atillas24 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Καλησπέρα έχω ένα meizu m2 note και την περασμένη βδομάδα μου γλίστρησε από τα χέρια με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη. Βρήκα ένα μαγαζί και άλλαξε την οθόνη αυθημερόν με 60€ ως εδώ όλα καλά... Το θέμα είναι ότι από την στιγμή εκείνη έχω πρόβλημα και με τις δυο SIM.. Δεν κάνει καμία κου κου... Ιδίως μέσα στο σπίτι. Κάθε πρόταση δεκτή για το τι μπορεί να συμβαίνει... Μήπως με το πέσιμο έπαθε τίποτα και η κεραία; Το είχα πάθει παλιότερα αυτό με ένα Nokia N95 8GB Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bob151973 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Το θέμα είναι ότι με σπασμένη οθόνη το σήμα ήταν οκ... Τώρα έχω πρόβλημα με το σήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Το θέμα είναι ότι με σπασμένη οθόνη το σήμα ήταν οκ... Τώρα έχω πρόβλημα με το σήμα... Είπες ότι το πήγες στο service για αλλαγή οθόνης. Από κει και μετά άρχισε? γιατί αν είναι έτσι μάλλον δεν έγινε σωστά η επιδιόρθωση/συναρμολόγηση του τηλ/νου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bob151973 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Ακριβως το προβλημα αρχισε με την εγκατασταση της οθονης... θα το στειλω παλι για επισκευη ευχομαι να το επισκευασει...ιδιως η δευτερη sim δεν εχει καθολου σημα η πρωτη κατι παει να δειξει...παραξενο μου φαινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lunatic Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Το επαθα και εγω αυτο μετα την αλλαγη οθονης. Ο λογος ηταν οτι ειχα παρει οθονη μαζι με το σασι και ηταν σε καποιο σημειο 1 χιλιοστο μεγαλυτερο και δεν εκανε σωστη επαφη. Με το που εβαλα την σπασμενη δουλευε τελεια οποτε αγορασα μονο οθονη και επαιξε μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bob151973 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Καλησπερα το πηγα σημερα στο μαγαζι που μου αλλαξε μονο την οθονη και εκει επιανε foul σημα και στις δυο sim...Αντε τωρα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας την τρελα μου....Παρολα αυτα το τηλεφωνο κανει τα ιδια κολπα...Η επιστημη εχει σηκωσει τα χερια ψηλα..Οι παυλες του σηματος ανεβοκατεβαινουν σαν τρελες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mdboy Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) Καλησπερα παιδια, ενας γνωστος μου εδωσε το κινητο να το ξεκλειδωσω επειδη του ζηταει κωδικο στο flyme account, με ποιο τροπο γινεται αυτο...αν μπορει καποιος να βοηθησει Η συσκευη ειναι κλειδωμενη λεει Edited October 3, 2017 by Mdboy Παράθεση Don't trust anyone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καλημέρα! Έχει βάλει κανείς την lineage 14.1? Μπορεί να μας πει εντυπώσεις? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Καλημέρα! Έχει βάλει κανείς την lineage 14.1? Μπορεί να μας πει εντυπώσεις? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την εχω εδω και 3μηνο τουλαχιστον. Μια χαρα παει. Κανενα θεμα. Αρκετα stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Την εχω εδω και 3μηνο τουλαχιστον. Μια χαρα παει. Κανενα θεμα. Αρκετα stable.Καλημέρα. Έχεις δει κάποιες διαφορές σε μπαταρία ή επιδώσεις? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Καλημέρα. Έχεις δει κάποιες διαφορές σε μπαταρία ή επιδώσεις? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε επιδοσεις οχι ιδιαιτερα. Αλλά ειχε σοβαρα θεματα η flyme, οπως αυτο με το ανοιγμα εφαρμογων απο εξωτερικους συνδεσμους. Μπαταρια, δεν θυμαμαι ποσο εβγαζε με τη flyme αλλά με την lineage δινει 5 ωρες + 5 λεπτά onscreen time και συνολικά λιγο παραπανω απο μια μερα. Προσωπικα, σε θεμα μπαταριας ειμαι πολυ ικανοποιημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Σε επιδοσεις οχι ιδιαιτερα. Αλλά ειχε σοβαρα θεματα η flyme, οπως αυτο με το ανοιγμα εφαρμογων απο εξωτερικους συνδεσμους. Μπαταρια, δεν θυμαμαι ποσο εβγαζε με τη flyme αλλά με την lineage δινει 5 ωρες + 5 λεπτά onscreen time και συνολικά λιγο παραπανω απο μια μερα. Προσωπικα, σε θεμα μπαταριας ειμαι πολυ ικανοποιημενη.Οκ. Σε ευχαριστώ τις πληροφορίες. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Αξιζει η αγορα του?βρηκα ενα στα 60€. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Αξιζει η αγορα του?βρηκα ενα στα 60€.Εγώ θα το έπερνα. Ανάλογα βέβαια και σε τι κατάσταση είναι Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Αξιζει η αγορα του?βρηκα ενα στα 60€. Για 60€ θα ελεγα ναι. Δεν τρωει κολληματα, εχει καλη διαχειριση μπαταριας, απλα βαλτου καμια lineage 14 να ισιωσει, γιατι με την flyme ειναι αστα να πανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draenar Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Mary αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να δώσεις το Link με τον οδηγό που ακολούθησες για να περάσεις την lineage. Διάβασα κάποια πράγματα στο xda αλλά είδα οτι μπορεί να χρειαστούν κάποια patch για να φτιάξει η κάμερα, και όντας άσχετος με το περάσμα ρομ αποθαρρύνθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 (edited) Mary αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να δώσεις το Link με τον οδηγό που ακολούθησες για να περάσεις την lineage. Διάβασα κάποια πράγματα στο xda αλλά είδα οτι μπορεί να χρειαστούν κάποια patch για να φτιάξει η κάμερα, και όντας άσχετος με το περάσμα ρομ αποθαρρύνθηκα. Διαβασε εδω https://forum.xda-developers.com/meizu-mx/development/howto-flash-twrp-flash-cm-gapps-t3467516 Μπορει να χρειαστει να βαλεις patch, μπορει και οχι. Αναλογα την εκδοση. Στις τελευταιες 10 σελιδες https://forum.xda-developers.com/meizu-mx/development/howto-flash-twrp-flash-cm-gapps-t3467516 θα γραφουν οι περισσοτεροι τι θεμα ειχαν. Δεν ειναι κατι δυσκολο. Αποθηκευεις το αρχειο από τον υπολογιστή στο κινητό και με twrp το φλασαρεις. Κατεβαζεις απο εδω. https://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=19269#downloads Εχω βαλει τη ρομ απο τον Απριλιο και μονο για τη καμερα ηθελε patch. Edited October 13, 2017 by mary19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Ελληνικα εχει αυτη η ρομ; επισης αν θελουμε να γυρισουμε σε flyme φλασαρουμε απλα στοκ recovery και ειμαστε οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ελληνικα εχει αυτη η ρομ; επισης αν θελουμε να γυρισουμε σε flyme φλασαρουμε απλα στοκ recovery και ειμαστε οκ; Ναι και στα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Πηρα ενα λευκο στα 60€. Πολυ καλο. Απλα οταν παω να φτιαξω λογαριασμο meizu για να ρουταρω να περασω AdAway δεν βρισκει κωδικο ελλαδας και δεν προχωραει η διαδικασια...,. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Προσπαθώ να βοηθήσω την αδερφή μου να αναβαθμίσει το κινητό μιας και άρχισαν τα κολλήματα..το θέμα είναι ότι κολλησα στην αποσύνδεση του λογαριασμού flyme..δε μου δέχεται κανέναν κωδικό από αυτούς που θυμάμαι..το site που κάνεις reset password είναι μόνο στην κινεζική γλώσσα και δε βοηθάει..μιας και εφόσον προχωρήσω στην εγκατάσταση το κινητό θα κολλάει εκεί που σου ζητάει flyme pass, θυμάται κανένας σας αν από δίπλα έχει την επιλογή "forgot password"? Είναι μεγάλο Ρίσκο να συνεχίσω στην αναβάθμιση χωρίς να γνωρίζω αυτό..Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Καλησπέρα. Ένας φίλος έχει το εν λόγω κινητό και ξαφνικά του δημιούργησε θέμα η οθόνη. Συγκεκριμένα του αναβοσβήνουν τα εικονίδια. Κάνει πως κάνει κλήση (μόνο του) αλλά αυτόματα επιστρέφει στην αρχική οθόνη όπου συνεχίζουν να αναβοσβήνουν τα εικονίδια. Στον τηλεφωνικό δεν μπορεί να γράψει κάποιο όνομα. Έτσι όταν θέλει να βρει μια επαφή, κάνει scroll. Μίλησε με τα public όπου το πήρε και το στείλανε στην εταιρία CELLCOM και του είπανε ότι έχει πρόβλημα η ενημέρωση που έγινε στο κινητό. Λειτούργησε για λίγο καλά και μετά από λίγες μέρες άρχισε πάλι τα ίδια (οι ενημερώσεις ήταν απενεργοποιημένες). Τώρα λένε δεν μπορεί να γίνει τίποτα μιας και είναι θέμα λειτουργικού. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα? Τι γίνεται? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Καλησπέρα. Ένας φίλος έχει το εν λόγω κινητό και ξαφνικά του δημιούργησε θέμα η οθόνη. Συγκεκριμένα του αναβοσβήνουν τα εικονίδια. Κάνει πως κάνει κλήση (μόνο του) αλλά αυτόματα επιστρέφει στην αρχική οθόνη όπου συνεχίζουν να αναβοσβήνουν τα εικονίδια. Στον τηλεφωνικό δεν μπορεί να γράψει κάποιο όνομα. Έτσι όταν θέλει να βρει μια επαφή, κάνει scroll. Μίλησε με τα public όπου το πήρε και το στείλανε στην εταιρία CELLCOM και του είπανε ότι έχει πρόβλημα η ενημέρωση που έγινε στο κινητό. Λειτούργησε για λίγο καλά και μετά από λίγες μέρες άρχισε πάλι τα ίδια (οι ενημερώσεις ήταν απενεργοποιημένες). Τώρα λένε δεν μπορεί να γίνει τίποτα μιας και είναι θέμα λειτουργικού. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα? Τι γίνεται? Ευχαριστώ. Ας μπει στη σελίδα του FlyMe και ας κατεβάσει την τελευταία έκδοση λογισμικού. Ας την εγκαταστήσει επιλέγοντας clear data! ίσως έτσι φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλησπέρα. Ένας φίλος έχει το εν λόγω κινητό και ξαφνικά του δημιούργησε θέμα η οθόνη. Συγκεκριμένα του αναβοσβήνουν τα εικονίδια. Κάνει πως κάνει κλήση (μόνο του) αλλά αυτόματα επιστρέφει στην αρχική οθόνη όπου συνεχίζουν να αναβοσβήνουν τα εικονίδια. Στον τηλεφωνικό δεν μπορεί να γράψει κάποιο όνομα. Έτσι όταν θέλει να βρει μια επαφή, κάνει scroll. Μίλησε με τα public όπου το πήρε και το στείλανε στην εταιρία CELLCOM και του είπανε ότι έχει πρόβλημα η ενημέρωση που έγινε στο κινητό. Λειτούργησε για λίγο καλά και μετά από λίγες μέρες άρχισε πάλι τα ίδια (οι ενημερώσεις ήταν απενεργοποιημένες). Τώρα λένε δεν μπορεί να γίνει τίποτα μιας και είναι θέμα λειτουργικού. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα? Τι γίνεται? Ευχαριστώ. Κι εγω μολις εκανα αναβαθμιση, τα εικονιδια αναβοσβηναν και εβαλα εναν launcher (εφαρμογη)και διορθωθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Το τηλέφωνο πολλές φορές μου κάνει restart και βασικά ενώ η μπαταρία είναι φορτισμένη μου πέφτει πολύ απότομα η στάθμη της. Όχι πάντα άρα ορισμένες φορές. Έχει κάνει καμία ιδέα. Είναι θέμα software. Αν είναι να τα περάσω όλα από την αρχή με το τελευταίο fly me με clear data (που έχω να το κάνω καιρό) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts