Jump to content

GLakiss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GLakiss

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

GLakiss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αγαπητέ Barlost, Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας, Προσπάθησα να παρέμβω και να διορθώσω το πρόβλημα αλλά δυστυχώς: 1. Δεν λειτουργεί το τηλέφωνο και δεν μπαίνει σε recover mod, διαδικασία Αναβάθμισης μόνο σε fasfmode μπαίνει 2. Δεν αναγνωρίζεται από τα Windows ως USB δοκίμασα όλους τους Drivers Mt. Σαν συνέπεια να μη μπορώ να κάνω κάτι. 3. Επικοινώνησα με Service (ειδικών σε MEIZU) προκύπτει ένα συνολικό κόστος κοντά στα 45€, δηλαδή τη μισή αξία του τηλεφώνου και την άλλη μισή την πήρε το κράτος και ΕΛΤΑ. Μετά από αυτά δεν ξέρω. Περισσότερο προσανατολίζομαι στο full refund. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Το κινητό είναι Meizu M3 Note έχει Bootloop μόλις βγάλει το λογότυπο Meizu επανεκκινεί και δεν αναγνωρίζεται από τα Windows.
  3. Καλησπέρα σας. Αγόρασα κινητό από Κίνα σε μια βδομάδα παρουσίασε πρόβλημα ποια είναι τα βήματα και η σειρά επαφών που πρέπει να γίνουν. Πότε εμπλεκουμε το PayPal. Με το τελωνείο τι θα κάνουμε επειδή κατά την παραλαβή πλήρωσα 27€. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
×
×
  • Create New...