demolition22 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 119£ στο αγγλικό Amazon http://www.amazon.co.uk/dp/B010VQQ9NO/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos80 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 μόλις παρέλαβα,νομίζω οτι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα αρκετά ποιοτικό κινητό.. φώτο 4.5->4.7->5.0->5.5. (S750-S660-A806-M2) πες μου σε παρακαλώ καλύτερο σε κάμερα απο το Α 806 και ταχύτερο στο σερφαριμα η οχι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 δυστυχώς το Α 806 το ετοίμασα και το έδωσα δεν τα έκανα σύγκριση. εδω βλεπεις νουμερα: http://www.gsmarena.com/meizu_m2_note-review-1285.php Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Σας ευχαριστω για την απαντηση...ειμαι ετοιμος να το παρω απο το vickmall... εκτος αν το δινει καποιος σε λογικη τιμη ας μου στειλει...αχ ρε meizu τι μας κανεις!:lol::lol: http://www.banggood.com/Meizu-m2-Note-4G-LTE-5_5-inch-16GB-MTK6753-Octa-core-Smartphone-p-983222.html Εγώ το πήρα από εδώ... γύρνα το σε EURO για να μην πληρώσεις διαφορά ισοτιμίας - τελική €132.79 Με τα $13 διαφορά, το vickmall σου δίνει tempered glass + θηκη σιλικόνης. Επίσης, ΜΗΝ γυρίσεις την ισοτιμία, η χρέωση θα είναι ίδια: Σε δολλάρια Τέλος (χτύπα ξυλο) σε περίπτωση προβλήματος, η υποστήριξη από vickmall ειναι κορυφαία Καλό το Banggood αλλα (για μένα) οχι η ιδανική πρόταση για αγορά κινητού.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karasardelis Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Με τα διαφορά, το vickmall σου δίνει tempered glass + θηκη σιλικόνης. Επίσης, ΜΗΝ γυρίσεις την ισοτιμία, η χρέωση θα είναι ίδια: Σε δολλάρια Τέλος (χτύπα ξυλο) σε περίπτωση προβλήματος, η υποστήριξη από vickmall ειναι κορυφαία Καλό το Banggood αλλα (για μένα) οχι η ιδανική πρόταση για αγορά κινητού.- Τα tempered glass που δίνει το vickmail τα παρέλαβε κάποιος να μας πει τι ακριβώς είναι; Το λέω αυτό γιατί υπάρχουν διαφόρων τιμών από πολύ φθηνά (και απλά) μέχρι σημαντικά ακριβότερα 9Η κλπ. Εγώ πάντως προτίμησα να επιλέξω μόνος μου το tempered glass μου και να είναι καλής ποιότητας και να πάρω την θήκη που ακριβώς θέλω αντι για μία που θα μου δώσουν τζάμπα. Επίσης αγοράζω χρόνια από το banggood χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα και με άριστη υποστήριξη σε κάποια προβλήματα - με το vickmall δεν έχω εμεπιρία οπότε δεν μπορώ να πω την γνώμη μου, πιθανώς να είναι καλύτεροι... δεν είχα ποτέ και κανένα σοβαρό πρόβλημα για να ξέρω.... Αν γυρίσεις το νόμισμα στο banggood από επάνω αριστερά (χώρα Ελλάδα, νόμισμα ευρώ), δεν σε χρεώνει σε δολλάρια, αλλά σε ευρώ και δεν πληρώνεις διαφορά ισοτιμίας Παράθεση Zortalian from Planet Zortal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Από το Amazon.co.uk είναι καλή ιδέα για παραγγελία; Θα παίζουν όλα κομπλέ Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 γεια σας και απο μενα παιδες,μια ερωτηση επειδη θελω πολυ και εγω να παραγγειλω το m2 note βρηκα στο aliexpress 1)http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-Note-International-version-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P/1395020_32412237587.html 2)http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-Note-International-version-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P/342812_32413170987.html αλλα και γενικα που κοιταω δεν καταλαβαινω αν οντως υπαρχει international εκδοση η απλως αλλαζουν αυτοι ενα κουτι στα αγγλικα και στο πουλανε 40 ευρω πανω,sto gearbest που μιλησα επειδη το εχουν και στο europe warehouse μ ειπαν οτι ειναι η κινεζικη εκδοση αλλα εχει κανονικα ελληνικα και στο μενου και στο πληκτρολογιο και εχει και google store ολα περασμενα μονο 4-5 κινεζικες εφαρμογες υπαρχουν.τι λετε ?οσο αφορα την καρτα μου απο πειραιως θα μπορω να παραγγειλω?στην τελικη βασιζομαι σε εσας να μου παραθεσετε λινκσ να το παραγγειλω δεν εχω θεμα το μονο θεμα ειναι οτι θελω να το παρω στα χερια μου κ να το λειτουργω κανονικα και να κατεβασω 5 εφαρμογες απο γοογλε στορε τωρα αν εχει και αγγλικα στο μενου δεν εχω θεμα. Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Από το Amazon.co.uk είναι καλή ιδέα για παραγγελία; Θα παίζουν όλα κομπλέ Ελλάδα; προφανως!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Θα το φερει και ο Γερμανος στα 200€....Δεν ειναι ασχημη τιμη για Ελλαδα με εγγυηση απο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Θα το φερει και ο Γερμανος στα 200€....Δεν ειναι ασχημη τιμη για Ελλαδα με εγγυηση απο εδω. Με τις τιμές που παίζουν στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου άσχημα. Δεν έχει σοβαρούς ανταγωνιστές σε αυτά τα χρήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Αν μπείτε στο techblog το οποίο πρώτη φορά ανακοίνωσε το νέο περί Γερμανού και 199€, θα δείτε ότι διαψεύστηκε η είδηση, οπότε μην το περιμένετε. Για του λόγου το αληθές, το λινκ: http://techblog.gr/mobile/meizu-m2-note-germanos-199-euro-7621/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ΕΓΩ σημερα το παραγγειλα σε μπλε εχω το μικρο μ2 θα παρω και αυτο να διαλεξω πιο θα κρατησω και το αλλο θα πουληθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) Και κλααααααμα η κυρία! Έχετε το νου σας, είναι ευθραυστο. Μου έπεσε από το μισό μέτρο. Απο που αγοράζουμε οθόνη ;;; Edited September 28, 2015 by manosfp2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Αν μπείτε στο techblog το οποίο πρώτη φορά ανακοίνωσε το νέο περί Γερμανού και 199€, θα δείτε ότι διαψεύστηκε η είδηση, οπότε μην το περιμένετε. Για του λόγου το αληθές, το λινκ: http://techblog.gr/mobile/meizu-m2-note-germanos-199-euro-7621/ Εχ σιγα τι λεει; Οτι επικοινωνησαν με τον Γερμανο και ειπαν δε θα το φερουν. Ναι και το MX4 ελεγαν δε θα φερουν και το εχουν. Πιστευω πως θα το φερει ο γερμανος σε κανενα 2μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Και κλααααααμα η κυρία! Έχετε το νου σας, είναι ευθραυστο. Μου έπεσε από το μισό μέτρο. Απο που αγοράζουμε οθόνη ;;; Με κάτι τέτοιο θα είμαι εντάξει; http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=261973999196&alt=web Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Εχ σιγα τι λεει; Οτι επικοινωνησαν με τον Γερμανο και ειπαν δε θα το φερουν. Ναι και το MX4 ελεγαν δε θα φερουν και το εχουν. Πιστευω πως θα το φερει ο γερμανος σε κανενα 2μηνο Με 250 ευρώ και άνω λεω εγω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με κάτι τέτοιο θα είμαι εντάξει; http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=261973999196&alt=web Και κλααααααμα η κυρία! Έχετε το νου σας, είναι ευθραυστο. Μου έπεσε από το μισό μέτρο. Απο που αγοράζουμε οθόνη ;;; For Meizu M2 Note Front Outter Touch Panel Screen Digitizer Glass Lens Replacement Parts Free Shipping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasstou19 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Και κλααααααμα η κυρία! Έχετε το νου σας, είναι ευθραυστο. Μου έπεσε από το μισό μέτρο. Απο που αγοράζουμε οθόνη ;;; σε αυτη την κατασταση, δουλευει το touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) Με 250 ευρώ και άνω λεω εγω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- For Meizu M2 Note Front Outter Touch Panel Screen Digitizer Glass Lens Replacement Parts Free Shipping Αυτο λεει οτι ειναι oem, δηλαδη ειναι το γνησιο ρε παιδια ή θα το περιμενεις ποσο καιρο, θα κανεις τον κοπο να το βαλεις κ θα διαπιστωσεις οτι αλλου πατας αλλου βρισκεται; Γιατι η τιμη ειναι τσαμπα! Ωπα! μολις ειδα οτι προκειται μονο για το εξωτερικο γυαλι.... Edited September 28, 2015 by foler Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosfp2 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 σε αυτη την κατασταση, δουλευει το touch? Ναι, κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο λεει οτι ειναι oem, δηλαδη ειναι το γνησιο ρε παιδια ή θα το περιμενεις ποσο καιρο, θα κανεις τον κοπο να το βαλεις κ θα διαπιστωσεις οτι αλλου πατας αλλου βρισκεται; Γιατι η τιμη ειναι τσαμπα! Ωπα! μολις ειδα οτι προκειται μονο για το εξωτερικο γυαλι.... Μάλλον θα το ρισκάρω και ο Θεός βοηθός... Επίσης δύσκολο χωρίς paypal να δεχτεί την κάρτα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Ναι, κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον θα το ρισκάρω και ο Θεός βοηθός... Επίσης δύσκολο χωρίς paypal να δεχτεί την κάρτα μου... το τζαμι θες αυτο εσπασε αλλα πρεπει να δεις την τεχνικη πως ειναι κολημενο. Για αυτο βαζουμε αμεσως Glass :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μου ήρθε ota 4.5.4i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μου ήρθε ota 4.5.4i ΤΟ ΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 ΤΟ ΒΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ :) Ερώτηση.Την κάνεις με τον γνωστό τρόπο ή την κατεβάζεις κανονικά;Φυσικά μιλάμε για κινητό που ήρθε με Α rom και του πέρασα μετά I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Ερώτηση.Την κάνεις με τον γνωστό τρόπο ή την κατεβάζεις κανονικά;Φυσικά μιλάμε για κινητό που ήρθε με Α rom και του πέρασα μετά I Από την εφαρμογή update δεν με ενδιαφερουν τα Ελληνικα. Για τους υπολοιπους δεν ξερω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Από την εφαρμογή update δεν με ενδιαφερουν τα Ελληνικα. Για τους υπολοιπους δεν ξερω :) Το κινητό φορούσε I rom όταν το πήρατε ή του την βάλατε εσείς;'Εκανε κανείς αναβάθμιση από το update στην 4.5.4i σε κινητό που αρχικά φορούσε A ROM;Μπορώ να του κάνω έτσι αναβάθμιση ή θα το κολλήσω; edit:από meizufans Q: Can I update to a newer rom via OTA (upgrade app). NO, you cannot. You have to flash via this method again. Άρα όσοι είχαν A rom αρχικά δεν πρέπει να κάνουν update παρά μόνο με τον τρόπο που υπάρχει στην πρώτη σελίδα. Edited September 29, 2015 by manouras2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts