Evaggelos1 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Μωρε μπραβο τεχνολογια το τηλεφωνακι Θα πουλησω πολυ μουρη με αυτο το κολπακι χαχαχαχα Ευχαριστω Μην το επιχειρησεις, θα καταφερεις το αντιθετο. Προφανως καταλαβες λαθος αν και ο φιλος ηταν πολυ αναλυτικος. Edited January 30, 2016 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Μην το επιχειρησεις, θα καταφερεις το αντιθετο. Προφανως καταλαβες λαθος αν και ο φιλος ηταν πολυ αναλυτικος. Χαχαχαχα με λιγη σαλτσα κ λιγες μαγικες κινησεις αναψε τωρα σβησε τωρα Θα εχει πλακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Για τους βιαστικούς,στα 150$ στις ευρωπαικες αποθήκες κάποιων καταστηματων,και σε μια μερα το χεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλημερα Εχω κλειδωσει τον φακελο συλογη με της φωτο αλλα αυτες μπορεις να τις δεις αλλα κ να σβησεις ,εαν πας στην επιφανια διπλα στο βυνιλιο , δεν ξερω πως λεγετε Μπορουμε να τις κλειδωσουμε εκει εστω να μην σβηνουν Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eatos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Υπάρχει με 107€ στο 1949. Θέλει ένας φίλος μου κινητό και κατέληξα εδώ. Το budget του είναι γύρω στα 140€. Απ'ότι διάβασα πρέπει να είναι αρκετά καλό. Έχετε μήπως να μου προτείνετε κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Φίλε εαν διαβάσεις απο την αρχή, θα δείς όσοι το έχουμε πάρει είμαστε υπέρευχαριστημένοι. Το κινητό για τα λεφτά του είναι απόλυτα τίμιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Πόσο χώρο έχει για εφαρμογές; (αυτό, γιατί δεν είναι ποτέ στο 1ο ποστ; 1πμ στον moderator θέλει μόνο :)) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eatos Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Νομιζω πως αν λαβουμε υπόψιν μας και το θέμα της αξιοπιστίας, το συγκεκριμενο μοντελο πρεπει να είναι το καλυτερο στην τιμή του. Οποτε το παραγγελνω. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Είχα μέρες να του βάλω την flip θήκη...Την έβαλα σήμερα κ δεν μου εμφανίζει το ρολόι κλείνοντάς την... Έχω πατήσει καμια ρύθμιση? Ξέρει κανεις??:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Είχα μέρες να του βάλω την flip θήκη...Την έβαλα σήμερα κ δεν μου εμφανίζει το ρολόι κλείνοντάς την... Έχω πατήσει καμια ρύθμιση? Ξέρει κανεις??:( Κατέβασε τη μπάρα και δες αν έχεις τσεκάρει Hall open.Ή στις ρυθμίσεις Ηall ενεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Σ ευχαριστώ πολύ!!! Αυτό ήταν ...Αλήθεια, τι είναι αυτό το Hall? Χίλια ευχαριστώ φίλος ..... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Σ ευχαριστώ πολύ!!! Αυτό ήταν ...Αλήθεια, τι είναι αυτό το Hall? Χίλια ευχαριστώ φίλος ..... :rolleyes: Tι να σου πω τι σκεφτηκε ο Κινέζος και το ονομασε έτσι.Ίσως ο προθαλαμος του κινητού :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλησπερα σε ολους σημερα παρελαβα κι εγω το θηριακι... Στιγμιαια φωτογραφια σε εσας βγαζει; γιατι δε μου τη βγαζει ως επιλογη οταν κατεβαζω τη μπαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Καλησπερα σε ολους σημερα παρελαβα κι εγω το θηριακι... Στιγμιαια φωτογραφια σε εσας βγαζει; γιατι δε μου τη βγαζει ως επιλογη οταν κατεβαζω τη μπαρα. Τι ακριβως εννοεις??Screenshot? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Ναι ακριβως...ααα και το remote control συντονιζεται με τις συσκευες σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Tι να σου πω τι σκεφτηκε ο Κινέζος και το ονομασε έτσι.Ίσως ο προθαλαμος του κινητού :P Όπως κ να χει σε ευχαριστώ γιατί έλυσα το πρόβλημα ...:rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα σε ολους σημερα παρελαβα κι εγω το θηριακι... Στιγμιαια φωτογραφια σε εσας βγαζει; γιατι δε μου τη βγαζει ως επιλογη οταν κατεβαζω τη μπαρα. Ρυθμίσεις, Gesture motion, System motion Τσεκάρεις three fingers screenshot Όπως καταλαβαίνεις, σέρνεις 3 δαχτυλα στην οθόνη κ αποθηκεύει το screenshot. Εγώ το έχω καταευχαριστηθει! Έχει πλάκα ...:happy: Επίσης εαν τσεκάρεις κ την δεύτερη επιλογή, με 2 δάχτυλα αλλάζεις θέμα. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι ακριβως...ααα και το remote control συντονιζεται με τις συσκευες σας; Άψογα....σε ότι και να το δοκίμασα, δούλεψε. Edited February 12, 2016 by Lnk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Το ενεργοποιησα αλλα δεν μπορω να βρω πως αποθηευετε το screenshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλημερα Εαν κανεις την ρυθμιση που σου εγραψε ο φιλος σε πιο πανω ποστ απλα ακουμπας 3 δαχτυλα στην οθονη τα σερνεις πανω της κ αυτοματα εχεις αποθυκευση δεν κανεις κατι αλλο , δοκιμασε το κ μετα πηγαινε στη συλογη να δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ακριβώς. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αποθηκεύεται αυτόματα μόνο του. Εαν πας στη συλλογή, θα το δείς αποθηκευμενό εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ευχαριστω.με nova ή οτεtv εχει δοκιμαστει; εχω προβλημα στο να συντονιστω.νταξει με την τηλεοραση αλλα με αυτα δυσκολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Το ενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις αλλα τιποτα.μηπως εχει σχεση ο go launcher που χρησιμοποιω.βεβαια screenshot αποθηκευω με volume = και power button συγχρονως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrROX Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Παρέλαβα και εγώ το κινητο σήμερα πολύ καλό η μπαταρία δεν πέφτει με τίποτα χD Για να κάνω flash το recovery πρέπει πρώτα να κάνω unlock to bootloader ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrROX Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Αν και κατενθουσιαμένος με το κινητό παρατήρησα το πρώτο του πρόβλημα... Οταν κανω focus η καμερα κανει ενα "κλικ" καποιες φορες και και μερικες φορες ουτε εστιάζει (κυρίως αν έχω την κάμερα πολύ κοντά στο αντικείμενο που θέλω να εστιάσω) Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εγώ έχω το εξής πρόβλημα το τελευταίο 3ήμερα... Ρυθμίσεις - προβολη - απουσία δραστηριότητας... Το ρυθμίζω στο 1 λεπτό, κι αυτό πάει αυτόματα και ξερυθμίζεται και πάει στα 15 δευτερόλεπτα. Το παθαίνει κανείς άλλος elitης αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Αν και κατενθουσιαμένος με το κινητό παρατήρησα το πρώτο του πρόβλημα... Οταν κανω focus η καμερα κανει ενα "κλικ" καποιες φορες και και μερικες φορες ουτε εστιάζει (κυρίως αν έχω την κάμερα πολύ κοντά στο αντικείμενο που θέλω να εστιάσω) Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια ? .."κυρίως αν έχω την κάμερα πολύ κοντά στο αντικείμενο που θέλω να εστιάσω" Συμβαίνει και σε εμένα και ίσως αυτός(πολύ κοντά) να είναι ο λόγος:) ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω το εξής πρόβλημα το τελευταίο 3ήμερα... Ρυθμίσεις - προβολη - απουσία δραστηριότητας... Το ρυθμίζω στο 1 λεπτό, κι αυτό πάει αυτόματα και ξερυθμίζεται και πάει στα 15 δευτερόλεπτα. Το παθαίνει κανείς άλλος elitης αυτο? Για δοκίμασε να το βάλεις στο 1' που θες και μετά κάνε μια επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts