Tr3LaRaS Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ποια ειναι η επίσημη ιστοσελίδα γιατι βρηκα μια αλλα για m2 note εχει την 4.5.4.2, δεν εχει 5? Sent from my m2 note using Tapatalkκαι γω αυτο ειδα.εντωμεταξυ η συσκευη μου κολλαει συνεχεια ειδικα στις επαφες και στις κλησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anubis85 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Καλησπερα εχω θεμα μσ την αφη της οθονης σε ενα σημειο. Να επικοινωνησω με eshop.gr ή να προχωρησω σε αντικατασταση μονος μου. Αληθεια ο μηχανισμος αφης ειναι αλλος απο την οθονη? Παράθεση samsung google nexus, samsung galaxy nexus, samsung galaxy grand duos, huawei g750, samsung s4, doogee f5, meizu m2 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 και γω αυτο ειδα.εντωμεταξυ η συσκευη μου κολλαει συνεχεια ειδικα στις επαφες και στις κλησεις Το είχα και εγώ στο mini βέβαια. Έκανα επαναφορά και δεν πειραξα Φιλιππιάδας στο κέντρο ασφαλείας γιατί αυτό μάλλον προκαλεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Το είχα και εγώ στο mini βέβαια. Έκανα επαναφορά και δεν πειραξα Φιλιππιάδας στο κέντρο ασφαλείας γιατί αυτό μάλλον προκαλεί το πρόβλημα.οριστε ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Συγγνώμη. Αυτόματο πληκτρολόγιο την έκανε τη ζημιά. Μη πειράξεις απολύτως τίποτα στο κέντρο ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Συγγνώμη. Αυτόματο πληκτρολόγιο την έκανε τη ζημιά. Μη πειράξεις απολύτως τίποτα στο κέντρο ασφαλείας. τι εννοεις στο κεντρο ασφαλειας ? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προσπαθησα να το κανω factory reset οχι μεσα απο το μενου αλλα με τα κουμπια της φωνης και αυτο που ανοιγει το τηλ πατησα clear data και μου λεει οτι δε βρισκει firmware και οτι απλα μου σβηνει τα Data και οταν ξανανοιξει το κιν εχει κανονικα ολες τις εφαρμογες στο κιν που ειχα κατεβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Υπάρχει ένα εικονίδιο που λέει ασφάλεια. Έχει μέσα antivirus power management άδειες για τις εφαρμογές κλπ, αυτό εννοω. Εγώ έκανα επαναφορά απο τις ρυθμίσεις και επέλεξα και τις δύο επιλογές δλδ επαναφορά και σβησιμο δεδομένων. Τώρα στο note δεν ξερω πως είναι φαντάζομαι πάνω κάτω το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Υπάρχει ένα εικονίδιο που λέει ασφάλεια. Έχει μέσα antivirus power management άδειες για τις εφαρμογές κλπ, αυτό εννοω. Εγώ έκανα επαναφορά απο τις ρυθμίσεις και επέλεξα και τις δύο επιλογές δλδ επαναφορά και σβησιμο δεδομένων. Τώρα στο note δεν ξερω πως είναι φαντάζομαι πάνω κάτω το ίδιο. εμενα εχει clear data και update firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Eκανα το κιν factory reset και μπαινω στο flyme για να κανει συγχρονισμο τις επαφες κτλ και σε ολα μου βγαζει αποτυχια ελεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Μπορεί να έχει πρόβλημα ο server της Κίνας και εμένα μου το κάνει. Δοκίμασε μόνο τις επαφές για αρχή και κοίτα αν σου κάνει το πρόβλημα πάλι. Βάλε μετα σιγα σιγα μια μία τις εφαρμογές σου να δεις Μήπως ευθύνεται καμία για το θεμα σου. Εγώ πάντως έβαλα τις απολύτως απαραίτητες καμία δεκαπενταριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 αμα τις περασω μεσω αρχειου μετα τις συχρονιζει και στο flyme ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα ακόμα και έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Τελικά το έγινε το πρόβλημα συνεχίζεται η όχι? Πες να ξέρουμε αν είναι τελικά γενικότερο πρόβλημα του flyme os. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gonn Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ρε παιδια δεν καταλαβαινω πως εχετε τετοια προβληματα ..το εχω εδω και 5 μηνες το κινητο και δεν συμβαινει τιποτε απο αυτα που γραφετε....αντιθετα ενω το εχω τιγκαρει στα προγραμματα και το χιλιοταλαιπωρω ειναι πολυ αξιοπιστο version 4-5-4L ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- -Proximity sensor (μερικές φορές απενεργοποιητε και θέλει restart το κινητό) -Ώρα (όταν χάνει το σήμα ή ώρα πηγαίνει πίσω κατά μία και δεν επανέρχεται) -Auto focus (μερικές φορές δεν λειτουργεί) -2G/3G (μερικές φορές ενώ το έχω στο 3g και πιάνω και την ανάλογη ταχύτητα αυτό δείχνει ότι είμαι ακόμα σε 2G) -Ξυπνητήρι (μερικές φορές χτυπάει 4 λεπτά πριν, χωρίς να πειραζω κάτι στις ρυθμίσεις) -Menu (μία μέρα ξυπνησα το ανοιξα και είδα το μενού με τα εικονίδια όπως όταν το πρωτοαγοραζεις και όχι όπως τα είχα φτιάξει εγώ) Και βέβαια σε όλα αυτά βάλε και τη μετάφραση. Έκανα ένα ευχαριστώ διάλειμμα με την meizu αλλά από χριστούγεννα πάλι μόνο motorola... Ρε παιδια δεν καταλαβαινω πως εχετε τετοια προβληματα ..το εχω εδω και 5 μηνες το κινητο και δεν συμβαινει τιποτε απο αυτα που γραφετε....αντιθετα ενω το εχω τιγκαρει στα προγραμματα και το χιλιοταλαιπωρω ειναι πολυ αξιοπιστο ....version 4-5-4L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Κι όμως είναι αρκετά κοινο πρόβλημα αν ψάξεις σε ξένα Φόρουμ θα το δεις εμένα το παρουσίασε στις 20ήμερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Έχω την 5 global και θέλω να πάω 4.5.4 πως το κάνω αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Παιδιά μετά από ένα μήνα που είμαι κάτοχος του κινητού παρατηρώ ότι τις τελευταίες 4-5 μέρες η μπαταρία κρατάει 12 - 15 ώρες, χωρίς να κάνω και ιδιαιτερη χρήση. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ... Για να σας προλάβω, έχω βγάλει ότι εφαρμογή εγκατέστησα τις τελευταίες ημέρες και έχω απαγορεύσει να ανοίγουν κάποιες Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Έχει κανείς σας παρόμοιο θέμα? Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Οταν πηρα το κινητο πριν 5 μηνες ειχε την 4.5.4U και δεν την εχω πειραξει καθολου..δεν μου εχει εμφανησει κανενα απο τα προβληματα που αναφερετε και αντιθετως ολα δουλευουν ρολοι!!σας προτεινω να γυρισετε εκει..το συμπερασμα μου ειναι μην πειραζετε τις ρομ και κρατηστε τη μανισια κατι θα ξερουν αυτοι που την εβαλαν..ειδικα οταν οι πιο καινουργιες ειναι beta δεν βλεπω το λογο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Τελικά το έγινε το πρόβλημα συνεχίζεται η όχι? Πες να ξέρουμε αν είναι τελικά γενικότερο πρόβλημα του flyme os.το εκανα ενα ενα απο το flyme συγχρονισμο και ολα οκ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν πηρα το κινητο πριν 5 μηνες ειχε την 4.5.4U και δεν την εχω πειραξει καθολου..δεν μου εχει εμφανησει κανενα απο τα προβληματα που αναφερετε και αντιθετως ολα δουλευουν ρολοι!!σας προτεινω να γυρισετε εκει..το συμπερασμα μου ειναι μην πειραζετε τις ρομ και κρατηστε τη μανισια κατι θα ξερουν αυτοι που την εβαλαν..ειδικα οταν οι πιο καινουργιες ειναι beta δεν βλεπω το λογο..Πως γινετε να κανουμε αναβαθμιση απο την 4.5.2 Και να βαλουμε καμια ποιο μεγαλη.εμενα μου κολλαει οταν παταω στο ανθρωπακι για να παω στις κλησεις κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Δε ξέρω αν ευθύνεται ο novalauncher, αλλά από τότε που τον εγκατέστησα έχω παρατηρήσει στην "εκκαθάριση απορριμάτων" το μέγεθος των απορριμάτων έχει μειωθεί πολυ! Πριν τον nova εσβηνα 1GBτη μέρα! Τώρα δε ξεπερνάει τα 500mb..! Edited May 16, 2016 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Τι θα γινει ρε παιδια με τη flyme 5;;!! Εχει καταντησει αστειο...!:mad: Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 παιδια πια ειναι η ποιο αξιοπιστη ρομ για το κινητακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Βγηκε στο ιταλικο http://forum.xda-developers.com/general/device-reviews-and-information/meizu-m2-note-reviews-info-discussion-t3136409/page349 Δεν εχει βγει ακομα στο επισημο. Εγω την εβαλα χθες το βραδυ πανω απο 4.5.4.2i ολα μεχρι στιγμης μια χαρα. Διατηρω μια επιφυλαξη για την μπαταρια. Αλλα και στην beta global που ειχε κυκλοφορησει η μπαταρια ειχε μικροτερη αυτονομια. Edited May 17, 2016 by yiannisoooo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 μπορω απο 4.5.1U να παω σε 5.1.5g?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts