαι τσαμπα... υπαρχει ενα στην παρεα β130 vodafone μαλλον θα κανω εκεινο ... β052 προτεινεις για εκεινο ετσι ??? και μετα update με τον τροπο που εχεις πει ....

Αυτό γίνεται. Αρχίζω και δεν τα θυμάμαι ακριβώς. Πρώτα σε Β046 και μετά βρες ολόκληρη την Β136 που είναι η τελική και υπάρχει πλέον ολόκληρη και όχι μόνον η ΟΤΑ. Διάβασε τι έχει γραφτεί...δεν αναλαμβάνω πλέον προσωπικά ευθύνες.

ευχαριστω πολυ .. ολα πηγαν καλα με την αλλη συσκευη .. θα δωσω αυτην και θα κρατησω την β133...

η αλλη ειναι δικαρτη πλεον στην β136

Τελικα με την Wind τι εγινε; Θα το φερει στα 169 ευρω;

** Τωρα μολις ειδα οτι το εφεραν στα 269 ευρω. ΛΟΛ! 100 ευρω παραπανω!! :ninja:

καλήμερα στο forum..

είμαι νέο μέλος και χρειάζομαι της γνώσης σας

έχω το huawei p8 lite το οποίο σε σύγκριση με μια άλλη ακριβός την ίδια συσκευή είδα ότι δεν έχει το ίδιο λειτουργικό σύστημα και δεν ανοίγει κάποιες εφαρμογές π.χ έλεγχος κίνησης..

μήπως μπορείτε να μου πείτε τι μπορώ να κάνω ???

Τελικα με την Wind τι εγινε; Θα το φερει στα 169 ευρω;

** Τωρα μολις ειδα οτι το εφεραν στα 269 ευρω. ΛΟΛ! 100 ευρω παραπανω!! :ninja:

Το ειχα γραψει ( εχει φιλος μαγαζι Wind) ΔΕΝ προκειται να ερθει φετος στα 169...ισως του χρονου και βλεπουμε !!! Οσοι πηραμε πηραμε..

My Name Is George V.

Για 5.1.1 ξέρουμε κάτι?

Η Huawei ξεκίνησε την αναβάθμιση σε 5.1.1 από τις περσινές συσκευές. Πριν λίγες ημέρες αναβαθμίστηκαν τα P7 και Mate 7, αν δεν κάνω λάθος. Νομίζω ότι πλησιάζει η αναβάθμιση του P8 lite.

Ξερει κανεις κανενα καλο tempered glass που να καλυπτει ολοκληρη την οθονη;Αγορασα της volte tel και αφηνει πολυ περιθωριο γυρω απο την οθονη

Ξερει κανεις κανενα καλο tempered glass που να καλυπτει ολοκληρη την οθονη;Αγορασα της volte tel και αφηνει πολυ περιθωριο γυρω απο την οθονη

Ειχα τζαμι της H9 και τελικα το πεταξα και εβαλα ζελατινα Ultimate...Αντεχει και σφυρι η οθονη ! Δοκιμασε το...10 ευρω απο μαγαζι απο το ιντερνετ ισως πιο φθηνα !

My Name Is George V.

Εχεις μηπως καποιο link για τη ζελατινα ultimate που λες?Και για το tempered glass brando ξερουμε οτι καλυπτει ολη την οθονη χωρις περιθωριο?

εγώ είχα ένα πρόβλημα που κολλούσε το τηλ οταν πήγα να πάρω ή να δεχτώ κλήσεις και διορθωνόταν με restart. τελικά απεγκατέστησα το skype και διορθώθηκε το πρόβλημα..

υπάρχει κανα νέο για αναβάθμιση του android 5.0?

Εχεις μηπως καποιο link για τη ζελατινα ultimate που λες?Και για το tempered glass brando ξερουμε οτι καλυπτει ολη την οθονη χωρις περιθωριο?

link δεν εχω...θα πας σε καταστημα wind,αν εισαι θεσσαλονικη την πηρα απο χαριλαου ( στην τοποθετουν κιολας).

My Name Is George V.

εγώ είχα ένα πρόβλημα που κολλούσε το τηλ οταν πήγα να πάρω ή να δεχτώ κλήσεις και διορθωνόταν με restart. τελικά απεγκατέστησα το skype και διορθώθηκε το πρόβλημα..

υπάρχει κανα νέο για αναβάθμιση του android 5.0?

Κυκλοφόρησε η 5.1 beta.

link δεν εχω...θα πας σε καταστημα wind,αν εισαι θεσσαλονικη την πηρα απο χαριλαου ( στην τοποθετουν κιολας).

Θεσσαλονικη ειμαι!Θα παω αυριο.Ευχαριστω φιλε!

Exω κι αλλη μια απορια!το πρωτο p8lite που πηρα μεχρι και τελος Αυγουστου ειχε την Β136.το εδωσα για αντικατασταση (ελαττωματικό)Τωρα αυτο που μου δωσαν εχει την Β046 και μεχρι εκει.Ειναι αγορασμενο απο wind.ποι0 update ειναι το τελευταιο?

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ p8 lite, συντομα θα παω στη κινα για δουλεια για καποιο καιρο. Τελευταια φορα που ημουν εκει το κινητο που εχω (moto g) δεν επιανε ουτε 4g ουτε 3g. δε θελω να αγορασω κινητο απο κει γιατι ο δεικτης sars ειναι στο θεο. η τεχνικη υποστηριξη της χουαγουει στην ελλαδα δεν μου εδωσε απαντηση αν το τηλ θα δουλεει εκει...ομοιως κ οι εταιρειες κινητης εκει που επικοινωνησε ενας φιλος....ξερει καποιος να πει πως μπορω να τσεκαρω ποια μοντελα ευρωπαικα θα εχουν 4g εκει???

Exω κι αλλη μια απορια!το πρωτο p8lite που πηρα μεχρι και τελος Αυγουστου ειχε την Β136.το εδωσα για αντικατασταση (ελαττωματικό)Τωρα αυτο που μου δωσαν εχει την Β046 και μεχρι εκει.Ειναι αγορασμενο απο wind.ποι0 update ειναι το τελευταιο?

Όσοι έχουν αγοράσει δίκαρτο από Ελλάδα έχουν αναβαθμιστεί στη Β132.

Όσοι έχουν αγοράσει δίκαρτο από Ελλάδα έχουν αναβαθμιστεί στη Β132.

Aρα το δικο μου γιατι δεν κατεβαζει την τελευταια update και μενει στη B046?