atillas24 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Να ρωτήσω , στο ξυπνητήρι έχετε κινέζικο το "έγινε"? http://s21.postimg.org/mtmncvwl3/c88315a3ccb84b00f564fec676487f8419e62e0f30f3eee2.jpg Ναι, στα κινέζικα είναι. Όπως και το widget του memory boost Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Επιμένω , το update είναι OFFICIAL http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1. Η ενημέρωση ότι έχεις διαθέσιμο update , ίσως δεν λειτουργήσει ποτέ στην Ελλάδα. Να ρωτήσω , στο ξυπνητήρι έχετε κινέζικο το "έγινε"? 保存κινεζικα και σε μενα,δεν υπαρχει κατι υποπτο.Παντως στα Αγγλικα ειναι σωστα "saved". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 ενας φιλος πηρε απο ελλαδα το κινητο και εχει την προηγουμενη εκδοση. κατεβασαμε την τελευταια αλλα θυμιστε μου λιγο που αποθηκευουμε το update.zip για να το τρεξουμε μετα. γιατι δεν μπαινει στο πρωτο ποστ να υπαρχει ο οδηγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 ενας φιλος πηρε απο ελλαδα το κινητο και εχει την προηγουμενη εκδοση. κατεβασαμε την τελευταια αλλα θυμιστε μου λιγο που αποθηκευουμε το update.zip για να το τρεξουμε μετα. γιατι δεν μπαινει στο πρωτο ποστ να υπαρχει ο οδηγος? Κατεβαζουμε την 4.5.4.2I http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1 ειναι για το Meizu m2 note Warning: 1) Please do not upgrade the phone with non-official firmware 2) Upgrading international version phone with the mainland China Simple Chinese version firmware may lead to compatibility issues 3) Before upgrading, check that the battery has at least 20% capacity 4) Selecting "Clear data" will delete all personal data ( such as Notes, Email, and Contacts); whereas the internal storage for Music and Camera photos ...etc. will remain intact. 5) Already opened system permission (ROOT), the user must select "Clear Data" to clear phone data for firmware upgrade, Otherwise, it may cause abnormal system or application error ; 6) After upgrading the firmware, if system reboot or application force close, please try to reset your phone or re-upgrading (Settings-> phone->Storage->Factory reset to reset the phone) Upgrade procedure: 1) Copy firmware "update.zip" onto the phone, open the "Documents" and click the firmware "update.zip" to upgrade firmware 2) System upgrading, please do not shut down the phone 3) The system will automatically reboot after upgraded 4) After boot up, please check “Settings->About” to verify the correct firmware version is installed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Να ρωτήσω , στο ξυπνητήρι έχετε κινέζικο το "έγινε"? Εκτός από Κινέζικα στο κουμπί της επιβεβαίωσης, αν προσέξεις λίγο καλύτερα υπάρχει ένα μικρό θεματάκι και με τις μέρες. Τη Δευτέρα και την Παρασκευή τις έχει στα Αγγλικά, δηλαδή MO και FR ;) Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εκτός από Κινέζικα στο κουμπί της επιβεβαίωσης, αν προσέξεις λίγο καλύτερα υπάρχει ένα μικρό θεματάκι και με τις μέρες. Τη Δευτέρα και την Παρασκευή τις έχει στα Αγγλικά, δηλαδή MO και FR ;) χαχαχα, δεν το είχα προσέξει. Καλά τί να πεις για το ημερολόγιο χεχε http://s27.postimg.org/bvwh49a5v/be0c8f7bf768d0d27fb401145c07ac83c8835c2e42142a44.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 χαχαχα, δεν το είχα προσέξει. Καλά τί να πεις για το ημερολόγιο χεχε Καλά, δεν το συζητάμε, στο ημερολόγιο χρειάζεσαι χρησμό από την Πυθία για να καταλάβεις τη μέρα :p Το πιο κορυφαίο όλων που έχω παρατηρήσει, είναι στις ρυθμίσεις της οθόνης, όπου το "αυτόματο κλείδωμα" (auto lock) το έχουν βαφτίσει ως "νάρκη"! :wacko: Οπότε, διαβάζεις π.χ. "Νάρκη: 2 λεπτά" και δεν ξέρεις αν θα σου εκραγεί στα χέρια ή όχι μετά την πάροδο του συγκεκριμένου χρόνου :p :lol: Όπως και να έχει, το κινητό είναι εξαιρετικό, οπότε κάτι τέτοιες ατυχείς μεταφράσεις είναι το λιγότερο :) Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakaski Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλησπέρα. Πριν λίγες ώρες πήρα στα χέρια μου από το minideal ένα m2 note. Εχει εγκατεστημένη την έκδοση 4.5.3Α. Πώς μπορώ να πάω σύντομα και σίγουρα στην 4.5.4.2Ι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Καλησπέρα, μια φίλη μου είχε το m2 note και το πούλησε τελικά. Ο επόμενος αγοραστής δεν μπορεί να μπει στο flyme account γιατί δεν ξέρει πως. Και η έξυπνη φίλη μου έχει ξεχάσει τον κωδικό της. Βέβαια εγώ σκέφτηκα να κάνει ο νυν αγοραστής factory reset. Αυτός είναι ο τρόπος ή χρειάζεται κάτι άλλο; Διάβασα λίγο και στο flyme eu δεν έβγαλα προς το παρόν άκρη, ακόμα το ψάχνω. Εάν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ ας μου απαντήσει. edit: Διάβασα μόλις τώρα ότι πρέπει να επικοινωνήσει με την meizu --> mzcs@meizu.com και να αποδείξεις ότι είσαι ο αγοραστής, ώστε να σου το ξεκλειδώσουν; Edited February 26, 2016 by zaf_4 Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Καλησπέρα, μια φίλη μου είχε το m2 note και το πούλησε τελικά. Ο επόμενος αγοραστής δεν μπορεί να μπει στο flyme account γιατί δεν ξέρει πως. Και η έξυπνη φίλη μου έχει ξεχάσει τον κωδικό της. Βέβαια εγώ σκέφτηκα να κάνει ο νυν αγοραστής factory reset. Αυτός είναι ο τρόπος ή χρειάζεται κάτι άλλο; Διάβασα λίγο και στο flyme eu δεν έβγαλα προς το παρόν άκρη, ακόμα το ψάχνω. Εάν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ ας μου απαντήσει. edit: Διάβασα μόλις τώρα ότι πρέπει να επικοινωνήσει με την meizu --> mzcs@meizu.com και να αποδείξεις ότι είσαι ο αγοραστής, ώστε να σου το ξεκλειδώσουν; Ναι μόνο ετσι μπορει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Ναι μόνο ετσι μπορει. Tρέχα γύρευε δηλαδή. Δεν μου έχει ξανατύχει σε συσκευή να έχει τέτοια δικλείδα ασφαλείας. Οπότε ο νέος αγοραστής θα πρέπει να έχει κάποιες γνώσεις και να ξέρει τόσο αγγλικά όσο να τους εξηγήσεις το όλο θέμα. Ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ δεν βρήκα κάτι άλλο. Λίγο ακόμα θα ψάξω βέβαια, θα ενημέρωσω και την φίλη μου. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Tρέχα γύρευε δηλαδή. Δεν μου έχει ξανατύχει σε συσκευή να έχει τέτοια δικλείδα ασφαλείας. Οπότε ο νέος αγοραστής θα πρέπει να έχει κάποιες γνώσεις και να ξέρει τόσο αγγλικά όσο να τους εξηγήσεις το όλο θέμα. Ευχαριστώ για την απάντηση και εγώ δεν βρήκα κάτι άλλο. Λίγο ακόμα θα ψάξω βέβαια, θα ενημέρωσω και την φίλη μου. Συγνώμη δηλαδή αλλά η φίλη σου δε μπορεί να κάνει επαναφορά κωδικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Συγνώμη δηλαδή αλλά η φίλη σου δε μπορεί να κάνει επαναφορά κωδικού; Την συσκευή την γύρισε πίσω. Θα το είχα κάνει εγώ. Μιλάμε ότι το έδωσε στο κατάστημα και από εκεί το αγόρασε κάποιος άλλος. Και σήμερα την ειδοποίησαν και δεν θυμάται κωδικό. Εε και ξέρει ότι έχω κάποιες γνώσεις για να την βοηθήσω. Αλλά διαβάζοντας εγώ προσωπικά δεν βρήκα κάτι άλλο. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Την συσκευή την γύρισε πίσω. Θα το είχα κάνει εγώ. Μιλάμε ότι το έδωσε στο κατάστημα και από εκεί το αγόρασε κάποιος άλλος. Και σήμερα την ειδοποίησαν και δεν θυμάται κωδικό. Εε και ξέρει ότι έχω κάποιες γνώσεις για να την βοηθήσω. Αλλά διαβάζοντας εγώ προσωπικά δεν βρήκα κάτι άλλο. Φταίει και το κατάστημα, αφού κάνανε παραλαβή, έπρεπε πέραν του να ελένξουν τη λειτουργικότητα της συσκευής να κάνουν (ή να πουν στη φίλη σου) επί τόπου reset για την προστασία των προσωπικών της δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Φταίει και το κατάστημα, αφού κάνανε παραλαβή, έπρεπε πέραν του να ελένξουν τη λειτουργικότητα της συσκευής να κάνουν (ή να πουν στη φίλη σου) επί τόπου reset για την προστασία των προσωπικών της δεδομένων. Δεν το συζητώ, το είχε 2 μέρες και μετά το έκανε εργοστασιακές ρυθμίσεις, θεώρησε ότι θα είχαν σβήσει όλα. Από εκεί και πέρα φέρει ευθύνη το κατάστημα. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 (edited) Καλησπέρα, μια φίλη μου είχε το m2 note και το πούλησε τελικά. Ο επόμενος αγοραστής δεν μπορεί να μπει στο flyme account γιατί δεν ξέρει πως. Και η έξυπνη φίλη μου έχει ξεχάσει τον κωδικό της. Βέβαια εγώ σκέφτηκα να κάνει ο νυν αγοραστής factory reset. Αυτός είναι ο τρόπος ή χρειάζεται κάτι άλλο; Διάβασα λίγο και στο flyme eu δεν έβγαλα προς το παρόν άκρη, ακόμα το ψάχνω. Εάν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ ας μου απαντήσει. Από τη στιγμή που το κινητό ανήκε στη φίλη σου και όχι σε κάποιον άγνωστο θα μπορούσε να κάνει επαναφορά ή reset στον κωδικό. Μπαίνεις στη σελίδα της Meizu εδώ και πατάς "Forgot your password ?". Ακολουθείς τις οδηγίες που σου λέει και στο τέλος έρχεται e-mail σε αυτό που είχε οριστεί κατά την εγγραφή στο flyme account. Έτσι, μετά μπαίνεις κανονικά στο λογαριασμό σου στο κινητό, αποσυνδέεσαι και είναι έτοιμο να συνδεθεί με οποιοδήποτε νέο flyme account ;) H επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν σβήνει την αντιστοίχιση από το προηγούμενο flyme account. Πρέπει να περαστεί το λογισμικό/rom από την αρχή για να είναι "καθαρό" το κινητό. Το διαπίστωσα πρόσφατα όταν και αγόρασα το κινητό από φίλο μου. Του είχε κάνει επαναφορά και όταν πήγα να συνδεθώ με το δικό μου flyme, έβγαινε μήνυμα στα Κινέζικα ότι έπρεπε να βάλω τα στοιχεία του δικού του. Τελικά, δεν χρειάστηκε να τον ρωτήσω για τον κωδικό του, γιατί του πέρασα την τελευταία "Ι" rom (είχε την Κινέζικη) και μετά με άφησε να περάσω κανονικά το δικό μου flyme. Edited February 27, 2016 by antikinsor Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Από τη στιγμή που το κινητό ανήκε στη φίλη σου και όχι σε κάποιον άγνωστο θα μπορούσε να κάνει επαναφορά ή reset στον κωδικό. Μπαίνεις στη σελίδα της Meizu εδώ και πατάς "Forgot your password ?". Ακολουθείς τις οδηγίες που σου λέει και στο τέλος έρχεται e-mail σε αυτό που είχε οριστεί κατά την εγγραφή στο flyme account. Έτσι, μετά μπαίνεις κανονικά στο λογαριασμό σου στο κινητό, αποσυνδέεσαι και είναι έτοιμο να συνδεθεί με οποιοδήποτε νέο flyme account ;) H επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν σβήνει την αντιστοίχιση από το προηγούμενο flyme account. Πρέπει να περαστεί το λογισμικό/rom από την αρχή για να είναι "καθαρό" το κινητό. Το διαπίστωσα πρόσφατα όταν και αγόρασα το κινητό από φίλο μου. Του είχε κάνει επαναφορά και όταν πήγα να συνδεθώ με το δικό μου flyme, έβγαινε μήνυμα στα Κινέζικα ότι έπρεπε να βάλω τα στοιχεία του δικού του. Τελικά, δεν χρειάστηκε να τον ρωτήσω για τον κωδικό του, γιατί του πέρασα την τελευταία "Ι" rom (είχε την Κινέζικη) και μετά με άφησε να περάσω κανονικά το δικό μου flyme. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το τσεκάρω και θα την ενημερώσω. Να σαι καλά. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Καλησπέρα. Πριν λίγες ώρες πήρα στα χέρια μου από το minideal ένα m2 note. Εχει εγκατεστημένη την έκδοση 4.5.3Α. Πώς μπορώ να πάω σύντομα και σίγουρα στην 4.5.4.2Ι; Πριν ποσο καιρο το πηρες? Εγω πριν δυο μηνες περιπου που το πηρα ειχε την 4.5.4U... Τωρα με προβληματιζει αν το πηρες πιο μετα και ειχαν παλιοτερη εκδοση..μηπως η 4.5.4U ειναι μαπα?εγω βεβαια δεν βρηκα καποιο προβληματακι περα των οσων εχουν αναφερει δω για μικροπροβληματα με τη γλωσσα που τα εχει ομως και η Ι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 @antikinsor Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου και για το link reset password. Έμαθα το id της και μπήκα και το έφτιαξα. Ευτυχώς όλα καλά. Το μόνο που μου ξίνισε λιγάκι είναι ότι εάν δεν έβρισκε το password της, ο πωλητής της είπε ότι θα έπρεπε να αγοράσει πίσω την συσκευή. Σε μια μεγάλη εταιρεία ελληνική ο τεχνικός να μην ξέρει κάτι που μου ανέφερες εσύ. Ευτυχώς που την βοηθήσαμε και δεν θα μπει σε τέτοιες διαδικασίες. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Έχει καταφέρει κάποιος να παίξει το NovaGO σε κινέζικο M2 Note με εγκατεστημένη την τελευταία (4.5.4.2I) διεθνή rom? Σε εμένα βγάζει ότι είναι root, παρόλο που δεν έχω συνδεθεί καθόλου στο Flyme. Αν περάσω την τελευταία κινέζικη rom (4.5.4.2Α), μέσα από το Recovery Mode, με το update.zip αρχείο και δεν συνδεθώ στο Flyme, παίζει κανονικά. Δοκιμάζω μετά με τη διεθνή rom και τρώω πόρτα! Για την ακρίβεια περνάω τη διεθνή rom με τη μέθοδο που υπάρχει και εδώ στο forum (η δεύτερη από τις τρεις στο meizufans), με την εντολή στο terminal emulator, κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, παρακάμπτω το βήμα για τη σύνδεση στο flyme και παρόλα αυτά μου βγάζει στο NovaGO ότι είναι root η συσκευή μου :wacko: Υποψιάζομαι πως είτε η 4.5.4.2I rom έχει προεγκατεστημένο κάποιο ίχνος root μέσα, είτε όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία μετάβασης από Α σε Ι (όπου πρέπει εξαρχής να γίνει root η συσκευή για να δοθεί η κατάλληλη εντολή στο terminal), ακόμα και να μην συνδεθείς στο flyme, αλλά ούτε καν και με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν εξαλείφεται το ίχνος του root που είχε γίνει πριν τη μετάβαση. Το οξύμωρο είναι ότι έκανα την ίδια ακριβώς διαδικασία σε κινέζικο M2 mini φίλου, δηλαδή από την Α που είχε του πέρασα την τελευταία διεθνή rom (4.5.4I) και σε αυτόν παίζει κανονικά το NovaGO. Γιατί λοιπόν με την ίδια διαδικασία στο mini του φίλου μου παίζει και στο δικό μου note δεν παίζει; Οποιαδήποτε βοήθεια για να παίξει στο NovaGO στην Ι έκδοση, είναι ευπρόσδεκτη :) @antikinsor Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σου και για το link reset password. Έμαθα το id της και μπήκα και το έφτιαξα. Ευτυχώς όλα καλά. Το μόνο που μου ξίνισε λιγάκι είναι ότι εάν δεν έβρισκε το password της, ο πωλητής της είπε ότι θα έπρεπε να αγοράσει πίσω την συσκευή. Σε μια μεγάλη εταιρεία ελληνική ο τεχνικός να μην ξέρει κάτι που μου ανέφερες εσύ. Ευτυχώς που την βοηθήσαμε και δεν θα μπει σε τέτοιες διαδικασίες. Χαίρομαι που τα κατάφερες τελικά :) Αν ο τεχνικός δεν σχετίζεται με Meizu κινητά, είναι εύλογο να μην ξέρει μια τέτοια λεπτομέρεια κι αυτοί γενικά έχουν συνηθίσει να βρίσκουν λύσεις με τεχνικά μέσα, οπότε σκέφτονται το πολύπλοκο και τους διαφεύγει το πιο απλό. Αν όμως σχετίζεται και με Meizu κινητά, θα έπρεπε να το ξέρει, γιατί το Flyme είναι το σήμα κατατεθέν τους! Όπως και να έχει, γι' αυτό υπάρχουν τα forums, για να βρίσκουμε λύσεις ακόμα και για τα πιο απίθανα ζητήματα ;) Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Βαλε την τε!ευταια εκδοση beta 5 που βγηκε σημερα και ολλα θα παιζουν ρολοι ! Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου :) Το θέμα όμως είναι πώς όλες οι 5άρες εκδόσεις, όπως και η τελευταία, είναι Α, δηλαδή Κινέζικες. Σε Α έτσι κι αλλιώς μου παίζει κανονικά, όπως έγραψα παραπάνω, με την stable 4.5.4.2Α. Δηλαδή, δεν χρειάζεται καν να βάλω beta έκδοση. Το ζητούμενο όμως είναι να μου παίξει με I έκδοση και γι' αυτό ρωτάω αν γίνεται ή όχι... Σκέφτηκα, εναλλακτικά, μήπως κάνω την μετατροπή του κινητού μου με την 1η μέθοδο (με το chid.sh αρχείο) από το meizufans που αλλάζει το ID μόνιμα σε International, αλλά πριν κάνω μια τέτοια ενέργεια, θέλω πρώτα να υπάρξει επιβεβαίωση από κάποιο συμφορουμίτη που το έχει δοκιμάσει κι αυτός με επιτυχία ότι παίζει το NovaGO σε αυτή την περίπτωση και μετά θα το επιχειρήσω κι εγώ ;) Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου :) Το θέμα όμως είναι πώς όλες οι 5άρες εκδόσεις, όπως και η τελευταία, είναι Α, δηλαδή Κινέζικες. Σε Α έτσι κι αλλιώς μου παίζει κανονικά, όπως έγραψα παραπάνω, με την stable 4.5.4.2Α. Δηλαδή, δεν χρειάζεται καν να βάλω beta έκδοση. Το ζητούμενο όμως είναι να μου παίξει με I έκδοση και γι' αυτό ρωτάω αν γίνεται ή όχι... Σκέφτηκα, εναλλακτικά, μήπως κάνω την μετατροπή του κινητού μου με την 1η μέθοδο (με το chid.sh αρχείο) από το meizufans που αλλάζει το ID μόνιμα σε International, αλλά πριν κάνω μια τέτοια ενέργεια, θέλω πρώτα να υπάρξει επιβεβαίωση από κάποιο συμφορουμίτη που το έχει δοκιμάσει κι αυτός με επιτυχία ότι παίζει το NovaGO σε αυτή την περίπτωση και μετά θα το επιχειρήσω κι εγώ ;) Πανω σε αυτο δεν γνωριζω να σου απαντησω αλλα τωρα για ενα παιχνιδι να μπεις σε τετοια διαδικασια που μπορει να προκαλεσει μπρικαρισμα στο κινητο σου λιγο ασκοπο μου φενεται.. Τεσπα καλη τυχη ευχομαι Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelen77 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Χαιρετώ την παρέα. Έχω την 4.5.4.2I μέσα, χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις κτλ. από την πλευρά μου. Παρατηρώ κάποιες φορές ότι, όταν έχω εισερχόμενες κλήσεις, καθυστερεί αρκετά να εμφανίσει το όνομα της επαφής, ενώ κάποιες φορές το πρώτο item σε κατανάλωση μπαταρίας είναι μια εγγραφή "Contacts Related" (κάπως έτσι). Το 2ο δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, το 1ο όμως είναι ενοχλητικό. Τί μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 καλησπερα εχει δοκιμασει καποιος απο 4.5.4.2i να περασει τις beta 5.6.3.1A ; και αν ναι με ποιον τροπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts