manik Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Και αφού τα ήξερες, γιατί δεν το έγραψες εδώ και κανένα δύο σελίδες που παιδευεται ο κόσμος; :blink: Όπως έγραψα " Αν διαβάζατε οι πιο πολλοί τα προηγούμενα μηνύματα...". Το έχω αναφέρει στο μύνημα #2154 τρεις σελίδες πίσω. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 [HOW TO] ROOT Flyme OS 5.1.6.0G από το "forum.meizufans.eu" [~http:// https://goo.gl/ClRQAK ] :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelen77 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Προς το παρόν πάντως η απόδοση της μπαταρίας είναι τραγική. Μάλλον θα ξαναπεράσω τη rom κάνοντας wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Είναι πραγματικά κρίμα μια τόσο καλή συσκευή, από θέμα hardware, να "σακατεύεται" από το λειτουργικό! Πραγματικά το flymeos είναι για τα μπάζα!!!! Με κάθε firmware update διορθώνουν ένα πρόβλημα και παρουσιάζεται άλλο!! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelen77 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Κάτι άλλο που παρατήρησα μόλις: χρησιμοποιώ Chrome για browser και τον μαμήσιο τον έχω κάνει frozen. Παρόλα αυτά, σε κάποιες περιπτώσεις και ενώ σερφάρω κάτι με τον Chrome, όταν πατάω ένα link προσπαθεί να ανοίξει τον browser της rom:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakjim Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Είναι πραγματικά κρίμα μια τόσο καλή συσκευή, από θέμα hardware, να "σακατεύεται" από το λειτουργικό! Πραγματικά το flymeos είναι για τα μπάζα!!!! Με κάθε firmware update διορθώνουν ένα πρόβλημα και παρουσιάζεται άλλο!! Δεν συμφωνώ. Το flyme os είναι πολύ καλό. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν συμφωνώ. Το flyme os είναι πολύ καλό. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει πολύ καλά στοιχεία και αν ήταν σταθερή θα ήταν ο καλύτερος launcher. Έκανα την τελευταία αναβάθμιση (πάντα με wipe data) και δε κρατάει τις ρυθμίσεις της φωτογραφικής, οι φωτογραφίες είναι χειρότερες, δε κάνει auto focus, η οθόνη δε κλείνει όταν μιλάω κ.α.... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ξέρει κανείς αν το κινητό υποστηρίζει OTG flashακια; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ξέρει κανείς αν το κινητό υποστηρίζει OTG flashακια; Κανονικότατα!! Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αν διαβάζατε οι πιο πολλοί τα προηγούμενα μυνήματα θα βλέπατε ότι με την αλλαγή του chid.sh script και μόνο θα μπορούσατε να βάλετε άμεσα 5.1.6.0G πετώντας το αρχείο update.zip στην εσωτερική μνήμη και πηγαίνοντας από την εφαρμογή Έγγραφο να το εγκαταστήσετε. Πολύ απλή διαδικασία. Αυτό γίνεται για όλες τις συσκευές με firmware A, U που έχουν αγοραστεί από εξωτερικό και είτε έβαλε το κατάστημα Ι έκδοση πριν την αποστολή με την μέθοδο του conversion είτε ο χρήστης μετέπειτα. Έχω 2 σημαντικές ερωτήσεις που αφορούν όχι μόνο εσένα, αλλά οποιονδήποτε έχει κάνει τη διαδικασία με το chid.sh script και γνωρίζει. 1) Με τη μέθοδο αυτή μπορείς να έχεις το κινητό σου unroot? Μην απαντήσετε υποθετικά. Θέλω επιβεβαιωμένη απάντηση από κάποιον που το έχει κάνει. Και αναφέρομαι σε όλες τις International ή Global Roms και όχι μόνο στην τελευταία Global που έτσι κι αλλιώς, απ' ότι διαβάζω, δεν περιλαμβάνει το root. Το ρωτάω, διότι για να κάνεις την αλλαγή του chid, πρέπει πρώτα να κάνεις root το κινητό σου, οπότε περνώντας μετά οποιαδήποτε I ή G Rom, ενδέχεται να κουβαλάς το root από πριν και να μην μπορείς να το αφαιρέσεις. Λογικά, η τελευταία Rom που έτσι κι αλλιώς δεν περιλαμβάνει το root μου λύνει τα χέρια, αλλά θέλω να ξέρω γενικά για όλες και όχι μόνο για την τελευταία. 2) Αν κάτι πάει στραβά με αυτή τη διαδικασία (είτε στην αλλαγή του chid, είτε στο non-root), μπορείς να επαναφέρεις το κινητό σου στο εργοστασιακό chid το οποίο έχει γίνει αυτομάτως backup από το script? Μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε απάντηση σ' αυτό. Για να καταλάβετε γιατί ρωτάω, θα κάνω μια μικρή αναδρομή στην περίπτωσή μου: Από τις αρχές του έτους έχω την κινέζικη έκδοση του κινητού και θέλω να του περάσω την International, πλέον Global Rom, αλλά θέλω οπωσδήποτε να παραμείνει το κινητό unroot! Εδώ και 2-3 μήνες περίπου έκανα αρκετές δοκιμές με τη δεύτερη μέθοδο (μέσω terminal), όταν ακόμα είχαμε τις versions 4 και ήταν όλες επιτυχημένες ως προς το πέρασμα όλων των I εκδόσεων, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να έχω το κινητό unroot. Τα συμπεράσμτα από τις δοκιμές μου τα έχω καταγράψει σε παλιότερο post. Για να γίνει λοιπόν η διαδικασία της μετάβασης, πρέπει το κινητό να γίνει πρώτα root και μετά περνιέται η νέα rom με τις εντολές στο terminal, αλλά μετά δεν γίνεται με τίποτα unroot. Άπαξ και ανοίξεις τα δικαιώματα root μέσα από το flyme (αυτό γίνεται αναγκαστικά στην αρχή της διαδικασίας για να κάνεις τη μετάβαση), μετά δεν κλείνουν. Ακόμα κι όταν έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση, αν περάσεις εκ νέου την I Rom με wipe data το root παραμένει. Ως εκ τούτου, αναγκαστικά είμαι με την κινέζικη rom (Α) από τότε κι αφού όλο αυτό το διάστημα δεν έχω βρει κάποιο αντίστοιχο post, σκέφτηκα να ρωτήσω εκ νέου μήπως και σταθώ πιο τυχερός αυτή τη φορά. Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν συμφωνώ. Το flyme os είναι πολύ καλό. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε είναι πολύ αυστηρός έρχομαι από ios ,και ειλικρινά δεν έχω καταλάβει και μεγάλη διαφορά . Δεν έχω κανένα πρόβλημα στις ανάγκες που έχω εγώ . Ειδικά ή έκδοση 5 είναι πολύ πιο γρήγορη και μέχρι τώρα για μένα χωρίς προβλήματα . Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Έχω 2 σημαντικές ερωτήσεις που αφορούν όχι μόνο εσένα, αλλά οποιονδήποτε έχει κάνει τη διαδικασία με το chid.sh script και γνωρίζει. 1) Με τη μέθοδο αυτή μπορείς να έχεις το κινητό σου unroot? Μην απαντήσετε υποθετικά. Θέλω επιβεβαιωμένη απάντηση από κάποιον που το έχει κάνει. Και αναφέρομαι σε όλες τις International ή Global Roms και όχι μόνο στην τελευταία Global που έτσι κι αλλιώς, απ' ότι διαβάζω, δεν περιλαμβάνει το root. Το ρωτάω, διότι για να κάνεις την αλλαγή του chid, πρέπει πρώτα να κάνεις root το κινητό σου, οπότε περνώντας μετά οποιαδήποτε I ή G Rom, ενδέχεται να κουβαλάς το root από πριν και να μην μπορείς να το αφαιρέσεις. Λογικά, η τελευταία Rom που έτσι κι αλλιώς δεν περιλαμβάνει το root μου λύνει τα χέρια, αλλά θέλω να ξέρω γενικά για όλες και όχι μόνο για την τελευταία. 2) Αν κάτι πάει στραβά με αυτή τη διαδικασία (είτε στην αλλαγή του chid, είτε στο non-root), μπορείς να επαναφέρεις το κινητό σου στο εργοστασιακό chid το οποίο έχει γίνει αυτομάτως backup από το script? Μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε απάντηση σ' αυτό. Για να καταλάβετε γιατί ρωτάω, θα κάνω μια μικρή αναδρομή στην περίπτωσή μου: Από τις αρχές του έτους έχω την κινέζικη έκδοση του κινητού και θέλω να του περάσω την International, πλέον Global Rom, αλλά θέλω οπωσδήποτε να παραμείνει το κινητό unroot! Εδώ και 2-3 μήνες περίπου έκανα αρκετές δοκιμές με τη δεύτερη μέθοδο (μέσω terminal), όταν ακόμα είχαμε τις versions 4 και ήταν όλες επιτυχημένες ως προς το πέρασμα όλων των I εκδόσεων, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να έχω το κινητό unroot. Τα συμπεράσμτα από τις δοκιμές μου τα έχω καταγράψει σε παλιότερο post. Για να γίνει λοιπόν η διαδικασία της μετάβασης, πρέπει το κινητό να γίνει πρώτα root και μετά περνιέται η νέα rom με τις εντολές στο terminal, αλλά μετά δεν γίνεται με τίποτα unroot. Άπαξ και ανοίξεις τα δικαιώματα root μέσα από το flyme (αυτό γίνεται αναγκαστικά στην αρχή της διαδικασίας για να κάνεις τη μετάβαση), μετά δεν κλείνουν. Ακόμα κι όταν έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση, αν περάσεις εκ νέου την I Rom με wipe data το root παραμένει. Ως εκ τούτου, αναγκαστικά είμαι με την κινέζικη rom (Α) από τότε κι αφού όλο αυτό το διάστημα δεν έχω βρει κάποιο αντίστοιχο post, σκέφτηκα να ρωτήσω εκ νέου μήπως και σταθώ πιο τυχερός αυτή τη φορά. Φίλε μου δεν μπορείς να τα έχεις όλα, η μόνη λύση για το θέμα σου είναι να το πουλήσεις και να πάρεις ένα από Ελλάδα ώστε να έχεις G version απευθείας και χωρίς ρουτ. Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 To flyme στην 5.1.6 G νομίζω δείχνει τα δόντια του. Μέχρι την τελευταία έκδοση δεν μπορώ να πω ότι με είχε εντυπωσιάσει . Τώρα απλά μου δίνει το πάτημα να πάω και στην επόμενη συσκευή στο τέλος του έτους που θα πέσει στα 100 €. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Φίλε μου δεν μπορείς να τα έχεις όλα, η μόνη λύση για το θέμα σου είναι να το πουλήσεις και να πάρεις ένα από Ελλάδα ώστε να έχεις G version απευθείας και χωρίς ρουτ. Sent from my 1+1 Φίλε μου, το γνωρίζεις από πρώτο χέρι και το επιβεβαιώνεις ότι δεν γίνεται ή απλά το εικάζεις από αυτά που έγραψα; Δηλαδή, αν αλλάξω chid και περάσω μετά οποιαδήποτε από τις συμβατές ROM (I ή G) το κινητό θα είναι μόνιμα ρουταρισμένο; Πάντως, πρέπει να είναι ίσως και το μοναδικό κινητό που του περνάς εργοστασιακή ROM με καθαρή εγκατάσταση (wipe data και dalvic cache) κι αυτό κρατάει στη μνήμη του το Root από πριν και το λογαριασμό flyme συνδεδεμένο. Δεν μου έχει τύχει ποτέ σε άλλο κινητό κάτι αντίστοιχο. Ακόμα και στο Meizu M2 (το μικρό) που έχω δοκιμάσει την ίδια διαδικασία (με το terminal), σβήνει κανονικά όλα τα ίχνη από πριν και η νέα ROM περνάει σωστά και αρουτάριστη, οπότε πρέπει να συνδεθείς από την αρχή στο Flyme για να το κάνεις root (αν θέλεις). Το μόνο που θυμάται από πριν είναι το λογαριασμό flyme όπου πρέπει να βάλεις τα ίδια στοιχεία (απολύτως φυσιολογικό και για λόγους προστασίας από κλοπές), αλλά δεν σε υποχρεώνει να είσαι εκ των προτέρων συνδεδεμένος και ρουταρισμένος, όπως με το Note. Ενημερωτικά και οι Α εκδόσεις που έχω δοκιμάσει (το αναβαθμίζω συνέχεια) είναι εξίσου καλές και είμαι υπέρ του δέοντως ικανοποιημένος. Ειδικά από τη στιγμή που έχω σετάρει το κινητό με το MoreLocale 2, για να έχω όποια γλώσσα επιθυμώ. Το μόνο μειονέκτημα που έχουν οι Α, που δεν έχω καταφέρει να λύσω με επιτυχία και με βάζει σε σκέψεις για Global Rom είναι οι ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές που 7 στις 10 φορές δεν λειτουργούν σωστά, παρόλο που τις έχω σετάρει όπως πρέπει μέσα από τις ρυθμίσεις της "Ασφάλειας". Λειτουργούν άψογα σε όλες τις προεγκατεστημένες Κινέζικες εφαρμογές, αλλά όχι στις υπόλοιπες. Ενώ στις I εκδόσεις δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις τίποτα και οι ειδοποιήσεις λειτουργούν άψογα! Edited June 3, 2016 by antikinsor Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 φιλε μου φυσικα και πρεπει να εισαι ρουτ για να κανεις αυτη την διαδικασια αφου πρεπει να δωσεις στον terminal δικαιωματα su αν κανεις αλλαγη ρομ με clear data χανεται το ρουτ μονο με απλο upgrate χωρις clear data συνεχιζεις να εισαι ρουτ στην επομενη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Έχω 2 σημαντικές ερωτήσεις που αφορούν όχι μόνο εσένα, αλλά οποιονδήποτε έχει κάνει τη διαδικασία με το chid.sh script και γνωρίζει. 1) Με τη μέθοδο αυτή μπορείς να έχεις το κινητό σου unroot? Μην απαντήσετε υποθετικά. Θέλω επιβεβαιωμένη απάντηση από κάποιον που το έχει κάνει. Και αναφέρομαι σε όλες τις International ή Global Roms και όχι μόνο στην τελευταία Global που έτσι κι αλλιώς, απ' ότι διαβάζω, δεν περιλαμβάνει το root. Το ρωτάω, διότι για να κάνεις την αλλαγή του chid, πρέπει πρώτα να κάνεις root το κινητό σου, οπότε περνώντας μετά οποιαδήποτε I ή G Rom, ενδέχεται να κουβαλάς το root από πριν και να μην μπορείς να το αφαιρέσεις. Λογικά, η τελευταία Rom που έτσι κι αλλιώς δεν περιλαμβάνει το root μου λύνει τα χέρια, αλλά θέλω να ξέρω γενικά για όλες και όχι μόνο για την τελευταία. Ναι μπορείς να είσαι unroot κανονικά. Εγώ τώρα με 5.1.6.0G - τσεκαρισμένο με root checker - είμαι unroot. Πριν ήμουν με 4.5.4.2I rooted, άλλαξα variant με το chid.sh script, έβαλα 5.1.50G και ήμουν unrooted. 2) Αν κάτι πάει στραβά με αυτή τη διαδικασία (είτε στην αλλαγή του chid, είτε στο non-root), μπορείς να επαναφέρεις το κινητό σου στο εργοστασιακό chid το οποίο έχει γίνει αυτομάτως backup από το script? Μέχρι και πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε απάντηση σ' αυτό. Για να καταλάβετε γιατί ρωτάω, θα κάνω μια μικρή αναδρομή στην περίπτωσή μου: Από τις αρχές του έτους έχω την κινέζικη έκδοση του κινητού και θέλω να του περάσω την International, πλέον Global Rom, αλλά θέλω οπωσδήποτε να παραμείνει το κινητό unroot! Εδώ και 2-3 μήνες περίπου έκανα αρκετές δοκιμές με τη δεύτερη μέθοδο (μέσω terminal), όταν ακόμα είχαμε τις versions 4 και ήταν όλες επιτυχημένες ως προς το πέρασμα όλων των I εκδόσεων, αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να έχω το κινητό unroot. Τα συμπεράσμτα από τις δοκιμές μου τα έχω καταγράψει σε παλιότερο post. Για να γίνει λοιπόν η διαδικασία της μετάβασης, πρέπει το κινητό να γίνει πρώτα root και μετά περνιέται η νέα rom με τις εντολές στο terminal, αλλά μετά δεν γίνεται με τίποτα unroot. Άπαξ και ανοίξεις τα δικαιώματα root μέσα από το flyme (αυτό γίνεται αναγκαστικά στην αρχή της διαδικασίας για να κάνεις τη μετάβαση), μετά δεν κλείνουν. Ακόμα κι όταν έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση, αν περάσεις εκ νέου την I Rom με wipe data το root παραμένει. Ως εκ τούτου, αναγκαστικά είμαι με την κινέζικη rom (Α) από τότε κι αφού όλο αυτό το διάστημα δεν έχω βρει κάποιο αντίστοιχο post, σκέφτηκα να ρωτήσω εκ νέου μήπως και σταθώ πιο τυχερός αυτή τη φορά.Σε κάθε αλλαγή rom με wipe data και χωρίς να είναι ο flyme λογαριασμός ενεργός δεν έχεις root απ' ότι θυμάμαι. Μόνο εφ' όσον επιλέξεις να ανοίξεις το root έχεις τότε. Απλά τώρα με την 5.1.6.0G υπάρχει κάποιο θέμα με τους servers της MEIZU και δεν μπορείς να ανοίξεις root. Είναι πραγματικά κρίμα μια τόσο καλή συσκευή, από θέμα hardware, να "σακατεύεται" από το λειτουργικό! Πραγματικά το flymeos είναι για τα μπάζα!!!! Με κάθε firmware update διορθώνουν ένα πρόβλημα και παρουσιάζεται άλλο!! Δυστυχώς οι προγραμματιστές της MEIZU είναι για τα μπάζα. Τους κράζουν γενικά σε όλα τα forums. Και γω θα προτιμούσα να είχαμε ξεκλείδωτο bootloader και AOSP. To FlymeOS είναι λίγο βαρύ, αν και όμορφο. Φανταστείτε έχω πάρει στην αδερφή μου το Doogee F3 με ίδια χαρακτηριστικά με το δικό μας και πάει σφαίρα γιατί είναι pure Android. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 με τι κανεις ρουτ στην 5.1.6.0G με το kingroot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 με τι κανεις ρουτ στην 5.1.6.0G με το kingroot? Θα έλεγα να περιμένετε να αποκατασταθεί το πρόβλημε με τους servers της Meizu παρά να χρησιμοποιήσετε λογισμικά τύπου KingRoot καθώς αυτά βάζουν και στον Η/Υ αλλά και στο κινητό εφαρμογές άσχετες που μπορεί να προξενήσουν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelen77 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Θα έλεγα να περιμένετε να αποκατασταθεί το πρόβλημε με τους servers της Meizu παρά να χρησιμοποιήσετε λογισμικά τύπου KingRoot καθώς αυτά βάζουν και στον Η/Υ αλλά και στο κινητό εφαρμογές άσχετες που μπορεί να προξενήσουν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του. Συμφωνώ. Για μένα δεν είναι επιτακτική η ανάγκη για root, πλην adblocking. Το kingroot δεν το γνωρίζω με λεπτομέρειες, για να είμαι ειλικρινής, αλλά δεν έχει πάρει το μάτι μου και καλά πράγματα Edited June 3, 2016 by tzelen77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 υπαρχει εδω οδηγος πως θα γινει ρουτ η 5.1.6.0G προς το παρον τουλαχιστον μεχρι να επιλυθει το προβλημα με τους σερβερς της meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antikinsor Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) φιλε μου φυσικα και πρεπει να εισαι ρουτ για να κανεις αυτη την διαδικασια αφου πρεπει να δωσεις στον terminal δικαιωματα su αν κανεις αλλαγη ρομ με clear data χανεται το ρουτ μονο με απλο upgrate χωρις clear data συνεχιζεις να εισαι ρουτ στην επομενη ρομ Κι όμως φίλε μου, δεν συμβαίνει αυτό και το εξηγώ αναλυτικά παραπάνω, όπως και παλιότερα που είχα κάνει τις δοκιμές. Δηλαδή, όταν κάνεις αλλαγή rom μέσω terminal ακόμα και με clear data, δεν χάνεται το root και όταν μπεις στις ρυθμίσεις παραμένει συνδεδεμένος ο flyme λογαριασμός και είναι ανοιχτά τα δικαιώματα του root :wacko: Αξίζει να σημειώσω και πάλι, ότι επειδή έχω το κινητό πολύ καιρό, οι δοκιμές είχαν γίνει πριν 2-3 μήνες με όλες τις version 4 και με καμία version 5, αφού δεν είχαν βγει ακόμα, οπότε δεν γνωρίζω αν αυτή η "ιδιοτροπία" άλλαξε από τις 5 και μετά. Αντίστοιχα σε Meizu M2 (το μικρό το 5") φίλου μου, που είχα κάνει τις ίδιες δοκιμές (πάντα με όλες τις version 4) με την αλλαγή της Rom χανόταν το Rooτ και έπρεπε να συνδεθείς ξανά στο Flyme λογαριασμό και να ανοίξεις τα δικαιώματα Root, αν ήθελες. Δηλαδή, το απολύτως φυσιολογικό, το οποίο όμως δεν συμβαίνει στο Meizu M2 Note με τις ίδιες version rom :wacko: Ναι μπορείς να είσαι unroot κανονικά. Εγώ τώρα με 5.1.6.0G - τσεκαρισμένο με root checker - είμαι unroot. Πριν ήμουν με 4.5.4.2I rooted, άλλαξα variant με το chid.sh script, έβαλα 5.1.50G και ήμουν unrooted. Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει διαβάζοντας τα τελευταία posts, ότι με τις τελευταίες 2 εκδόσεις (5.1.50G και 5.1.6.0G) που υπάρχει κάποιο ζήτημα με το user account, οι Rom μπαίνουν αρουτάριστες κι αυτό είναι θετικό, τουλάχιστον για εμένα που το θέλω το κινητό unroot, αν αποφασίσω και πάλι να κάνω τη μετάβαση. Σ' ευχαριστώ πάντως που μου το επιβεβαίωσες αυτό! Σε κάθε αλλαγή rom με wipe data και χωρίς να είναι ο flyme λογαριασμός ενεργός δεν έχεις root απ' ότι θυμάμαι. Μόνο εφ' όσον επιλέξεις να ανοίξεις το root έχεις τότε. Απλά τώρα με την 5.1.6.0G υπάρχει κάποιο θέμα με τους servers της MEIZU και δεν μπορείς να ανοίξεις root. Για να μην επαναλαμβάνω τα ίδια, διάβασε τι απάντησα στον admen στην αρχή του post. Οπότε, παραμένει το ερώτημα, γιατί με τις περισσότερες εκδόσεις δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε το πέρασμα της Rom και δεν επαναφέρει το κινητό σε κατάσταση με μη συνδεδεμένο το Flyme και με κλειστά τα δικαιώματα του Root, όπως θα έπρεπε, για να επιλέξει ο καθένας εξαρχής τι θέλει να κάνει. Edited June 3, 2016 by antikinsor Παράθεση Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μετά την 5.1.6.0 η κάμερα δυσκολεύεται με την εστίαση, αυτό που φωτογράφοι λέμε "διστάζει να λοκάρει". Στην προηγούμενη έκδοση, αλλά στην 4. δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Στην 5.1.5.0 η κάμερα είχε βελτιωθεί, το ίδιο και η ποιότητα των jpg. (Πιστέψτε με ξέρω τι λέω.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μετά την 5.1.6.0 η κάμερα δυσκολεύεται με την εστίαση, αυτό που φωτογράφοι λέμε "διστάζει να λοκάρει". Στην προηγούμενη έκδοση, αλλά στην 4. δεν υπήρχε αυτό το θέμα. Στην 5.1.5.0 η κάμερα είχε βελτιωθεί, το ίδιο και η ποιότητα των jpg. (Πιστέψτε με ξέρω τι λέω.) Δεν έχω καμία σχέση με τη φωτογραφία αλλά θα συμφωνήσω. Στη 4.x οι φώτο ήταν χάλια, στη 5.1.5.0 βελτιώθηκαν δραματικά αλλά στη 5.1.6.0 ξαναχαλασαν κάπως... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupusunicus Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 (edited) Από το "http://forum.flymeos.com/", σχετικά με το Root μετά την 5.1.6.0G "1 Install kingroot and then get the root 2 Uninstall the mzaccount 3 Reboot 4 Install mzaccount from a beta version 5 In system\app create a folder MzSyncSerivce and give it the permission 755 6 copy there the MzSyncService apk and give it the permission 644 (don't install that apk) 7 Reboot 8 During the reboot the MzSyncService will be installed 9 Uninstall kingroot 11 Reboot 12 Now you can root as usual. Step 5,6,7, and 8 only if you need to recover your data from your meizu account. Link for Mzaccount https://mega.nz/#!uApDVaqJ!D9WGNOz3Uy88ZqGUAcaRo5rQpuCBcjcadEBu-Gsi5xE Link for MzSyncService https://mega.nz/#!OU4EXTwK!-GpPqIatgYgmShmtjtCto_tHh2-s3kkt802qWy20QDo Link for Kngroot https://mega.nz/#!XQwzBYDa!OtBXcfSBoF3vGGVqAywQ_s5IcL2F4NXMA3K3o8U5ISY thanks to arna1958@xda" --- Δούλεψε άψογα!!! Είμαι rooted με την 5.1.6.0G μέσω της παραπάνω διαδικασίας. Παρέλειψα τα "βήματα" 5, 6, 7, 8. Edited June 4, 2016 by lupusunicus updated Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voidioan Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Καλημέρα . Έχω διαβάσει τα παραπάνω και έχω πάθει μία σύγχυση. Το κινητό που έχω εγώ από ελλαδα public δεν έχει γίνει root ; Για αυτό μπορώ και περναω από πάνω τις εκδόσεις ; Το root το πειραζουμε στην περίπτωση που είναι από κινα . Ρώτα απλά έτσι για να καταλάβω Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts