minovg Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Oι περισσότεροι από εδώ πάντως κάναμε κατάθεση μέσω πιστωτικής χωρίς απολύτως το παραμικρό πρόβλημα. Τότε που ήταν 1€ και κάθε κλήση κόστιζε ανεξαρτήτως διάρκειας 1 cent. Μετά έγινε εντελώς τζάμπα. Μην ακούτε τους ξένους. 1-2 γράφουν βλακείες και επηρεάζουν όλο τον κόσμο. Εδώ η άποψη είναι ότι η εταιρεία προς το παρόν λειτουργεί πολύ ανταγωνιστικά και είναι άψογη. Ο ΟΤΕ εδώ μας τα χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 To voipbuster ειναι ειλικρινα ενα αψογο προγραμματακι κ αξιζει σφοδρα να δωσει καποιος μονο 5€ για να εχει απεριοριστες κλησεις σε σταθερα σε Ελλαδα κ εξωτερικο.Εμενα πραγματικα μου ελυσε τα χερια καθως απεκτησα δωρεαν απεριοριστο σταθερο τηλεφωνο , μονο με την γραμμη του internet που διαθετω (χωρις σταθερο) :) Μια αψογη επενδυση σε οσους εχουν ευρωζωνικη γραμμη με μηδενικο κοστος.Περιμενω τα αποτελεσμα για ποσο καλα ανταποκρινεται το προγραμμα στην Ελλαδα μεσω ISDN & controller. Εχετε καθολου προβληματα και μειωση ποιοτητος με τις dsl;Πειτε τις αποψεις σας,αναφερεται κ περιοχη με παροχεα και ταχυτητα παρακαλω. Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Φίλε VarX έχει προκύψει σοβαρό πρόβλημα με όσες εφαρμογες χρησιμοποιούν udp connections, μέσα σε αυτές και τα Skype και VoIPbuster. Κοίτα αυτό το θέμα: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=20827 Φαίνεται το πρόβλημα να το προκαλεί η γραμμή (o OTE) και όχι ο ISP, στις γραμμές 384. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Φίλε VarX έχει προκύψει σοβαρό πρόβλημα με όσες εφαρμογες χρησιμοποιούν udp connections, μέσα σε αυτές και τα Skype και VoIPbuster. Κοίτα αυτό το θέμα: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=20827 Φαίνεται το πρόβλημα να το προκαλεί η γραμμή (o OTE) και όχι ο ISP, στις γραμμές 384. Oντως κατι τετοιο πρεπει να ισχυει,φιλος μου που δοκιμασε να παρει σε σταθερα στην Ελλαδα ,καταφερε να κανει την κληση αλλα δεν τον ακουγαν οι κληθεντες.(ondsl kit 384) Με τα υπολοιπα voip προγραμματα δεν εχει προβλημα. Αναρωτιεμαι για τα αν δουλευει κανονικα με Otenet ISDN... :cry: αλλα ηθελα να την μετατρεψω σε dsl Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Oντως κατι τετοιο πρεπει να ισχυει,φιλος μου που δοκιμασε να παρει σε σταθερα στην Ελλαδα ,καταφερε να κανει την κληση αλλα δεν τον ακουγαν οι κληθεντες.(ondsl kit 384) Με τα υπολοιπα voip προγραμματα δεν εχει προβλημα. Αναρωτιεμαι για τα αν δουλευει κανονικα με Otenet ISDN... :cry: αλλα ηθελα να την μετατρεψω σε dsl Ναι, δουλεύει κανονικότατα σε ISDN άμα το ρυθμίσεις σε ταχύτητες dial-up! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Και ναι!!! Είναι γεγονός!!! Είναι εδώ................:X ............. Η μετάφραση του προγράμματος στα ελληνικά!!!!!!!;) Ορίστε και με απλά βήματα πως να βάλετε τα ελληνικά: Αποσυμπιέζετε το αρχείο .zip . Βάζετε το αρχείο που βγάλατε στο drive:/Program Files/VoipBuster.com/VoipBuster/ Ανοίγετε το VoipBuster Πατάτε Tools Στη συνέχεια επιλέγετε Select Language Έπειτα πατάτε στην επιλογή Load custom language file... Πηγαίνετε στο drive:/Program Files/VoipBuster.com/VoipBuster/Greek_by_kostas_pav.lang και κάντε του διπλό click. Έτιμοι!! *drive = το γράμμα που αντιστοιχεί στο σκληρό δίσκο σας. πχ C Δεν φέρω καμμία ευθήνη εάν προξενηθεί βλάβη στο πρόγραμμα ή ακόμα και στον υπολογιστή σας. Επίσης εάν εντοπίσετε ορθογραφικά λάθοι θα είναι από τη κούρασει και τις πολλές ώρες στον υπολογιστή... Στείλτε μου PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Ουφ... Τελείωσα και με αυτό... Πείτε μου απόψεις!! Πώς σας φαίνετε το νέο "look" του VoIP Buster? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Καλό και ευχαριστούμε! Κάτι ψιλολαθάκια μόνο ίσως: πχ το "εξουσιοδοτεί" γράφεται με "ο". (καλοπροαίρετα πάντα έτσι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KGP Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 opote kosti pas gia epomeni version ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 kostas_pav μπραβο σου για τον κοπο σου καθως ηταν ακριβως αυτο που χρειαζομουν για να το χειριζονται και οι γονεις μου χωρις κανενα προβλημα :) Ωραια προσπαθεια αλλα χρειαζονται καποιες διορθωσεις στα ορθογραφικα,αν και δεν ειναι τραγικα.Ενα ειναι στην πρωτη καρτελα που αναγραφει "Εχετε διαθεσ η μα ...€" Παντως και παλι συγχαρητηρια για την δουλεια που εριξες για αυτην την μεταφραση! Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Μην ξεχνάτε πως είναι κάτι εντελώς ερασιτεχνικό και αποφάσησα να το κάνω για να είναι πιο οικίο και ευανάγνωστο σε όλους εμάς που το χρησιμοποιούμε.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Απο σήμερα που έχω γραμμή 512 (συνδρομή παραμένω 384) εκτός απο το οτι ι σύνδεση πετάει, το VoIP δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. VoIPBuster και Skype απλά έχουν φοβερή ποιότητα και μηδαμηνό lag. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Απο σήμερα που έχω γραμμή 512 (συνδρομή παραμένω 384) εκτός απο το οτι ι σύνδεση πετάει, το VoIP δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. VoIPBuster και Skype απλά έχουν φοβερή ποιότητα και μηδαμηνό lag. Εγώ δήλωσα βλάβη όπως σας είπα στο 121 και σήμερα ξαφνικά μου κόπηκε το DSL. :mad: Από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχω DSL και είμαι με dial-up. :mad: Τι διάολο επιδιορθώνουν;;; :wacko: Αν δεν φτιαχτεί πάντως η ταχύτητα και τα pings μετά την διόρθωση αυτή που μου γίνεται στη γραμμή, πάω βουρ για 512 πρόσβαση (19,90€ το μήνα, η παλιά 384). Ε δε γίνεται άλλο. Και κερατάδες και δαρμένοι από τον οτε... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Τις τελευταίες μέρες, παρατηρώ ότι μορώ και fax να στέλνω σε μεγάλο ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Εγώ δήλωσα βλάβη όπως σας είπα στο 121 και σήμερα ξαφνικά μου κόπηκε το DSL. :mad: Από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχω DSL και είμαι με dial-up. :mad: Τι διάολο επιδιορθώνουν;;; :wacko: Αν δεν φτιαχτεί πάντως η ταχύτητα και τα pings μετά την διόρθωση αυτή που μου γίνεται στη γραμμή, πάω βουρ για 512 πρόσβαση (19,90€ το μήνα, η παλιά 384). Ε δε γίνεται άλλο. Και κερατάδες και δαρμένοι από τον οτε... :down: Πλέον μιλάω άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Η βλάβη επιδιορθώθηκε. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Πλέον μιλάω άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Η βλάβη επιδιορθώθηκε. :up: Για τους μήνες που είχατε πρόβλημα, θα πάρετε καμιά αποζημίωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Για τους μήνες που είχατε πρόβλημα, θα πάρετε καμιά αποζημίωση; A χα καλό ε; :rotfl: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 δηλαδη μιλατε τζαμπα και αβερτα?? χωρις χρεωση οτε?? συγνωμη κιολας..αλλα εχετε γραψει τοοοοοοοσα πολλα που δεν προλαβαινω να τα διαβασω!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 δηλαδη μιλατε τζαμπα και αβερτα?? χωρις χρεωση οτε?? συγνωμη κιολας..αλλα εχετε γραψει τοοοοοοοσα πολλα που δεν προλαβαινω να τα διαβασω!! Τον ΟΤΕ πλέον τον έχω, για κινητά (και αυτά με εναλλακτικό), και για να με παίρνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Οσοι αγοράσατε με πιστωτική credits δεν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα. Έτσι? Είναι αξιοπιστη η εταιρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Οσοι αγοράσατε με πιστωτική credits δεν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα. Έτσι? Είναι αξιοπιστη η εταιρία? Kανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα είναι οκ. Μην ανησυχείς. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Αν πεσουν τα credits κάτω απο 5ευρω επανερχεται το όριο του ενός λεπτου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Αν πεσουν τα credits κάτω απο 5ευρω επανερχεται το όριο του ενός λεπτου? Αν εννοείς αυτό που καταλαβαίνω, όχι. Και να τα ξοδέψεις όλα τα ευρώ σε χρεώσιμες κλήσεις (πχ. σε κινητά) δεν θα έχεις κόφτη στο ένα λεπτό. Εγώ πχ. έχω 0,07€ ακόμα από τον περασμένο Μάη που είχα κάνει την κατάθεση του 1€ τότε. (τώρα έγινε 5€) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Πλέον μιλάω άνετα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Η βλάβη επιδιορθώθηκε. :up: Κράτα μας ενήμερους αν η επιδιόρθωση είναι μόνιμη :!: (φτου μη σου ματιάσω την γραμμή :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. October 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2005 Σήμερα αναβαθμίστηκε και μένα η γραμμή σε 512 και πλέον έπαψε το πρόβλημα... Εννοείται ότι συνεχίζω με 384 συνδρομή.... Υ.Γ. Δε νομίζω πάντως ότι ήταν τυχαίο το γεγονός ότι την ίδια περίπου περίοδο που ανακοινώθηκε η μείωση του παγίου στην πρόσβαση ADSL δημιουργήθηκαν και τα "προβλήματα"... Είναι σα να μας λένε "Άντε τι κάθεστε.. ακόμα δεν κάνατε αίτηση αναβάθμισης;... Δε πιστεύω να νομίζετε ότι θα πληρώνετε λιγότερα μένοντας στην 384;;; "... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts