admen Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 αυτο που σου ειπα πιο πανω το Android os ειναι σε πολυ ψηλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 αυτο που σου ειπα πιο πανω το Android os ειναι σε πολυ ψηλη τιμη Δλδ πόσο είναι το φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δλδ πόσο είναι το φυσιολογικό? σε μενα αυτη την στιγμη ειναι 13% οταν ειχα και γω το προβλημα τοσο πηγαινε μεχρι 56% εφτασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Πάντως δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί από την αυτονομία. Είναι η 3η μου φόρτιση. Την ημέρα την βγάζω οριακά. Το έχω στο "ισορροπία", εσείς? Ενδεικτικά έπεσα για ύπνο στις 00:30, το κινητό ήταν με κλειστό wifi κ data , δλδ μόνο σήμα κινητής, ήταν στο 90% και όταν ξύπνησα στις 07:30 , είχε πάει στο 80%. Είναι φυσιολογικό? Δεν εχω προσεξει ποσο πεφτει το βραδυ αλλα εμενα με εχει εντυπωσιασει η διαρκεια. Ανοιγω βεβαια wifi,gps,4g κλπ,μονο οταν τα χρειαζομαι. Φωτισμο οθονης στο manual οσο θελω. Αν και εχει απο μαμα μια παραπλησια εφαρμογη που κλεινει οτι δεν χρησιμοπεις,εχω βαλει το εξαιρετικο (αγορασμενο) Greenify (εχω κανει ρουτ με το που το πηρα και πιθανοτατα χανεται η εγγυηση,δεν ειναι βεβαιο αυτο ομως να το εχετε υπ'οψη γιατι δεν εχει ξεκαθαρισει ακομα). Για το car BT κλπ,βαζουμε στο κινητο το τελειο auto bluetooth που ανοιγει το bluetooth πχ οταν εχουμε κληση και το απενεργοποιει οταν κλεισει η γραμμη. Τηλεφωνο μονο στο 2g αν δεν υπαρχει λογος για ταχυτητα. Στο "ισορροπια" κι'εγω. Το λειτουργω ετσι και κανω οτι θελησω χωρις να σκεφτομαι πλεον την μπαταρια η κατι αλλο. Απο εκει και περα μου πηγε απο το 100% στο 20% της φορτισης σε 1 ημερα 23ωρες και 30~ λεπτα με...........24% οθονη,16%τηλεφωνο,Συστημα Αντροϊντ 14%,κλησεις 13%,λειτουργικο 12%,αναμονη 4% κλπ ψιλα...ε,κακο δεν το λες για smartphone αυτου του μεγεθους,αναλυσης,ισχυος.Ενα screenshot στα ιδια με σενα ποσοστα δειχνει ολοφανερα την διαφορα οπως τα λεει ο Admen. http://s27.postimg.org/ekqef2mjn/S60208_212437.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Έκανα restart και μάλλον έστρωσε. http://s9.postimg.org/8hskunne7/S60211_114312.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Μια χαρα τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Είχε και μένα το ίδιο θέμα με το android os ανεβασμένο και ξαφνικά έστρωσε μόνο του. Μετά με το που έβαλα το weather widget ξανά τα ίδια τον πρώτο καιρο αλλά ξανά έστρωσε μόνο του .. Αν στρώσει και σε σένα πάντως θα δεις ότι ή μπαταρία του θα σε ικανοποιεί μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xorio12 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) http://postimg.org/image/kfudbxxth/ Καλησπερα...εχω προβλημα στο συγκεκριμενο μερος της οθονης. Ειναι νεκρο σαν να παταω απο πανω ή απο κατω απο αυτο. Θα πρεπει να την αλλαξω? Edited February 11, 2016 by xorio12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Θα περιμένεις πολλά χρόνια πιθανόν.. Με κλειδωμένο bootloader δεν πας πουθενά.. Άλλη μάρκα έπρεπε να διαλέξεις. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160212/fc87ba6a2e6101af960ea42c603ba669.jpg ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Είχε και μένα το ίδιο θέμα με το android os ανεβασμένο και ξαφνικά έστρωσε μόνο του. Μετά με το που έβαλα το weather widget ξανά τα ίδια τον πρώτο καιρο αλλά ξανά έστρωσε μόνο του .. Αν στρώσει και σε σένα πάντως θα δεις ότι ή μπαταρία του θα σε ικανοποιεί μια χαρά. Ωραία, φαίνεται πως έστρωσε ή απλά είχε φάει κόλλημα. Κοιμήθηκα με 78% κ όταν σηκώθηκα είχε πάει μόλις στο 76% (σε αντίθεση με απώλεια 20% χθες). Να ρωτήσω κάτι. Στο android της γυναίκας μου, όταν στέλνουν φωτογραφία από viber, αυτόματα σώνεται στην συλλογή ως νέος φάκελος. Εδώ σώνεται αλλά πρέπει να την ψάξω στην διαδρομή /viber/media/Viber images. Διορθώνεται κάπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Να κάνα και ένα review για τα παρελκόμενα : Πήρα την εξής θήκη http://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=412&virtuemart_product_id=3929&Itemid=71 Θετικά : Το παράθυρο. Το κάτω άνοιγμα που επιτρέπει την απάντηση κλήσης χωρίς να ανοιχτεί η θήκη. Έχει καλή εφαρμογή. Μαγνητάκι που πιάνει άμεσα κ εύκολα. Αρνητικά : Φαίνεται φτηνιάρικη. Χάλια το υλικό. Το κουμπί κλειδώματος στα αριστερά είναι δύσκολα προσβάσιμο. Το 2ο ταπ στην οθόνη για ξεκλείδωμα δεν λειτουργεί (ίσως λόγω προστασίας τσέπης από το κινητό?). Επίσης αυτό : http://temperedglassscreenprotector.org/videos/nillkin-amazing-h-nano-anti-burst-tempered-glass-screen-protector-9h/ Απίστευτη διαύγεια και απόκριση. Αλλά-> Με έχει πεθάνει στις δαχτυλιές. Πραγματικά άθλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Να κάνα και ένα review για τα παρελκόμενα : Πήρα την εξής θήκη http://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=412&virtuemart_product_id=3929&Itemid=71 Θετικά : Το παράθυρο. Το κάτω άνοιγμα που επιτρέπει την απάντηση κλήσης χωρίς να ανοιχτεί η θήκη. Έχει καλή εφαρμογή. Μαγνητάκι που πιάνει άμεσα κ εύκολα. Αρνητικά : Φαίνεται φτηνιάρικη. Χάλια το υλικό. Το κουμπί κλειδώματος στα αριστερά είναι δύσκολα προσβάσιμο. Το 2ο ταπ στην οθόνη για ξεκλείδωμα δεν λειτουργεί (ίσως λόγω προστασίας τσέπης από το κινητό?). Επίσης αυτό : http://temperedglassscreenprotector.org/videos/nillkin-amazing-h-nano-anti-burst-tempered-glass-screen-protector-9h/ Απίστευτη διαύγεια και απόκριση. Αλλά-> Με έχει πεθάνει στις δαχτυλιές. Πραγματικά άθλιο. Το ξέρω ότι τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά ή συγκεκριμένη είναι πραγματικά άσχημη! Καλύτερα να έπαιρνες αυτή από τα public και μια ζελατίνα.... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Να ρωτήσω κάτι. Στο android της γυναίκας μου, όταν στέλνουν φωτογραφία από viber, αυτόματα σώνεται στην συλλογή ως νέος φάκελος. Εδώ σώνεται αλλά πρέπει να την ψάξω στην διαδρομή /viber/media/Viber images. Διορθώνεται κάπως? Άνοιξε την Εκθεση και από τις ρυθμίσεις επιλεξε να σου εμφανίζει το φάκελο Viber Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Πως γίνεται αυτό? ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ το βρήκα, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Το ξέρω ότι τα γούστα είναι υποκειμενικά αλλά ή συγκεκριμένη είναι πραγματικά άσχημη! Καλύτερα να έπαιρνες αυτή από τα public και μια ζελατίνα.... Από τα Public είναι generic . Η ζελατίνα τους δεν προστατεύει όσο το tempered glass. Ναι είναι άσχημη, το παραδέχομαι. Αλλά το λέω κιόλας. Πάντως την δουλειά της την κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 πως γινεται να απενεργοποιησουμε την Α οθονη και να μεινει μονο η home? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Εάν αφαιρέσεις τα πάντα δεν φεύγει αυτόματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Οχι δεν εχω καμια εφαρμογη αλλα η οθονη παραμενει, περιεργο δεν ειναι; Ειμαι με την Α ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Έχεις δίκιο, αφαίρεσα τα πάντα από την Α οθόνη και παραμένει, μάλλον το λιγότερο είναι 3 οθόνες. Έχω την τελευταία international. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Νομίζω βρήκα το weather που έψαχνα και αφού τα δοκίμασα όλα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather&referrer=utm_source%3DAndroidPIT%26utm_medium%3DAndroidPIT%26utm_campaign%3DAndroidPIT http://s7.postimg.org/i836lnat7/baee93068a646956558324d76ce1b8d61122efdc45eb1107.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Οταν πατατε να κλειδωσει η οθονη γινεται για πολυ λιγο ασπρομαυρη η οθονη και μετα κλεινει?ή μονο σ εμενα το κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Και σε μένα το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 και σε μενα το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Σε εμένα, απλά κλείνει η οθόνη με πολύ απαλό fade out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Και σε μένα απαλό fade out. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts