Tr3LaRaS Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 Βγήκε, επιτέλους, η Flyme 6.1...!επιτελους την εβαλες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 ενω στη 5.1.12 το facebook δουλευε κανονικα στην 6.1.0.0 και στις beta που ειχε βγαλει κρασαρει συνεχεια παταω να μπει και με το που μπαινει με πεταει η πλακα ειναι οτι το κανει σε πολλους σε διαφορετικες συσκευες σε σας το κανει ?διορθωνετε καπως ?ειναι της εφαρμογης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. July 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2017 δεν δουλευει ουτε το facebook (αναγκατηκα και εβαλα το lite)ουτε το ssuser για το ρουτ και κανα δυο εφαρμογες ακομη κρασαρουν και πολυ λαγκαρισμα θα κανω μια επαναφορα εροστασιακων ρυθμισεων γιατι δεν εκανα καθαρη εγκατασταη (και στις προηγουμενες ενημερωσεις δεν εκανα αλλα τετοιο χαλι πρωτη φορα)και αν δεν στρωσει το πιθανοτερο ειναι να γυρισω στην 5,1,1,2 εκαναν τοσο καιρο να βγαλουν μια stable εκδοση και αυτη ειναι χειροτερη και απο την beta κριμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 επιτελους την εβαλες ? Την πέρασα...! Δε κρατάει τις ρυθμίσεις της κάμερας! :lol::lol: Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Είχα τρελαθεί με το fb στην 6 beta, λειτουργούσε άψογα βέβαια το fb lite. Μόνη σωτηρία η επιστροφή στην 5.1.12.1 G και είναι σαν να έβαλα και καινούργια μπταρία(!!!) Έχει τελειώσει το θέμα με τα updates για m2note. Μείναμε σε android 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 για το θεμα του facebook κατεβασα αυτη την εκδοση και την εκανα χειροκινητα εγκατασταση και δουλευει μια χαρα το google play το εβαλα φυσικα να μην κανει αυτοματα ενημερωσεις για να μην περασει την καινουργια εκδοση που κρασαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 δε νομιζω τελικα πως φταιει η 6 γιατι αν δειτε στο google play κατω απο το facebook τα σχολια θα δειτε οτι παρα πολλα ατομα εχωυν θεμα με το κρασαρισμα της εφαρμογης νομιζω οτι μετα τη χθεσινη αναβαθμιση το fb δειχνει να δουλευει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Θα πάρει το κινητό και πότε την έκδοση 6 ή κάποια καλύτερη ή όχι? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 και ενω το fb δουλευε καλα μετα και την τελευταια αναβαθμιση του παλι κρασαρει οποτε εβαλα την εκδοση lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Μου ήρθε ειδοποίηση για update Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Μου ήρθε ειδοποίηση για update Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalkε κανε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ενημερωτικά το λέω... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianton75 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Μόλις μου έβγαλε για αναβάθμιση στο 6.3.3 ... Προφανώς δεν αγγιζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 κινεζικο ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draenar Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Με τα bugs της 6 είναι λες και το κινητό πλέον έχει χαλάσει. Και το battery drain βελτιώθηκε ελάχιστα. Το facebook σταθερά κρασάρει. Ας το άφηναν στην 5 το κινητό, τι πετάνε και notification για beta και ξεγελάν κόσμο να τις βάλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Με τα bugs της 6 είναι λες και το κινητό πλέον έχει χαλάσει. Και το battery drain βελτιώθηκε ελάχιστα. Το facebook σταθερά κρασάρει. Ας το άφηναν στην 5 το κινητό, τι πετάνε και notification για beta και ξεγελάν κόσμο να τις βάλει...για το fb φιλε νομιζω πως δεν ειναι θεμα της 6 γιατι αν μπεις στο google play Και διαβασεις σχολια απο κατω γινετε πανικος οι ποιο πολλοι εχουν θεμα με το fb αλλα οτι εχει bugs εχει και γω σκεφτομαι να ξαναπαω στην 5.1.12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draenar Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Δυστυχώς μου παρουσιάστηκε και σε άλλες εφαρμογές , όπως το google keyboard, αν και το πιο εκνευριστικό ειναι η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 (edited) Καλησπέρα φιλαράκια! Για να βρείτε τις επαφές σας ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται? Γιατί η εφαρμογή του κινητού είναι για τα μπάζα. Ακόμα και ακριβός το όνομα να γράψεις, μπορεί να μην σου εμφανίζει την επαφή. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω και την truecaller αλλά είναι κάπως βαριά σαν εφαρμογή. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 22, 2017 by vagelander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoDeKillah Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Καλησπέρα. έχω ένα θέμα, έκανα μεσω ενός βιντεο ανοιγμα στο bootloader με σκοπό να αλλάξω ρομ. Ανοιξε το bootloader κανονικά. Μπαίνω στο κινητό. Εκείνη τη στιγμή μου πεταει μήνυμα το κινητο για το update του flyme στο 6 το global (είχα ήδη το beta). Λέω ας το δοκιμασω. Κάνει το download και μετα πάει να κάνει μια επανεκκίνηση και το κινητό κλείνει. Πάω να το ξανανοίξω αλλά τίποτα μαύρη οθόνη δε δέχεται καμία εντολή σαν να είναι νεκρό. Φοβάμαι για hardbrake. Τι μπορεί να είναι αυτό και πώς διορθώνεται; Έχει σχέση με το άνοιγμα του bootloader ή του καινούργιου flyme; (Επίσης το βαζω για φόρτιση και δεν ανταποκρίνεται ούτε επίσης όταν το συνδέσω στο pc). Παράθεση Θεόδωρος Κυτίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Βασικα δεν επρεπε να το κανεις αυτο!!! Απο τη στιγμη που ξεκλειδωνεις bootloader δεν μπορεις να φλασαρεις stock rom. Διαβασε τον οδηγο προσεκτικα και δες αν βλεπει το κινητο το flash tool οποτε ξανακανεις τη διαδικασια και βαζεις custom recovery και οποια custom rom θες ή κανεις τη διαδικασια unbrick που περιγραφεται στο τελος το post. https://forum.xda-developers.com/meizu-mx/development/howto-flash-twrp-flash-cm-gapps-t3467516 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoDeKillah Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Βασικα δεν επρεπε να το κανεις αυτο!!! Απο τη στιγμη που ξεκλειδωνεις bootloader δεν μπορεις να φλασαρεις stock rom. Διαβασε τον οδηγο προσεκτικα και δες αν βλεπει το κινητο το flash tool οποτε ξανακανεις τη διαδικασια και βαζεις custom recovery και οποια custom rom θες ή κανεις τη διαδικασια unbrick που περιγραφεται στο τελος το post. https://forum.xda-developers.com/meizu-mx/development/howto-flash-twrp-flash-cm-gapps-t3467516 Συνδέω όμως το κινητό με το pc και δεν το αναγνωρίζει. Το pc κάνει τον ηχο οτι συνδεθηκε μια συσκευή και αμέσως μετά κάνει τον ήχο αποσύνδεσης συσκευής και αυτό επαναλαμβάνεται. Παράθεση Θεόδωρος Κυτίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Αν εχεις περασει τους drivers κατα 90% θα μπορεσεις να φλασαρεις με το flash tool δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoDeKillah Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Αν εχεις περασει τους drivers κατα 90% θα μπορεσεις να φλασαρεις με το flash tool δοκιμασες; Όλα καλά! Ουσιαστικά έκανα τη διαδισκασία unlock bootloader μεσω του link σου και ενεργοποιήθηκε το κινητό. Μάλιστα μπήκε και η global. Πρέπει να κάνω τώρα κάτι άλλο ώστε να μη μου συμβεί ξανά αυτο; Παράθεση Θεόδωρος Κυτίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Καλησπέρα φιλαράκια! Για να βρείτε τις επαφές σας ποια εφαρμογή χρησιμοποιείται? Γιατί η εφαρμογή του κινητού είναι για τα μπάζα. Ακόμα και ακριβός το όνομα να γράψεις, μπορεί να μην σου εμφανίζει την επαφή. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω και την truecaller αλλά είναι κάπως βαριά σαν εφαρμογή. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα. Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Αν κάνε θα αναζήτηση πατώντας προς τα κάτω το δάκτυλο. Πιστεύω να κατάλαβες. Γενικά να βρεις κάτι. Τις επαφές τις φέρνει μια χαρά. Εγώ έτσι κάνω. Η εφαρμογή των επαφών είναι για τα Μπαζα. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για face book τι να κάνω. Με πετάει συνέχεια έξω. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω 6.1.0.0 g. Μου αρέσει που την έβαλα επειδή είναι σταθερή. Μουφα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GLakiss Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 1 your time Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts