Jump to content

Meizu M2 Note

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις το δοκίμασα και δεν έχω κανένα πρόβλημα μετά ακουστικά .ακούγετε καμπάνα είτε είναι για μουσική είτε είναι για κλήση.

Για μουσική ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός....

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ χαμηλά η καμία φορά ακούω μόνο από την μία πλευρά! έχω δοκιμάσει και καλά ακουστικά 80€ και πάνω αλλά τίποτα!

Για μουσική ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός....

Σε εμένα ήτανε μια χαρά

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξανά δοκίμασα βλέποντας youtube . Ο ήχος είναι ικανοποιητικός .

Η ένταση από τα ακουστικά είναι όντως αρκετά χαμηλή. Με ακριβώς τα ίδια ακουστικά, ίδιο τραγούδι, ίδιο music player με ίδιες ρυθμίσεις το Motorola moto e2 που έχω έχει πολύ μεγαλύτερη μέγιστη ένταση.

Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk

Έχω να πρόβλημα με το να βρω ακουστικά που να ταιριάζουν. Έχει πρόβλημα το κινητό μου η το έχει και σε εσάς ; Αν το έχει μήπως έχει βρει κανείς ακουστικά που να παίζουν αλλά και να ακούγονται δυνατά;

Κατεβαζεις απο playstore το engineer mode mtk shortcut. Το ανοιγεις πας hardware testing > Audio >headset mode και αλλαζεις το max vol βαλτο μεχρι 150 μη το βαλεις παραπανω. Αυτο λογικα θα σου λυσει το θεμα.Περιστασιακα μπορει να χαμηλωνει λιγο η ενταση και ας το εχεις στο max. Κατεβαζεις μπαρα ειδοποιησεων και στο toggle της σιγασης με το ηχειακι κανεις double tap δλδ το ανοιγοκλεινεις.

Κατεβαζεις απο playstore το engineer mode mtk shortcut. Το ανοιγεις πας hardware testing > Audio >headset mode και αλλαζεις το max vol βαλτο μεχρι 150 μη το βαλεις παραπανω. Αυτο λογικα θα σου λυσει το θεμα.Περιστασιακα μπορει να χαμηλωνει λιγο η ενταση και ας το εχεις στο max. Κατεβαζεις μπαρα ειδοποιησεων και στο toggle της σιγασης με το ηχειακι κανεις double tap δλδ το ανοιγοκλεινεις.

Υπάρχει και ένας κωδικός που μπορεί να πληκτρολογήσει κάποιος στο dialer και να μπει κατευθείαν στο engineer mode (*#*#3646633#*#*). Δεν είμαι σίγουρος για τις τιμές όμως...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

παιδια εχουμε κανενα νεο ποτε θ κυκλοφορησει η επισημη εκδοση flyme 5? Ειχαν πει αρχες μαΐου..

H επίσημη 5 Α έχει βγει.

Η επίσημη 5 G απ' ότι λένε θα αργήσει καθώς έχει πολλά bugs και απ' ότι ακούγεται δεν έχουν και τους καλύτερους developers στο team τους οπότε λογικά μπορεί να τον "φάμε" κι αυτόν τον μήνα.

Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Εγώ παιδιά έχω εδώ και μέρες την 5 global και δεν έχει φάει κανένα σκαλωμα από τότε. Δεν έκανα reset, πέρασα πάνω από 4i

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

έχω και 5 global και είναι γεμάτη από μικρα bugs ! Δηλαδή κολλάει το wifi όταν είναι ανοιχτό το 4g και το ανάποδο ! Με την 4i δεν είχα κάνει. Σχεδόν ποτέ reset τώρα κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορά

έχω και 5 global και είναι γεμάτη από μικρα bugs ! Δηλαδή κολλάει το wifi όταν είναι ανοιχτό το 4g και το ανάποδο ! Με την 4i δεν είχα κάνει. Σχεδόν ποτέ reset τώρα κάθε μέρα τουλάχιστον μία φορά

Εγώ, από την άλλη, δεν έχω πειράξει καθόλου το κινητό. Έβαλα την τελευταία επίσημη όταν βγήκε και τέλος. Παρόλα αυτά η συσκευή είναι τιγκα στα bugs!!! Μετραω ήδη 6 bugs και συνεχίζω... :mad::cry:

Edited by atillas24

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Γεια σας παιδιά, έχω ένα θέμα με το κινητό και θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν ξέρω το που πρέπει να πάω για να κάνω έχω το meizu m2 note αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει. Ευχαριστώ!

Δεν ξέρω ποια είναι η τελευταία έκδοση(ούτε και με καίει να αλλάξω ρομ , μόνο αν βγει για Android 5) αλλά με την 4.5.3Ι δεν έχω το παραμικρό παράπονο.

Το κινητό είναι πολύ σταθερό. Πολύ καλή η κάμερα του. Κανένα μα κανένα κόλλημα, εδώ και 8 μήνες που το έχω.

Edited by mary19

Εμένα δεν δουλεύει η γκαλερί εδω και λιγο καιρό. Δεν ανοίγει τις φωτογραφίες και βγάζει μήνυμα οτι η γκαλερί δεν ανταποκρίνεται θέλετε να την κλεισετε?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Λογικό μιας και είναι beta ακόμη η global

Εγώ, από την άλλη, δεν έχω πειράξει καθόλου το κινητό. Έβαλα την τελευταία επίσημη όταν βγήκε και τέλος. Παρόλα αυτά η συσκευή είναι τιγκα στα bugs!!! Μετραω ήδη 6 bugs και συνεχίζω... :mad::cry:

Για παράθεσέ τα να δούμε σε ποια συμβαδίζουμε..... :p

Δεν ξέρω ποια είναι η τελευταία έκδοση(ούτε και με καίει να αλλάξω ρομ , μόνο αν βγει για Android 5) αλλά με την 4.5.3Ι δεν έχω το παραμικρό παράπονο.

Το κινητό είναι πολύ σταθερό. Πολύ καλή η κάμερα του. Κανένα μα κανένα κόλλημα, εδώ και 8 μήνες που το έχω.

4.5.4.2Α/Ι οι τελευταίες 4άρες και πλέον 5.1.5.0A η νέα 5άρα οι οποίες βασίζονται αμφότερες σε Android 5.1 οπότε αυτό που λες για Android 5 μάλλον εννοείς Android 6.

Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Εγώ παιδιά έχω και την global 5 αλλά χάλια μαύρα πολλά κολλήματα και καταναλωση μπαταρίας απίστευτη! Χωρίς να έχω εφαρμογές τύπου Facebook που τρώνε πολύ μπαταρία...βρήκα αυτήν την 5.1.5.0Α stable λέτε να την περάσω μπας και σώθω;

Εγω εχω δοκιμασει ολλες τις σταθερες εκδοσεις και ολες τι μπετα (στην οποια ειμαι τωρα ) και δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα ολλα ειναι μια χαρα και η μπαταρια κραταει 5 ωρες στην ισορροπια και 4 στην αποδοση !! Μονο η διαχειρηση μνημης ειναι καπως αλλα και παλι δεν ειναι κατι το ενοχλητικο!! και εχω περασει την μια πανω στην αλλη ΧΩΡΙΣ wipe data !!!

Δεν έχω το ίδιο κινητό με σένα αλλά στην δικιά μου συσκευή είναι:

-) Ρυθμισεις

-) Δημιουργία αντιγράφων ασφαλειας

-) Επαναφορα εργοστασιακων δεδομένων.

Για δες αν είναι κάπου εκεί και σε σένα.

Η "Ρυθμίσεις > Προσωπικό > Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά"*

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Edited by lek88

Για παράθεσέ τα να δούμε σε ποια συμβαδίζουμε..... :p

-Proximity sensor (μερικές φορές απενεργοποιητε και θέλει restart το κινητό)

-Ώρα (όταν χάνει το σήμα ή ώρα πηγαίνει πίσω κατά μία και δεν επανέρχεται)

-Auto focus (μερικές φορές δεν λειτουργεί)

-2G/3G (μερικές φορές ενώ το έχω στο 3g και πιάνω και την ανάλογη ταχύτητα αυτό δείχνει ότι είμαι ακόμα σε 2G)

-Ξυπνητήρι (μερικές φορές χτυπάει 4 λεπτά πριν, χωρίς να πειραζω κάτι στις ρυθμίσεις)

-Menu (μία μέρα ξυπνησα το ανοιξα και είδα το μενού με τα εικονίδια όπως όταν το πρωτοαγοραζεις και όχι όπως τα είχα φτιάξει εγώ)

Και βέβαια σε όλα αυτά βάλε και τη μετάφραση. Έκανα ένα ευχαριστώ διάλειμμα με την meizu αλλά από χριστούγεννα πάλι μόνο motorola...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

-Proximity sensor (μερικές φορές απενεργοποιητε και θέλει restart το κινητό)

-Ώρα (όταν χάνει το σήμα ή ώρα πηγαίνει πίσω κατά μία και δεν επανέρχεται)

-Auto focus (μερικές φορές δεν λειτουργεί)

-2G/3G (μερικές φορές ενώ το έχω στο 3g και πιάνω και την ανάλογη ταχύτητα αυτό δείχνει ότι είμαι ακόμα σε 2G)

-Ξυπνητήρι (μερικές φορές χτυπάει 4 λεπτά πριν, χωρίς να πειραζω κάτι στις ρυθμίσεις)

-Menu (μία μέρα ξυπνησα το ανοιξα και είδα το μενού με τα εικονίδια όπως όταν το πρωτοαγοραζεις και όχι όπως τα είχα φτιάξει εγώ)

Και βέβαια σε όλα αυτά βάλε και τη μετάφραση. Έκανα ένα ευχαριστώ διάλειμμα με την meizu αλλά από χριστούγεννα πάλι μόνο motorola...

Εγω με την beta 5.6.4.12G δεν εχω κανενα προβλημα με κατι απο αυτα που αναφερεις ουτε στις προηγουμενες εκδοσεις ...ισως με το αυτοφοκους μερικες φορες

Εγω με την beta 5.6.4.12G δεν εχω κανενα προβλημα με κατι απο αυτα που αναφερεις ουτε στις προηγουμενες εκδοσεις ...ισως με το αυτοφοκους μερικες φορες

Ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι την τελευταία έκδοση την πέρασα χωρίς wipe. Πάντως την επόμενη έκδοση θα τη περάσω με wipe

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Ξερει κανενας εδω Ελλάδα ποιος πουλαει το τηλ? Στο παμπλικ δεν το έχουνε.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Εγώ από το eshop το πήρα...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi