haris_led Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Περιμένω καθημερινά τον ταχυδρόμο σαν το μικρό 5χρονο τον Άγιο Βασίλη. :p Αυτός το έστειλε την Παρασκευή που πέρασε (ακριβώς 7 μέρες) από Λονδίνο. Ξέρω γω, από μέρα σε μέρα πρέπει να έρθει... Εννοείται θα σας πω εντυπώσεις και όλη την αλήθεια. Αν είναι θα σας πω βουρ να το πάρετε, αν δε κάνει θα σας πω μην το ακουμπάτε. :D Στην Ελλάδα πάντως δεν κυκλοφορεί καθόλου το Grandstream... :lol::lol: Εγώ θα το έχω αύριο το δικό μου:lol::lol::p Θα σας πω και εγώ εντυπώσεις:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Τι θα λέγατε να δοκιμάσουμε να δούμε πόσα πακέτα λαμβάνουμε το δευτερόλεπτο από τον ΟΤΕ για να δούμε πώς κυμαίνεται η σύνδεσή μας σε ό,τι αφορά στις κλήσεις Voip; Η διαδικασία είναι απλή σχετικά. Έναρξη -> Εκτέλεση -> perfmon Μετά μας ανοίγει μια γραφική παράσταση. Πατάμε το Χ στη μέση της γραφικής παράστασης 3 φορές. Δείτε ποιο Χ http://img73.imageshack.us/img73/3593/39lf.jpg - Μετά πηγαίνουμε πάνω στη γραφική παράσταση και κάνουμε δεξί κλικ -> Προσθήκη μετρητών. - Από αντικείμενο επιδόσεων επιλέγουμε Διασύνδεση Δικτύου. - Κάτω επιλέγουμε Πακέτα/δευτερόλεπτο και δεξιά επιλέγουμε τη σύνδεση που έχουμε: Όσοι Ethernet, βάλτε Ethernet. - Μετά επιλέξτε Προσθήκη και μετά κλείσιμο. Πρέπει λογικά να φαίνεται σαν το παρακάτω screenshot: http://img73.imageshack.us/img73/333/21ji.jpg Tώρα κάνουμε μια δοκιμαστική κλήση μέσω Voipbuster και βλέπουμε τη μεταβολή της γραφικής παράστασης. Από κάτω γράφει πόσα πακέτα λαμβάνουμε ανά δευτερόλεπτο. Μια κλήση Voip για να είναι ικανοποιητική πρέπει να έχει γύρω στα 90-100 πακέτα το δευτερόλεπτο. Προσωπικά μου βγάζει 100 πακέτα. Σε σας πόσο; Να λέτε και με τι γραμμή είστε, περιοχή κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Και για τους αγγλομαθεις : start->run->perfmon--> X 3 φορες ->δεξι κλικ -> add counters -> network interface->packets/sec και διαλεγουμε τη καρτα δικτυου μας αν ειμαστε συνδεδεμενοι με ethernet, αλλιως την επιλογη που πρεπει. Πολυ καλο minovg :up: Πιανω max 118! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Και για τους αγγλομαθεις : start->run->perfmon--> X 3 φορες ->δεξι κλικ -> add counters -> network interface->packets/sec και διαλεγουμε τη καρτα δικτυου μας αν ειμαστε συνδεδεμενοι με ethernet, αλλιως την επιλογη που πρεπει. Πολυ καλο minovg :up: Πιανω max 118! Τον haris_led να ευχαριστούμε, αυτός μου το είπε. :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Τον haris_led να ευχαριστούμε, αυτός μου το είπε. :respect: * haris_led υποκλίνεται..:lol::lol: Εγώ πιάνω καμμιά 90αριά :cry: δυστυχώς Επίσης μη ξεχνάμε το adslgr και το thread που επεξηγεί τα πακέτα και την κλεψιά του ΟΤΕ:rocket: EDIT: Δείτε και αυτό: http://www.psyxakias.com/adslgr/pps-tutorial.gif Άσχετο: τώρα πάντως 110 πακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Παλιό Minovg :rolleyes: :) BTW με 512 εγώ τελευταία πιάνω 40. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Παλιό Minovg :rolleyes: :) BTW με 512 εγώ τελευταία πιάνω 40. 40; :eek: :shock: Άρχισαν τα όργανα και στις 512; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Παιδιά αν καλέσετε έναν αριθμό Q σας χρεώνει όσο καλεί? Παίρνω το κινητό μου, και όταν κάνει του-του με χρεώνει!:mad: Μάλιστα, κουδουνίζει για 20 δευτερόλεπτα, και μετά χτυπάει στο κινητό, και όταν το σηκώσω στο κινητό μια χαρά μιλάω χωρίς καθυστέρηση! Άρα τα 20 δευτερόλεπτα είναι καθαρό κλέψιμο!:down::down: Αν καλέσω κάποιο άλλο δίκτυο, δεν με χρεώνει! Έχω δοκιμάσει cosmote και vodafone. Ας δει κάποιος και για tim! Τι παίζεται???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Παιδιά αν καλέσετε έναν αριθμό Q σας χρεώνει όσο καλεί? Παίρνω το κινητό μου, και όταν κάνει του-του με χρεώνει!:mad: Μάλιστα, κουδουνίζει για 20 δευτερόλεπτα, και μετά χτυπάει στο κινητό, και όταν το σηκώσω στο κινητό μια χαρά μιλάω χωρίς καθυστέρηση! Άρα τα 20 δευτερόλεπτα είναι καθαρό κλέψιμο!:down::down: Αν καλέσω κάποιο άλλο δίκτυο, δεν με χρεώνει! Έχω δοκιμάσει cosmote και vodafone. Ας δει κάποιος και για tim! Τι παίζεται???? Για ποια υπηρεσια μιλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Για ποια υπηρεσια μιλας? Το voipbuster.:) Από την ταραχή μου ξέχασα να το γράψω:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Τι θα λέγατε να δοκιμάσουμε να δούμε πόσα πακέτα λαμβάνουμε το δευτερόλεπτο από τον ΟΤΕ για να δούμε πώς κυμαίνεται η σύνδεσή μας σε ό,τι αφορά στις κλήσεις Voip; Η διαδικασία είναι απλή σχετικά. Έναρξη -> Εκτέλεση -> perfmon Έτσι βλέπουμε όχι πόσα πακέτα σηκώνει η γραμμή μας, αλλά συγκεκριμένα με την VoipBuster, πόσα χρησιμοποιούνται εκείνη την ώρα. Αν βγαίνει ένδειξη κάτω από 95 πακέτα, τότε η γραμμή έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα. Αν βγαίνει ένδειξη έως 140, σημαίνει ότι δεν έχουμε πρόβλημα, και ότι η γραμμή μας μπορεί να σηκώνει και παραπάνω, μπορεί και όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Εγώ το πήρα το linksys χθες, και ο ΟΤΕ έχει βαλθεί να μην με αφήσει να πάρω τηλέφωνο.:mad: Οπότε το πουλάω... Δεν μπορώ να κάνω τηλεφώνημα ούτε από το pc, ούτε από το linksys:( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1195994#post1195994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halfprice2 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 POIA H DIAFORA APO AYTO http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592074 Παράθεση http://www.eautoshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Εγώ το πήρα το linksys χθες, και ο ΟΤΕ έχει βαλθεί να μην με αφήσει να πάρω τηλέφωνο.:mad: Οπότε το πουλάω... Δεν μπορώ να κάνω τηλεφώνημα ούτε από το pc, ούτε από το linksys:( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1195994#post1195994 Μηπως βιαστηκες λιγο ? Τι προβλημα εχεις ακριβως? Πριν παρεις το λινκσυς με το voipbuster κανονικα δε μιλουσες? POIA H DIAFORA APO AYTO http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.592074 Πολλες... της trust ειναι usb αρα πρεπει να εχεις ανοιχτο υπολογιστη για να μιλας. Επισης το pap2 δεχεται 2 λογαριασμους ενω το trust 1 ενω το pap2 εχει και webinterface αρα δεν χρειαζεται να περνας drivers για να δουλεψει κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Μηπως βιαστηκες λιγο ? Τι προβλημα εχεις ακριβως? Πριν παρεις το λινκσυς με το voipbuster κανονικα δε μιλουσες? Βασικά βιάστηκα να το πάρω. Είχε φτιάξει για λίγο και από την χαρά μου το αγόρασα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Βασικά βιάστηκα να το πάρω. Είχε φτιάξει για λίγο και από την χαρά μου το αγόρασα:lol: Το προβλημα σου ειναι οτι ακους με καθυστερηση κλπ? Εχεις οτιδηποτε καταναλωνει τη γραμμη σου κλειστο εκεινη την ωρα? Κρατα το 2-3 μερες ακομα να το τεσταρεις και το δινεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Το προβλημα σου ειναι οτι ακους με καθυστερηση κλπ? Εχεις οτιδηποτε καταναλωνει τη γραμμη σου κλειστο εκεινη την ωρα? Κρατα το 2-3 μερες ακομα να το τεσταρεις και το δινεις... Εννοείται ότι η γραμμή δεν χρησιμοποιείται από κανέναν!:) Δεν το θέλω.. μου μπήκε στο μάτι ένα ppc :p:lol: και πιστεύω ότι θα το χαρεί κάποιος άλλος πιο πολύ;) Ήταν απλά μια βιαστική πράξη:) (για να μην πω μ@λ@κια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B4tiSp0t Δημ. January 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2006 Exw Broadbandpack 512 tis hol kai exw to netroute2 poy itan sti syskeyasia (mallon tha parw allo). Mporeite na moy peite tis rithmiseis poy prepei na kanw gia na exw voipbuster stis eksodoys tilefonoy kai oxi evoice tis hol??? Eyxaristw poly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 Shmera paidia me 4mb grammh kai akouga XALIA!polles fores mou epese-kophke h grammh kai alles toses anagazomoun na th kleinw gia n ksanaparw! Eixe kaneis allos problhmata shmera? Prina 10 meres peripou apo to lap top mu,eperne thlefwno sto spiti mou Ellada mesw sundeshs UMTS;)Ola htan mia xara kai pragmatika den eixa kathisterhsh oute fwnhs oute sundeshs!Edw kai liges meres Pairnw akouw ma de makoune:( Dusthxws einai alhtheia oti prepei na exeis toulaxiston 512 gia na mporeis na kaneis th douleia sou. Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Shmera paidia me 4mb grammh kai akouga XALIA!polles fores mou epese-kophke h grammh kai alles toses anagazomoun na th kleinw gia n ksanaparw! Eixe kaneis allos problhmata shmera? Prina 10 meres peripou apo to lap top mu,eperne thlefwno sto spiti mou Ellada mesw sundeshs UMTS;)Ola htan mia xara kai pragmatika den eixa kathisterhsh oute fwnhs oute sundeshs!Edw kai liges meres Pairnw akouw ma de makoune:( Dusthxws einai alhtheia oti prepei na exeis toulaxiston 512 gia na mporeis na kaneis th douleia sou. :down::down:Εγω ούτε με 512 την έκανα την δουλειά μου...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Shmera paidia me 4mb grammh kai akouga XALIA! Πως έχεις τέτοια γραμμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Πως έχεις τέτοια γραμμή; Είναι στην Ιταλία... Το ερώτημα όμως είναι πως και με τέτοια γραμμή δεν μπορεί να μιλήσει με VoIP χωρίς προβλήματα... Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον Provider του... Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tbl Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Πάντως εμένα με vivo 512/128 σηκώνει άνετα 3 ταυτόχρονες κλήσεις με voipbuster (με ilbc codec και qos στο speedtouch) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonchild79 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 pantws mias poy milate gia italia na sas pw oti me fastweb kai optiki ina eimai mia xara me to voipbuster. kanena provlima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 pantws mias poy milate gia italia na sas pw oti me fastweb kai optiki ina eimai mia xara me to voipbuster. kanena provlima xaxaxaxa!!Me 8 h 10 MB oloi entaksei tha mastan:lol: :lol: Basika prepei na xe problhma to pc pou kolage kai shmera ligaki,giati oson afora ton provider ton dokimazw edw kai 1 xrono xwris na xw pote problhma;) Re c mhn anaferesai se optikes Ines kai tetoia trela,exei kai kosmo pou moxtha na balei 384......katalabaineis tous G""""AS to ithiko:p Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts