MelinaK3 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 μηπως ξερει κανεις καποιοα αξιοπιστο σαιτ για να αγορασω το κινητο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορείς να κάνεις εναλλαγή από την μια sim στην άλλη sim για να πάρεις τηλέφωνο?, γιατί προσπαθώ να βρω τον τρόπο και δυστυχώς δεν.............. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Καμιά custom ROM της προκοπής παίζει;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 Καμιά custom ROM της προκοπής παίζει;! Δεν υπαρχει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 εχει δοκιμασει κανεις διαφορετικα Handsfree? γιατι αυτα που εχει η συσκευασια και μπαινουν καρφωτα στα αυτια,βγαινουν ευκολα γμτ :( Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas71- Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 επανέρχομαι μετα απο αρκετες μερες στην ερώτηση που ειχα κανει στο οτι λόγω οτι ήμουν με kingroot ροοτ δεν μπορεί να παρει update την lolipop παρόλο που το εκανα unroot μεσα απο το kingroot δεν εχει καθαρίσει τελείως. μήπως ξερει κάποιος με ποιον τροπο μπορεί να καθαρίσει αν καθαρίζει μήπως υπαρχη κάποιος οδηγος; άσχετα με το αν ειναι καλύτερη η κιτ κατ απο την lollipop μου την εχει σπάσει που δεν παίρνει το update ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 επανέρχομαι μετα απο αρκετες μερες στην ερώτηση που ειχα κανει στο οτι λόγω οτι ήμουν με kingroot ροοτ δεν μπορεί να παρει update την lolipop παρόλο που το εκανα unroot μεσα απο το kingroot δεν εχει καθαρίσει τελείως. μήπως ξερει κάποιος με ποιον τροπο μπορεί να καθαρίσει αν καθαρίζει μήπως υπαρχη κάποιος οδηγος; άσχετα με το αν ειναι καλύτερη η κιτ κατ απο την lollipop μου την εχει σπάσει που δεν παίρνει το update ευχαριστω πιστευω οτι θα σου την σπασει περισσοτερο μολις περασεις το Update. και ακομα περισσοτερο επειδη θα ειχες σπασει το κεφαλι σου πως να παρει το update :p Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas71- Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 πιστευω οτι θα σου την σπασει περισσοτερο μολις περασεις το Update. και ακομα περισσοτερο επειδη θα ειχες σπασει το κεφαλι σου πως να παρει το update :p το πιστεύω γιατι στο g2 οταν πηρα την lollipop παρα λιγο να το σπάσω δεν ειχα πολύ σημα και δεν με άκουγαν καλα οταν μιλουσα αλλα ξερεις ειναι το ****το που δεν μπορώ να το κανω . ξερεις τον τρόπο να καθαρίσω το ροοτ και μπορεί να μην τo παρω το update θα δω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskon Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Παίδες υπάρχει τρόπος να κάνω repartition; Με ούτε 3GB αρχικά διαθέσιμα, δεν γίνεται δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 καλησπέρα στην παρέα, επανέρχομαι στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορείς να κάνεις εναλλαγή από την μια sim στην άλλη sim για να πάρεις τηλέφωνο?, γιατί προσπαθώ να βρω τον τρόπο και δυστυχώς δεν.............. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 μαλλον οι περισσοτεροι χρησιμοποιουμε ,πλεον, μια σιμ μετα της ανακοινωσεις του 3μηνου. παντως στο s650 που εχω σε ρωταει απο την σιμ 1 η την σιμ 2. δηλαδη ενω εχεις και τις 2 καρτες μεσα οταν κανεις κληση δεν σε ρωταει? η δεν εχει την τελικη επιλογη κλησης σιμ1 η σιμ2 ? να υποθεσω πως κανει αμεσα κληση απο την σιμ1 ? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 μαλλον οι περισσοτεροι χρησιμοποιουμε ,πλεον, μια σιμ μετα της ανακοινωσεις του 3μηνου. παντως στο s650 που εχω σε ρωταει απο την σιμ 1 η την σιμ 2. δηλαδη ενω εχεις και τις 2 καρτες μεσα οταν κανεις κληση δεν σε ρωταει? η δεν εχει την τελικη επιλογη κλησης σιμ1 η σιμ2 ? να υποθεσω πως κανει αμεσα κληση απο την σιμ1 ? όχι δεν με ρωταει από ποια sim να κάνω την κλήση, ούτε έχω την δυνατότητα να επιλέξω sim1 - sim2, κάνει κλήση κατευθείαν από την sim1, μου κάνει εντύπωση, μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα, και η πλάκα είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την sim2, παιδιά όποια βοήθεια είναι δεκτή. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papos21 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Στη διαχείρηση κάρτας σιμ φωνητική κλήση πάντα ερώτηση. Αν όχι τότε θα γίνεται κλήση από την προεπιλεγμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikr21 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 ενδιαφερομε για τ κινητο.ειναι στα 179 ευρω αυτη τ στιγμη και μου αρεσει.θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για ιντερνετ και αυτονομια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 ενδιαφερομε για τ κινητο.ειναι στα 179 ευρω αυτη τ στιγμη και μου αρεσει.θα ηθελα να μου πειτε γνωμες για ιντερνετ και αυτονομια Πολυ καλη συνολικα συσκευη με δυο σοβαρα ελαττωματα: ο χωρος αποθηκευσης εφαρμογων παρα πολυ περιορισμενος και η αυτονομια στα κλασσικα ασυμπάθιστα δεδομενα του Android, μετρια εως κακη δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το κινητό παιδιά. Μπορώ να χρησιμοποιήσω micro sd για να αποθηκεύω εκεί εφαρμογές, και να μην τρώω το χώρο του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikr21 Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Πολυ καλη συνολικα συσκευη με δυο σοβαρα ελαττωματα: ο χωρος αποθηκευσης εφαρμογων παρα πολυ περιορισμενος και η αυτονομια στα κλασσικα ασυμπάθιστα δεδομενα του Android, μετρια εως κακη δηλαδη. δηλαδη μια μερα την βγαζει η μπα?και κατι ακομα.κολλαει καθολου η μπα?δηλαδη εγω που το θελω για ιντερνετ και μετα για απλη χρηση ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 δηλαδη μια μερα την βγαζει η μπα?και κατι ακομα.κολλαει καθολου η μπα?δηλαδη εγω που το θελω για ιντερνετ και μετα για απλη χρηση ειναι οκ? Εμένα μου βγάζει ΑΝΕΤΑ 2 ημέρες και καμια φορά και τρίτη μισή... Η χρήση είναι η κλασσική που έκανα πάντα, όλη μέρα wifi on, δεδομένα ελάχιστα γιατί είμαι πάντα μέσα, κλήσεις περίπου 15 λεπτά την ημέρα ή και 30 ίσως. Το κακό εξακολουθεί να είναι η έλειψη root σε lollipop και δεν βρήκα ακόμα χρόνο να δοκιμάσω τους οδηγούς του φίλου memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikr21 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 σημερα τελικα το αγορασα.δειχνει παρα πολυ καλο και ειναι και ομορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 καλησπερα.ακολουθησα αυτον τον οδηγο και καταφερα να γυρθσω σε kitkat.χρειαστηκε να κανω και factory reset μετα το downgrade. https://forums.lenovo.com/t5/S-and-Vibe-X-Series-Smartphones/lenovo-S60-lollipop-problem-help-me/td-p/2114687/page/2 τωρα σεταρω το κινητο και βλεπω πως θα παει.το αγορασα μεταχειρισμενο και ειχε Lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikr21 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 εγω τ αγορασα καινουριο και εχει λολιποπ.τρεχει απροβληματιστα παντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 καλησπερα.μολις διαπιστωσα οτι δεν λειτουργουν καθολου τα δεδομενα.ανοιγω 3g και 4g και δεν εχω καθολου ιντερνετ.εχω vodafone.το apn φαινεται να ειναι σωστο.μπαινει αυτοματα ουτως ή αλλως νομιζω ατι με την λολιποπ μια χαρα δουλευε.μηπως φταιει η rom?ή να ρωτησω στην vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 edit: πηγα στην vodafone και κου το εφτιαξαν.ηταν οι ρυθμισεις επρεπε να περαστουν χειροκινητα.τωρα φυσαει το κινητο.μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 εγω τ αγορασα καινουριο και εχει λολιποπ.τρεχει απροβληματιστα παντος Το πήρα κ εγώ τώρα από την e lenovo 179, μέχρι τώρα ευχαριστημένος. έχει κανείς ν προτείνει καμια καλή και δοκιμασμένη microSD κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Το πήρα κ εγώ τώρα από την e lenovo 179, μέχρι τώρα ευχαριστημένος. έχει κανείς ν προτείνει καμια καλή και δοκιμασμένη microSD κάρτα; kingstone 64gb class 10 Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts