nitrox Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Πανε στην εφαρμογη security και φτιαξε τις εφαρμογες που θες στα permissions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
molar Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Σε ευχαριστώ admen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronakos97 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Πανε στην εφαρμογη security και φτιαξε τις εφαρμογες που θες στα permissions Μα πως? Προσπάθησα τα πάντα... Πηγαίνω στις ρυθμίσεις->ασφάλεια->πρόσβαση σε ειδοποιήσεις και δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Άμα σου είναι εύκολο καθοδηγησε με.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ρε παιδιά, πως θα ρυθμίσω το κινητό να μου έρχονται ειδοποιήσεις από yahoo και gmail όταν έχω καινούριο mail...;! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Στο Yahoo που χρησιμοποιώ και εγώ, πρέπει να πας μέσα απο τις ρυθμίσεις του και να τις ενεργοποιήσεις. Δεν έχει να κάνει με το τηλέφωνο, αλλά με το κάθε email πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Στο Yahoo που χρησιμοποιώ και εγώ, πρέπει να πας μέσα απο τις ρυθμίσεις του και να τις ενεργοποιήσεις. Δεν έχει να κάνει με το τηλέφωνο, αλλά με το κάθε email πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Μα συγκεκριμένα στο yahoo (γιατί αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ) οι ειδοποιήσεις είναι ενεργες! Όταν όμως έρχεται κάποιο mail δε με ειδοποιεί... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Μα συγκεκριμένα στο yahoo (γιατί αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ) οι ειδοποιήσεις είναι ενεργες! Όταν όμως έρχεται κάποιο mail δε με ειδοποιεί... 'Ελεγξε και στις ρυθμίσεις - Ηχος - Ειδοποίηση email, εάν ειναι και εκεί κάποιος ήχος επιλεγμένος. Ολίγον άσχετο άλλα μόλις πέρασα και εγώ την 4.5.4.2Ι χωρίς εκκαθάριση δεδομένων χρήστη. Δεν ειδα και τίποτε το τρελό, ίσως ειναι νωρίς ακόμα. Αυτή η έκδοση, κάνει συγχρονισμό των επαφών μου με το google? (γιατί αυτό ήταν και το πρόβλημα που ειχα όταν το πήρα απο το Public) Edited December 27, 2015 by xristos_mi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 ...μόλις πέρασα και εγώ την 4.5.4.2Ι χωρίς εκκαθάριση δεδομένων χρήστη. Δεν ειδα και τίποτε το τρελό, ίσως ειναι νωρίς ακόμα. Αυτή η έκδοση, κάνει συγχρονισμό των επαφών μου με το google? (γιατί αυτό ήταν και το πρόβλημα που ειχα όταν το πήρα απο το Public) Τον συγχρονισμό επαφών το διόρθωσαν με την 4.5.4.1I. Με αυτή αυξησανε νομίζω το χώρο της ενσωματομενης μνήμης της συσκευής και κατάργησαν μια εφαρμογή με themes... Ψιλοπράγματα... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Μα συγκεκριμένα στο yahoo (γιατί αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ) οι ειδοποιήσεις είναι ενεργες! Όταν όμως έρχεται κάποιο mail δε με ειδοποιεί... Πρέπει να πας στο security και να δώσεις παντού permission.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronakos97 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Πρέπει να πας στο security και να δώσεις παντού permission.. Φίλε μου μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται αυτό? Πηγαίνω στο security για να δώσω permissions και δεν μπορώ, δεν γίνεται να εισάγω τις εφαρμογες που με ενδιαφέρουν για να παίρνω ενημερώσεις.. Άμα σου είναι εύκολο βοήθησε με λίγο... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Πρωτα τις κανεις να ανοιγουν αυτοματα μετα τικαρεις τις ειδοποιησεις και μετα πας στο τετραγωνο που εχει κατω δεξια ( που ειναι 4 τετραγωνα) και δινεις permisions στην εφαρμογη που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
byronakos97 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Πρωτα τις κανεις να ανοιγουν αυτοματα μετα τικαρεις τις ειδοποιησεις και μετα πας στο τετραγωνο που εχει κατω δεξια ( που ειναι 4 τετραγωνα) και δινεις permisions στην εφαρμογη που θες Φίλε σε ευχαριστώ πολύ, απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο το flyme και τώρα ξεκινάω να βγάζω άκρη.. Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Φίλε σε ευχαριστώ πολύ, απλά μου φαίνεται λίγο περίεργο το flyme και τώρα ξεκινάω να βγάζω άκρη.. Ευχαριστώ και πάλι! Δεν είναι μόνο το flyme ..οι νέες εκδόσεις Android έτσι λειτουργούν με δικαιώματα...ακόμα και στις nexus συσκευές. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ειμαι τοσες μερες στη σαλονικη και δεν με βγαζει πουθενα 4G? Μηπως πρεπει να μιλησω με cosmote για ενεργοποιηση? Η καρτα ειναι καινουρια γιατι παρηγγειλα νανοσιμ για να βαλω στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το εχεις ενεργοποιημένο? Δεν αρκεί η νέα σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλημερα. Πήρα πριν λίγες μέρες το κινητό από τα public και έχω ένα θέμα με το fb messenger. Όταν εμφανίζεται ειδοποίηση για νέο μήνυμα στην οθόνη με το κυκλακι, η οθόνη τρελαίνεται και αναβοσβήνει. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthraxos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλησπερες.Χρονια πολλα και Καλη Χρονια ευχομαι σε ολους.Μια ερωτηση εχω να κανω.Εχω το meizu m2 note και την εκδοση του flyme ΟS 4.5.2I .Υπαρχει καποια νεοτερη απο αυτη?.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Καλησπερες.Χρονια πολλα και Καλη Χρονια ευχομαι σε ολους.Μια ερωτηση εχω να κανω.Εχω το meizu m2 note και την εκδοση του flyme ΟS 4.5.2I .Υπαρχει καποια νεοτερη απο αυτη?.. Η πιο τελευταία είναι η 4.5.4.2I (υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα). Edited December 28, 2015 by venejo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthraxos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Η πιο τελευταία είναι η 4.5.4.2I (υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα). Αξιζει να την βαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλημερα. Πήρα πριν λίγες μέρες το κινητό από τα public και έχω ένα θέμα με το fb messenger. Όταν εμφανίζεται ειδοποίηση για νέο μήνυμα στην οθόνη με το κυκλακι, η οθόνη τρελαίνεται και αναβοσβήνει. Τι μπορεί να φταίει; Φιλε μου ολόκληρη ή οθόνη τρελενεται ή μόνο το κυκλάκι του συνομιλητή σου; Σε εμένα συμβαίνει το δεύτερο πάντως και το έχω αναφέρει σε πιο πίσω σελιδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Φιλε μου ολόκληρη ή οθόνη τρελενεται ή μόνο το κυκλάκι του συνομιλητή σου; Σε εμένα συμβαίνει το δεύτερο πάντως και το έχω αναφέρει σε πιο πίσω σελιδες... εμενα πλεον κανε σαν φωτορυθμικο και πρέπει να το πετυχω για να ανοιξει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Είμαι στην έκδοση 4.5.4 Α. Για να ανβαθμίσω θα πρέπει να κατεβάσω το αρχείο και να το τρέξω απο την διαχείρηση αρχείων; Από ότι βλεπω δεν έχει την εφαρμογή που έχει το Μ1 Note με την οποία κάνεις download k install απεθείας από την συσκευή. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Γιατί όμως ρε γμτ...και το κάνει μόνο στο meizu. Έχω ένα κ3 note που δουλεύει τέλεια και ένα huawei ταμπλετ που ναι μεν δεν παρουσιάζει το ίδιο αλλά κάνει συνεχώς αποσυνδεση-συνδεση ο messenger. Μήπως δεν την παλεύει γενικά ο messenger? Μπήκα στο play store και είδα τα σχόλια που αφήνουν όλοι για τον messenger μετά από τις τελευταίες αναβαθμίσεις...Και παλι καλά ειμαι εγώ με τα θέματα που αντιμετωπιζω! Edited December 28, 2015 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Είμαι στην έκδοση 4.5.4 Α. Για να ανβαθμίσω θα πρέπει να κατεβάσω το αρχείο και να το τρέξω απο την διαχείρηση αρχείων; Από ότι βλεπω δεν έχει την εφαρμογή που έχει το Μ1 Note με την οποία κάνεις download k install απεθείας από την συσκευή. Σωστά; Καλησπέρα.Αν θες να παραμείνεις στην έκδοση Α,αναβαθμίζεις και OTA .Αν θες να πας σε Ι(nternational)με κανονικά ελληνικά στο μενού,τότε ο τρόπος είναι χειροκίνητα όπως περιγράφουν τα παιδιά στη σελίδα 22 νομίζω του thread. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 (edited) Η πιο τελευταία είναι η 4.5.4.2I (υπήρξαν και άλλες ενδιάμεσα). Βλέποντας από το tapatalk το ποστ , έκανα κλικ στον σύνδεσμο και μου έβγαλε το λήψη αρχείου , έκανα λήψη , το άνοιξα με την εφαρμογή έγγραφα και έχει ξεκινήσει αναβάθμιση δίχως να με ενημερώσει για ποια έκδοση πρόκειται και εάν όντως συμφωνώ . Το κινητό είναι 4.5.4.I από public . Βλέποντας από το laptop τώρα το ποστ και κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο μου ανοίγει Κινέζικη σελίδα και φορτώνει δίχως να ολοκληρωθεί , εύχομαι να είναι σωστό το λινκ και να μην ανοίξει στα Κινέζικα το κινητό . Άνοιξε σε 4.5.4.2I και όλα φαίνονται καλά για την ώρα , το θέμα είναι πως αφού την έτρεξε η μαμά εφαρμογή το κινητό είναι βγαλμένο από το εργοστάσιο με I , γιατί όμως δεν μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση αυτόματα ? Edited December 28, 2015 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts