leo123 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Den lew gia olo to kosmo oti einai keftes pou trexoune opws eipes trexoune me asfaleia...alla to na vlepeis stin (vouliagmeni) aristeri lorida na anigei to prasino kai na feugei me oti exei na dosei to amaxi tou kai me kinisi? ELEOS AUTOS GIA MENA EINAI KEFTES εεε,ενταξει υπαρχουν&αυτοι..&δεν μπορεις να τους πεις&τιποτα γιατι νευριαζουν&σου κολλανε μετα;)! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- παρεπιπτοντως για να ειμαστε μεσα στο θεμα πηρα το διπλωμα χωρις λαδωμα..οι εξεταστες ηταν πολυ καλοι..αν&την γλιτωσα στο τσακ να με κοψουν:dance:! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ποσο κοστιζει το διπλωμα αυτοκινητου; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 εδω στην κορινθο το βγαλα με 600ευρω Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 αθηνα κανα 800αρι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekam_13 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Καλησπέρα είμαι νέο μέλος και νέος στην αθήνα....πάω για δάσκαλος οδήγησης, έχω περάσει τα σήματα στη θεσ/νίκη και τώρα θα κάνω τα χαρτιά μου στην αθήνα για τα οχήματα. Ξερει κανείς καμια σχόλη οδηγών που να κάνει μαθήματα σε υποψηφίους δασκάλους οδήγησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Καλησπέρα είμαι νέο μέλος και νέος στην αθήνα....πάω για δάσκαλος οδήγησης, έχω περάσει τα σήματα στη θεσ/νίκη και τώρα θα κάνω τα χαρτιά μου στην αθήνα για τα οχήματα. Ξερει κανείς καμια σχόλη οδηγών που να κάνει μαθήματα σε υποψηφίους δασκάλους οδήγησης? Για κοίτα ΕΔΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 (edited) για μηχανάκι μέχρι 125cc πόσο κοστίζει ένα δίπλωμα...και γενικά πόσο καιρό θα πάρει με μαθήματα και εξετάσεις; εφόσον έχω δίπλωμα αυτοκινήτου, σήματα δεν ξαναδίνω σωστά; Edited September 21, 2011 by Torres10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 για μηχανάκι μέχρι 125cc πόσο κοστίζει ένα δίπλωμα...και γενικά πόσο καιρό θα πάρει με μαθήματα και εξετάσεις; εφόσον έχω δίπλωμα αυτοκινήτου, σήματα δεν ξαναδίνω σωστά; Το δίπλωμα για 125 κοστίζει περίπου 300 εύρο. Τα μαθηματα οδήγησης που πρέπει να κανείς είναι 10 ωστόσο αν ξέρεις να οδηγείς μηχανή μπορείς να το κανονίσεις με τον δασκάλο και να μην τα κανείς-οπότε να δώσεις εξετάσεις κατ ευθείαν. Σήματα φυσικά και θα δώσεις αλλά είναι πολύ λίγα και πανεύκολα!!! Δέκα ερωτήσεις μόνο θα πέσουνε. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 παιδια εχω απορια. αν βγαλεις διπλωμα με αυτοματο κιβωτιο,αναγραφεται στο διπλωμα;;; εχω βγαλει ηδη διπλωμα,αλλα ειδα πλεον σε σχολες να διαφημιζουν πως βγαζουν διπλωμα και με αυτοματο! γιατι αν δεν αναγραφεται βολευει πιο πολυ να βγαλεις διπλωμα με αυτοματο και μετα να οδηγεις οτι απο τα 2 σε βολευει... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 καλημέρα σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία?.μέχρι να βγει το δίπλωμα μπορώ να οδηγάω η όχι?ξέρετε καμια σχετικά οικονομική σχολη?θα χρειαστεί να λαδώσω?βασικά γιαυτο το θέμα έχω ακούσει ότι σε ενημερώνουν στην σχολη από την πρώτη στιγμή αν πρέπει να λαδώσεις η όχι.ισχύει κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 καλημέρα σκέφτομαι να βγάλω δίπλωμα μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαδικασία?.μέχρι να βγει το δίπλωμα μπορώ να οδηγάω η όχι?ξέρετε καμια σχετικά οικονομική σχολη?θα χρειαστεί να λαδώσω?βασικά γιαυτο το θέμα έχω ακούσει ότι σε ενημερώνουν στην σχολη από την πρώτη στιγμή αν πρέπει να λαδώσεις η όχι.ισχύει κάτι τέτοιο? Mέχρι να βγάλεις το δίπλωμα δεν μπορείς να οδηγάς, αυτό ξέχασε το. Aν σε πιάσουν οι κηρώσεις είναι τεράστιες... Eμένα η όλη ιστορία είναι στα 600 ευρώ... Πάνω-κάτω εκεί παίζουν οι τιμές, στα πιο φτηνά δεν ξέρω τι παίζει... Nα λαδώσεις επίσης ξέχνα το, και χαζό είναι, και δεν θα το αξίζεις. Καλύτερα δώσε αυτά τα λεφτά σε μαθήματα. Πρώτα δίνεις στο μηνχανολογικό σήματα και μετά πορεία. Διαδικασία σχεδόν ενός μήνα. Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Mέχρι να βγάλεις το δίπλωμα δεν μπορείς να οδηγάς, αυτό ξέχασε το. Aν σε πιάσουν οι κηρώσεις είναι τεράστιες... Eμένα η όλη ιστορία είναι στα 600 ευρώ... Πάνω-κάτω εκεί παίζουν οι τιμές, στα πιο φτηνά δεν ξέρω τι παίζει... Nα λαδώσεις επίσης ξέχνα το, και χαζό είναι, και δεν θα το αξίζεις. Καλύτερα δώσε αυτά τα λεφτά σε μαθήματα. Πρώτα δίνεις στο μηνχανολογικό σήματα και μετά πορεία. Διαδικασία σχεδόν ενός μήνα. http://www.voulgarisdrive.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=41 βρήκα αυτή την σχολη 370 δίπλωμα autokinitou.ama ξεκινήσω τώρα μαθήματα θα το έχω σεπτέμβριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Mέχρι να βγάλεις το δίπλωμα δεν μπορείς να οδηγάς, αυτό ξέχασε το. Aν σε πιάσουν οι κηρώσεις είναι τεράστιες... μια χαρά οδηγείς,αν σε πιάσουν και ο αστυνομικός είναι κανένας κολλημένος και δεν δεχτεί το προσωρινό χαρτι που σου δίνουν όταν πάρεις το δίπλωμα,πας στη δίκη και δείχνεις το δίπλωμα.... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 http://www.voulgarisdrive.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=41 βρήκα αυτή την σχολη 370 δίπλωμα autokinitou.ama ξεκινήσω τώρα μαθήματα θα το έχω σεπτέμβριο? Aν τα περνάς όλα με την πρώτη, και αρχές Aυγούστου μπορείς να το έχεις, αν το κάνεις γρήγορα... μια χαρά οδηγείς,αν σε πιάσουν και ο αστυνομικός είναι κανένας κολλημένος και δεν δεχτεί το προσωρινό χαρτι που σου δίνουν όταν πάρεις το δίπλωμα,πας στη δίκη και δείχνεις το δίπλωμα.... Mιλούσα για το αν πχ έχει δώσει σήματα και όχι πορεία. 'Eτσι όπως λες μια χαρά οδηγάει, αρκεί να μην πέσει σε κολλημένο... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMOSFC Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Aν τα περνάς όλα με την πρώτη, και αρχές Aυγούστου μπορείς να το έχεις, αν το κάνεις γρήγορα... Mιλούσα για το αν πχ έχει δώσει σήματα και όχι πορεία. 'Eτσι όπως λες μια χαρά οδηγάει, αρκεί να μην πέσει σε κολλημένο... σου δίνουν όλες οι σχολες χaρτi? άσχετο σε περίπτωση που με κόψουν ποσα επιπλέον δίνω μετά?για τα σήματα πληρώνω ξανά αν κοπώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 DIMOSFC γιατί δεν πας να ρωτήσεις σε μια σχολή να σου πουν όλες τις λεπτομέρειες?...αφού ούτως ή άλλως θα πας αναγκαστικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 είτε έχεις το προσωρινό χαρτί, είτε όχι, πάλι πας δικαστήριο κατά 90% εκεί δείχνεις το δίπλωμα και είσαι ΟΚ δε θέλω να δυσφημίσω την παραπάνω σχολή που ανέφερες, αλλά πρόσεχε λίγο στο θέμα τελικής τιμης ;) αν θες Info, στειλε πμ :) επίσης να έχεις στο νου σου ότι το μηχανολογικό κλείνει γυρω στον 1 μηνα το καλοκαίρι (ιουλιο-αυγουστο, καπου εκει) για τα σήματα δε πληρώνεις αν κοπείς και η καρτέλα αν δε κάνω λάθος ισχυει για 20 φορες εξετασεων. αν κοπείς στην πορεία, μάλλον πληρώνεις μόνο τα παράβολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Μπηκαμε στο 2013 λοιπον και λεμε να παρω διπλωμα τωρα, η να περιμενω να πεσουν και αλλο οι τιμες, καθως δεν το πολυχρειαζομαι αυτο το διαστημα, απλως θα ειναι ενα χρησιμο χαρτι. Ξερετε σε ποιες περιοχες της Αθηνας το δίπλωμα ειναι φτηνότερο? Η αντιστοιχα καποια σχολη οδηγων που να το δινει για 400-500 ευρω πχ? Η αντιστοιχα καποιον γνωστο σας που θα κανει καλη τιμη στο φιλο σας τον RedhotStef?... :drool::baby::polarbear: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 εγώ στη θέση σου θα το έτρεχα το θέμα για το δίπλωμα Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Παιδιά σε έναν μήνα γίνομαι 18 και θέλω να αποκτήσω επιτέλους δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου. Ξέρετε εάν μπορώ να αρχίσω προετοιμασία πό τώρα και πώς επιλέγω μία "καλή" σχολή οδηγών; Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 η μονη προετοιμασια που μπορεις να κανεις ειναι να πας στην Εφορια στο τμημα μητρωου να παρεις βεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ , να διαβασεις σε αναλογα site για τον ΚΟΚ σηματα κλπ . Δε νομιζω να σε βαλει ο δασκαλος σε αμαξι εξαλλου πρεπει πρωτα να περασεις τη θεωρια. Ισως αν η σχολη σου παραδιδει θεωρητικα μαθηματα σε μορφη σεμιναριων , σε αφησουν να τα παρακολουθησεις ομως δε θα δωσεις πριν γινεις 18 και μια μερα :) Τωρα το πως επιλεγεις τη πιο καλη σχολη οδηγων... υποκειμενικο ειναι εγω το πρωτο που κοιταξα περαν των χρηματων ειναι να ειναι συννενοησιμος ο δασκαλος κ οχι κανα "ταγαρι" Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 η μονη προετοιμασια που μπορεις να κανεις ειναι να πας στην Εφορια στο τμημα μητρωου να παρεις βεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ , να διαβασεις σε αναλογα site για τον ΚΟΚ σηματα κλπ . Δε νομιζω να σε βαλει ο δασκαλος σε αμαξι εξαλλου πρεπει πρωτα να περασεις τη θεωρια. Ισως αν η σχολη σου παραδιδει θεωρητικα μαθηματα σε μορφη σεμιναριων , σε αφησουν να τα παρακολουθησεις ομως δε θα δωσεις πριν γινεις 18 και μια μερα :) Τωρα το πως επιλεγεις τη πιο καλη σχολη οδηγων... υποκειμενικο ειναι εγω το πρωτο που κοιταξα περαν των χρηματων ειναι να ειναι συννενοησιμος ο δασκαλος κ οχι κανα "ταγαρι" Δηλαδή πέραν των επίσημων εξετάσεων και τα θεωρητικά και πρακτικά "μαθήματα" γίνονται μόνο εφόσον υπερβώ τα 18 χρόνια ; Καλύτερα να περιμένω; Ευχαριστώ Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 έχει να προτείνει κάποιος σχολη΄οδηγών για δίπλωμα μηχανης στη δυτική θεσσαλονίκη(ευοσμος, κορδελιο, μενεμενη, ηλιουπολη); και αν γνωρίζει κόστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. August 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2013 Δηλαδή πέραν των επίσημων εξετάσεων και τα θεωρητικά και πρακτικά "μαθήματα" γίνονται μόνο εφόσον υπερβώ τα 18 χρόνια ; Καλύτερα να περιμένω; Ευχαριστώ για τις επισημες εξετασεις θεωρια -πρακτικη ναι πρεπει να εισαι 18 κι μια μερα τουλαχιστο. Γενικα η καρτελα υποψηφιου οδηγου βγαινει μονο αν εισαι 18συνμιαμερα. Τωρα αν εσυ θελεις να διαβασεις το βιβλιο ή απο σαιτ να κανεις εξασκηση μπορεις ή οπως στη δικη μου τη σχολη παλιοτερα που κανανε σεμιναρια για να μαθεις τον κοκ , λογικα μπορεις να πας απλως δε θα χεις καρτελα οποτε τζαμπα θα ναι,καλυτερα διαβασε ή κανε τεστ σε κανα σαιτ κ μολις γινεις 18συν1 που ειπαμε,το βαζεις μπροστα! Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Μιλαμε για γελοια τεστ οποτε για καμια αιτια μην αρχοληθεις πριν φτασεις 18 οποτε και θα διαβασεις 2-3 ωρες πριν πας να το δωσεις.. Πρακτικα αναλογα ποσα ξερεις.. Εγω πχ ημουν ανιδεος και ηθελΑ 10 μαθηματα για να περασω αλλα οχι για να οδηγαω μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts