vaggelis_grg Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Στο android version γράφει 5 και σε σας; 5.0.2 δεν έχουμε; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Το ρούταρε κανείς τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo-di Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Στον γερμανο στην αρτεμιδα εχει 1 κομματι μαυρο στα 169 ευρω!!!! Παράθεση Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Μετά απο παιδεμα άλλαξα σιμ και λύθηκε. Ε Εβαλες άλλη sim και εμφάνισε την επιλογή LTE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Το ρούταρε κανείς τελικά? Εγώ. Πρέπει να ζητήσεις unlock code από Huawei με μαιλ. https://mega.nz/#!uM9kyRQA!gSepATRRVGpkIiNqAn-6eiPNTEz5AJYeY0pcCjievkY Οδηγίες στο λινκ στα αγγλικά, γιατί είχε δωθεί άλλο ένα αλλά στα ισπανικά δεν έβγαζα άκρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Εβαλες άλλη sim και εμφάνισε την επιλογή LTE; Αλλαξα εκδοση για να βγάλει lte με την παλιά σιμ. Έβγαζε lte μόνο στην αρχή με την παλιά σιμ Αλλα δεν συνδεόταν σε 4g Οπότε άλλαξα σιμ και συνδέθηκε Καταλήγω. Αν εχεις παλιά σιμ, αλλαξε την Μη παιδευεσαι Έχασα 3 μέρες Με νεα σιμ αλλης εταιρίας δούλευε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 έχετε παρατηρήσει οτι κατα την περιηγηση στις φωτογραφίες θέλει μερικα milisecond για να τις καθαρίσει? μόνο εγω το έχω?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 (edited) Το δικό μου δεν το κάνει. Μήπως η κάρτα μνήμης σου είναι "αργή"; δεν έχω βάλει καν καρτα. γυρνάω τις φωτο και κάνει καθάρισμα εμφανεστατο απο κάτω προς τα πάνω! στις προεγκατεστημένες φωτο του κινητου κάνει σχεδόν ενα δευτερολεπτο να τις καθαρίσει. αυτή με το βιολί είναι χαρακτηριστικα αργη! Edited July 25, 2015 by basilis_k6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 δεν έχω βάλει καν καρτα. γυρνάω τις φωτο και κάνει καθάρισμα εμφανεστατο απο κάτω προς τα πάνω! στις προεγκατεστημένες φωτο του κινητου κάνει σχεδόν ενα δευτερολεπτο να τις καθαρίσει. αυτή με το βιολί είναι χαρακτηριστικα αργη! Μμμ, τράβηξα μερικές φωτογραφίες και δεν υπάρχει καθυστέρηση. Πήγα στις φωτογραφίες που έχει μέσα, έκανε μια μικρή για να καθαρίσει, έκλεισα την εφαρμογή, την άνοιξα πάλι και τώρα σχεδόν μηδενική καθυστέρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Εγώ. Πρέπει να ζητήσεις unlock code από Huawei με μαιλ. https://mega.nz/#!uM9kyRQA!gSepATRRVGpkIiNqAn-6eiPNTEz5AJYeY0pcCjievkY Οδηγίες στο λινκ στα αγγλικά, γιατί είχε δωθεί άλλο ένα αλλά στα ισπανικά δεν έβγαζα άκρη... Ευχαριστώ πολύ. Κι εγώ δεν μπορούσα να βγάλω άκρη με τα ισπανικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 με ρουτ χανουμε εγγηυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Βλέπω ότι στην εφαρμογή του viber δεν ανάβει το Led. Μάλλον δεν έχει το χρώμα που υποστηρίζει η εφαρμογή. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Τελικά πως τα πάει σε σχέση με την μπαταρία; Τα reviews στο ίντερνετ διαφέρουν πολύ μεταξύ τους...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Το κάνει και μένα αυτό στη φωτογραφία με το βιολί αργεί λίγο να την καθαρίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Τελικά πως τα πάει σε σχέση με την μπαταρία; Τα reviews στο ίντερνετ διαφέρουν πολύ μεταξύ τους...! Ανάλογα την χρήση.. Βγάζει οριακά μέρα θα έλεγα με WiFi μόνιμα ανοικτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. July 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2015 Το κάνει και μένα αυτό στη φωτογραφία με το βιολί αργεί λίγο να την καθαρίσει. αν το κάνει σε 2-3 και όχι σε όλους κάτι δεν πάει καλα με το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Τελικά πως τα πάει σε σχέση με την μπαταρία; Τα reviews στο ίντερνετ διαφέρουν πολύ μεταξύ τους...! εγω που το ειχα 2 ημερες τα πηγε καλα..πιστευω οτι μετα την 10η φορτιση θα εδινε και αλλο!! Με 4G και ολα ανοιχτα μου εσβηνε στις 6 το απογευμα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 τελικα τα χρωματα της οθονης ειναι ατονα?οπως στο lg spirit Που ειναι μαυρο χαλι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 τελικα τα χρωματα της οθονης ειναι ατονα?οπως στο lg spirit Που ειναι μαυρο χαλι? ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Γιαννη !!! Απλα ειναι ΣΚΟΤΕΙΝΗ η οθονη πολυ οπως το neo V αν θυμασαι...Αυτο ειναι το προβλημα της οθονης! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Εγώ γύρω στο 80% που την έχω μια χαρά μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Εγώ γύρω στο 80% που την έχω μια χαρά μου φαίνεται. Για το σπιτι ναι μια χαρα ,για εξω ομως μαυρα χαλια!! Γιαυτο το εδωσα! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Διαγιγνώσκω μια έξαρση του γλαυκώματος τελευταία.:rolleyes: χαχα εχουμε και καποια ηλικια αδερφε δεν ειμαι σαν τα 15 χρονα :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παίδες που το βρίσκετε με 170 ευρώ? Ιντερνετικα όλα χωρίς απόθεμα είναι.... Από κάμερα πείτε μου είναι καλή ή απογοήτευση? Καμερα καλη γυρω στο 6 απο 10. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Περι φωτεινότητας.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6196097#post6196097 Βρηκες κινητο για συγκριση...Βαλτο διπλα με ενα S5 η Α5 και θα κλαψεις :D Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Δίκιο έχεις! Απορω που την βρηκα αυτήν την αηδια για να κάνω σύγκριση!:wacko: αηδια ΟΧΙ αλλα δεν φημιζεται για την φωτεινοτητα του! Βαλε Samsung Διπλα η LG και μετα πες μας για φωτεινοτητα . Απλα το P8 ειναι ιδιο το neo v που ειχε βγει τοτε στα 199. Δεν ειμαι ψαραδες,εχουμε χρονια εδω μεσα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Μια χαρά βρίσκω τη φωτεινότητα. Λίγο πιο κάτω από το g2 που έχω. Αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα κάτω από τον ήλιο. Το βρήκα σε Γερμανό στα 170 ένα τελευταίο κομμάτι. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts