kyriakos66 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Βγηκε στο ιταλικο http://forum.xda-developers.com/general/device-reviews-and-information/meizu-m2-note-reviews-info-discussion-t3136409/page349 Δεν εχει βγει ακομα στο επισημο. Εγω την εβαλα χθες το βραδυ πανω απο 4.5.4.2i ολα μεχρι στιγμης μια χαρα. Διατηρω μια επιφυλαξη για την μπαταρια. Αλλα και στην beta global που ειχε κυκλοφορησει η μπαταρια ειχε μικροτερη αυτονομια. Είναι stable ή όχι? Και είναι μήπως παλιά έκδοση γιατί εγώ έχω 5.6.4.12G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 εμας που ειμαστε ασχετοι θα μας εξηγησει καποιος πως μπορουμε να βαλουμε αλλη ρομ και με ποιο τροπο ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και οταν παω να το κανω factory reset με τον συδιασμο κουμπιων γιατι μου λεει οτι δε βρισκει firmware ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Επιτελους κυκλοφορησε η flyme 5!!!! Edited May 18, 2016 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Επιτελους κυκλοφορησε η flyme 5!!!! Να ρωτησω κατι, αν ξερει καποιος φιλος: οταν κανουμε το update μπορουμε μετα να κανουμε wipe data & cache μεσω του recovery; Edited May 18, 2016 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Επιτελους κυκλοφορησε η flyme 5!!!!που την ειδες ? ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οταν παω να κανω factory reset με τα κουμπια της φωνης κτλ γιατι μου λεει οτι δε βρισκει firmware ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiro Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ανεβηκε στο επισημο http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αυτη ειναι που ΔΕΝ κανει για εμας με U? Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ανεβηκε στο επισημο http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1και πως τη περναμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 και πως τη περναμε ? Την κατεβαζεις σε Η/Υ και την περνας στο κινητο, "χυμα" (οχι σε καποιο φακελο δηλαδη) και μετα την ανοιγεις με την εφαρμιγη του κινητου "εγγραφο".... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Την κατεβαζεις σε Η/Υ και την περνας στο κινητο, "χυμα" (οχι σε καποιο φακελο δηλαδη) και μετα την ανοιγεις με την εφαρμιγη του κινητου "εγγραφο"....οταν προσπαθησα να κανω factory reset με τα πλαινα κουμπια γιατι μου εγραφε μεσα στο μενου οτι δεν βρισκει firmware ?αυτο που κατεβαζω το ξεζιπαρω ?η το πεταω ετσι μεσα ?και αν το ξεζιπαρω περναω ολα τα αρχεια οπως ειναι η τα βαζω σε βακελο ?? Edited May 18, 2016 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 οταν προσπαθησα να κανω factory reset με τα πλαινα κουμπια γιατι μου εγραφε μεσα στο μενου οτι δεν βρισκει firmware ?αυτο που κατεβαζω το ξεζιπαρω ?η το πεταω ετσι μεσα ?και αν το ξεζιπαρω περναω ολα τα αρχεια οπως ειναι η τα βαζω σε βακελο ?? Δε το ξεζιπαρεις. Το πετας ετσι οπως ειναι... Οσο για το factroy reset που λες δε ξερω. Εγω θελω να κανω την αναβαθμιση και μετα να κανω wipe data & cache απο recovery. Αλλα δε ξερω αν γινεται.. Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Αν την περασε καποιος ας μας πει αν εχει Ελληνικα και οτιδηποτε προβλημα και bug συναντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Αν την περασε καποιος ας μας πει αν εχει Ελληνικα και οτιδηποτε προβλημα και bug συναντησει.δε βρισκω με τπτ το flyme για να μου συχρονισεις της επαφες μου.εχασα μερικες αλλα το καλο ειναι οτι συγχρονιζει πλεον τις επαφες απο το gmail Edited May 18, 2016 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 δε βρισκω με τπτ το flyme για να μου συχρονισεις της επαφες μου.εχασα μερικες αλλα το καλο ειναι οτι συγχρονιζει πλεον τις επαφες απο το gmail Έχουν αφαιρέσει το flyme account. Επίσης θα το χρειαστούμε για να κάνουμε root. Αυτό εγκατέστησα εγώ και όλα οκ. https://drive.google.com/file/d/0ByMGYF0zLnbENGNOMjI1aWFHNWc/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Έχουν αφαιρέσει το flyme account. Επίσης θα το χρειαστούμε για να κάνουμε root. Αυτό εγκατέστησα εγώ και όλα οκ. https://drive.google.com/file/d/0ByMGYF0zLnbENGNOMjI1aWFHNWc/view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalkειναι ευκολο να το ρουταρεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 ειναι ευκολο να το ρουταρεις ? 1.Κανείς log in η δημιουργείς flyme account 2.πας στις ρυθμίσεις > ασφάλεια > ριζική άδεια. Τόσο απλά Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 καθε φορα που παταω το Home button να κλειδωσει η οθονη και μετα πατησω να ανοιξει μου πεταει συνεχεια διαφημησεις ξερει κανεις απο τι μπορει να ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Εγώ πάντως με την Flyme 5.1.5.0G δεν μπορώ να λάβω και να στείλω sms. Δοκίμασα και με άλλη εφαρμογή αλλά τίποτα... Επίσης δεν λειτουργεί το notification led. Σε εσάς δουλεύουν κανονικά? Edited May 18, 2016 by de_thymamai Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Εγώ πάντως με την Flyme 5.1.5.0G δεν μπορώ να λάβω και να στείλω sms. Δοκίμασα και με άλλη εφαρμογή αλλά τίποτα... Επίσης δεν λειτουργεί το notification led. Σε εσάς δουλεύουν κανονικά? SMS μπορώ να στείλω. Η αλήθεια είναι όμως ότι το led και σε μένα δεν ανάβει... Επίσης παρατήρησα ότι η εφαρμογή της κάμερας έκλεισε μόνη της 2 φορές και η εφαρμογή του facebook 1 φορά... Κατά τ αλλά αρκετά καλή η αναβάθμιση... Edited May 18, 2016 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 SMS μπορώ να στείλω. Η αλήθεια είναι όμως ότι το led και σε μένα δεν ανάβει... Επίσης παρατήρησα ότι η εφαρμογή της κάμερας έκλεισε μόνη της 2 φορές και η εφαρμογή του facebook 1 φορά... Κατά τ αλλά αρκετά καλή η αναβάθμιση...τωρα είδα ότι ούτε και μένα δεν ανάβει το led ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1.Κανείς log in η δημιουργείς flyme account 2.πας στις ρυθμίσεις > ασφάλεια > ριζική άδεια. Τόσο απλά Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalkδε χρειάζεται πρόγραμμα για να γίνει το root δλδ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Εμένα πάντως παιδιά με μια απλή επανεκκίνηση έφτιαξαν όλα. Το led ανάβει αλλά αργεί λίγο να ξεκινήσει... Κατά τα άλλα το τηλέφωνο νομίζω πάει μία χαρά. Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Εμένα πάντως παιδιά με μια απλή επανεκκίνηση έφτιαξαν όλα. Το led ανάβει αλλά αργεί λίγο να ξεκινήσει... Κατά τα άλλα το τηλέφωνο νομίζω πάει μία χαρά.και μενα τελικα δουλευει το led και μπορω να πω οτι μετα την αναβαθμιση το κιν παει φετες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragrace1 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλησπέρα σε όλους είμαι από εχθές κάτοχος του m2 note, και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να βάλω το κλείδωμα οθόνης (σύσκευης) για να το ανοίγω με κωδικό εκτός το pin ! Όταν πηγαίνω στο ασφάλεια _κωδικος πρόσβασης οθόνης _ενεργοποιηση , με πετάει έξω ! Και πάει στην αρχικής οθόνη !Το ίδιο κάνει και στο κλείδωμα εφαρμογών . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 σε κινητο αγορασμενο απο Κινα εβαλε κανεις την 5.1.5.0G ? Σε μενα δεν την παιρνει παρολο που εκανα το κολπο με την αλλαγη id Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 και μενα τελικα δουλευει το led και μπορω να πω οτι μετα την αναβαθμιση το κιν παει φετες Και μένα δουλεύει τελικά και μπορώ να πω με επιφύλαξη ότι η μπαταρία κρατάει αρκετά περισσότερο...! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts