Jump to content

Meizu M2 Note

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις την Global ή την κινεζική έκδοση ?
Global. Αγορά από public με έξτρα εγγύηση που με καλύπτει . (συγνώμη για την καθυστέρηση)

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ πιθανόν αν περάσεις την τελευταία έκδοση κάνοντας και ένα clear data, να φτιάξει! Back-up μη ξεχάσεις να κάνεις!
Έχω 6.1.0.0. Θα το δοκιμάσω. Back up το δικό του ;

Έχω 6.1.0.0. Θα το δοκιμάσω. Back up το δικό του ;

Το δικό του back up νομίζω είναι μια χαρά. Εμένα τουλάχιστον, με έχει βολέψει!

Αν είχες την κινεζική έκδοση θα σου έλεγα να περάσεις την 6.2.0.0A που είναι πολύ καλή! Είτε δοκίμασε να ξανα-περάσεις την 6.1 με clear data και αν λυθεί το πρόβλημα μένεις σε αυτή μέχρι να βγει η 6.2.0.0 Global, είτε αν δεν λυθεί το πρόβλημα, γύρνα στην τελευταία του Flyme 5.

Το δικό του back up νομίζω είναι μια χαρά. Εμένα τουλάχιστον, με έχει βολέψει!

Αν είχες την κινεζική έκδοση θα σου έλεγα να περάσεις την 6.2.0.0A που είναι πολύ καλή! Είτε δοκίμασε να ξανα-περάσεις την 6.1 με clear data και αν λυθεί το πρόβλημα μένεις σε αυτή μέχρι να βγει η 6.2.0.0 Global, είτε αν δεν λυθεί το πρόβλημα, γύρνα στην τελευταία του Flyme 5.

Έκανα το δικό του το backup. Όλα οκ έως τώρα. Η μπαταρία ξελιγωθηκε θα δω και θα ενημερώσω

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκανα το δικό του το backup. Όλα οκ έως τώρα. Η μπαταρία ξελιγωθηκε θα δω και θα ενημερώσω

Με νοιάζει να μην είναι θέμα πλακέτας. Αν είναι να προλάβω την εγγύηση που έχω πληρώσει επιπλέον μέχρι 8/2/2018 έχω ακόμη βέβαια.

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με νοιάζει να μην είναι θέμα πλακέτας. Αν είναι να προλάβω την εγγύηση που έχω πληρώσει επιπλέον μέχρι 8/2/2018 έχω ακόμη βέβαια.

Τελικα η μπαταροα δεν μπορει να κρατησει το πηγα για service στο public . Θα μου πουν . Επισης μου δωσανε ενα αλλο meizu note 2 μεχρι να ερθει το δικο μου . Ενω εκανα logout απο το flyme λογαριασμο μου μπαινω στο καινουργιο meizu που μου εδωσαν αντικατασταση και λεει οτι χρησιμοποιητε απο ενα αλλο ασχετο με μενα κινητο και πρεπει να κανω logout απο αυτο που φυσικα δεν μπορω . Εχει τυχει σε κανενα ?

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικα η μπαταροα δεν μπορει να κρατησει το πηγα για service στο public . Θα μου πουν . Επισης μου δωσανε ενα αλλο meizu note 2 μεχρι να ερθει το δικο μου . Ενω εκανα logout απο το flyme λογαριασμο μου μπαινω στο καινουργιο meizu που μου εδωσαν αντικατασταση και λεει οτι χρησιμοποιητε απο ενα αλλο ασχετο με μενα κινητο και πρεπει να κανω logout απο αυτο που φυσικα δεν μπορω . Εχει τυχει σε κανενα ?

Το παλαβω ειναι οτι αλλαξα καi το password με πιν που εστειλαν στο δικο μου κινητο . Πρεπει να τα εχουν παιξει η κινεζοι . Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να συγχρονησω γιατι δεν κανει login στο τηλεφωνο μου .

καλησπέρα ,

Θαήθελα να ενημερωσω και αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει . Είχα παέι στο public για προβλημα μπαταρίας και από το επίσημο service μου είπαν ότι φταιει ο connectror με την μπαταρία και μου ζητούν για να το αλλάξουν 50 ευρω με ΦΠΑ . Δεν το καλύπτει η εγγυηση . Είναι δυνατόν για κάτι που κάνει από ότι είδα 5 ευρώ να θέλουν 50 . Ξέρεις κανείς που μπορώ αλλού να πάω ?? Επίσης είναι δυνατόν να ράγισε ο conectoras και το τηλέφωνο να μην λεχει πάθει απ΄ έξω

καλησπέρα ,

Θαήθελα να ενημερωσω και αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει . Είχα παέι στο public για προβλημα μπαταρίας και από το επίσημο service μου είπαν ότι φταιει ο connectror με την μπαταρία και μου ζητούν για να το αλλάξουν 50 ευρω με ΦΠΑ . Δεν το καλύπτει η εγγυηση . Είναι δυνατόν για κάτι που κάνει από ότι είδα 5 ευρώ να θέλουν 50 . Ξέρεις κανείς που μπορώ αλλού να πάω ?? Επίσης είναι δυνατόν να ράγισε ο conectoras και το τηλέφωνο να μην λεχει πάθει απ΄ έξω

Αμ, δεν έχει να κάνει με την αξία του ανταλλακτικού μόνο αλλά και το πόσο το κοστολογούν

την όλη δουλειά σαν Public, εργατικά κ.λ.π

Αμ, δεν έχει να κάνει με την αξία του ανταλλακτικού μόνο αλλά και το πόσο το κοστολογούν

την όλη δουλειά σαν Public, εργατικά κ.λ.π

Σωστά λες φίλε μου αλλά έχω πληρώσει30 ευρώ παραπάνω εγγύηση

Τους ζήτησα να μου κάνουν μια καλύτερη τιμή. Δεν μπορεί ναην το καλύπτει η εγγύηση. Είναι hardware πρόβλημα μην μου λέμε ότι έκανα κακή χρήση . Στο τέλος θα τα πληρώσω από ότι κατάλαβα γιατί κρατά ακόμη το τηλέφωνο. Η γνώμη σου είναι αν αξίζει?

Σωστά λες φίλε μου αλλά έχω πληρώσει30 ευρώ παραπάνω εγγύηση

Τους ζήτησα να μου κάνουν μια καλύτερη τιμή. Δεν μπορεί ναην το καλύπτει η εγγύηση. Είναι hardware πρόβλημα μην μου λέμε ότι έκανα κακή χρήση . Στο τέλος θα τα πληρώσω από ότι κατάλαβα γιατί κρατά ακόμη το τηλέφωνο. Η γνώμη σου είναι αν αξίζει?

Πρέπει να δεις τι καλύπτει η "παραπάνω" εγγύηση γιατί τα μικρά γράμματα είναι πολλά.

Εγώ δεν τις παίρνω ποτέ, είναι πεταμένα λεφτά. Το 50ρικο σε ότι κάνεις είναι πάντα μέσα στο

νερό, το θεμα είναι αν μπορείς να πας σε κάτι άλλο ή αν είναι οκ το τηλ/νο σου και δε θες κάτι άλλο προχωράς φτιάχνοντάς το.

Πρέπει να δεις τι καλύπτει η "παραπάνω" εγγύηση γιατί τα μικρά γράμματα είναι πολλά.

Εγώ δεν τις παίρνω ποτέ, είναι πεταμένα λεφτά. Το 50ρικο σε ότι κάνεις είναι πάντα μέσα στο

νερό, το θεμα είναι αν μπορείς να πας σε κάτι άλλο ή αν είναι οκ το τηλ/νο σου και δε θες κάτι άλλο προχωράς φτιάχνοντάς το.

Καλύπτει hardware αλλά το εσωτερικό antaptor που αναφέρουν πως γίνεται να χάλασε εσωτερικά από κακή χρήση που για μένα είναι πολύ γενικό. Επίσης όντος η ασφάλεια είναι άχρηστη αλλά είχε σπάσιμο οθόνης που όντος το επαθα και με κάλυψε . Όντος δεν αξίζει σε διαφορετική περίπτωση. Αποφάσισα να το πληρώσω τα 50. Το τηλεφωνώ κρατά ακόμη την αξία του.

Καλησπερα παιδια,εχω 2 θεματακια με το meizu m2 note.

1)Καθε φορα που κανω επανακιννηση το κινητο η κλεινει απο μπαταρια και το ανοιγω ..τα apps αλλαζουν θεση στην επιφανεια.Πχ μπορει να εχω καποια εφαρμογη μεσα σε ενα group μαζι με καποιες αλλες και μολις κανω επανακιννηση να μου μεταφερθει στην επιφανεια..η πχ καποιες αλλες εφαμοργες αλλαζουν θεση. Εχει βρει κανεις λυση σε αυτο το προβλημα?

2) Οταν ανοιγω το κινητο την στιγμη που κανει loading το flyme εικονιδιο(και γυριζει γυρω γυρω :p )..μου το βγαζει λες και ειναι σε μικροτερη οθονη και μαυρο γυρω γυρω.

Οποιος μπορει ας βοηθησει :) Πιο πολυ σπαστικο ειναι το 1ο βεβαια :p

P.S Εχω την τελευταια εκδοση νομιζω.

Android 5.1- Flyme OS 6.1.0.0G

Καλησπέρα φιλαράκια. Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή να μεταφέρω εφαρμογές στης κάρτα sd. Με το app2sd δεν μπόρεσα να κάνω δουλειά.

Καλησπέρα φιλαράκια. Ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή να μεταφέρω εφαρμογές στης κάρτα sd. Με το app2sd δεν μπόρεσα να κάνω δουλειά.

Τελικά έκανα δουλειά με την SD maid.

Πέρασα την lineage 14.1 , εκδοση 19 , και ως τώρα είναι εξαιρετική. Το κινητό λειτουργεί πολυ καλύτερα από την 6.1.0.0.

Αναμένουμε να δούμε και την έκδοση με oreo στο μέλλον.

Πέρασα την lineage 14.1 , εκδοση 19 , και ως τώρα είναι εξαιρετική. Το κινητό λειτουργεί πολυ καλύτερα από την 6.1.0.0.

Αυτη εχει μεσα την εκδοση 7 android?

Υπάρχει κάπου οδηγός;

Κάποια bugs?

Έχει πλήρη υποστήριξη των ελληνικών;

Ευχαριστώ

Edited by liakjim

Παιδιά, υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσουμε τη lineage; Αλλά όταν λέω οδηγό να περιλαμβάνει τα πάντα! Δεν έχω ιδέα από root, custom roms και τα σχετικά. Δηλαδή ένας οδηγός που να εξηγήσει τα ΠΆΝΤΑ...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Εχει ανοίξει subforum στο xda για το κινητό.

1)Τα αρχεία για την rom και ενα fix για να μην κλείνει η εφαρμογή της κάμερας

https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=22940#downloads

2)Το twrp 3.1.1 κατέβασε το απο εδώ https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=19269#downloads

3)Πρώτα πρέπει να κάνεις unlock τον bootloader και να περάσεις twrp. https://forum.xda-developers.com/meizu-mx/development/howto-flash-twrp-flash-cm-gapps-t3467516

Διάβασε το "Unlocking the bootloader", εκει που λέει "The full tutorial is here"

"The unlock tool is here",έχει τα αρχεία και ενα tutorial σε word με εικόνες και όλα τα βήματα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Αναφέρει ότι δεν λειτουργεί σε κινέζικα μοντέλα. Δεν ξέρω τι ισχύει με αυτό , απλα το τονίζω για να μην πάρω κάποιον στον λαιμό μου.

4)Για να περάσεις την rom υπάρχει αυτός ο οδηγός https://forum.xda-developers.com/meizu-m2-note/how-to/guide-how-to-install-root-lineage-os-14-t3702037

Κατέβασε τα google apps που προτείνει (pico) αλλιώς υπάρχει θέμα με την χωρητικότητα.

Εγώ το έκανα μέχρι τα gapps, δεν πέρασα το dolby atmos.

Απο bugs, για μένα μόνο αυτο με την κάμερα είχε, το οποίο φτιάχτηκε με το fix. Κάποιο αναφέρουν και θέμα με τον ήχο που σε μένα δεν προέκυψε, αλλα μάλλον γιαυτό περνάνε και το dolby atmos. Από θέμα απόδοσης, αν και κάνω πολυ απλή χρήση του κινητού, όσο έτρεχα την 6.1.0.0 με nova launcher είχα κάποια σκαλώματα, κάποιες εφαρμογές έκλειναν ή αργούσαν να ανοίξουν, το fb κλασσικά δεν λειτουργούσε. Στην lineage δεν υπάρχει τίποτα απο αυτά. Το κεντρικό κουμπί λειτουργεί κανονικά , με μόνη διαφορά ότι πλέον για να ανοίξεις το app switcher κρατάς πατημένο το κεντρικό κουμπί, δεν κάνει swipe up στο κάτω μέρος της οθόνης.

Η μπαταρία προς το παρόν λίγο καλύτερη, μιας και λείπουν οι άχρηστες εφαρμογές του flyme που τρέχουν αναγκαστικά στο παρασκήνιο.

Ευχαριστώ πολύ για τους οδηγούς.

Προσωπικά θα περιμένω να λήξει η εγγύηση του κινητού και μετά προχωράω.

Ας αναφέρω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το λύσω.

Για κάποιον λόγο (ίσως από μένα) , έχει εξαφανιστεί το εικονίδιο settings από την επιφάνεια.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω ;

Μπορώ να μπω στα settings με άλλον τρόπο;

Ευχαριστώ πολύ για τους οδηγούς.

Προσωπικά θα περιμένω να λήξει η εγγύηση του κινητού και μετά προχωράω.

Ας αναφέρω ένα πρόβλημα που δεν μπορώ να το λύσω.

Για κάποιον λόγο (ίσως από μένα) , έχει εξαφανιστεί το εικονίδιο settings από την επιφάνεια.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω ;

Μπορώ να μπω στα settings με άλλον τρόπο;

Πιθανώς να μπορείς, μέσω του χωρίου ειδοποιήσεων, πάνω δεξιά!

Δοκίμασε να κάνεις και ένα restart! Καθώς τα settings είναι default app, και δεν γίνεται να το αφαιρέσεις, είναι περίεργο που έχει εξαφανιστεί. μήπως το μετακίνησες καταλάθος σε κάποιον φάκελο ?