Jump to content

Leagoo Elite 5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρέλαβα το δεύτερο σήμερα και όταν κάνω εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής από Playstore δεν εμφανίζεται στο μενού με τις υπόλοιπες. Πώς μπορώ να το φτιάξω?

Το κλασικό θέμα του stock launcher:)

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αα δεν το ήξερα. Μετά το restart εμφανίστηκαν πάντως. Να αλλάξω launcher?

Ναι,μετά από restart εμφανίζονται.

Εγώ τον άλλαξα και όλα ΟΚ.;)

Εχθές και σήμερα το βρήκα δυο φορές κλειστό.:(

Και τις δυο φορές το είχα στην τσέπη μου.

Δεν ξέρω αν πατήθηκε κατά λάθος το κουμπί απενεργοποίησης ή είναι κάτι άλλο.

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο ? να κλείνει δηλαδή μόνο του.

Επίσης υπάρχει ρύθμιση που να απαντάς στην κλήση αυτόματα όταν φέρνεις το τηλέφωνο στο αυτί σου ? ( όχι όταν το κουνάς αυτό το βρήκα)

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.... :X

Εχθές και σήμερα το βρήκα δυο φορές κλειστό.:(

Και τις δυο φορές το είχα στην τσέπη μου.

Δεν ξέρω αν πατήθηκε κατά λάθος το κουμπί απενεργοποίησης ή είναι κάτι άλλο.

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο ? να κλείνει δηλαδή μόνο του.

Επίσης υπάρχει ρύθμιση που να απαντάς στην κλήση αυτόματα όταν φέρνεις το τηλέφωνο στο αυτί σου ? ( όχι όταν το κουνάς αυτό το βρήκα)

Προφανως η τσεπη φταει.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλημέρα σε όλους

Παρέλαβα τα 2 πρώτα τεμάχια και περιμένω άλλα 3! Θα τα χρησιμοποιήσω κανένα μήνα για έλεγχο, ως κύριες συσκευές, πριν τις δώσω στους κατόχους.

Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές και όπως περιγράφονται από τους περισσότερους παραπάνω. Ένας μικρός προβληματισμός, λόγω μεγέθους (προέρχομαι από 5"), αλλά φαίνεται να συνηθίζεται σιγα-σιγά.

Λειτουργικά, το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει, μέχρι τώρα, είναι ότι περνώντας τις κάρτες μου (δύο F2G) και παρόλο που έκανα φραγή των δεδομένων, άρχισα να χρεώνομαι 1 ευρώ την ημέρα για Daily Internet, στην κάρτα που δηλώθηκε για τη το χειρισμό των δεδομένων.

Στο Honor 3C, που χρησιμοποιώ κανονικά, δεν είχα κάνει καμία άλλη ρύθμιση και δεν είχα πρόβλημα. Έχει η συσκευή ή το Android 5.1 κάποια επιπλέον ρύθμιση που μου διαφεύγει; Τα φώτα σας παρακαλώ.

Καλημέρα σε όλους

Παρέλαβα τα 2 πρώτα τεμάχια και περιμένω άλλα 3! Θα τα χρησιμοποιήσω κανένα μήνα για έλεγχο, ως κύριες συσκευές, πριν τις δώσω στους κατόχους.

Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές και όπως περιγράφονται από τους περισσότερους παραπάνω. Ένας μικρός προβληματισμός, λόγω μεγέθους (προέρχομαι από 5"), αλλά φαίνεται να συνηθίζεται σιγα-σιγά.

Λειτουργικά, το μόνο πρόβλημα που έχω αντιμετωπίσει, μέχρι τώρα, είναι ότι περνώντας τις κάρτες μου (δύο F2G) και παρόλο που έκανα φραγή των δεδομένων, άρχισα να χρεώνομαι 1 ευρώ την ημέρα για Daily Internet, στην κάρτα που δηλώθηκε για τη το χειρισμό των δεδομένων.

Στο Honor 3C, που χρησιμοποιώ κανονικά, δεν είχα κάνει καμία άλλη ρύθμιση και δεν είχα πρόβλημα. Έχει η συσκευή ή το Android 5.1 κάποια επιπλέον ρύθμιση που μου διαφεύγει; Τα φώτα σας παρακαλώ.

ρυθμισεις-->καρτες σιμ-->προτιμομενη sim gia-->δεδομένα κινητης τηλεφωνιας-->διαλεξε μια

ρυθμισεις--.δεδομενα κινητης τηλεφ-->κλικαρεις να απενεργοποιηθει αυτή

Μπορεις και κατευθειαν ομως ρυθμισεις-->all-->χρήση δεδομένων

θα σου βγαλει και τις δυο καρτες.

προφανως η καρτα που σε χρεωνει ειναι ακομα ενεργή.

πηγαινεις σε καθε καρτα και ξεκλικαρεις εκει που γραφει δεδομενα κινητης τηλεφωνιας πρωτα τη μια και μετα την αλλη

Όλα αυτά τα έχω ήδη κάνει, και οι κάρτες εμφανίζονται απενεργοποιημένες όσον αφορά τα δεδομένα.

Γι' αυτό τρελαίνομαι και δεν ξέρω τι φταίει.

καλησπερα παιδια. θα ηθελα την βοηθεια σας. εχω αυτο το κινητο. με λαθος μου το εκανα brick κ δεν εχω rom να περασω. Mπορει να μου στηλει καποιος κ να με βοηθησει? Δεν ανοιγει...μονο την εναρξη οθονης Με το σημα της leagoo.ευχαριστω

καλησπερα παιδια. θα ηθελα την βοηθεια σας. εχω αυτο το κινητο. με λαθος μου το εκανα brick κ δεν εχω rom να περασω. Mπορει να μου στηλει καποιος κ να με βοηθησει? Δεν ανοιγει...μονο την εναρξη οθονης Με το σημα της leagoo.ευχαριστω

http://www.needrom.com/download/leagoo-elite-5/

Περνα την R32 που ειναι η τελευταια με Flash tools.

http://www.needrom.com/download/leagoo-elite-5/

Περνα την R32 που ειναι η τελευταια με Flash tools.

καλησπερα φιλε μου.σε ευχαριστω.. απλα το θεμα ειναι πως δεν μπορώ να ανοίξω την εφαρμογή . το SPMultiPortFlashDownloadProject οταν το παταω μου λεει read mode fail! σε windows 7! αν ξερεις κατι παραπανω πες μου.εχω τρελαθει να ψαχνω αλλα τιποτα. μεσω twrp παλι δεν μπορω να περασω κ να κανω install την rom! ευχαριστω

όσοι έχετε περάσει την R32 πως πάει?

εγώ με την R27 δεν έχω κάποιο σοβαρό πρόβλημα δουλεύει αρκετά καλά το κινητό

με το wireless update σε R29 είχα προβλήματα με το wifi

τώρα σκέφτομαι να εγκαταστήσω την R32 να δω πως θα πάει αλλα θέλω πριν το κάνω να είμαι βέβαιος πως μπορώ να ξανά γυρίσω στην R27 αν χρειαστεί

υπάρχει περίπτωση να μην γίνετε μετά υποβάθμιση?

Σκεφτομαι να το αγορασω!το gps του δουλευει καλα? η μπαταρια του με κανονικη χρηση ποσο σας κραταει? το κινητο γενικα εχει καποιο προβλημα που πρεπει να ξερω? για τα λεφτα του 110$ αξιζει?

Σας ευχαριστω

Σκεφτομαι να το αγορασω!το gps του δουλευει καλα? η μπαταρια του με κανονικη χρηση ποσο σας κραταει? το κινητο γενικα εχει καποιο προβλημα που πρεπει να ξερω? για τα λεφτα του 110$ αξιζει?

Σας ευχαριστω

Το GPS εχει δοκιμασθει, δουλευει αψογα και μπορεις να το εμπιστευτεις.

Η μπαταρια του ειναι ευχαριστη εκπληξη διοτι κραταει αρκετα χωρις να δινει βαρος στο κινητο.

Καποιο προβλημα σε εκταση δεν εχει βγαλει. μικροπροβλημτα που αντιμετωπιζονται.

Εκει ειναι η αξια του. μην ξεχναμε οτι κυκλοφορει στην πιατσα περιπου ενα χρονο.

Ειναι απο τις αγαπημενες μου συσκευες.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Σήμερα μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με το power button.

Είναι σαν να έχει φύγει κάτι από την θέση του.

Ενώ στην αρχή όταν το πατούσα είχε μια πιο στιβαρή αίσθηση, τώρα φαίνεται σαν να κουνιέται στην δεξιά και στην αριστερή του πλευρά και να μην είναι ενιαία η κίνηση του.

Επίσης θέλει μεγαλύτερη πίεση για να λειτουργήσει.

Αν δείτε τις φωτογραφίες ίσως καταλάβετε τι εννοώ.

photo1

photo2

photo hi1

photo hi2

Το τηλέφωνο δεν έπεσε ούτε έγινε κάτι το ιδιαίτερο.

Απλά κάποια στιγμή που πίεσα το κουμπί για να ανοίξει ένοιωσα αυτή την διαφορά.

Έχει τύχει σε κανέναν αυτό?

Μπορώ να το πάω κάπου να το ανοίξουν και να δούμε τι έχει (Θεσσαλονίκη) ή θα το κάνω χειρότερα?

Ενώ στην αρχή όταν το πατούσα είχε μια πιο στιβαρή αίσθηση, τώρα φαίνεται σαν να κουνιέται στην δεξιά και στην αριστερή του πλευρά και να μην είναι ενιαία η κίνηση του.

photo1

photo2

photo hi1

photo hi2

Μπορώ να το πάω κάπου να το ανοίξουν και να δούμε τι έχει (Θεσσαλονίκη) ή θα το κάνω χειρότερα?

Π. Π. Γερμανού 42 Κέντρο έχει κατάστημα που πουλάει και επισκευάζει Leagoo, κάνε μιά ερώτηση.

http://safesales.gr/#&panel1-3

photo1

photo2

photo hi1

photo hi2

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ κανα τρίμηνο τώρα. Νιώθω να είναι έτοιμο να φύγει το κουμπί.

Αλλα ακόμη είναι στη θέση του κ λειτουργεί.Το ένιωσα κι εγώ εντελώς ξαφνικά όπως κι εσύ και χωρίς πτώση ή ιδιαίτερρη πίεση.

Μπορείς να το πάς στο κατ/μα που σου πρότεινε ο φίλος. Το κόστος είναι 25€.

Είχα ρωτήσει κι εγώ.

Απλά εγώ + τα μεταφορικά μ βγαίναν πολλά και δεν το έχω επισκευάσει κι ούτε πρόκειτε αν δεν φύγει εντελώς :):lol:

Παιδια ξερει κανεις πως μπορω να αφαιρεσω τις οθονες με το πικαπ και τις φωτογραφιες? Ευχαριστω!

Επίσης μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος με το rootάρισμα? Link από κάποιο tutorial?

Edited by Eatos

Τωρα τελευταια εχω προβλημα με την φορτιση .4 ωρες το κινητο στη πριζα και εχει φορτισει απο 50% στο 72 %.ειναι απενεργοποιημενα wifi δεδομενα κινητης κλπ.υπαρχει καποια ρυθμιση για ταχεια φορτιση που ισως να εχει αλλαξει;.το κινητο δειχνει οτι φορτιζει κανονικα δλδ ο φορτιστης παταει σωστα...

Π. Π. Γερμανού 42 Κέντρο έχει κατάστημα που πουλάει και επισκευάζει Leagoo, κάνε μιά ερώτηση.

http://safesales.gr/#&panel1-3

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ κανα τρίμηνο τώρα. Νιώθω να είναι έτοιμο να φύγει το κουμπί.

Αλλα ακόμη είναι στη θέση του κ λειτουργεί.Το ένιωσα κι εγώ εντελώς ξαφνικά όπως κι εσύ και χωρίς πτώση ή ιδιαίτερρη πίεση.

Μπορείς να το πάς στο κατ/μα που σου πρότεινε ο φίλος. Το κόστος είναι 25€.

Είχα ρωτήσει κι εγώ.

Απλά εγώ + τα μεταφορικά μ βγαίναν πολλά και δεν το έχω επισκευάσει κι ούτε πρόκειτε αν δεν φύγει εντελώς :):lol:

Θα δω πως θα πάει.

Προς το παρόν μόνο η αίσθηση μου κακοφαίνεται, θέλει περισσότερη πίεση και φαίνεται σαν να είναι πατημένο πιο μέσα απ’ ότι θα έπρεπε να είναι.

Αν κατέβω στο κέντρο θα περάσω να το δουν...αλλά για 25 ευρώ δεν με βλέπω να τα δίνω.. ελπίζω να μην μου παρουσιάσει κάποιο άλλο "πρόβλημα"

Γι αυτό ακριβώς δεν τα έδωσα κι εγώ. Γιατί σου λέω + τα μεταφορικά μου έβγαιναν πολλά.

Το άφησα ως έχει κ θα το επισκευάσω μόνο όταν φύγει τελείως το κουμπί.

Πάντως επειδή εμένα είναι καιρό έτσι, λειτουργεί κανονικά απλά αυτό που λές..άσχημη αίσθηση κ θέλει περισότερρη πίεση.

Εγώ χρησιμοποιώ αρκετά και την flip θήκη, οπότε αποφεύγω κ το συνεχές πάτημα του κουμπιού..Βοηθάει ..

Edited by Lnk