okourkoulos Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εννοώ στην 5.0 Ι να παω όταν βγει. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εννοώ στην 5.0 Ι να παω όταν βγει. Ναι !!! εχει βγει κ 5 Α Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τελικα εγω που ειμαι με U μπορω να βαλω την 5 Α ή θα παθουμε ζημια? Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το radio? Τις τελευταίες μέρες κάνει κάτι περίεργα με το σήμα. Με παίρνουν τηλ και δεν χτυπάει και έρχετε μνμ πιο μετά οτι είχα κλήση. Χάνει το σήμα του δλδ Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos66 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) λοιπον παιδια..μολις περασα την ΒΕΤΑ την οποια ανεφερα πιο πανω...δεν υπαρχει απλα καταπληκτικη...ουτε bugs, ουτε τιποτα...απο που να αρχισω; ολα τα app μερικα ναι μεν ειναι στα κινεζικα, αλλα καταβαθος κανενα απολυτος προβλημα...επιτελους αλλαξε το εκνευριστικο αυτο πληκτρολογιο της meizu που ουτε τ9 δεν ειχε...τωρα πια και πολυ ομορφο και με επιπλεον emoji απλα λειπει οπως ειναι λογικο η ελληνικη γλωσσα...παρα πολλες νεες επιλογες οσον αφορα στις ρυθμισεις μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα +οτι ηρθαν και τα notifications στην οθονη κλειδωματος και το wake up screen οταν λαμβανεις ειδοποιησεις...ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ καταπληκτικο χωρις κανενα μειονεκτιμα (μονο στο πληκτρολογιο τα ελληνικα που λειπουν) αλλιως ολα τελεια...προτινω να το κατεβασετε εαν δεν εχετε θεμα με τα αγγλικα...εγω θα το κρατησω και θα περιμενω την Ι εκδοση για τα ελληνικα! ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λοιπον παιδια..μολις περασα την ΒΕΤΑ την οποια ανεφερα πιο πανω...δεν υπαρχει απλα καταπληκτικη...ουτε bugs, ουτε τιποτα...απο που να αρχισω; ολα τα app μερικα ναι μεν ειναι στα κινεζικα, αλλα καταβαθος κανενα απολυτος προβλημα...επιτελους αλλαξε το εκνευριστικο αυτο πληκτρολογιο της meizu που ουτε τ9 δεν ειχε...τωρα πια και πολυ ομορφο και με επιπλεον emoji απλα λειπει οπως ειναι λογικο η ελληνικη γλωσσα...παρα πολλες νεες επιλογες οσον αφορα στις ρυθμισεις μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα +οτι ηρθαν και τα notifications στην οθονη κλειδωματος και το wake up screen οταν λαμβανεις ειδοποιησεις...ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ καταπληκτικο χωρις κανενα μειονεκτιμα (μονο στο πληκτρολογιο τα ελληνικα που λειπουν) αλλιως ολα τελεια...προτινω να το κατεβασετε εαν δεν εχετε θεμα με τα αγγλικα...εγω θα το κρατησω και θα περιμενω την Ι εκδοση για τα ελληνικα! ειχα ενα προβλημα οτι δεν κατεβαζε εφαρμογες απο το playstore αλλα ολα οκ! και τελικα το πληκτρολογιο εχει και ελληνικα! :D Edited April 8, 2016 by kyriakos66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Μου παρουσίασε κι άλλο bug... Μερικές φορές η κάμερα δε κάνει autofocus! :lol::p:wacko::mad::( Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Τελικα εγω που ειμαι με U μπορω να βαλω την 5 Α ή θα παθουμε ζημια? Sent from my m2 note using Tapatalk Α και U βαζεις χωρις προβλημα!ειχα ρωτησει τη Meizu κι αυτο μου ειπε..κι εγω U ειμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλημέρα σας. Παρέλαβα προχθές το m2 note από ένα online κατάστημα στην Αθήνα. Καθώς το δούλευα παρατήρησα ότι στα δύο άκρα αριστερά και δεξιά δεν δουλεύει το tuch. Μιλάμε για 1 με 2 χιλιοστά από τις άκρες. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον από εσάς? Λέτε να ζητήσω αντικατάσταση? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 πας για doa και απαιτεις αντικατασταση. οχι σερβις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αμα βαλουμε την Α τα χανουμε ολα απο μεσα? Ειναι σαν update ή σαν να βαζουμε αλλη ρομ - φορματ? Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αμα βαλουμε την Α τα χανουμε ολα απο μεσα? Ειναι σαν update ή σαν να βαζουμε αλλη ρομ - φορματ? Sent from my m2 note using Tapatalk Αφου rom αλλαζεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 πας για doa και απαιτεις αντικατασταση. οχι σερβις Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλημέρα σας. Παρέλαβα προχθές το m2 note από ένα online κατάστημα στην Αθήνα. Καθώς το δούλευα παρατήρησα ότι στα δύο άκρα αριστερά και δεξιά δεν δουλεύει το tuch. Μιλάμε για 1 με 2 χιλιοστά από τις άκρες. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον από εσάς? Λέτε να ζητήσω αντικατάσταση? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλε μου δεν πας για DOA σε ολλα τα m2 ετσι ειναι Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Φιλε μου δεν πας για DOA σε ολλα τα m2 ετσι ειναι Επιβεβαιωνω και εγω ουτε που το ειχα παρατηρησει ποτε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Επιβεβαιωνω και εγω ουτε που το ειχα παρατηρησει ποτε ! Και σε μένα το ίδιο... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δηλαδη εχετε καινούργιο τηλεφωνο το οποιο δεξια και αριστερα ειναι προβληματικο??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δηλαδη εχετε καινούργιο τηλεφωνο το οποιο δεξια και αριστερα ειναι προβληματικο??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δε νομιζω οτι είναι θέμα προβλήματος. Απλά είναι ετσι κατασκευασμένη η οθόνη. Το έχω συναντήσει και σε άλλα φθηνα κινητά και tablet... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Το digitizer ειναι πιο μικρο απ την οθόνη? Πρωτη φορα το συναντω!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 3 ημέρες έχω το τηλέφωνο. Απλά για τα χρήματα του είναι τέλειο. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Κομψό και όμορφο και γενικά δίνοντας αυτα τα χρήματα δεν περίμενα κάτι που να με κάνει να πω ουαου. Είχα συνηθίσει να τα σκαω στα επώνυμα τηλέφωνα.Και έλεγα ότι οκ, θα είναι για τα βασικά. Τελικά μου δίνει την ίδια εμπειρία χρήσης με το note 4 της samsung που είχα. Είχαμε και ένα τεστ ανάμεσα σε αυτά τα δύο και το meizu πήγε καλύτερα. Ps και εμένα ή οθόνη δεν πιάνει μέχρι την άκρη. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 (edited) Απ'όταν έβαλα κάρτα μνήμης, πολλές φορές όταν το ανοίγω δεν ανταποκρίνεται η οθόνη να το ξεκλειδώσω. Σας έχει τύχει? Τελικά, έβαλα την 5. Ωραία, δε λέω, αλλά το multitasking windows ανοίγει δύσκολα και συνεχίζεται το πρόβλημα με το ένα WiFi (Vodafone Voip) του γραφείου. Mε το άλλο (Cosmote), κανένα πρόβλημα. Επίσης δε μπορώ να εγκαταστήσω Google για να έχω το Google Play Store. ΕDIT: Πήγα να τρέξω την 4,5,4 και έχει κολλήσει στην εικόνα με το εικονίδιο Flyme! To αποτέλειωσα? ΒΟΗΘΕΙΑ! EDIT: μετά από Hard reset, έστρωσε. ΟΥΦ! Edited April 11, 2016 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Φιλαράκια σας ευχαριστώ πολύ. :):):):):) Με προλάβατε. Ότι του έκανα hard reset και ετοιμαζόμουνα να το πάω στο κατάστημα. Με γλιτώσατε από μεγάλη ταλαιπωρία και αναμονή. Δηλαδή συμβαίνει και σε εσάς? Δεν το είχα διαβάσει πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Φιλαράκια σας ευχαριστώ πολύ. :):):):):) Με προλάβατε. Ότι του έκανα hard reset και ετοιμαζόμουνα να το πάω στο κατάστημα. Με γλιτώσατε από μεγάλη ταλαιπωρία και αναμονή. Δηλαδή συμβαίνει και σε εσάς? Δεν το είχα διαβάσει πουθενά. Συμβαινει σε ολα τα μ2 Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Να ρωτησω ρε παιδια..απο αντοχη το κουμπι στο κεντρο πως τα παει.??γιατι βλεπω οτι πρεπει να το πατας συνεχεια καθως δεν εχει αλλα κουμπια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Να ρωτησω ρε παιδια..απο αντοχη το κουμπι στο κεντρο πως τα παει.??γιατι βλεπω οτι πρεπει να το πατας συνεχεια καθως δεν εχει αλλα κουμπια?? Εγώ δεν το πάτησα ποτέ παρά ελαχίστων περιπτώσεων. Μόνο με την αφή από πάνω σε γυρίζει πίσω. Εγώ τέλος πάντων έτσι το δουλεύω και δεν έχει χρειαστεί κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Να ρωτησω ρε παιδια..απο αντοχη το κουμπι στο κεντρο πως τα παει.??γιατι βλεπω οτι πρεπει να το πατας συνεχεια καθως δεν εχει αλλα κουμπια?? Εγω το παταω σπάνια οπότε πως να χαλάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts