NIKOS PARTY Δημ. January 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Ποιο ειναι το αυτο? Εχεις ξεχασει κανενα link? Δεν βλεπω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2005 Ειναι σαν το Skype αλλα σιγουρα χειροτερο. Δεν μπορεις να κανεις κλησεις σε τηλεφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 http://www.δωρεάν-τηλέφωνο.com (σ.σ το λινκ δεν ισχύει είναι τίτλος άρθρου) Google: θα τηλεφωνούμε απλά σερφάροντας στο Ίντερνετ Έφερε την επανάσταση στο Ίντερνετ. Τώρα ελπίζει να πετύχει το ίδιο στον χώρο της τηλεφωνίας. Ο λόγος για το Google, τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο διεθνώς. Οι ιδρυτές του Google, Σεργκέι Μπριν και Λάρι Πέιτζ, ετοιμάζονται να διαθέσουν στην αγορά δωρεάν τηλεφωνικές υπηρεσίες H κερδοφόρα εταιρεία, που βρίσκεται πίσω από την εδραζόμενη στις ΗΠΑ μηχανή αναζήτησης Google, ετοιμάζεται να διαθέσει στην αγορά δωρεάν τηλεφωνικές υπηρεσίες, τις οποίες θα μπορούν να απολαμβάνουν οι χρήστες μέσω σύνδεσης στο Διαδίκτυο και με τη βοήθεια ακουστικών. H τεχνολογία που θα στηρίξει τα σχέδια αυτά υπάρχει ήδη. Το λογισμικό διατίθεται από την εταιρεία Skype με έδρα στο Λονδίνο και έχει χρησιμοποιηθεί περίπου 54 εκατομμύρια φορές σε όλο τον κόσμο. Παρ' όλα αυτά, καμία μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στον κόσμο δεν το έχει αξιοποιήσει πλήρως. Οι Βρετανικές Τηλεπικοινωνίες (ΒΤ), με πελάτες 7 στα 10 νοικοκυριά στη Βρετανία, έχουν ήδη αναπτύξει τις δικές τους υπηρεσίες τηλεφωνίας και Ίντερνετ. Ωστόσο δεν τις έχουν προωθήσει ιδιαίτερα αν και θα είναι μια από εκείνες που θα χάσουν, αν η εταιρεία Google επιδοθεί στην εξάπλωση των υπηρεσιών της στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ο Τζούλιαν Χιούιτ, της εταιρείας Ovum - παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις - υποστηρίζει ότι η υπηρεσία τηλεφωνημάτων της Google θα μπορούσε να συνδυαστεί με την αντίστοιχη μηχανή αναζήτησης. Έτσι, ένας «σέρφερ» που αναζητεί καταστήματα ενδυμάτων, θα μπορούσε απλώς να εντοπίσει την ιστοσελίδα του στο Διαδίκτυο και με ένα κλικ στον κατάλληλο σύνδεσμο στην οθόνη να μιλήσει με κάποιον εκπρόσωπο του καταστήματος. H επένδυση Πρόσφατα, σε μια διαφήμιση στην ιστοσελίδα της, η εταιρεία Google αναζητούσε «στρατηγικό διαπραγματευτή» για να τη βοηθήσει στην ανάπτυξη «ενός παγκόσμιου δικτύου στήριξης» ή αλλιώς στη δημιουργία της υποδομής ενός δικτύου υψηλής χωρητικότητας. Επενδύοντας στην χωρητικότητα, η Google θα μπορούσε να αποφύγει τα προβλήματα ποιότητας ήχου και αξιοπιστίας που συχνά προκύπτουν κατά τις κλήσεις μέσω Ίντερνετ. Αν και οι εκπρόσωποι της εταιρείας αποφεύγουν να μιλούν για τα σχέδιά τους, η πιο προφανής χρήση ενός τέτοιου δικτύου θα ήταν στην υποστήριξη τηλεφωνικών υπηρεσιών. H χρήση του Ίντερνετ για την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων έχει διαδοθεί σε αρκετές προηγμένες τεχνολογικά χώρες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, για παράδειγμα, μια εταιρεία που ονομάζεται Vonage, προσφέρει στους πελάτες της απεριόριστες κλήσεις αντί του ποσού των 24 δολαρίων μηνιαίως. Επίσης μεγάλες εταιρείες και πολυεθνικές, το προσωπικό των οποίων επιδίδεται καθημερινά σε πολλά τηλεφωνήματα σε χώρες του εξωτερικού, στρέφονται όλο και περισσότερο στις κλήσεις μέσω Ίντερνετ, σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τους λογαριασμούς τους. Χρονολογίες - σταθμοί 1996: Ο Σεργκέι Μπριν και ο Λάρι Πέιτζ, απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Στανφορντ, περίπου 20 χρόνων, εργάζονται για την ανάπτυξη της τεχνολογίας της μηχανής αναζήτησης Google. 1998: Αφού απέτυχαν όλες οι προσπάθειές τους να βρουν ενδιαφερόμενο αγοραστή, το 1998 ιδρύουν τη δική τους εταιρεία. 2000: Μέσα σε δύο χρόνια, το Google γίνεται η κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης στο Ιντερνετ. 2004: H εταιρεία Google μπαίνει στο Χρηματιστήριο. Το σύνθημά της; «Μην είσαι κακός». © The Times, 2005 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ρένα Δημητρίου LINKS: * http://www.google.com ΤΑ ΝΕΑ , 25-01-2005 , Σελ.: N52 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROCKY Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Μόλις σήμερα έγινα συνδρομητής στο SkypeOut. Με μεγάλη μου έκπληξη όμως διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να κάνω τηλ αφού μόλις ο καλούντας σηκώνει το τηλ η γραμμή τότε πέφτει. Παρ ότι δοκίμασα κ σε σταθερο κ σε κινητό, συνεχίζει το ίδιο. Έχει συμβεί κ σε άλλους κάτι τέτοιο; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/despangel/35639/476962/1/2003_9_johnnycash912.jpg R.I.P. - m8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά τον τελευταίο καιρό η σύνδεση με το skype έχει γίνει πολυ χάλια. :worry: Κατέβασα και την τελευταία έκδοση,όμως τα προβλήματα συνεχίζονται. :worry: :confused: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Μόλις σήμερα έγινα συνδρομητής στο SkypeOut. Με μεγάλη μου έκπληξη όμως διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να κάνω τηλ αφού μόλις ο καλούντας σηκώνει το τηλ η γραμμή τότε πέφτει. Παρ ότι δοκίμασα κ σε σταθερο κ σε κινητό, συνεχίζει το ίδιο. Έχει συμβεί κ σε άλλους κάτι τέτοιο; Το ειχα διαβασει αυτο για διαφορους providers σε μερικα φορουμ. Για δες http://support.xten.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 παιδιά εγώ το babble που χρησιμοποιώ εδώ και 1 μήνα δεν με έχει απογοητεύσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά τον τελευταίο καιρό η σύνδεση με το skype έχει γίνει πολυ χάλια. :worry: Κατέβασα και την τελευταία έκδοση,όμως τα προβλήματα συνεχίζονται. :worry: :confused: Πραγματι και εγώ που δοκίμασα 3 φορές για Ιταλία σήμερα δεν μπορούσα να μιλήσω για περισσότερο απο 30-40 sec την κάθε φορά! Ελπίζω να μην συνεχιστεί το πρόβλημα για πολύ καιρό γιατι μεχρι τώρα η ποιότητα ήταν αρκετά καλή ακόμα και με απλή γραμμή PSTN.. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Πραγματι και εγώ που δοκίμασα 3 φορές για Ιταλία σήμερα δεν μπορούσα να μιλήσω για περισσότερο απο 30-40 sec την κάθε φορά! Ελπίζω να μην συνεχιστεί το πρόβλημα για πολύ καιρό γιατι μεχρι τώρα η ποιότητα ήταν αρκετά καλή ακόμα και με απλή γραμμή PSTN.. . Σε κανονικο τηλεφωνο πηρες η σε skype user? Αν παιρνεις συχνα σε σταθερο Ιταλιας σε συμφερει πολυ το babble, με 8.50 Ευρω το μηνα μιλας 1000 λεπτα και στελνεις και 10 μηνυματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Σε κανονικο τηλεφωνο πηρες η σε skype user? Αν παιρνεις συχνα σε σταθερο Ιταλιας σε συμφερει πολυ το babble, με 8.50 Ευρω το μηνα μιλας 1000 λεπτα και στελνεις και 10 μηνυματα ;) Σε σταθερό τηλέφωνο πηρα. Ναι,εχω δοκιμάσει και το Babble όταν ηταν ακομα δωρεάν και ημουν αρκετά ικανοποιημένος. Βέβαια η ποιότητα ηχου στο Skype νομίζω είναι λίγο καλύτερη. Η τιμή 8,5€ καλή είναι αλλά παίρνω κυρίως σε κινητό Ιταλίας... . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Σε σταθερό τηλέφωνο πηρα. Ναι,εχω δοκιμάσει και το Babble όταν ηταν ακομα δωρεάν και ημουν αρκετά ικανοποιημένος. Βέβαια η ποιότητα ηχου στο Skype νομίζω είναι λίγο καλύτερη. Η τιμή 8,5€ καλή είναι αλλά παίρνω κυρίως σε κινητό Ιταλίας... . Πιστευω οτι τωρα αν δοκιμασεις που πλεον δεν ειναι δωρεαν το babble θα εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα, τουλαχιστον σε μενα ετσι ειναι. Αυτο συμβαινει λογω το οτι οι χρηστες πλεον εχουν μειωθει κατα πολυ. Το skype κατα τη γνωμη μου ειναι αρκετα ακριβο,τσεκαρε τις τιμες του babble ακομα και στα κινητα ειναι πιο οικονομικο το babble. Επισης δες σε αυτο το θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=53136 αρκετες καρτες ειναι φθηνοτερες και απο το babble και απο το skype :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 To babble στελνει μυνηματα? Βγηκε το νεο software που στελνει μυνηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 To babble στελνει μυνηματα? Βγηκε το νεο software που στελνει μυνηματα? Συμφωνα με το site, ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Πιστευω οτι τωρα αν δοκιμασεις που πλεον δεν ειναι δωρεαν το babble θα εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα, τουλαχιστον σε μενα ετσι ειναι. Αυτο συμβαινει λογω το οτι οι χρηστες πλεον εχουν μειωθει κατα πολυ. Το skype κατα τη γνωμη μου ειναι αρκετα ακριβο,τσεκαρε τις τιμες του babble ακομα και στα κινητα ειναι πιο οικονομικο το babble. Επισης δες σε αυτο το θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=53136 αρκετες καρτες ειναι φθηνοτερες και απο το babble και απο το skype :) Το μόνο 'κακό' με το babble είναι οτι όταν πας να δώσεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου η σύνδεση δέν είναι ασφαλής.. :( Πάντως μάλλον θα το (ξανα)δοκιμάσω Κοίταξα λίγο και το θέμα που πρότεινες αλλά δεν βλέπω κάποια κάρτα που να είναι φθηνότερη απο Babble,Skype! Ειδικά για κινητά εξωτερικού νομίζω αυτές οι κάρτες (όπως και το Babble,Skype) δεν είναι φθηνότερες απο κάποιους εναλλακτικούς φορείς σταθερής. (οπως π.χ Telepassport,Lannet..) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Το μόνο 'κακό' με το babble είναι οτι όταν πας να δώσεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου η σύνδεση δέν είναι ασφαλής.. :( Πάντως μάλλον θα το (ξανα)δοκιμάσω Κοίταξα λίγο και το θέμα που πρότεινες αλλά δεν βλέπω κάποια κάρτα που να είναι φθηνότερη απο Babble,Skype! Ειδικά για κινητά εξωτερικού νομίζω αυτές οι κάρτες (όπως και το Babble,Skype) δεν είναι φθηνότερες απο κάποιους εναλλακτικούς φορείς σταθερής. (οπως π.χ Telepassport,Lannet..) . Οταν προχωρησεις αφου βαλεις τα στοιχεια σου,και φτασεις στο σημειο που βαζεις τον αριθμο της πιστωτικης,ουσιαστικα τον δινεις στον merchant του babble που ειναι η Barclays Bank,οπως καταλαβαινεις ειναι απολυτα ασφαλης η συνδεση οταν δινεις τα στοιχεια της πιστωτικης σου καθως το babble δεν ξερει τα στοιχεια της καρτας, ουτε κανεις αλλος. Τσεκαρε το :) Η call plus της vivodi εχει χρεωση 0.18€ συμφωνα με τον spartak,ειχε το παιδι μια καρτα και πηρε σε ενα κινητο Γερμανιας νομιζω, και η χρεωση ηταν 0.18 € /min. Συντομα θα σου πω και για τις καρτες της amimex :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Πιστευω οτι τωρα αν δοκιμασεις που πλεον δεν ειναι δωρεαν το babble θα εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα, τουλαχιστον σε μενα ετσι ειναι. Αυτο συμβαινει λογω το οτι οι χρηστες πλεον εχουν μειωθει κατα πολυ. Το skype κατα τη γνωμη μου ειναι αρκετα ακριβο,τσεκαρε τις τιμες του babble ακομα και στα κινητα ειναι πιο οικονομικο το babble. Επισης δες σε αυτο το θεμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=53136 αρκετες καρτες ειναι φθηνοτερες και απο το babble και απο το skype :) Στα αστικά τηλέφωνα ποιά κάρτα είναι φθηνότερη του babble??? (χρέωση babble 1p/λεπτό-> 0,014 ευρώ/λεπτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inel Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Οταν προχωρησεις αφου βαλεις τα στοιχεια σου,και φτασεις στο σημειο που βαζεις τον αριθμο της πιστωτικης,ουσιαστικα τον δινεις στον merchant του babble που ειναι η Barclays Bank,οπως καταλαβαινεις ειναι απολυτα ασφαλης η συνδεση οταν δινεις τα στοιχεια της πιστωτικης σου καθως το babble δεν ξερει τα στοιχεια της καρτας, ουτε κανεις αλλος. Τσεκαρε το :) Η call plus της vivodi εχει χρεωση 0.18€ συμφωνα με τον spartak,ειχε το παιδι μια καρτα και πηρε σε ενα κινητο Γερμανιας νομιζω, και η χρεωση ηταν 0.18 € /min. Συντομα θα σου πω και για τις καρτες της amimex :cool: Ναι,δίκιο εχεις για το babble,δεν το προχώρησα πολυ για να το δω..στη συνέχεια μπαίνει σε ασφαλή σύνδεση. Αν είναι 0,18€/min για κινητά Ευρώπης καλά είναι,αν και είναι χρέωση ανα λεπτό οπότε σε ορισμένες περιπτώσεις σου έρχεται ακριβότερα απ'οτι αν πάρεις με εναλλακτικό και χρέωση ανα sec. Αν βρεις κατι καλύτερο με τις κάρτες amimex ενημέρωσε! :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ναι,δίκιο εχεις για το babble,δεν το προχώρησα πολυ για να το δω..στη συνέχεια μπαίνει σε ασφαλή σύνδεση. Αν είναι 0,18€/min για κινητά Ευρώπης καλά είναι,αν και είναι χρέωση ανα λεπτό οπότε σε ορισμένες περιπτώσεις σου έρχεται ακριβότερα απ'οτι αν πάρεις με εναλλακτικό και χρέωση ανα sec. Αν βρεις κατι καλύτερο με τις κάρτες amimex ενημέρωσε! :) . Μπα της amimex δεν συμφερει για κινητα,καπου 0.27 ειναι. Οποτε call plus by vivodi :) Edit Προσφορα της Ya! της Q-Telecom, με 3 € μιλας 60 λεπτα προς σταθερα Αγγλιας,Γαλλιας,Γερμανιας,Ιταλιας,Καναδα,ΗΠΑ,Αυστραλιας και Ελλαδας! :blink: 0,05€/min ΜΕ ΦΠΑ! Ισχυει μεχρι 31/03! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Θα μας τρελάνει το babble... κοιτάξτε τι μου έγραψαν: it is our intention to keep all Zone 1 (Europe,USA, Canada, Australia and New Zealand) fixed line calls free but charge an annual membership per individual user for the service circa £25 Και η Ελλάδα είναι στο Zone 1.... Άντε να δούμε πότε θα δεήσει να το κάνει!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Θα μας τρελάνει το babble... κοιτάξτε τι μου έγραψαν: it is our intention to keep all Zone 1 (Europe,USA, Canada, Australia and New Zealand) fixed line calls free but charge an annual membership per individual user for the service circa £25 Και η Ελλάδα είναι στο Zone 1.... Άντε να δούμε πότε θα δεήσει να το κάνει!!!!! Δεν μου φαινεται λογικο...Τωρα ειναι η συνδρομη 5 λιρες το μηνα για τη ζωνη 0 και θα τη κανουν 25 το χρονο για τη ζωνη 1?!? Μακαρι..! Αλλα ο τυπος μαλλον εννοει σαν ζωνη 1 τη ζωνη 0 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Γνωρίζει κάποιος απο vocoders και IP phones??? Αν ναι ας βοηθήσει λίγο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=775775#post775775 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Θελω να μετατρεψω το ασυρματο dect μου σε voip τηλεφωνο. Τι χρειαζομαι? Σκοπευω να διακοψω τη γραμμη και να χρησιμοποιω μονο voip. Εχω δει καποια προιοντα της grandstream και αλλα παρομοια, ομως χρειαζομαι κατι τοσο ακριβο? Νομιζω οτι αυτα τα παιρνει καποιος αν θελει να χρησιμοποιει και γραμμη τηλεφωνου. Any help? :worry: Επισης θα ηθελα να μπορω να δεχομαι και εισερχομενες κλησεις σε ενα voip γεωγραφικο αριθμο που εχω..ζηταω πολλα? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Θελω να μετατρεψω το ασυρματο dect μου σε voip τηλεφωνο. Τι χρειαζομαι? Σκοπευω να διακοψω τη γραμμη και να χρησιμοποιω μονο voip. Εχω δει καποια προιοντα της grandstream και αλλα παρομοια, ομως χρειαζομαι κατι τοσο ακριβο? Νομιζω οτι αυτα τα παιρνει καποιος αν θελει να χρησιμοποιει και γραμμη τηλεφωνου. Any help? :worry: Επισης θα ηθελα να μπορω να δεχομαι και εισερχομενες κλησεις σε ενα voip γεωγραφικο αριθμο που εχω..ζηταω πολλα? :O Χρειάζεσαι οπωσδήποτε VOIP adapter όπως της grandstream που ανέφερες. Δυστυχώς εγώ δεν βρήκα κάτω από 150 ευρώ τέτοιο adaptoρακι. Το να δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις νομίζω δεν είναι πρόβλημα. Όταν λές "γεωγραφικό αριτθμό" τί ακριβώς εννοείς;;; Εγώ π.χ. γράφτηκα σε μία αγγλική εταιρία voip που σου δίνει και αριθμό αγγλικό και μετά πήρα από το τηλ. του σπιτιού μου και χτύπαγε κανονικά το xlite! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 Χρειάζεσαι οπωσδήποτε VOIP adapter όπως της grandstream που ανέφερες. Δυστυχώς εγώ δεν βρήκα κάτω από 150 ευρώ τέτοιο adaptoρακι. Το να δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις νομίζω δεν είναι πρόβλημα. Όταν λές "γεωγραφικό αριτθμό" τί ακριβώς εννοείς;;; Εγώ π.χ. γράφτηκα σε μία αγγλική εταιρία voip που σου δίνει και αριθμό αγγλικό και μετά πήρα από το τηλ. του σπιτιού μου και χτύπαγε κανονικά το xlite! Το handytone 486 το βρισκω εδω στην Αγγλια 90 Ευρω, ομως ειναι αρκετουτσικα... Εστω οτι το πηρα. Πως ακριβως ειναι η συνδεσμολογια? Εγω το εχω φανταστει καπως ετσι: Μια εισοδο για pstn γραμμη που εμενα δεν με ενδιαφερει. Μια εισοδο για το σταθερο τηλεφωνο, μια εισοδο για το rj45 του ιντερνετ και μια εξοδο rj45 που τη βαζεις στο pc. Σωστα? Γεωγραφικος ειναι το 210 μη γεωγραφικος το 0800, 090 κλπ. Η εταιρια που γραφτηκες μαλλον ειναι η sipgate απο την οποια εχω παρει και εγω νουμερακι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. May 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2005 Οποιος θελει το Grandstream του το δινω ολοκαινουργιο με εγυυηση, μονο με 95 ευρω. Οσο για την συνδεσμολογια εχω βαλει παρα πολλα τετοια σε παρα πολλες περιπτωσεις δικτυων ή συνδεσμολογιας υπολογιστων kai se dial up kai se isdn 64, k isdn 128 kai dsl 128 και ανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts