Jump to content

Meizu M2 Note

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το radio?

Τις τελευταίες μέρες κάνει κάτι περίεργα με το σήμα. Με παίρνουν τηλ και δεν χτυπάει και έρχετε μνμ πιο μετά οτι είχα κλήση. Χάνει το σήμα του δλδ

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

λοιπον παιδια..μολις περασα την ΒΕΤΑ την οποια ανεφερα πιο πανω...δεν υπαρχει απλα καταπληκτικη...ουτε bugs, ουτε τιποτα...απο που να αρχισω;

ολα τα app μερικα ναι μεν ειναι στα κινεζικα, αλλα καταβαθος κανενα απολυτος προβλημα...επιτελους αλλαξε το εκνευριστικο αυτο πληκτρολογιο της meizu που ουτε τ9 δεν ειχε...τωρα πια και πολυ ομορφο και με επιπλεον emoji απλα λειπει οπως ειναι λογικο η ελληνικη γλωσσα...παρα πολλες νεες επιλογες οσον αφορα στις ρυθμισεις μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα +οτι ηρθαν και τα notifications στην οθονη κλειδωματος και το wake up screen οταν λαμβανεις ειδοποιησεις...ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ καταπληκτικο χωρις κανενα μειονεκτιμα (μονο στο πληκτρολογιο τα ελληνικα που λειπουν) αλλιως ολα τελεια...προτινω να το κατεβασετε εαν δεν εχετε θεμα με τα αγγλικα...εγω θα το κρατησω και θα περιμενω την Ι εκδοση για τα ελληνικα!

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λοιπον παιδια..μολις περασα την ΒΕΤΑ την οποια ανεφερα πιο πανω...δεν υπαρχει απλα καταπληκτικη...ουτε bugs, ουτε τιποτα...απο που να αρχισω;

ολα τα app μερικα ναι μεν ειναι στα κινεζικα, αλλα καταβαθος κανενα απολυτος προβλημα...επιτελους αλλαξε το εκνευριστικο αυτο πληκτρολογιο της meizu που ουτε τ9 δεν ειχε...τωρα πια και πολυ ομορφο και με επιπλεον emoji απλα λειπει οπως ειναι λογικο η ελληνικη γλωσσα...παρα πολλες νεες επιλογες οσον αφορα στις ρυθμισεις μπορεις να κανεις σχεδον τα παντα +οτι ηρθαν και τα notifications στην οθονη κλειδωματος και το wake up screen οταν λαμβανεις ειδοποιησεις...ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ καταπληκτικο χωρις κανενα μειονεκτιμα (μονο στο πληκτρολογιο τα ελληνικα που λειπουν) αλλιως ολα τελεια...προτινω να το κατεβασετε εαν δεν εχετε θεμα με τα αγγλικα...εγω θα το κρατησω και θα περιμενω την Ι εκδοση για τα ελληνικα!

ειχα ενα προβλημα οτι δεν κατεβαζε εφαρμογες απο το playstore αλλα ολα οκ! και τελικα το πληκτρολογιο εχει και ελληνικα! :D

Edited by kyriakos66

Μου παρουσίασε κι άλλο bug... Μερικές φορές η κάμερα δε κάνει autofocus! :lol::p:wacko::mad::(

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Τελικα εγω που ειμαι με U μπορω να βαλω την 5 Α ή θα παθουμε ζημια?

Sent from my m2 note using Tapatalk

Α και U βαζεις χωρις προβλημα!ειχα ρωτησει τη Meizu κι αυτο μου ειπε..κι εγω U ειμαι..

Καλημέρα σας. Παρέλαβα προχθές το m2 note από ένα online κατάστημα στην Αθήνα. Καθώς το δούλευα παρατήρησα ότι στα δύο άκρα αριστερά και δεξιά δεν δουλεύει το tuch. Μιλάμε για 1 με 2 χιλιοστά από τις άκρες. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον από εσάς? Λέτε να ζητήσω αντικατάσταση?

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αμα βαλουμε την Α τα χανουμε ολα απο μεσα? Ειναι σαν update ή σαν να βαζουμε αλλη ρομ - φορματ?

Αμα βαλουμε την Α τα χανουμε ολα απο μεσα? Ειναι σαν update ή σαν να βαζουμε αλλη ρομ - φορματ?

Αφου rom αλλαζεις..

πας για doa και απαιτεις αντικατασταση. οχι σερβις

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Καλημέρα σας. Παρέλαβα προχθές το m2 note από ένα online κατάστημα στην Αθήνα. Καθώς το δούλευα παρατήρησα ότι στα δύο άκρα αριστερά και δεξιά δεν δουλεύει το tuch. Μιλάμε για 1 με 2 χιλιοστά από τις άκρες. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και σε κάποιον από εσάς? Λέτε να ζητήσω αντικατάσταση?

Φιλε μου δεν πας για DOA σε ολλα τα m2 ετσι ειναι

Φιλε μου δεν πας για DOA σε ολλα τα m2 ετσι ειναι

Επιβεβαιωνω και εγω ουτε που το ειχα παρατηρησει ποτε !

Επιβεβαιωνω και εγω ουτε που το ειχα παρατηρησει ποτε !

Και σε μένα το ίδιο...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Δηλαδη εχετε καινούργιο τηλεφωνο το οποιο δεξια και αριστερα ειναι προβληματικο???

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δηλαδη εχετε καινούργιο τηλεφωνο το οποιο δεξια και αριστερα ειναι προβληματικο???

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δε νομιζω οτι είναι θέμα προβλήματος. Απλά είναι ετσι κατασκευασμένη η οθόνη. Το έχω συναντήσει και σε άλλα φθηνα κινητά και tablet...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

3 ημέρες έχω το τηλέφωνο. Απλά για τα χρήματα του είναι τέλειο. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Κομψό και όμορφο και γενικά δίνοντας αυτα τα χρήματα δεν περίμενα κάτι που να με κάνει να πω ουαου. Είχα συνηθίσει να τα σκαω στα επώνυμα τηλέφωνα.Και έλεγα ότι οκ, θα είναι για τα βασικά. Τελικά μου δίνει την ίδια εμπειρία χρήσης με το note 4 της samsung που είχα. Είχαμε και ένα τεστ ανάμεσα σε αυτά τα δύο και το meizu πήγε καλύτερα.

Ps και εμένα ή οθόνη δεν πιάνει μέχρι την άκρη.

Θοδωρής

Απ'όταν έβαλα κάρτα μνήμης, πολλές φορές όταν το ανοίγω δεν ανταποκρίνεται η οθόνη να το ξεκλειδώσω.

Σας έχει τύχει?

Τελικά, έβαλα την 5.

Ωραία, δε λέω, αλλά το multitasking windows ανοίγει δύσκολα και συνεχίζεται το πρόβλημα με το ένα WiFi (Vodafone Voip) του γραφείου. Mε το άλλο (Cosmote), κανένα πρόβλημα.

Επίσης δε μπορώ να εγκαταστήσω Google για να έχω το Google Play Store.

ΕDIT:

Πήγα να τρέξω την 4,5,4 και έχει κολλήσει στην εικόνα με το εικονίδιο Flyme!

To αποτέλειωσα?

ΒΟΗΘΕΙΑ!

EDIT:

μετά από Hard reset, έστρωσε.

ΟΥΦ!

Edited by okourkoulos
make love not work

Φιλαράκια σας ευχαριστώ πολύ. :):):):):)

Με προλάβατε. Ότι του έκανα hard reset και ετοιμαζόμουνα να το πάω στο κατάστημα.

Με γλιτώσατε από μεγάλη ταλαιπωρία και αναμονή.

Δηλαδή συμβαίνει και σε εσάς?

Δεν το είχα διαβάσει πουθενά.

Φιλαράκια σας ευχαριστώ πολύ. :):):):):)

Με προλάβατε. Ότι του έκανα hard reset και ετοιμαζόμουνα να το πάω στο κατάστημα.

Με γλιτώσατε από μεγάλη ταλαιπωρία και αναμονή.

Δηλαδή συμβαίνει και σε εσάς?

Δεν το είχα διαβάσει πουθενά.

Συμβαινει σε ολα τα μ2

Να ρωτησω ρε παιδια..απο αντοχη το κουμπι στο κεντρο πως τα παει.??γιατι βλεπω οτι πρεπει να το πατας συνεχεια καθως δεν εχει αλλα κουμπια??

Να ρωτησω ρε παιδια..απο αντοχη το κουμπι στο κεντρο πως τα παει.??γιατι βλεπω οτι πρεπει να το πατας συνεχεια καθως δεν εχει αλλα κουμπια??

Εγώ δεν το πάτησα ποτέ παρά ελαχίστων περιπτώσεων. Μόνο με την αφή από πάνω σε γυρίζει πίσω.

Εγώ τέλος πάντων έτσι το δουλεύω και δεν έχει χρειαστεί κάτι άλλο.

Εγω το παταω σπάνια οπότε πως να χαλάσει