Geminimax Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Να πω και εγω 2 πραματακια περι σχολων κλπ... ΟΙ 20 ωρες δεν αρκουν και βεβαια δεν χρειαζονται και 100 ωρες για να μαθεις οδηγηση. Οι σχολες οδηγων στην επαρχια λειτουργουν χωρις να δαγκωνουν πολυ τους υποψηφιους για να διατηρησουν και μια φημη λογω της κλειστης κοινωνιας που ολα μαθαινονται.. Στην Αθηνα οι σχολες δαγκωνουν πολυ και εξαρταται επισης σε ποια Δ/ση του υπουργειου δινεις εξετασεις. Στο Χολαργο το λαδωμα ειναι δεδομενο, στο Γερακα λιγοτερο και στα Νοτια προαστια ακομα λιγοτερο. Οι σχολες οδηγων αν ειναι μικρες(κανει μαθηματα ο ιδιοκτητης) λαδωνονται λιγοτερο απο μεγαλες που εχουν πιο πολλα εξοδα. Οι δασκαλοι δεν θελουν να σε κανουν οδηγαρα αλλα θελουν να πας για εξετασεις με χαμηλη αυτοπεποιθηση στις ικανοτητες σου,για να τους παρακαλεσεις εσυ για λαδωμα. Τα κοψηματα γινονται πολλες φορες στα ιδια και στα ιδια σημεια(πχ πλατειες, κρυμμενα stop, κρυμμενα σηματα απο δεντρα) που βεβαια οι δασκαλοι δεν δινουν ιδιαιτερη βαρυτητα... Ενω ξερουν τα επικρατεστερα σημεια για οπισθογωνιες, παρκαρισμα, σταση σε ανηφορα κλπ. οι δασκαλοι στα κανουν σε αλλα σημεια οποτε στις εξετασεις παθαινεις εμπλοκη... Σε 20 ωρες δεν γινεσαι οδηγος και ιδιαιτερα αν ο δασκαλος δεν σου κανει εντατικο και μεθοδικο μαθημα. Προτεινω σε καποιον που μπορει να βρει και καποιο γνωστο του να κανει μερικες ωρες εξασκησης με φιλικο οχημα για να εχει μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση την ωρα των εξετασεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Ρε παιδια ρωτησα σε μια σχολη εδω στη Λάρισα για διπλωμα για μηχανακι 125 κυβικων και μου ειπανε 570€! Μου εφυγαν τα μαλλια πειτε μου λιγο τιμες αν μπορειται Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2006 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Παιδες καλησπερα...Βρηκα εδω στο Forum καποια post για διπλωμα αλλα αντι να μαθω με μπερδεψαν περισσοτερο...:wacko::wacko: Διαβασα οτι σου δινουνε ενα χαρτακι? ισχυει??? αυτο??? εμενα μου ειπανε να παω σε 15 μερες ...και διαβασα οτι πληρωνεις κιολας??? :confused::confused: Αν ξερει καποιος ας help me :happy: Παράθεση :ban: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 το χαρτακι δεν το δινουν ολες οι σχολες.ειτε το εχεις, ειτε οχι ειναι το ιδιο.απλα αν σε σταματησουν το δειχνεις και βλεπουν οτι οντως εχει περασει τις εξετασεις για το διπλωμα,αλλα θα σου κοψουν κληση ή δικαστηριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2006 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 το χαρτακι δεν το δινουν ολες οι σχολες.ειτε το εχεις, ειτε οχι ειναι το ιδιο.απλα αν σε σταματησουν οι μπατσοι το δειχνεις και βλεπουν οτι οντως εχει περασει τις εξετασεις για το διπλωμα,αλλα θα σου κοψουν κληση ή δικαστηριο. xmmm...Οποτε δεν Χρειαζεται το χαρτακι...Και ποσο καιρο κανει να βγει το διπλωμα και ποσα λεφτα θελει η χρειαζεται το λαδοματακι και εκει?:) Παράθεση :ban: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 xmmm...Οποτε δεν Χρειαζεται το χαρτακι...Και ποσο καιρο κανει να βγει το διπλωμα και ποσα λεφτα θελει η χρειαζεται το λαδοματακι και εκει?:) An peraseis apla tin poreia nmz dineis 200 eurw p einai i parastash kai einai ipoxrewtiko... An 8es na ladwseis stin poreia otan dineis einai 200-300 eurw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 πηγε και 300?στα 200-220 εμεινα εγω! το διπλωμα,οταν εδωσα πριν περιπου 2 χρονια,εκανε 1μιση μηνα περιπου να μου ερθει στο χερι.για την θεσσαλονικη μιλαω. οσο πιο μεγαλη ειναι η πολη τοσο πιο πολυ αργει να σου ερθει το πολυποθητο ροζ χαρτακι. ενα φιλαρακι μου εδωσε στις σερρες και του ηρθε σε 1 βδομαδα. τωρα αν εχεις κανενα γνωστο στο μηχανολογικο θα στο φερει την επομενη κιολας μερα!!! εχε στα υποψην σου οτι το μηχανολογικο κλεινει για 1 μηνα το καλοκαιρι.απο 15/7-15/8 ή ολον τον αυγουστο.καπως ετσι ειναι.οποτε παιζει να αργησει να ερθει το διπλωμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2006 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 πηγε και 300?στα 200-220 εμεινα εγω! το διπλωμα,οταν εδωσα πριν περιπου 2 χρονια,εκανε 1μιση μηνα περιπου να μου ερθει στο χερι.για την θεσσαλονικη μιλαω. οσο πιο μεγαλη ειναι η πολη τοσο πιο πολυ αργει να σου ερθει το πολυποθητο ροζ χαρτακι. ενα φιλαρακι μου εδωσε στις σερρες και του ηρθε σε 1 βδομαδα. τωρα αν εχεις κανενα γνωστο στο μηχανολογικο θα στο φερει την επομενη κιολας μερα!!! εχε στα υποψην σου οτι το μηχανολογικο κλεινει για 1 μηνα το καλοκαιρι.απο 15/7-15/8 ή ολον τον αυγουστο.καπως ετσι ειναι.οποτε παιζει να αργησει να ερθει το διπλωμα σου. Kαταλαβα :( Tnx παντως... Παράθεση :ban: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Μπράβο ρε παίδες. Ωραία κατεύθυνση δίνετε εδώ. Λαδώστε να πάρετε το δίπλωμα.Και ύστερα να αναρωτιόμαστε για το τι κυκλοφορεί στους δρόμους..:mad::mad: Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_crypton_x Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Μπράβο ρε παίδες. Ωραία κατεύθυνση δίνετε εδώ. Λαδώστε να πάρετε το δίπλωμα.Και ύστερα να αναρωτιόμαστε για το τι κυκλοφορεί στους δρόμους..:mad::mad: +10______!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Live your life on 0-402m ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Λοιπόν εγώ έχω πρόσφατη εμπειρία από δίπλωμα για τη μικρή μηχανή. Έδωσα με τη σχολή ZOGRAFOS την προηγούμενη Πέμπτη.Δε χρειάζεται να πω αν είναι καλή ή όχι στη σχολή.Θα πω μόνο ότι δώσαμε 10 άτομα (και για μικρό και για μεγάλο δίπλωμα) και περάσαμε όλοι και χωρίς λάδωμα!!:D:D Η τιμή που ήθελαν (σε προσφορά) είναι 315€.Σε άλλες σχολές που είχα ρωτήσει στην περιοχή, θέλανε καμιά 50-60€ παραπάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thierry_14 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Το διπλωμα σου έρχετε σε 15 μέρες και το λάδι είναι 50ευρώ!!! Χαρτάκι δεν σου δίνουν... Μιλάω για Κόρινθο ομώς:happy: Παράθεση THIERRY HENRY 14 και να πα να γ....... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mercgirl Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Δεν ξέρω τι γίνεται στις πόλεις σας.... στη δικιά μου πόλη όμως δεν λαδόνονται!!!! Το πήρα με την αξία μου και είμαι πολύ περίφανη γι'αυτό!!!! Παράθεση Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε!!!:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Εγω πιστευω παιδια πως παντου γινεται! Ντροπη και εσχος παντος να γινονται τετοια πραγματα εν ετος 2008! Μετα σου λενε για παιδία στην οδηγηση και διαφορα τετοια... Δεν ντρεπονται αυτοι που το κανουν?και αυτοι που τα περνουν βεβαια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Πηρα το διπλωμα μου τον απριλιο του 2007 και περασα με την πρωτη.Αυτοκινητο οδηγησα απο τα 15 μου,σε κατι ερημομενες μαντρες εκοβα βολτες με το αμαξι του πατερα μου.Οταν εδωσα ειχα εναν εξεταστη και μια π****@ εξεταστρια που καθε λιγο και λιγακι μου λεγε τι οριο ταχυτητας ειχε ο δρομος που ειμασταν :knife: ,τελωςπαντων εκανα οτι μου ζητησαν παρκαρισμα σε ανηφορικο δρομο - οπισθογωνια και περιστροφη επι τοπου ολα καλα τελεια...καθως φταναμε προς το τελος της εξετασης μου ζητηθηκε να στριψω δεξια στο επομενο στενο,ενω πλησιαζω στη στροφη βλεπω μπροστα μου φορτηγο και απο την απεναντι μερια δεντρο και η ταμπελα ελαφρα λυγισμενη,με αποτελεσμα να μην φαινετε τιποτα...κοβω λιγο ταχυτητα να ελεγξω και κανοντας ελαφρια κλιση προς τα δεξια βλεπω βλεπω σχεδον την ταμπελα και σταματαω και ακουω την εξεταστρια να φωναζει "τι κανεις εκει? δεν βλεπεις οτι απαγορευετε?" Τα σχολια δικα σας...;) Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 πηγε και 300?στα 200-220 εμεινα εγω! το διπλωμα,οταν εδωσα πριν περιπου 2 χρονια,εκανε 1μιση μηνα περιπου να μου ερθει στο χερι.για την θεσσαλονικη μιλαω. οσο πιο μεγαλη ειναι η πολη τοσο πιο πολυ αργει να σου ερθει το πολυποθητο ροζ χαρτακι. ενα φιλαρακι μου εδωσε στις σερρες και του ηρθε σε 1 βδομαδα. τωρα αν εχεις κανενα γνωστο στο μηχανολογικο θα στο φερει την επομενη κιολας μερα!!! εχε στα υποψην σου οτι το μηχανολογικο κλεινει για 1 μηνα το καλοκαιρι.απο 15/7-15/8 ή ολον τον αυγουστο.καπως ετσι ειναι.οποτε παιζει να αργησει να ερθει το διπλωμα σου. Exei allaxei poly apo tote... Twra to poly mesa se 1 vdomada s erxetai (gia Attiki) kai to ladwma einai 200-300 eurw alla gnwmi m einai oti to ladwma xreiazetai mono gia to 1 ipourgeio p einai t xeirotero apo ola kai einai austhroi.. se auto pou pane autoi apo Agio Stefano, Anoixh, Kapandriti, Kiourka ktl... Apo Eru8rea kai katw einai ok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2006 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Exei allaxei poly apo tote... Twra to poly mesa se 1 vdomada s erxetai (gia Attiki) kai to ladwma einai 200-300 eurw alla gnwmi m einai oti to ladwma xreiazetai mono gia to 1 ipourgeio p einai t xeirotero apo ola kai einai austhroi.. se auto pou pane autoi apo Agio Stefano, Anoixh, Kapandriti, Kiourka ktl... Apo Eru8rea kai katw einai ok... Δηλαδι σε καμια βδομαδα να παω να το παρω και τονιζω οταν μου ειπανε για λαδομα ειπα οχι αν και μου ειπανε λαδομα Πορειας 150ευρο...και παλι δεν ειχα να τα δοσω :lol: Παράθεση :ban: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 δεν ειχα οδηγήσει ποτε πριν κανω μαθήματα. πηρα το δίπλωμα τον Νοέμβριο του 2007. Λάδωσα και δεν νιωθω περήφανη...αλλα με όλα αυτα που ακούγονται προτιμησα να λαδώσω παρα για το παραμικρό κ επειδη ο εξεταστής ξύπνησε στραβά να με κόψει. Πήρα αυτοκίνητο τον Φεβρουάριο. Δέν οδήγησα αμέσως, κ επειδή ειχα ανασφάλειες εκανα ξανά μαθήματα κατι το οποιό με βοήθησε πολύ. τις πρωτες φορές που πηρα το αμαξι προτιμούσα να έχω καποιον δίπλα μου που να γνωρίζει...πείτε το για σιγουριά Αυτό που θέλω να πω είναι μπορεί καποιος να λαδωσε να παρει το δίπλωμα αλλα αν δεν νιώθει σίγουρος ας ξανακανει μαθηματα είτε με δάσκαλο ειτε με γνωστό, δεν ειναι ντροπή.εξάλλου σε 20 μαθήματα δεν αποκτάς οδηγική εμπειρία. Μπορω να πω οτι τωρα οδηγώ μονη μου τουλαχιστον σπιτι - δουλεια περίπου ενα μηνα. Αυτο που διαπιστώνω είναι οτι παρότι εχω ενα Ν πισω στο αμαξι δεν υπαρχει σεβασμός και οτι με το παραμικρό ισως και να αγχωθώ..... Παράδειγμα: οταν είμαι σε παράδρομο και θέλω να μπώ Κηφισίας θέλω να μπω με σιγουριά και οχι να χωθώ απότομα ..... Και ναι έχω την απαίτηση μου να βλέπω να αναβει φλας ο μπροστινός μου οταν αλλαζει λωρίδα και μπαινει μπροστά μου και οχι απλα να μαντευω οτι θα αλλαξει λωρίδα... τωρα οσο για το παρκάρισμα....πολυ θα ηθελα η πολύκατοικία μου να είχε πάρκινγκ....αλλα βλέπετε στο γκύζη τα πράγματα είναι σκούρα στο παρκινγκ και μπορεί να σου παρει πανω απο ώρα να βρείς μια θέση....α κ ο δάσκαλος δεν μου εμαθε να παρκαρω σε δρόμους με κλίση...τωρα μαθαίνω μόνη μου....οποτε υπομονη.... Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2006 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 δεν ειχα οδηγήσει ποτε πριν κανω μαθήματα. πηρα το δίπλωμα τον Νοέμβριο του 2007. Λάδωσα και δεν νιωθω περήφανη...αλλα με όλα αυτα που ακούγονται προτιμησα να λαδώσω παρα για το παραμικρό κ επειδη ο εξεταστής ξύπνησε στραβά να με κόψει. Πήρα αυτοκίνητο τον Φεβρουάριο. Δέν οδήγησα αμέσως, κ επειδή ειχα ανασφάλειες εκανα ξανά μαθήματα κατι το οποιό με βοήθησε πολύ. τις πρωτες φορές που πηρα το αμαξι προτιμούσα να έχω καποιον δίπλα μου που να γνωρίζει...πείτε το για σιγουριά Αυτό που θέλω να πω είναι μπορεί καποιος να λαδωσε να παρει το δίπλωμα αλλα αν δεν νιώθει σίγουρος ας ξανακανει μαθηματα είτε με δάσκαλο ειτε με γνωστό, δεν ειναι ντροπή.εξάλλου σε 20 μαθήματα δεν αποκτάς οδηγική εμπειρία. Μπορω να πω οτι τωρα οδηγώ μονη μου τουλαχιστον σπιτι - δουλεια περίπου ενα μηνα. Αυτο που διαπιστώνω είναι οτι παρότι εχω ενα Ν πισω στο αμαξι δεν υπαρχει σεβασμός και οτι με το παραμικρό ισως και να αγχωθώ..... Παράδειγμα: οταν είμαι σε παράδρομο και θέλω να μπώ Κηφισίας θέλω να μπω με σιγουριά και οχι να χωθώ απότομα ..... Και ναι έχω την απαίτηση μου να βλέπω να αναβει φλας ο μπροστινός μου οταν αλλαζει λωρίδα και μπαινει μπροστά μου και οχι απλα να μαντευω οτι θα αλλαξει λωρίδα... τωρα οσο για το παρκάρισμα....πολυ θα ηθελα η πολύκατοικία μου να είχε πάρκινγκ....αλλα βλέπετε στο γκύζη τα πράγματα είναι σκούρα στο παρκινγκ και μπορεί να σου παρει πανω απο ώρα να βρείς μια θέση....α κ ο δάσκαλος δεν μου εμαθε να παρκαρω σε δρόμους με κλίση...τωρα μαθαίνω μόνη μου....οποτε υπομονη.... βασικα καλα εκανες και λαδωσες δεν ειπαμε τπτ...Απλα οπως το ειπες αν ειχε χυπνησει στραβα σε ειχε κοπσει χωρις λογο...καλη και ασφαλη διαμονη στους επικινδινους δρομους της αθηνας...:p Και γιατι το λεω γιατι σιγουρα θα πουνε καποιοι απο κατω...ηθελα να παω σημερα για καφεδακι στη βαρκηζα με μια παρεα και σε ολοι τι διαδρομη ειχα ενα πιτσιρικα να κολλαει στο δρομο για κοντρα και τα σχετικα...Αυτοι ειναι οι ΚΑΦΤΕΣ των δρομων... Παράθεση :ban: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 βασικα καλα εκανες και λαδωσες δεν ειπαμε τπτ...Απλα οπως το ειπες αν ειχε χυπνησει στραβα σε ειχε κοπσει χωρις λογο...καλη και ασφαλη διαμονη στους επικινδινους δρομους της αθηνας...:p Και γιατι το λεω γιατι σιγουρα θα πουνε καποιοι απο κατω...ηθελα να παω σημερα για καφεδακι στη βαρκηζα με μια παρεα και σε ολοι τι διαδρομη ειχα ενα πιτσιρικα να κολλαει στο δρομο για κοντρα και τα σχετικα...Αυτοι ειναι οι ΚΑΦΤΕΣ των δρομων... αυτοι κ οχι μονο.... ευχαριστώ οι δρόμοι της Αθήνας είναι επικίνδυνοι με αρκετούς επικίνδυνους οδηγούς Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 αυτοι κ οχι μονο.... ευχαριστώ οι δρόμοι της Αθήνας είναι επικίνδυνοι με αρκετούς επικίνδυνους οδηγούς Δεν ειναι μόνο στην Αθήνα επικίνδυνοι οι δρόμοι...σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.. Επίσης ζώα υπάρχουν παντού..απλά στην Αθήνα ειναι πολλά μαζεμένα. δεν ειχα οδηγήσει ποτε πριν κανω μαθήματα. πηρα το δίπλωμα τον Νοέμβριο του 2007. Λάδωσα και δεν νιωθω περήφανη...αλλα με όλα αυτα που ακούγονται προτιμησα να λαδώσω παρα για το παραμικρό κ επειδη ο εξεταστής ξύπνησε στραβά να με κόψει. Πήρα αυτοκίνητο τον Φεβρουάριο. Δέν οδήγησα αμέσως, κ επειδή ειχα ανασφάλειες εκανα ξανά μαθήματα κατι το οποιό με βοήθησε πολύ. τις πρωτες φορές που πηρα το αμαξι προτιμούσα να έχω καποιον δίπλα μου που να γνωρίζει...πείτε το για σιγουριά Αυτό που θέλω να πω είναι μπορεί καποιος να λαδωσε να παρει το δίπλωμα αλλα αν δεν νιώθει σίγουρος ας ξανακανει μαθηματα είτε με δάσκαλο ειτε με γνωστό, δεν ειναι ντροπή.εξάλλου σε 20 μαθήματα δεν αποκτάς οδηγική εμπειρία. Μπορω να πω οτι τωρα οδηγώ μονη μου τουλαχιστον σπιτι - δουλεια περίπου ενα μηνα. Αυτο που διαπιστώνω είναι οτι παρότι εχω ενα Ν πισω στο αμαξι δεν υπαρχει σεβασμός και οτι με το παραμικρό ισως και να αγχωθώ..... Παράδειγμα: οταν είμαι σε παράδρομο και θέλω να μπώ Κηφισίας θέλω να μπω με σιγουριά και οχι να χωθώ απότομα ..... Και ναι έχω την απαίτηση μου να βλέπω να αναβει φλας ο μπροστινός μου οταν αλλαζει λωρίδα και μπαινει μπροστά μου και οχι απλα να μαντευω οτι θα αλλαξει λωρίδα... τωρα οσο για το παρκάρισμα....πολυ θα ηθελα η πολύκατοικία μου να είχε πάρκινγκ....αλλα βλέπετε στο γκύζη τα πράγματα είναι σκούρα στο παρκινγκ και μπορεί να σου παρει πανω απο ώρα να βρείς μια θέση....α κ ο δάσκαλος δεν μου εμαθε να παρκαρω σε δρόμους με κλίση...τωρα μαθαίνω μόνη μου....οποτε υπομονη.... Live your myth in Greece.... Δεν ειναι συναρπαστικό;; κάθε εξόρμηση στους δρόμους με το αυτοκίνητο και μία περιπέτεια..πότε δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2006 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Δεν ειναι μόνο στην Αθήνα επικίνδυνοι οι δρόμοι...σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.. Επίσης ζώα υπάρχουν παντού..απλά στην Αθήνα ειναι πολλά μαζεμένα. Live your myth in Greece.... Δεν ειναι συναρπαστικό;; κάθε εξόρμηση στους δρόμους με το αυτοκίνητο και μία περιπέτεια..πότε δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει... Mιπως να αλλαξει καποτε αυτη η νωτροπεια του ελληνα οδηγου ομως???:) Γενικα απευθυνομαι... Παράθεση :ban: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Mιπως να αλλαξει καποτε αυτη η νωτροπεια του ελληνα οδηγου ομως???:) Γενικα απευθυνομαι... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...(αλλά έχει ζήσει κάποιος αφού έχει πεθάνει η ελπίδα;;;;;;δε νομίζω ) με απλά λόγια..όταν κάνουν πατινάζ στην κόλαση τοτε θα αλλάξει η νοοτροπία..ειναι ο πολιτισμικός μας θησαυρός..η ταυτότητα μας .. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 βασικα καλα εκανες και λαδωσες δεν ειπαμε τπτ...Απλα οπως το ειπες αν ειχε χυπνησει στραβα σε ειχε κοπσει χωρις λογο...καλη και ασφαλη διαμονη στους επικινδινους δρομους της αθηνας...:p Και γιατι το λεω γιατι σιγουρα θα πουνε καποιοι απο κατω...ηθελα να παω σημερα για καφεδακι στη βαρκηζα με μια παρεα και σε ολοι τι διαδρομη ειχα ενα πιτσιρικα να κολλαει στο δρομο για κοντρα και τα σχετικα...Αυτοι ειναι οι ΚΑΦΤΕΣ των δρομων... αμα δεν ξερεις ποσο να τρεξεις&που τοτε ναι εισαι επικινδυνος!αν ξερεις ομως&υπαρχει ασφαλεια γιατι να μην το κανεις?πχ ακουσα καποτε για εναν γερμανο που ειχε ενα audi s8 νομιζω..&βγηκε εθνικη,ειχε ευθεια με ορατοτητα χιλιομετρων&πατησε 280!φυσικα μετα ετρεχε δικαστηρια να δικαιολογησει αφου υπαρχουν&οι καμερες που γραφουν..&ειπε οτι το αμαξι του ειναι σχεδιασμενο για τετοιες ταχυτητες&ειχε πληρη ορατοτητα&δεν υπηρχαν αλλοι στον δρομο..αρα ετρεχε με ασφαλεια απεναντι στους υπολοιπους!&αθωοθηκε..καλλιστα θα μπορουσε να ειχε συμβει το ιδιο στην αττικη οδο ας πουμε!ή στην δικη μας εθνικη..αυτο που θελω να πω ειναι οτι οσοι τρεχουν δεν ειναι ολοι καφτες των δρομων!ακομα&σε απλο δρομο να εισαι..εξαρταται απο πολλα!αλλα φταιει&το κρατος!δεν φτιαχνει μια πιστα... Δεν ειναι μόνο στην Αθήνα επικίνδυνοι οι δρόμοι...σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.. Επίσης ζώα υπάρχουν παντού..απλά στην Αθήνα ειναι πολλά μαζεμένα. :lol::lol::lol:γ@μ@το... Live your myth in Greece.... Δεν ειναι συναρπαστικό;; κάθε εξόρμηση στους δρόμους με το αυτοκίνητο και μία περιπέτεια..πότε δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει... να ευχεσαι μονο να μην σου ξημερωσει κατι κακο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis2006 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 αμα δεν ξερεις ποσο να τρεξεις&που τοτε ναι εισαι επικινδυνος!αν ξερεις ομως&υπαρχει ασφαλεια γιατι να μην το κανεις?πχ ακουσα καποτε για εναν γερμανο που ειχε ενα audi s8 νομιζω..&βγηκε εθνικη,ειχε ευθεια με ορατοτητα χιλιομετρων&πατησε 280!φυσικα μετα ετρεχε δικαστηρια να δικαιολογησει αφου υπαρχουν&οι καμερες που γραφουν..&ειπε οτι το αμαξι του ειναι σχεδιασμενο για τετοιες ταχυτητες&ειχε πληρη ορατοτητα&δεν υπηρχαν αλλοι στον δρομο..αρα ετρεχε με ασφαλεια απεναντι στους υπολοιπους!&αθωοθηκε..καλλιστα θα μπορουσε να ειχε συμβει το ιδιο στην αττικη οδο ας πουμε!ή στην δικη μας εθνικη..αυτο που θελω να πω ειναι οτι οσοι τρεχουν δεν ειναι ολοι καφτες των δρομων!ακομα&σε απλο δρομο να εισαι..εξαρταται απο πολλα!αλλα φταιει&το κρατος!δεν φτιαχνει μια πιστα... Den lew gia olo to kosmo oti einai keftes pou trexoune opws eipes trexoune me asfaleia...alla to na vlepeis stin (vouliagmeni) aristeri lorida na anigei to prasino kai na feugei me oti exei na dosei to amaxi tou kai me kinisi? ELEOS AUTOS GIA MENA EINAI KEFTES Παράθεση :ban: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts