markosskordas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Σε ποια θεση πιάνει 4g θεση1 η 2 Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Σε ποια θεση πιάνει 4g θεση1 η 2 Εγώ στην 2 που έχω τη μία και μόνη SIM πιάνει 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Έχω Vodafone δεν έκανα καμία ρυθμιση και πιάνω g μόνο τι να αλλάξω? Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Έχω Vodafone δεν έκανα καμία ρυθμιση και πιάνω g μόνο τι να αλλάξω? Επειδή έχω vodafone, για να ενεργοποιηθεί το 4g στη γραμμή σου θα πρέπει να στείλεις "4G ΝΑΙ" στο 1285 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Και κάτι τελευταίο το notification led γτ δεν λειτουργεί έχω κάνει τικ αυτό με το breath ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα οκ τελικά φοβερό κινητό Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μου την έχει σπάσει η ιστορία με τις πολλές γλώσσες του touchpal. Για να γυρίσεις αγγλικά ενώ γράφεις Ελληνικά και πίσω, χρειάζεσαι 6 κινήσεις ή να βολοδέρνεις με το άθλιο swype στο space button... Kαμία λύση να φαίνονται μόνο οι δύο γλώσσες? Τί να τα κάνω τα σουαχίλι κάθε φορά που γράφω οτιδήποτε? Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 στις ρυθμισεις εχει επιλογη γλωσσας εκει επιλεγεις μονο αγγλικα και ελληνικα ευκολο ειναι Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μόνο αυτά έχω επιλεγμένα :rolleyes: :D Έκδοση Ι από Ελλάδα έχω. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 και εγω το ιδιο αλλα μια χαρα ειναι σ εμενα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 ποτε παιρνουμε flyme 5? εγω ειμουν με την Ι και περασα την A, θα μου ερθει ota η θα την περασω χειροκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 χειροκινητα αδερφε Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Και οι δυο SIM card είναι φουλ ενεργες. Όπου και να την βάλεις θα έχεις 4G αρκεί να μπεις και να το δηλώσεις μετά στα settings. Είναι ένα από τα πολύ καλά που έχει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosskordas Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Πως το δηλώνω? Εκεί που λέει προτεραιότητά 4g έτσι? Παράθεση Ζήσε την κάθε σου στιγμή σαν να 'ναι η τελευταία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλημέρα παιδιά που κατεβάζουμε την Official Rom Flyme 5 με ελληνικά? Έχω την Flyme OS 4.5.4.2I Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλημέρα παιδιά που κατεβάζουμε την Official Rom Flyme 5 με ελληνικά? Έχω την Flyme OS 4.5.4.2I εδω υπαρχει αλλα δεν νομιζω να εχει ελληνικα. https://downloads.meizufans.eu/?dir=m2note/firmware/test/5.6.2.1/a δεν υπαρχει πιστευω ακομα Flyme5 με ελληνικα για το Μ2Νοτε αν μπορει ας το επιβεβαιωσει και καποιος χρηστης του κινητου Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 εδω υπαρχει αλλα δεν νομιζω να εχει ελληνικα. https://downloads.meizufans.eu/?dir=m2note/firmware/test/5.6.2.1/a δεν υπαρχει πιστευω ακομα Flyme5 με ελληνικα για το Μ2Νοτε αν μπορει ας το επιβεβαιωσει και καποιος χρηστης του κινητου Ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Μονο αγγλικα και κινεζικα εχει !!! Αλλα αν την περασετε χωρις wipe θα σας μεινουν τα ελληνικα σε μερικα σημεια notification κτλ Edited February 7, 2016 by nikos92pik Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Μου την έχει σπάσει η ιστορία με τις πολλές γλώσσες του touchpal. Για να γυρίσεις αγγλικά ενώ γράφεις Ελληνικά και πίσω, χρειάζεσαι 6 κινήσεις ή να βολοδέρνεις με το άθλιο swype στο space button... Kαμία λύση να φαίνονται μόνο οι δύο γλώσσες? Τί να τα κάνω τα σουαχίλι κάθε φορά που γράφω οτιδήποτε? Πριν εννοούσα τις ρυθμίσεις γλώσσας στο σύστημα. Πρέπει να αλλάξουν και οι ρυθμίσεις γλώσσας μέσα από την εφαρμογή. Μέσα από τις ρυθμίσεις του ίδιου του Touchpal. Και είναι οκ. Επιβεβαιώνω επίσης ότι ενώ έχει μια από τις καλύτερες ανοιχτές ακροάσεις που έχω δει σε τηλέφωνο και το bluetooth λειτουργεί πολύ καλά, ο ήχος από τα ενσύρματα ακουστικά είναι πολύ πολύ χαμηλός. Επίσης δεν υπάρχει κάποιο σύμβολο όταν βάζεις τα ακουστικά. Ούτε υπάρχει τίποτα στις ρυθμίσεις ήχου. Θεωρώ ότι είναι καθαρά ζήτημα rom. Η κάμερα είναι θεότρελη. Τραβάς στο αυτόματο ή και με το FV-5 νύχτα με φώτα από το δρόμο και βγαίνει πολύ καλή για iso400-600-800. Βγάζεις μέρα με καλό φως και φοβερά χρώματα και τα κάνει @#$%^ με iso 100. Αυτό κυρίως δείχνει κακή επεξεργασία και αλγορίθμους και όχι κακό module κάμερας... Edited February 7, 2016 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Πριν εννοούσα τις ρυθμίσεις γλώσσας στο σύστημα. Πρέπει να αλλάξουν και οι ρυθμίσεις γλώσσας μέσα από την εφαρμογή. Μέσα από τις ρυθμίσεις του ίδιου του Touchpal. Και είναι οκ. Επιβεβαιώνω επίσης ότι ενώ έχει μια από τις καλύτερες ανοιχτές ακροάσεις που έχω δει σε τηλέφωνο και το bluetooth λειτουργεί πολύ καλά, ο ήχος από τα ενσύρματα ακουστικά είναι πολύ πολύ χαμηλός. Επίσης δεν υπάρχει κάποιο σύμβολο όταν βάζεις τα ακουστικά. Ούτε υπάρχει τίποτα στις ρυθμίσεις ήχου. Θεωρώ ότι είναι καθαρά ζήτημα rom. Η κάμερα είναι θεότρελη. Τραβάς στο αυτόματο ή και με το FV-5 νύχτα με φώτα από το δρόμο και βγαίνει πολύ καλή για iso400-600-800. Βγάζεις μέρα με καλό φως και φοβερά χρώματα και τα κάνει @#$%^ με iso 100. Αυτό κυρίως δείχνει κακή επεξεργασία και αλγορίθμους και όχι κακό module κάμερας... Περιμενω πως και πως καποιος να φτιαξει καμια ρομ αλλη ciannogen exei πολλες δυνατοτητες το κινητο και χαραμιζετε λιγο με το Flyme Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Περιμενω πως και πως καποιος να φτιαξει καμια ρομ αλλη ciannogen exei πολλες δυνατοτητες το κινητο και χαραμιζετε λιγο με το Flyme Θα περιμένεις πολλά χρόνια πιθανόν.. Με κλειδωμένο bootloader δεν πας πουθενά.. Άλλη μάρκα έπρεπε να διαλέξεις. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 χειροκινητα αδερφε ευχαριστω φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbelsan Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Θα περιμένεις πολλά χρόνια πιθανόν.. Με κλειδωμένο bootloader δεν πας πουθενά.. Άλλη μάρκα έπρεπε να διαλέξεις. Το flyme 5 προβλεπεται να ειναι διαθεσιμο για το κινητο μας (M2 & M2 note) κατα τον Απριλη και απ'οτι ειδα υπαρχει στις ρυθμισεις/developers η επιλογη "unlock bootloaders" αλλα θα δουμε τι ακριβως κανει οταν την βαλουμε.. Δεν ξερω αν βγαλουν στο XDA κατι αλλα να πω την αληθεια δεν με απασχολει και πολυ γιατι προσωπικα βρισκω το flyme πολυ καλο και μελετημενο...απο την στιγμη που εβαλα τον Nova launcher γιατι ο μαμα δεν μου αρεσε καθολου. Απο εκει και περα το κινητο ειναι πολυ καλο και το ιδιο ισχυει για την πολυ ποιοτικη θηκη σιλικονης της Νιλκιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα, μόλις το πήρα από Public στα 199€. Του πήρα κ το safe net ενώ παρήγγειλα και αυτά http://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=412&virtuemart_product_id=3929&Itemid=71 http://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=393&virtuemart_product_id=3910&Itemid=71 Ακόμα δεν το έχω ανοίξει ενώ είναι το πρώτο μου android κινητό. Αύριο θα μετατρέψω την sim μου σε nano στην Vodafone. Κάθε παρατήρηση/καθοδήγηση ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 To άνοιξα. Φοράει το flyme OS 4.5.4l . Είναι αυτή η τελευταία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts